|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
24.3.2006 14:15:47   
lucika
mene pa zanima glede nuhalne. do 13 tedna....dopolnjenega 13. ali dopolnjenega 12.?
drugo vprasanje: je katera stajerka in kam bo sla na nuhalno?

se podvprasanje: a delajo nuhalno tud z 3d uz , ce ga imajo? na ptuju ga baje imajo, bi blo fino, ce bi bilo vse ob enem, ne?

se se nisva zmenila, ce greva ali ne. saj nisi dost pameten, kaj je boljse. vedeti malo preveč, ali vedeti premalo. pa kako odreagirati na vse skupaj... niso to samo slikice, ki jih dobis, nuhalna ti kar celo zivljenje na glavo postavi...

kaj pa ve mislite?

uf, smo ze dalec, ne?

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.3.2006 17:02:13   
tasha23
En lep user posted image dan vsem tudi s primorske,

tudi jaz sem danes dosti booljša in slabosti so mimo. Celo utrujenost je manjša user posted image . Danes se počutim kot, da bi energija se vrnilauser posted image . Drugače kar se tiče NS pa sva se spartnerjem zmanila, da je bolje vedeti in preveriti kar se da. T mojim g pa sva zmenjena da bova na naslednjem pregledu naredila NS. No še dobre 3t pa bom ponovno videla najino pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 727
24.3.2006 18:49:04   
Arabela
Hojla user posted image !

Odgovor ena: Sanika spol se bi naj že videl tam okrog 12 tedna, seveda če ima mala beba pravi položaj in se da videti...

Drugi odg: Lucika, jaz sem iz Maribora, pa grem na NS 28.3. (v torek) k dr. Veingerlu na Vošnjakovi... Sem se pa pozanimala glede 3dUZ, pa ga nima, čist navaden UZ, pa filmčka tudi ne dobim, ampak to mislim da lahko dobiš na Ptuju... Ampak meni je važno da bi bilo z bebo vse ok, pa tudi samo s slikico sem zadovoljna... Na NS pa se gre med 12. in 14.tednom...

Drugače sem ok... S sestrino pomočjo sem si pospravila stanovanje, sedaj pa sem utrujena kot ..... ????.... Sem se mislila spočit, pa se je najavila taščica...

Pupe, v nedeljo naj bi bilo o.16stopinj!!!!!!!!!!!! Juhuhu... Pri nas na vrtu je polno zvončkov in krokusov... čudovito....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.3.2006 7:56:35   
Arabela
DOBRO JUTRO user posted image !!!!!!

Jaz sem vedno med zgodnjimi... Sonček že sije...

Lep vikend vam želim.... Izkoristite pomladnoprebujajoče dni....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.3.2006 8:38:17   
gaya

Dobro jutro user posted image ,

najprej vsem čestitam za MATERINSKI DAN, pa čeprav imamo svoje user posted image  še pod našim srčkom, tudi to šteje, ane user posted image user posted image .
Uživajte kar se le da na sončku in čim manj slabega počutja ter presežek pozitivne energije,...

To vam želita Gaya in user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 730
25.3.2006 8:38:29   
@lina
Naj vas tudi jaz pozdravim. Na Dolenjskem se že kaže sonček. Ta vikend se bom malo odklopila od RR, da ne bom preveč mislila na ponedeljkov pregled. Izkoristili bomo sončna dneva in se malo potepali.

Javim se vam v ponedeljek po pregledu.

Lepo se imejte! user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 731
25.3.2006 9:28:52   
tasha23
Dobr o jutro tudi z oblačne obale user posted image . Danes je prav težek dan, škoda da ni tako kot včeraj.
Upam, da se bo kaj zjasnilo, ker je tako vreme prav mučno!!!! Samo spi se mi tako.
Želim pa vsem lep sončen vikend in veliko lepih trenutkov na zraku.

LP

tashauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 732
25.3.2006 9:31:36   
vava
dobro jutro tudi z moje strani
pri nas smo že pozajtrkovali, bili v trgovini, spili kavico in zdaj se bomo počai odpravili na sonce, v naravo (najbrž proti gorenjski) pa sabo bom vzela nožiček - morda se mi bo pa ljubilo regrat nabrat, ko sem ga pred dnevi tako sanjala.
zakaj pa ne
lep sončen pozdrav iz lj. in okolice

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 733
26.3.2006 9:26:10   
naja78
zaspan pozdravček.

tale ura je čist mim.
učeraj sem preveč letalla sem in tja,danes se mi obeta podobni dan.tako da upam na lepo vreme in uživajte.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 734
26.3.2006 11:58:57   
najina pikica*
kuku najči78,vidm da si že pridna pr čvekanju...user posted image a si se v sob. kej martinckala,jst sm celo sob. preživela na vrtu in urejala rožice...morš pridt pogledat kak cvetličnjak mam pred hišo...user posted image
kako si preživela prvi materinski dan?jst moram mojga lubija full pohvalt me je full lepo presenetu,odpeljal me je na večerjo in na koncert,tko da sva se full lepo mela pršla pa pozno zjutraj zmatrana ampak se je splačalo...bilo je nepozabno...
bejba kaj bosta kej dans delala?
papa

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 735
26.3.2006 18:56:55   
naja78
O HAY.MATR TI VOLA N.PIKICA*.

no midva kot sem napisala sva letala sem in tja po LJ.tale tvoj bodoči možek je zelo pozoren.mene moj lubi ne povam na koncert ker itak ne maram takih reči.nevem...se rada bol muckam doma.user posted image in uživam z naj.prijatelji.user posted image

pa ve ostale pikice.??kako ste preživele wikend????

heeeeloooow nikjer nobene!!!!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 736
26.3.2006 19:37:30   
mis
No, bom pa se jaz, da ne boste same tle cvekale... Res lep soncen vikend. Malo polezavanja, malo dela... Kar hitro je minilo. Zanimivo, da se ni vleklo. Jutri imam namrec 2. pregled in me je malo strah. kaj ce bo reku gospa, na ciscenje bo trebauser posted image  Mal me je tega strah, da se mi ponovi prva zgodba, ko te to kar pribije. No sicer pa upam na najboljse in kar pozitivno razmisljam. Javim se po pregledu.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 737
26.3.2006 19:55:26   
gaya

Čer user posted image

vikend mi je prehitro minil, zdaj pa se psihično pripravljam na službo jutri,... sicer pa sem ful vesela da bom po več kot 3 tednih ponovno v svoji pisarni, ker že prav pogrešam to, da sem malo koristna. Veselim se svojih sodelavkuser posted image , vse ki pa mi bodo hoteli slabo, pa bom enostavno na ignore dala user posted image , meni je važen samo moj sonček pod srčkom user posted image ,...

Počutje je pa kr stabilno, razen jutranjega rituala, k pa mislim, da me bo spremljal tja do oktobra, ampak se navadiš user posted image ,...

Punce moje mi mamo pa NS že v torek, tko da komaj čakam, da ponovno počekiramo user posted image , tokrat ga bo še ati user posted image ,...
Se javim jutri popoldne, ko pridem iz službe, uživajte!!!

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 738
27.3.2006 7:37:06   
vava
Gaya - veliko energije in modrosti danes in vse naslednje delovne dni ti želim.
Mis in vse ostale, ki imate preglede - brez skrbi, saj bo vse ok.
lep pomladni dan  vsem!
v

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 739
27.3.2006 7:50:20   
altati
Dobro jutro v tem meglenem jutru....mene tale ura totalno spravi iz tira.
počutje pa se mi ne izboljša niti za mm.....
upam, da ste bolje....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 740
27.3.2006 7:55:58   
tasha23
Dobro jutro sončice user posted image ,
kako kaj? Jaz sem ta vikend preživela brez slabosti le utrujenost je še vedno prisotna - morda so krive tablete, ki jih moram jemat vse do 14t kot preventivo pred ss.
mis držim pestke zateuser posted image in tvojo pikico user posted image , da bo vse OK - pa javi čimprej kako si odpravila na pregledu.
Ker se vedno sprašujemo kaj neki pomenijo kratice v materinski knjižici, sem našla nekaj razlag:

• BIP - (biparietalni premer) prečni premer lobanje zarodka
  • Dg - diagnoza
  • Edemi - zatekanje rok, nog, obraza
  • EPH gestoza -  nosečnostna zastrupitev
  • E.U. - izvenmaternična nosečnost
  • Gibi - premiki zarodka, ki se čutijo od 16. - 20. tedna naprej
  • GV - gestacijska vrečka
  • HbsAg - ugotavljanje okuženosti s hepatitisom B
  • Hmb -  količina hemoglobina; če je  prenizka pomeni, da ste slabokrvni (spodnja meja je 120)
  • ICT -  ugotavljanje protiteles v krvi pri Rh negativnih nosečnicah
  • KG - krvna skupina
  • PAP -  bris materničnega vratu
  • PSU - utrip srčka pri zarodku (slišen je od 12.t naprej)
  • Rh - Rh faktor(+ ali - )
  • RR - krvni pritisk
  • S.c. - carski rez
  • S/F - dolžina maternice (v cm) od sramne kosti do vrha
  • TP - predviden datum poroda
  • TT - dolžina ploda, izmerjena med temenom in trtico
  • UZ - ultrazvočna preiskava
  • ZM - prvi dan zadnje menstruacije
No upam, da vam bo vsaj malo v pomoč

Lep dan vsem

tasha user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.3.2006 7:58:25   
muki1
Dobro jutro. Pri nas pa ni kaj prida vreme bilo ta vikend user posted image . Pa so nam obljubljali do 17 stopinj, je včeraj bil sonček kakšno uro, preostanek dneva pa veter in oblačno user posted image . Ampak se nismo predali, sem včerajšnji dan preživela na zraku, zvečer sem pa skoraj skup padla od utrujenosti. Sem si v petek nabavila Centra med mami, pa bomo videli, če kaj prijemljejo. Ves vikend sem imela neke krče, kot PMS. Pa seka me v križu, ledvicah, trebuhu user posted image . Nisem ravno prekipevajočaodenergijenosečka. Čisto drugače je, kot je bilo med prvo nosečnostjo........
Kak sem vam fajn zajamrala za ponedeljkovo dobro jutro, a ne?
Pa še ena novička...padla sem v boju s starimi hlačami in imam danes fajn ene komot nosečniške hlače, sicer so mi malo prevelike, ampak so UDOBNE in to je najpomembnejše.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.3.2006 9:35:49   
lucika
jutro noseckice!

evo mene, zdaj sem javna! hehehe, tale vikend je bil napet...sva povedala nasim, njegovim in enim kolegom. za babice sem naredila take voscilnice z slikco iz uz. prva slika, prvega vnuka, kao... jao, je blo solz. sicer sem se jaz zjokala se preden so vredu pogledli voscilnico, ampak potem smo se pa vsi:). od srece, seveda.... res lep obcutek. ne vem, ce sva ze kdaj koga tako mocno razveselila.
upam,samo, da bo vse vredu...
in se je zacelu. ne delaj tega, ne jej onga, tole moras. jagode smo ti kupli. ce se ti kaj lusta, takooooj povedat. bog ne daj kaj delat....zanimivo. sem rekla, kja je zdaj s temle srediscem pozornosti, a se bomo zdaj do oktobra pogovarjali se kja drugega? so se mi samo rezali, menda ne... isto je bilo, ko sva se pripravljala na poroko. pol leta smo mleli eno in isto... no, pa saj mi je pasalo, ko se je vse vrtelo okol naju. hm, zdaj pa bo spet nova runda...po eni strani hecno, po drugi ponosna.
eto, in zdaj lahko povem se prijateljem... to se bo veselja....

drugace pa tudi mene nekaj po ledvicah pika, sem se ze bala, da sem se prehladila. drugace pa se ne pocutim nic kaj drugace. mogoce sem se ze navadila, kaj vse me boli... malce mi je spet slabo, skozi celi dan, mam tak bljak obcutek v zelodcku... no, razen tega, me nic kaj ne boli, tisci...nic se mi se ne pozna, nic se ne cuti...na trenutke se mi zdi, da ni nic. no, pol ko se prestavim iz ene strani na drugo in mi skor joske vtrga, potem vem, da nekaj pa le bo...

innnnn, tudi jaz startam jutri s sluzbo. sem dobla nekaj iz programa sive ekonomijeuser posted image , ampak sluzba je sluzba, jutri je prvic, zato sem kar malo nestrpna in nervozna... vsem, ki ste danes startale z delom, cim lepse naj vam bo...

pisite....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 743
27.3.2006 9:50:58   
A_A
Mislim, da se NS dela od 12. do 14.tedna.
Jaz sem naročena proti koncu 13. tedna, pa mislim da je kr OK.
Naročila sem se v Dravljah. Vprašala sem tudi za 3D UZ (ki stane 19.000 SIT), pa so mi prijazno svetovali, da se večina žensk naroča na 3D v 22.-28. tednu, ko je plod že bistveno bolj razvit. Tako sem se potem odločila za navaden UZ s posnetkom na CD.

tasha23, hvala za zbrane podatke

Skip, to je moglo bit lepo, ko si videla svojega user posted image  v 12.tednu, koliko pa je že velik-a? 

Lucika, a si dobila službo?

Že Sanika je spraševala kdaj se vidi spol? Arabela, a to si 100%, da se že v 12. tednu vidi spol? Men se zdi še malo prekmalo? user posted image  Midva s user posted image  imava eno zanimivo situacijo, jaz želim vedet za spol že prej, moj user posted image  pa bi počakal na rojstvo.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.3.2006 9:58:28   
tasha23
Ojla, tudi jaz sem se malo zanimala kdaj naj bi se že videl spol user posted image , ker sva se z ljubim odločila, da bova vprašala - čeprav naju je vseeno, važno, da je zdravouser posted image .
No, nekje sem zasledila, da je možno že na Ns oziroma od 12t dalje, s tem, da je varljiivo, saj so ž nekajkrat vidli user posted image pa se je kasneje lulček bolj razvil in se je situacija spremenila. Tako, da vedite, da ta stvar ni 100% do rojstva otroka.
Jaz imam NS na koncu 13t in bova takrat tudi vprašala, če se že kaj vidi user posted image . Mojpravi, da sva po vsej verjetnosti ustvarila user posted image user posted image . Jaz ne bi imela nič protiuser posted image .
Včeraj pa sem vseeno razmišljala :kaj če bo fantek? In sem se spomnila na ime Rene'. Kaj se vam zdi? Druge opcije so Martin in Gabriel.

Pa pa

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.3.2006 10:03:10   
naja78
user posted image jutrček.

pri nas v LJ je tudi bolj turobno vreme ,ni pa mraz.migrejo že na jetra te termo-flis puloverji in debele štumfe.user posted image user posted image

komi čakam,da bo res toplo in da se začne lepo vreme s posedanjem na vrtu,presajanjem user posted image .

moje počutje je uredu.učeraj sem po dolgem cajtuzdržala do 22h zvečer,pred TV,ker me drugač okol 20 zmanjka.

mogoče se še nismo vrgle na debato.kako je kaj vaš user posted image (beri:sex).
naj povem da je moj kar mal zadržan okoli user posted image .niti mi ne teži.mene pa na vsake tolk časa prime,ampak pretirane želje pa tudi jaz nimam.user posted image po nuhalni si bom mogoče mal oddahnila,češ...zgleda da bo ok!
mene je sicer G opozoril,da naj malo pazim vsploh v prvem tromesečju.no na srečo se bo čez 3 tedne izteklo.upam in držim user posted image user posted image .

kako pa kaj ve s user posted image ?????????????????????'
jaz se ne sekiram da je tko itak se proti koncu mora k100/h .user posted image user posted image
no pišite kaj.

vaša naja

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.3.2006 10:08:13   
@lina
Ojla punce, jaz sem nazaj s pregleda. Vsa srečna, moja pikica izpred štirih tednov je sedaj konkretna pika ali pa pikec. Prave velikosti, srček bije. Tolk me je blo strah, preveč berem te zgodbe s foruma o čiščenjih in ss, moram biti bolj pozitivna.
Skratka, zdaj se mastim s sendvičem tukaj pred monitorjem, sem tolk lačna, ampak sem zjutraj predolgo spala, potem sem pa šibala, da bi čimprej videla svojo user posted image .

Danes je zame krasen dan, pa še sonček tako lepo sije zunaj, v službi sem si privoščila dopust, moj smrkolin je v vrtcu, tako da se bom sama doma razvajala. Sem si že kupila dva paketka jagod, mnjamsi...

Zadnjič je bila tukaj debata o regratu. Punce, pazite se. me je G danes posebej opozoril na regrat, glede na to da sem v prvi nosečnosti bila negativna na tokso, pa moram še vedno pazit. Rekel je, da je regrat tak kosmat in se te klice ali karkoli že težko sperejo. Da je imel en primer tokse, ko so vse drugo izključili in potem ugotovili, da se je okužila z regratom. Jaz sicer nisem nora nanj, ga pojem, ampak bom z lahkoto preživela brez. Čuvajte se!

Uživajte in do naslednjič pozdravček!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 747
27.3.2006 10:13:23   
tasha23
Weilla Naja kaj ni lepo, da so slabosti mimo?
Midva z user posted image sva se odločila, da bova skušala zdržat do konca brez user posted image , kar pa bo res težkouser posted image . Lani ko sem končala v bolnici zaradi krvavitev je dežurni g rekel, da so krivi odnosi (sex), ki sva jih imela s patnerjem en dan prej in da je to tusi vzrok za ss. No meni se sicer zdi zelo neumno ampak me trenutno tako in tako ni volja, moj user posted image pa je zelo razumevajoč in sploh ne teži. Full ga ljubim in sem res srečna z njimuser posted image .

Jaz sem doma in verjamite, da mi je občasno res doooolgčas user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.3.2006 10:26:03   
naja78
tasha točno tako je hotel tudi meni rečt G.ni nujno da se bi to zgodilo,ker če je vse ok,se ne bi smelo.
tako da jaz kr malo cincam..mislim,da je to normalno,da moški kr neki dobi....stop za user posted image .

no se še pišemo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.3.2006 10:27:09   
altati
Punce, mene pa muči kako v službi povedati.user posted image
pri meni sploh ne pričakujejo, in me je prav groza kako bom povedala šefu.
ste ve že povedale? Kako ste to storile? Kdaj ste povedale? Komu?
Jaz sem trenutno 10T noseča in se nikomur še nič ne svita....
zaupajte mi vaše izkušnje kako ste to izvedle...user posted image

Hvala vsem...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?