|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
29.3.2006 9:30:08   
naja78
o hvala gayči.user posted image

komaj že čakam,zdaj pa moram na wc,k me tok že tišči.
ponoč vstajam tudi do 4x in moram lulat.res pa da veliko popijem.
kako je pa kaj z vašim lulanjem???user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 776
29.3.2006 9:42:49   
tasha23
Dobro jutro tudi z moje strani user posted image ,
jaz sem kot ponavadi še kar utrujena, čeprav ustanem samo 1X ponoči za it na WC, kar pa preden sem zanosila se ni dogajalo. Včasih imam občutek, da več spijem kot pa potem dvajam - kar pa ni dobrouser posted image .
Gaya baravo za user posted image , sem prav vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . tudi jaz kot naja komaj čakam na NS, vendar jo imam komaj 19.4. Delal mi jo bo moj g. v Postojni (vsaj tako sem razumela)user posted image . Takrat bo šel tudi moj user posted image zraven in je prav tako kot jaz nestrpen in radoveden.
Lucika, kar se tiče 'straha' mislim, da ga imamo vse malo ampak moramo biti močne in pozitivne, saj našim user posted image to veliko pomeni in tudi nam je lažje.

Zdaj pa moram v bivšo firmo po potrdilo o plačah za zavod, da bom lahko prejemala nadomestilo vsaj za nekaj časa, potem pa bomo vidli kako naprej
Vsem vam želim lep sončen dan in božajte svoje trebuščke.

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 777
29.3.2006 10:02:50   
emmaemma
Živjo punce,

jaz vam prvič pišem, berem vas pa redno. Naj se predstavim: stara sem 27 let in z user posted image  čakava prvouser posted image . Na prvem pregledu sem  bila 10.3 in je bilo vse OK. Danes naj bi bila v 10t 3d , PDP 27.10 (kar ni še sigurno, na NS- 13.3 mi bo povedala točen datum).

Slabosti so še tu, ampak to še ni tako hudo kot to da mi hrana smrdi! ful mam srečo da imam super taščico ki skuha vsake tolk kosilo, drgače bi dragega čist shihalauser posted image .

WC je moja druga spalnca, ponoči moram vsaj 4-5X vstat.

No, tako na kratko, upam da me sprejmete v druščino!
Pa se še pišemo.

Uživajte!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 778
29.3.2006 11:34:09   
vava

Gaya polepšala si mi dan!
Emmaemma dobrodošla!!!
lep pozdrav
vava

(odgovor članu emmaemma)
Neposredna povezava do sporočila: 779
29.3.2006 11:37:35   
gaya
A res vava, kaj sem pa takega naredila user posted image , no sem vesela, da nekomu polepšam dan user posted image ,....

Bejbe mene pa spet ene udne slabosti dajejo, pa sploh ne vem od kje so se zdaj vzele... Drugače pa v službi je pa kr fajn, no.... Edino zaspana sem ful user posted image ,...

Popoldne pa na sonček user posted image

Ej Pikabu, kam si se pa ti skrila, upam, da te služba ne izčrpava preveč in da uživaš user posted image

Lep sončen dan

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 780
29.3.2006 12:12:01   
vava

Kaj pa vem gaya. Že zjutraj preden sem šla od doma sem videla tvoje sporočilo in sem bila takoj dobre volje, ko si napisala, da tvoje dete na veliko maha user posted image  in da sta slišala user posted image  ... saj veš, najina user posted image  sta enako stara pa še nuhalno imam pri isti G (v torek, naslednji teden).
Sicer je pa danes tako ali tako lep dan. Se mi zdi da zunaj kar diši po lepem in ptički pojejo na ves glas user posted image - se sliši tudi v lj. - kakšno mora biti šele kje, kjer ni toliko hrupa.
Uživajte na sončku in vsem lep pozdrav!
vava

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 781
29.3.2006 13:01:07   
A_A
emmaemma, pozdravljena, kar pogumno se vključi v našo debato. Nič ne grizemo! user posted image  Tu smo same fejst user posted image  user posted image

gaya, ma ti nič ne zavidam glede slabosti! Jaz moram rečt, da pri meni je zadnje 14 dni tud tako, da me samo še kakšen dan obide slabost in je kr grozno za prežveti potem čez cel dan. Ampak, za user posted image  se splača mal potrpet, a ne?

Vse, ki ste že bile na NS, joj kak vam zavidam! Jaz komaj čakam, da spet vidim svojo user posted image .

Tudi jaz lulam ponoči user posted image  pa prej nisem nikoli mogla it sred noči na WC. Jej jej.

Kaj čmo, sej smo hotle bit user posted image  zdej pa imamo user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 782
29.3.2006 13:10:13   
psaša
Lep sončen dan vsem. Dobrodošle noveuser posted image . Jaz pa zaenkrat še ne hodim ponoči na WC. Pomojem spijem full premalo vode. Koliko vode spijete na dan?
Drugače pa imam že dva dni rahle slabosti, napihnjena sem kot ne vem kaj.
Saj bo bolje, upam.

LP

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 783
29.3.2006 13:36:48   
emmaemma
psaša, jaz sem prej tudi premalo vode spila na dan sam pol sem opazila da me koza peče in taka cela suha je bilauser posted image . Zdaj se kr pomatram in spijem 2l na dan.
Zanimivo je to da mi sokovi ne grejo, samo voda-za-lifeuser posted image !
Za napihnjenost mi pa nič ne pomaga- razen odpetih hlač.Prejšnji teden je bil to sam en gumb, zdaj sta že dva, pol si grem pa nove kupit!!user posted image

l.p

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 784
29.3.2006 13:53:54   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Ej Pikabu, kam si se pa ti skrila, upam, da te služba ne izčrpava preveč in da uživaš user posted image

Evo me, Gaya. Gužva, gužva ja... Zdaj, ko imam Emo doma, ne gre več, da bi kaj dosti pisala. Trenutno spi in čakam, da se zbudi, da greva ven na sonček.

Gaya, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in za to, da je vse v redu. No, jaz sicer nisem imela te sreče, da bi mi na NS kaj pokazal, tako da videla nisem našega user posted image , sem pa bila toliko bolj vesela, da je vse v redu.

Muki1, jaz tudi opažam, da tole drugo nosečnost mnogo težje prenašam. Čeprav moram reči, da zdaj, ko sem nazaj v službi, da se počutim malo bolje. Vsaj dopoldne sem zelo v redu, polna energije, popoldne me pa malo bolj zdela. So pa prisotne čisto druge težave kot so bile v 1. nosečnosti. Tole špikanje je pa tudi mene skrbelo, pa je menda čisto normalno.

Lucika, jaz sem šla na NS, ker jo pri nas delajo zastonj, nisem pa videla svojega user posted image , ker je G pač malo bolj tak. Je pa zraven veliko komentiral (začudo, ponavadi je tiho), tako da sem si kar predstavljala, kaj vse gleda. Če ne bi tukaj delali, bi verjetno vseeno šla kam drugam na NS, s tem, da pri sebi sem bila pa kar odločena, da tudi, če bo kaj narobe, ne bi šla delat splava. Jaz bi samo želela prej vedeti, da bi se pripravila, da ni potem šok ob rojstvu, bi pa po vsej verjetnosti otroka sprejela. Po vsej verjetnosti pravim zato, ker ne vem, kako bi v resnici odreagirala, ampak če sedaj razmišljam, je potem moje mnenje tako.

Dobrodošle nove nosečke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se še ostale anonimke kmalu razrkijejo... user posted image

Uživajte v pomladi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 785
29.3.2006 14:38:19   
_katka_
Lucika, sem ti hotela napisati nekaj podobnega, kot ti je že pikabu.
Kar se pa tiče strahu, da bo kaj narobe, ko že vsi vejo, ti na kratko povem svojo lansko izkušnjo. Bila sem prvič noseča, full sva bila vesela. Odločila sva se, da ne poveva do prvega pregleda (7t 2/7). In potem je bil šok, ker ni bilo utripa, in 10 dni mučnega čakanja, kaj bo. Na koncu abrazija. Povedala sva staršem in vsem bližnjim prijateljem, v službi sem jokala kot dež. Če gre kaj narobe, te enostavno peveč prizadene, da bi to lahko skrivala. Tako, da ti kar povej veselo novico in ne misli na to, kaj vse bi lahko bilo narobe.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 786
29.3.2006 14:55:16   
Pikabu
Da se še enkrat oglasim. Lucika, se popolnoma strinjam s katko. Sama sem povedala nekaterim še pred prvim pregledom, tistim, za katere sem vedela, da bi jim povedala tudi, če bi bilo kaj narobe in da bi mi stali ob strani, če bi šlo kaj narobe. Po prvem pregledu sva povedala veliki večini, zdaj pa mislim, da že kar vsi vedo. Če bo karkoli narobe, bodo tako tudi vedeli, računam, da mi bodo vsaj v pomoč. Sem pa jaz glede na stanje pred 14 dnevi popolnoma nehala misliti na to, da bi bilo kaj narobe. TO je sedaj trenutno, vem, da bodo prišli trenutki, ko me bo spet panika, ampak proti temu ne moremo nič. Moja prijatlejica je pred porodm vedela, da bo z otročkom nekaj narobe, pa je bilo hudo, ko je rodila, ampak je rekla moj je in takega ga imam rada. Natanko tako bom storila tudi jaz, če pride do česarkoli, drugače pa čim bolj pozitivno misliti na vse skupaj. Riziko je, ne moremo pa same sebe sedaj mučiti s tem. V prvi nosečnosti sem si dostikrat rekla, da komaj čakam, da rodim, da bom vsaj videla, da je vse v redu z otrokom, pa sem po porodu velikokrat rekla, da je le bilo boljše, ko sem bila še noseča, ko sem vsaj vedela, da ni lačna, da je ne zebe, da je nič ne boli,... Ob joku namreč dostikrat ne veš, kaj je narobe, pa bi rad pomagal, pa ne moreš. Le pogumno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _katka_)
Neposredna povezava do sporočila: 787
29.3.2006 17:16:44   
muki1
Zdravo punce.
Evo, samo na kratko se javim, ker imam gužvo...z Nežo bova delali vabila za njeno rojstnodnevno žurko user posted image .
Danes sem bila na pregledu. Vse okej, srček bije, pritisk 110/50, kile so šle gor tri, sem se že zabijala z glavo v zid. Krči so čudežno izginili. Včeraj me je skupaj metalo od bolečin, danes popolnoma nič. Čudna so pota naših maternic user posted image .

Lepo se imejte, pa pozdravček od muki1, zaenkrat še čiste, čez 20 minut bom jaz in cela dnevna soba popackana s prstnimi barvami.
Čao, čao.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 788
29.3.2006 17:22:52   
@lina
Ojla, punce - da vas pozdravim v tole čudno, pravzaprav že aprilsko vreme - oblaki čist temni, sonce pa seka ven ko za stavo. Jaz se spravljam povedat vsem novico o bratcu ali sestrici, pa mi ne gre od rok (ust). Rada bi dobila moja starša skupaj, pa sta tako aktivna in zasedena, da ob normalni uri vedno dobim le enega doma. Bi pa rada najprej njima, pa seveda tašči, svakinji itd., ker kmalu bom morala povedati tudi nekaj zunanjim, ker se določenih aktivnosti ne bom mogla več udeleževati, pa da me ne bodo skoz spraševali kdaj spet pridem na aerobiko itd. Upam, da mi bo do konca tedna uspelo.

Mi imamo NS v torek, pa razmišljam ali vzeti malega smrkolina s seboj ali ne. Če ne, moram spet varstvo iskat zanj,... En kup problemov in usklajevanj. Vem pa da on od tega ne bo imel še popolnoma nič, mogoče tudi pri miru ne bo mogel sedeti,... ajajajaj!

Mojih slabosti skoraj ni več, razen ko sem lačna, to je bilo recimo pred eno uro, pa sem pomalčkala, in je vse OK. Imam pa en problem, ki se mi je pojavljal že v prvi nosečnosti in v drugo je bil praktično en od prvih nosečnostnih znakov - ne morem si umivati zob. Ko dam ščetko v usta in dvakrat potegnem, mi gre tako v bruhanje, da takoj odneham, ker bi sicer res... A se še kateri to dogaja? Hecno, a ne?

Ej, mis,  hotla sem te vprašat kje maš G ki ti bo delal NS? A v porodnišnici ali ZD? Ker če sem prav razbrala, ti bo NS naredil tvoj G naslednji teden?

Drage moje oktobrke, stare in nove, lepo se imejte - evo, sonce se je spet skrilo - grem gledat kaj razbija moj razgrajač tam v igralnici!user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 789
29.3.2006 21:55:27   
tasha23
user posted image KU KU, KAJ NOBENE NI TU????user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 790
30.3.2006 7:19:38   
vava
Dobro jutro srečke user posted image !
En lep, uspešen in srečen dan vam želim.
v

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 791
30.3.2006 7:26:01   
altati
Dobro jutro vsem user posted image na ta prelep sončen dan....
upam da se počutite ok.
Sama sem si namreč poškodovala desni gleženj, zraven pa dobila še eno grozno virozo: kašelj, z nosu mi teče kot za stavo, malo vročine.....
težko bi bilo še slabše.
pa da ne nadaljujem: sem doma, šefa imam non stop na liniji in delam...delam, delam, delam, delam kot zamorc....sploh ne razume da ne morem!
ugotavljam, da mu bom res morala razložiti svoje user posted image stanje, saj se mu očitno ne bo samo posvetilo...
kaj bo šele potemuser posted image  raje ne razmišljam...

upam, da ste ve boljše...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 792
30.3.2006 8:15:24   
gaya
Jutrček user posted image

jst sem samo grozno user posted image , drugače pa se kr v redu počutim. Komaj čakam popoldne, da grem vn na tale prekrasen sonček in da se nastavim sončnim žarkom, da mal barvice ujamem, ker letos solarij odpade user posted image ....

Počutje je stabilno za enkrat. Zjutraj še vedno bruham, pol je pa v redu. popoldne se včasih pojavi kakšna slabost, pa hitro nekaj pojem, pa je pol ok.

Drage moje, uživajte kar se da, jst grem pa zdaj malo za delomuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 793
30.3.2006 8:51:17   
naja78
živjo punce.

danes sem pa kr dobre volje,sem se naspala in najedla,bila že s user posted image na sprehodu.zdaj pa tu gor počivam.

potem ko vse prečekiram,grem gledat za user posted image kam bova letos šla.za 1 teden bova kidla na morje nekam blizu.user posted image

punce ste že gruntale kdaj boste hodile v materinsko šolo????!!!!

jaz avgusta,prej se mi zdi prehitro.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 794
30.3.2006 9:05:34   
najina pikica*
dobro jutro  user posted image
pa sm te dobila...user posted image  mene je danes poleg lubija in mojega user posted image  zbudu sonce,pa sm tolk dobre volje...

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 795
30.3.2006 9:23:55   
naja78
he he,rada pridiš delit dobro voljo med nas oktoberke kaj!!!!user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
30.3.2006 9:47:30   
tasha23
Dobro jutro souser posted image ,

Kako kaj?
Jaz sem tudi že razmišljala o materinski šoli in sicer sem mislila, da bi šla junija meseca, ker potem bo morda prevroče in vprašanje kaj vse se lahko zgodi... Sicer takrat bom nekje v 20 t in trebuh ne bo še tako velik user posted image Jeseni, pa mislim, da bi bilo prepozno. Tako mi je svetovala tudi prijateljica, ki je pred kratkim rodila.
Punce lepo se imejte in božajte trebuščke.
user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 797
30.3.2006 10:08:20   
najina pikica*
kuku...vidm da si že aktivna na vsezgodaj zjutraj...user posted image
mene je polek lubija k je sel zj. k zdravniku zbudu še najjinuser posted image ,k že na vsezgodaj telovadi,dans je full aktiven,zgleda da vadi rokernol...user posted image
tut jst sm že bla dans na sončku z mojo user posted image ,zdej mal kolovratm in pospravljam po po stanovanju,pol se gram pa martinčkat n asonček,do 13h,ob 14 pa v slu.user posted image
ejo glede mat.šole jst sm se pozanimala,ni panike glede vpisa al pa gužve...če ga še nimaš ti pošiljam tel. 5226048 med 13-15 uro
pa še ena novica,če še ne veš,tvoja soseda je rodila imajo debelo pupo petro(3-4 kg,tot nekaj,nevem točno,mami mi je povedala)user posted image user posted image user posted image
blagor njej,k je to dala že čes,jst si že tut želim vidt mojga user posted image  sm tok nevčakana...komaj čakam...
Joj nism te nič vprašala kako se kej počutš?user posted image  ...kaj boš kej počela dans?
lepo preživi sončni dan,ker je menda za čez vikend tko al tko napovedan dež user posted image ,sicer men  to bol ugaja,ker mam vikend delaven user posted image ,ampak sej se tolažm samo še mesec in pol...JUPI JUPI JUPI...

pdp 2.8.2006  

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 798
30.3.2006 10:16:49   
muki1
Dobro jutro. Jaz sem danes dobro.
Krčev ni, slabosti zaenkrat še tudi ne. Včeraj sva z mojo pupiko risali, čačkali in mačkali do onemoglosti user posted image . Sva bili res celi popackani s prstnimi barvami. Neža še po glavi in vratu, tak da sva šli direkt v banjo po končanem opravilu. Sva pa narisali cel kup risbic, eno bova tudu poslali v uredništvo revije Cicido, morda pa objavijo najino umetnino. Sva list pobarvali z zeleno, nato pa je Neža s prstki gor nanesla rumeno barvo in sva dobili Travnik s trobenticami.
Vabila bodo pa z odtisom njene dlani. A nisva fejst punci?
Potem je zaspala in sva si šla z možem in našo [sm=kuza.gif" border=0> privoščit en giro po vasi. Sva prepešačila dobrih 5km, sem bila čisto pafnjena na koncu. Ko sva prišla domov, pa so naju že čakale palačinke, ki jih je pripravila moja mami. Ja, ja, včeraj je bil res en fajn dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif].
Vidim, da se nam dobra volja stopnjuje in da počasi izginjajo slabosti. Ja punce, prehajamo v drugo tromesečje, v katerem bomo upam vse maksimalno uživale.
Altati, ti pa kar povej svojemu šefu, itak bo slej ko prej izvedel, ko se ti bo poznalo, res bi bilo najboljše počivat v tvojem primeru. Daj, zberi pogum......
Jaz sem že v prvi nosečnosti obiskovala materinsko šolo, pa bom še enkrat šla. Je pa pri nas tako, da te povabijo, ko se sformira dovolj velika skupina, tako da ne vem, kdaj bom šla, je pa fajn čim bliže porodnemu datumu iti, zaradi dihalnih vaj. Je potem znanje sveže med popadki.
Aja, punce, pa KEGLOVE VAJE začnite delat. Nikoli ni prezgodaj.
Pa slišala sem, da je fino si masirat presredek, ker lahko narediš kožo bolj prožno, pa se lahko izogneš šivanju. Jaz imam zelo zelo slabe izkunje z šivi.
Pa čaj iz malinovih listov je fino pit, za boljšo prekrvavitev

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 799
30.3.2006 10:37:27   
tasha23
Ojla, muki1 tudi jaz sem slišala glede masiranja presredka in malinovega čaja.
Vendar je priporočljivo šele 6 do 8 tednom pred predvidenim rokom poroda - 2 dcl na dan, saj mehča in sprošča mišice v maternici. Se ga lahko uporablja kot naravno sredstvo za stimulacijo poroda - 4 skodelice na dan. (ampak samo v primeru, da ste zdrave in je nosečnost potekala brez komplikacij)user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......