Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaya Ej Pikabu, kam si se pa ti skrila, upam, da te služba ne izčrpava preveč in da uživaš Evo me, Gaya. Gužva, gužva ja... Zdaj, ko imam Emo doma, ne gre več, da bi kaj dosti pisala. Trenutno spi in čakam, da se zbudi, da greva ven na sonček. Gaya, za pregled in za to, da je vse v redu. No, jaz sicer nisem imela te sreče, da bi mi na NS kaj pokazal, tako da videla nisem našega , sem pa bila toliko bolj vesela, da je vse v redu. Muki1, jaz tudi opažam, da tole drugo nosečnost mnogo težje prenašam. Čeprav moram reči, da zdaj, ko sem nazaj v službi, da se počutim malo bolje. Vsaj dopoldne sem zelo v redu, polna energije, popoldne me pa malo bolj zdela. So pa prisotne čisto druge težave kot so bile v 1. nosečnosti. Tole špikanje je pa tudi mene skrbelo, pa je menda čisto normalno. Lucika, jaz sem šla na NS, ker jo pri nas delajo zastonj, nisem pa videla svojega , ker je G pač malo bolj tak. Je pa zraven veliko komentiral (začudo, ponavadi je tiho), tako da sem si kar predstavljala, kaj vse gleda. Če ne bi tukaj delali, bi verjetno vseeno šla kam drugam na NS, s tem, da pri sebi sem bila pa kar odločena, da tudi, če bo kaj narobe, ne bi šla delat splava. Jaz bi samo želela prej vedeti, da bi se pripravila, da ni potem šok ob rojstvu, bi pa po vsej verjetnosti otroka sprejela. Po vsej verjetnosti pravim zato, ker ne vem, kako bi v resnici odreagirala, ampak če sedaj razmišljam, je potem moje mnenje tako. Dobrodošle nove nosečke. Upam, da se še ostale anonimke kmalu razrkijejo... Uživajte v pomladi.
|