|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
4.4.2006 14:24:10   
tasha23
user posted image user posted image user posted image juhu za vavo in njeneo-gauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako naprej! Naj user posted image pridno raste in se lepo razvija.

Pa pa

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 851
4.4.2006 14:48:55   
lucika
tudi od mene cestitke za vse lepe novice...

jaz sem trenutno user posted image ; zmedena, jezna...
pravkar sem prisla iz pregleda. do sedaj sem imela enega, potem uz, potem pa se enega, in danes tretjega. ko bi to vsaj pomenilo, da sem zadovoljna...nisem. pritisk imam vedno od 150 do 170, eh, to ni nic... malo me poslata, ja, ok bo. idi na nuhalno, pol pa pridi spet nazaj. malo pokraca po materinski, ki sem jo morala kupit, in je to to. mi rece, da dobim spet dobroston in neke papirje za nuhalno. ok ok...hvala lepa adijo. po poti studiram, halo, a mi ni rekel, da dobim dobroston? grem nazaj, ja ups. ok, dijo, aja, kaj pa nuhalna. joj, ups. gledam v materinsko, za krvne teste, kaj je napisal, nic povedal... toksa negativno. vprasam sestro kaj zdaj to pomeni, a to pomeni, da je nimam, in je nisem imela, in se zato moram pazit; al sem jo imela in se ne rabim. ne, to pomeni da jo zdaj nimas, ne vemo pa ce si jo kdaj mela, kak naj to vemo. ces, budala kaj sprasujes bedarije.

se prej me je poslala v zd, seveda v enem kraju kjer pojma nisem mela kje je; samo 2 km stran...stemplat kartico, ker ni blo podatkov. da jim **** nekaj vzajemni in vsem doktorjem... ups, pac treba. ja, na 14 dni po novem al kako...?()&/%(/?/=)&%Gtrrrrrrrrrr
in se hocem po poti potolazit z lucko, in mi pade dol, kak jo odprem. ja, dans res ni moj dan....

ja, in vode nisem mela ok. cutim da mi nekaj ne stima, kot bi me prehlad se loteval... in zdaj lahko grem nazaj tja enkrat vmes dat vodo, al pa lahko grem kar pri nas, al pa....trikrat sem ga vprasala kdaj in kaj naj naredim s izvidi, ce ne bojo ok. trikrat mi je povedal tak, da ga nisem zastopla. oprostite mi vsi ki se boste pocitili prizadeti, ampak: prokleti siptarji. pr nas so trije ginekologi, in noben ne govori slovensko. naj grejo vsi skup na en tecaj. ej, zdaj ga rabim da mi kaj razlozi, jaz ga pa se tega kdaj naj dam vodo, ne zastopim.

mislim, da se mi danes rahlo mesa. tak se mi zdi da se mate ene fino, ko imate za vsako kak uz, al pa vsaj srceka poslusajo, al kaj takega. a jaz moram bit zadovoljna s prstom in njegovim velecenjenim obcutkom????????  ja, lepo raste, jaaaa.

no, na konc vsega pa nikjer nimajo vec dabrostona. in kaj zdaj, petic nazaj...jah, emmm, kaj bi, nooo, joj, ja, te pa nic, kaj mormo.

eto moj dan danes...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 852
4.4.2006 17:28:46   
mis
Joj Lucika, tako mi je zal zate, ko vem kako je pomemben dober ginekolog. Razmisli ce bi se raje nekaj kilometrov vec peljala nekam dlje, pa imela normalnega ginekologa. Raje zamenjaj zdaj kot kasneje. Samo moje mnenje...

Cestitke vsem za lepe rezultate, tudi meni se je zdela velikost 12cm malo velika, no pa sem ze prebrala, da je manj, pa tudi ta rezultat je kar velik. Mas veliko bebo vavauser posted image .

No, jaz pa sem bila vceraj v LJ in sem sla kupovat nosecniske obleke. Moram rect, da po mojem mnenju tista, ki dvomi v to, ali bi jih kupila ali ne, jaz pravim ja! To je nekaj tako komfortnega, da ni res. Ampak jaz sem zadovoljna zaenkrat samo s trgovino Kepica. Noter je bla res ena gospa, ki je tocno vedla, kaj bi jaz rada in kaj mi bo prav. V nobeni drugi trgovini mi ni bilo nic prav (Emporium, Popek, La vie...). Res, da sem dala za vsake hlace 13 ali 14 tisoc (kupila sem dvoje), ampak to je to. Danes sem jih dala se skrajsat in komaj cakam da jih dobim. Res sem zadovoljna. Pa se eno tako lusno majcko sem kupila...user posted image

Lep dan.
Joj, se dva dni pa vidim pikico...user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 853
4.4.2006 19:09:15   
Mayya
Še eno na temo regrata: prejšnji teden sem ga dobila celo vrečko od družinske prijateljice, zvečer pojedla pol sklede, drugi dan pa bruhala in dobila vročino. Vse je šlo v enem dnevu mimo in sem bila naslednji dan dobra kot bi odrezal.

Ampak na tokso sem bila po prvem pregledu negativna - zdaj pa me že sekira, če ni bilo to to, ker definitivno ga nisem 10x oprala. Ali katera ve, kaj pravzaprav pomeni, če jo fašeš  user posted image   Vmes sem imela tudi NS in ni bilo posebnosti, vse kao ok, ko sem v Dravljah omenila regrat in vročino, pa je ginekologinja rekla, da naj nič ne skrbim. Mogoče bi morala it dat kri spet na test, just in case....
LP vsem pa srečno na nuhalnih!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 854
4.4.2006 19:40:51   
lucika
punce, dajte mi povedat; ali so taki pregledi kot moj normalni in sama prevec pricakuijem..ali vam naredijo in povedo kaj vec?????
se mi jeza se ni razkadila.

in stajerke, od celja do mb, povejte, kje je kak fajn ginekolog.

hvala lepa...

(odgovor članu Mayya)
Neposredna povezava do sporočila: 855
4.4.2006 20:00:16   
mtina
Hojla!

Meni je G rekla, saj sem sama pozitivna na tokso, da je prvi znak zaležanost (bolečina)  zadaj v vratu. Tudi če si poz. ni nič posebnega, le na vsake 14 dni imaš preglede krvi in te nadzirajo. Nekatere so celo nosečnost v bolnici. Bruhanje ni ravno znak tokse.

Jaz imam G. v Celju (Gašperlin) in mi je ffffuuuuulllll dobra. Vedno si vzame čas zame in mi vse natančno in nazorno razloži. Ne le sedaj, že prej je bilo tako. Sedaj, ko sem se preselila, se vozim 40 km do nje. Lucika, žal ti pa moram napiat, ja, čudnega G. imaš!!!

Skratka, meni je manj slabo, le še na štiri, pet dni. Ko sem utrujena in ne grem popoldan počivat. Itak, prekomerna slina pa ostaja.

Lp, Tina

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 856
5.4.2006 7:32:23   
A_A
Lucika, jaz bi takšnega ginekologa TAKOJ zamenjala.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 857
5.4.2006 7:47:37   
vava
lucika, jaz sploh ne razumem, kaj ti točno dela tale g. Meni vsakič (no 2x do zdaj sem bila tam) naredi tudi uz in vedno si vzame čas, da mi razloži kaj vidi, potem se pa še za mizo meniva kaj naprej, vpraša kako se počutim, vprašam ga lahko karkoli.... in vse to traja okoli pol ure Sestra mi zmeri pritisk in pulz, me stehta in vpiše stvari v materinsko knjižico (ki pa sem jo morala tudi sama kupiti). Na 2. pregledu sem dala kri in vodo in baje bom vodo zdaj dajala vsakič, ko bom tam. Naroča me 1x na mesec. Za nuhalno pa sem se naročila sama, saj ta ni obvezna in je samoplačniška in mislim, da za to ne moreš dobiti napotnice (razen če si stara, če se ne motim, nad 34 let). Zamenjava g. ne bi smela biti problem in ti jo toplo priporočam (tudi jaz sem ga zamenjala - ampak že za 1. pregled). Zdajšnji g. tvojega kartona ne sme zadrževati (jaz sem prešnjega poklicala in prosila sestro, da ga pošlje novemu - ni bilo nobenega problema. Je poslala sicer kopijo, ampak važno da se vidi kaj se je dogajalo do zdaj). Lucika kar pogumno izberi novega in se naroči na nasledniji pregled. Edino priporočati ti ne morem nikogar iz tvojega konca, žal. Mogoče pa pokličeš tega od Mtine.
pa srečno vsem
v.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 858
5.4.2006 8:04:05   
altati
lucika, tvoj ginekolog je katastrofa!
zamenjaj!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 859
5.4.2006 8:42:27   
@lina
lucika, tvoj G me spominja na mojega prejšnjega. In sem bila tudi tako razočarana nad njegovim obravnavanjem moje nosečnosti (dva ali tri UZ v celi nosečnosti, 1x samkrat poslušanje srčka...), da sem hotela zamenjati. Pa sem se s sestro pogovorila o tem (imel je pa zlato sestro), pa mi je sicer svetovala da je med samo nosečnostjo (bila sem na polovici) res nerodno, pa še edina prosta G je bila ena, ki se je specializirala, in bila bolj odsotna kot ne... Pa sem ostala. Napaka, velika! Res sicer da je nosečnost potekala bp, ampak potem se je izkazalo, da bi zaradi enih drugih mojih zdrav. težav moral stvari bolj spremljati, jih pa ni in je s tega vidika naredil tudi strokovno napako. To sem mu tako zamerila, da sem si takoj po porodu (ki je bil hvala bogu razen CR čisto OK) zamenjala G. In ne moreš verjeti, kot noč in dan, ko sedaj primerjam spremljanje moje druge nosečnosti. Toplo ti priporočam, da si poiščeš bolj ustreznega. Boš veliko bolj pomirjena in sproščena skozi vso nosečnost. Vso srečo!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 860
5.4.2006 9:10:01   
gaya
Dan user posted image

Vava najprej user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image , kajti najine dva sta enako stara in potem mi je tko lepo k te preberem in razmišljam če je moj lumpek oz lumpika ista user posted image ,....

Lucika  jst bi poiskala drugega G, kajti jst sem tud mela ful slabo izkušnjo s prejšnjo G, sem jo takoj po SS zamenjala,... na žalost sem dopustila to možnost, pa sem mela slab občutek glede nje že od vsega začetka nosečnosti.

Drugače pa je stanje OK, moram rečt da sem se danes zjutraj celo izognila vruhanju user posted image , sam me je pa zdaj malo začela glava bolet, ampak bom že preživela. So mi dal nasvet, da naj pijem vodo z limono in seveda ubogam. Upam, da bo kaj bolje. Moram pa rečt, da razen presežka sline user posted image , pa malo večjega trebuščka, se skoraj ne počutim nosečo.  Pomoje, da sem najhujše obdobje že dala čez, oz samo srčno upam, da se mi ne ponovi user posted image

Zdaj grem pa še mal delat, pa upam, da se nas sonček usmili, da bomo šle popoldne mal ven, ane. Mene tale pisarna 8 ur prav ubija,...

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 861
5.4.2006 9:19:27   
_katka_
Lucika, se pridružujem mnenju ostalih. Zamenjaj čim prej! Moj G tudi ni najbolj zgovoren, amak mi je na vseh treh pregledih naredil UZ, pove mi, kar je pomembnega, vprašam, kar me zanima. Sestra mi izmeri pritisk in težo.
Nosečnost je res preveč "občutljivo" obdobje, da bi hodila k takemu ginekologu. Jaz se vozim 80km v eno smer, pa mi ni nič težko, ker vem, da mu lahko zaupam.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 862
5.4.2006 10:15:31   
muki1
Joj Lucika, menjaj tega gumpca že včeraj. Vsaj srčeka bi moral poslušati, mater me to razpizdi, takšen odnos do pacientov. Saj ni Bogec. Prehitro se lahko kaj zgodi in nočem te strašit, ampak velikokrat so že kaj zasrali ti naši ljubi zdravniki, pa še malo boljši od tvojega. Po hitrem postopku si poišči novega ginekologa in se naroči na pregled.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu _katka_)
Neposredna povezava do sporočila: 863
5.4.2006 10:39:37   
Arabela
Hojla user posted image !

Lucika, zamenjaj g. dokler še lahko... Na sredini nosečnosti bo težko..

Tudi jaz sem imela danes pregled... Ponovno mi je naredila UZ... Mala beba je tokrat sede spala... Seveda če ponoči nič ne spi... Drugače vse  ok... Mi je pa zaradi rjavega izcedka in občasnih bolečin podaljšala bolniško še za en mesec, čeprav sem ji rekla da se drugače počutim v redu... pa je rekla, da raje zaenkrat ne tvegajmo... za spanje mi je priporočala Ašičev čaj za spanje...

to je to... Lepo se imejte pupe...

Aja. beba je velika 88mm

< Sporočilo je popravil Arabela -- 5.4.2006 10:43:11 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 864
5.4.2006 11:10:16   
naja78
ojla.

jaz sem danes bolj zaskrbljene volje.saj ste verjetno brale moj post .
ma prjatelca mi je 2 dni nazaj rekla,da kako so eni na NS odkrili,da je plod odmrl.groza od takrat m ful psiha daje.
pa kr neki me dans vse boli uspod.

drugače me je učeri bolela glava,da sem mogla vzet lekadol.upam da je vse ok s user posted image .user posted image user posted image
ful mam povečanga belega toka,kar teče uspodi.

lucika:zamenjaj G.to me spominja na preglede 30 let nazaj ko je bila moja mami noseča.

punce dost mam pisanja.ko bom bolš vole,pridem poklepetat.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 865
5.4.2006 12:19:02   
mtina
Hej!

Tako kot je napisala Gaya se tudi meni zdi, kot da sploh nisem noseča. Slina in slabost predvsem zvečer, če ne grem počivat popoldan; kar pa sedaj ko je zunaj sonce, sploh ne morem it. Mi je škoda notri ležat, če je zunaj sonček.  user posted image

Lucika, jaz sem ti že svoje mnenje napisala; tudi če se nekaj časa voziš, le da si zadovoljna.

Naja - to se zgodi zelo redko.

LP, Tina

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 866
5.4.2006 12:28:18   
muki1
Naja, se mi zdi, da si si ful nakopala na glavo. Zberi se, pa če res misliš, da boš pomirjena pojdi k ginekologu, pa mu povej za svoje težave, te bo pregledal, poslušal srčeka in te pomiril. Sem prepričana, da te ne bo nagnal. Boš potem to izkušnjo imela za primer, če te spet pograbi panika .
Sicer pa je okrog tega treba razčistit. Nevarnosti so na preži vedno. Če bi tako razmišljala, bi se mi moralo zmešat. Veš kaj vse se lahko moji pupi zgodi v vrtcu, ko me ni zraven. Pa ko bo večja in bo hodila v šolo. Res, najboljše je take strahove dati na ignore.
Ko preideš v drugo tromesečje, se nevarnost, da bi bilo kaj narobe zmanjša na 3 %. Seveda se bodo ves čas dogajali črni scenariji in če boš si vse gnala k srcu, ti to lahko samo škoduje in najeda psiho. Bodi srečna, da je vse okej, bodi hvaležna da je tako. Saj večina nosečnosti se itak srečno konča user posted image , tako zanič pa spet niso v našem zdravstvu ( če izvzamemo lucikinega ginekologa user posted image  ).

No, upam, da se boš pomirila.

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 867
5.4.2006 14:00:49   
Pikabu
Naja, točno to sem jaz doživljala 14 dni nazaj. Tudi sama sem brala pri Pušenjaku o tem, da je prišla na NS, pa je plodek odmrl. Zadnji teden pred NS sem bila taka, da bi se živo požrla. Komaj sem dočakala NS. Vmes sem imela že 1000 in en razlog, kaj bom rekla G, če se ji grem pokazat, samo da bi pogledala z UZ-jem, če je vse v redu. Pa sem nekako zdržala do tistega pregleda in je bilo na srečo vse v redu. Zdaj boš verjetno težko pregnala te misli, poskušaj pa za naprej, da ne boš poslušala teh stvari, predvsem, da jih ne boš brala. Grozen je ta občutek, jaz se sedaj res trudim, da ne berem skoraj nič o tem.

Drugače pa pri nas vse O.K. Malo sem utrjena, pa sem opazila, da je veliko slabše, če grem popoldne ležat ali celo spat. Včeraj sva imeli z Emo čudovit dan. Malo sva si privoščili izleta, sicer samo do mojih staršev, jaz sem šla po trgovinah, Ema je pa uživala pri njima, ampak sva se obe imeli res lepo. Ema ni hotela iti domov in zabava vse okoli sebe. Prava mala faca je. Upam, da bo tudi naš drugi tak cuker. Sama se pa počutim v redu, o slabostih ni ne duha ne sluha. Ponoči spim zelo dobro, tudi če moram na WC, potem hitro zaspim nazaj. Trebušček? Kaj pa vem... Mislim, da je malo spremenil obliko, kaj dosti večji pa ni, čeprav hlače še vse normlano oblečem, ene so mi še vedno občutno prevelike, pa sem jih pred nosečnostjo normalno nosila. Kile so še vedno 6 v minusu, nič se nisem zredila nazaj. Še 14 dni, pa imam spet pregled. To pa že komaj čakam.

Punce uživajte, zdaj so pred nami najlepši meseci.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 868
5.4.2006 14:05:59   
katy.25
Berem knjigo Dojenje in materinstvo iz srca (saj vem da je še malo prezgodaj ampak prijateljica mi jo je priporočila kot luštno knjigo...in to tudi je- jo priporočam).
Tole pa je odlomek, ki ga je v uvodu napisala Desa Muck (jo občudujem):

...prvega otroka sem čakala zelo dolgo. Po dveh spontanih splavih, ki sta me silno prizadela , deset let nisem mogla več zanositi...
In potem se je zgodil čudež. Zanosila sem. Naselila sem se v svoji maternici in prisluškovala. Otroka sem prvi trenutek, ko sem izvedela zanj, vzljubila z vso silo, čeprav sem si skušala to prepovedati, češ, kaj če bo kaj narobe, potem boš pa spet trpela. Sorodnica, ki je morala tudi mnogo prestati, preden je donosila svojega prvega otroka, mi je rekla: Zdaj si noseča. Otroka si želiš. BODI SREČNA IN UŽIVAJ ČE BO KAJ NAROBE BOŠ POTEM JOKALA. Tega zlatega pravila sem se držala. Bila sem srečna. Uživala sem vsak trenutek svoje prve nosečnosti in tudi naslednjih dveh...

Tudi meni ta stavek neizmerno pomaga kadar se me polotijo čudne misli. Punce poskusimo uživati in preženimo misli, ki nam utežujejo biti srečne.

Veliko sreče vsemuser posted image   še posebej tebi Naja

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 869
5.4.2006 14:59:23   
A_A
Bravo Katy.25 user posted image  user posted image  user posted image

preženimo slabe misli user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 870
5.4.2006 15:47:25   
naja78
joj punce kolk ste zlate.mi gre kr na jok.ampak od sreče ker vas tako-poznam.pa čeprav se ne vidimo,se pa beremo in pomoje bi bila brez vas nula.user posted image user posted image

vem,ne smem tako mislit.še dosti hujšega nas čaka,kaj bo ko pride user posted image na svet.pa razne bolezni ,vrtec,šola,itd...

ne vem kaj mi je,ampak sem zagotovo 50% bolš.in tud nič ne skušam mislit na to.
do NS je itak še en teden.saj bom zdržala ,potem bo boljše.
mogoče mi manjka le to,da spet vidim svojega user posted image .in potem bom pomirjena.

pa še neki.strašno sva si z mojo mami v laseh.kr na obroke.tok je pametna.
o tem še nisem govorila,ampak ko sem zanosila je bila res vesela.verjetno najbolj in vem da me ima rada.
na živce mi je šlo,ko mi je kr naprej tupala in sprašvala če sem strarim staršem (od fotra)že povedala,da naj povem,tupila da poveva od mojga staršem,kr neki...uglavnem.user posted image user posted image
sploh ne spoštuje mojo zasebnost,o kateri se odločam jaz in moj lubi.
živiva ločeno imava svoje stanovanje,ampak v katerega pride mat-moja v copatih.saj štekate.

in saj ne rečem da je slaba,včasih je le malo žleht.ja prav sem napisala,preveč se v vse utakne.pa sva se že vse pomenle.samo ona je mnenja:
ona je moj starš samo jaz moram njo spoštovat,ona mene ne!to je njena teorija.in misli da samo ona vse ve,ko ji pa hočem kaj povedat pa me prekinja da noče slišat.skratka vse ve.
in doma imamo kužke(dve ljubke maltežanke) in mi jih skos meče naprej kaj bo ko bo user posted image ,da jih bom mogla stran dat in to in ono.prav jokala sem.user posted image in od takrat mi tudi ni uredu,mogoče je tudi to vzrok.

strašno se boji da ne bo breme padlo nanjo,jaz pa ji tudi pravim da mi ni v interesu,da bi ji ga naprtla.

in še in še je takih stvari.moj lubi mi stoji ob strani no in za moje kužke bova lepo skrbela,z mami pa hočem met čim manj opravkov.pa jo mam rada in bi jo k seb stisnila,samo kaj ko se zgodba čez čas ponovi.
oči je ok,se v nič ne vtakne.

in ker seveda ona dela v zdravstvu,matr jaz tud  imam visoko izobrazbo,misli da vse ve.

ni besed kaj.
kaj pravte.morm se uzet k sebi.no sem se že.ker sem rekla da user posted image ne bom škodovala,že tako sva jo delalo skoraj 2 leti.

poljubček naja.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 871
5.4.2006 20:25:57   
naja78
ej punce.

JAZ SEM PA PO 5 URAH OD CELEGA DNEVA TAKO VESELA.

a veste kaj sem nardila.
kot že verjetno veste,da delam v bolnici,sem šla danes v službo,ko ni bilo nobenega,razen ene moje kolegice,ki je sestra.

nardile sva UZ mojega user posted image .
****ti,kolk je to lušno.ni mi dal mira in sem šla.ne vem zakaj se nisem že prej spomnila,samo mi je pa zoprno če so vsi tam.no in ko so odnesli pete..................................naja gre in si nardi UZ.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sicer ta UZ je bil bol tko,sem pa vidla glavico,hrbteničko,popkovino in kaj je tudi najpomembnejše poleg ostalih pomembnih stvari-user posted image .kolk to hitro bije.

za spol pa je skoraj nemogoče da se vidi,tako da jaz bom sicer uprašala,samo dvomim.

velik je pa okol 4-5 cmm.
mat božja kolk sem vesela,no...in moja mami tudi.

saj ste brale gor.ko vsaj ne bi tolk težila.saj vem da bo vse kul,samo me to blazno nervira.in se bo pač mogla ona prilagodit in ne jaz.

zdaj pa pridno pančkite.lp

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 872
6.4.2006 7:31:19   
tasha23
Jutro,
uff spet en turoben dan. Včeraj sem razen 2 ur, ki sem prebila na zavodu za zaposlovanje - na seminarju, ki ga organizirajo. Povedala sem jim, da sem noseča in so rekli, da ni noben problem.
ko pa sem prišla domov sem se malo ulegla, ker nisem mogla več- vse me je bolelo, imajo res nekomod stole, pa še prepih je biluser posted image
Po kosilu pa sem zaspala kot ubita na kavču za polni 2 uriuser posted image , zvečer pa prav tako zaspala takoj in spala celo nočuser posted image - končno.
Joj komaj čakam 19.4. ko bom končno spet vidla user posted image , naja prav fovž sem ti, da si vidla tvojo pikico. Ker sta najini približno stari, lahko sklepam, da tudi moja pikica bi morala bit tam tam s tvojouser posted image .
Kakšno vreme pa imate pri vas? Tukaj je pravo aprilsko vreme user posted image user posted image user posted image ... Obup!!!
Vseeno kljub slabemu vremenu vam želim lep dan in čiveč užitkov v  user posted image .
Pbožajte trebuščke in bodite vesele.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 873
6.4.2006 10:03:31   
vava

uf danes je šele dan za jamranje.
Punce ne se pustit. Predlagam, da danes pišemo samo o lepih in vzpodbudnih stvareh. Naja me veseli, da si se včeraj pomirila. Sem pomislila, da če bi jaz imela uz v službi, bi verjetno kar naprej tam visela (če bi bilo možno) in gledala svoje dete kako raste.
Tako pa kot vsaka povprečna nosečka čakam na pregled in "srečanje" z maleckim 1x na mesec. Punce, a veste, da nas naše mame in naše babice njih ... niso videle dokler nismo prijokali na svet in da smo lahko ful srečne, da lahko takole spremljamo čudež, ki se dogaja v nas.
Pozitivno!!!
lp
v

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 874
6.4.2006 10:20:51   
altati
nekaj dni se že nisem javila.
pretekli teden sem imela ginekologa,detece raste...prihodnji teden imam NS.
Nato pa čez 14 dni zopet ginekologa.
Se mi zdi da samo še pri dohtarjih visimuser posted image !
Počutje nič boljše, čeprav je že 12T. še vedno non stop slabo, bruham vsak dan, najraje bi samo ležala.....pa moram delat.
že zdavnaj bi bila lahko na bolniški, pa sem tako hudičevo zavedna in mislim, da se bo firma podrla če me ne bouser posted image

Komaj čakam NS, ne je strah rezultatov-ful!

Pa še ta dež in sneg in ne vem kaj še nas čaka....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......