lucika
|
tudi od mene cestitke za vse lepe novice... jaz sem trenutno ; zmedena, jezna... pravkar sem prisla iz pregleda. do sedaj sem imela enega, potem uz, potem pa se enega, in danes tretjega. ko bi to vsaj pomenilo, da sem zadovoljna...nisem. pritisk imam vedno od 150 do 170, eh, to ni nic... malo me poslata, ja, ok bo. idi na nuhalno, pol pa pridi spet nazaj. malo pokraca po materinski, ki sem jo morala kupit, in je to to. mi rece, da dobim spet dobroston in neke papirje za nuhalno. ok ok...hvala lepa adijo. po poti studiram, halo, a mi ni rekel, da dobim dobroston? grem nazaj, ja ups. ok, dijo, aja, kaj pa nuhalna. joj, ups. gledam v materinsko, za krvne teste, kaj je napisal, nic povedal... toksa negativno. vprasam sestro kaj zdaj to pomeni, a to pomeni, da je nimam, in je nisem imela, in se zato moram pazit; al sem jo imela in se ne rabim. ne, to pomeni da jo zdaj nimas, ne vemo pa ce si jo kdaj mela, kak naj to vemo. ces, budala kaj sprasujes bedarije. se prej me je poslala v zd, seveda v enem kraju kjer pojma nisem mela kje je; samo 2 km stran...stemplat kartico, ker ni blo podatkov. da jim **** nekaj vzajemni in vsem doktorjem... ups, pac treba. ja, na 14 dni po novem al kako...?()&/%(/?/=)&%Gtrrrrrrrrrr in se hocem po poti potolazit z lucko, in mi pade dol, kak jo odprem. ja, dans res ni moj dan.... ja, in vode nisem mela ok. cutim da mi nekaj ne stima, kot bi me prehlad se loteval... in zdaj lahko grem nazaj tja enkrat vmes dat vodo, al pa lahko grem kar pri nas, al pa....trikrat sem ga vprasala kdaj in kaj naj naredim s izvidi, ce ne bojo ok. trikrat mi je povedal tak, da ga nisem zastopla. oprostite mi vsi ki se boste pocitili prizadeti, ampak: prokleti siptarji. pr nas so trije ginekologi, in noben ne govori slovensko. naj grejo vsi skup na en tecaj. ej, zdaj ga rabim da mi kaj razlozi, jaz ga pa se tega kdaj naj dam vodo, ne zastopim. mislim, da se mi danes rahlo mesa. tak se mi zdi da se mate ene fino, ko imate za vsako kak uz, al pa vsaj srceka poslusajo, al kaj takega. a jaz moram bit zadovoljna s prstom in njegovim velecenjenim obcutkom???????? ja, lepo raste, jaaaa. no, na konc vsega pa nikjer nimajo vec dabrostona. in kaj zdaj, petic nazaj...jah, emmm, kaj bi, nooo, joj, ja, te pa nic, kaj mormo. eto moj dan danes...
|