lucika
|
jutro noseckice! evo mene, zdaj sem javna! hehehe, tale vikend je bil napet...sva povedala nasim, njegovim in enim kolegom. za babice sem naredila take voscilnice z slikco iz uz. prva slika, prvega vnuka, kao... jao, je blo solz. sicer sem se jaz zjokala se preden so vredu pogledli voscilnico, ampak potem smo se pa vsi:). od srece, seveda.... res lep obcutek. ne vem, ce sva ze kdaj koga tako mocno razveselila. upam,samo, da bo vse vredu... in se je zacelu. ne delaj tega, ne jej onga, tole moras. jagode smo ti kupli. ce se ti kaj lusta, takooooj povedat. bog ne daj kaj delat....zanimivo. sem rekla, kja je zdaj s temle srediscem pozornosti, a se bomo zdaj do oktobra pogovarjali se kja drugega? so se mi samo rezali, menda ne... isto je bilo, ko sva se pripravljala na poroko. pol leta smo mleli eno in isto... no, pa saj mi je pasalo, ko se je vse vrtelo okol naju. hm, zdaj pa bo spet nova runda...po eni strani hecno, po drugi ponosna. eto, in zdaj lahko povem se prijateljem... to se bo veselja.... drugace pa tudi mene nekaj po ledvicah pika, sem se ze bala, da sem se prehladila. drugace pa se ne pocutim nic kaj drugace. mogoce sem se ze navadila, kaj vse me boli... malce mi je spet slabo, skozi celi dan, mam tak bljak obcutek v zelodcku... no, razen tega, me nic kaj ne boli, tisci...nic se mi se ne pozna, nic se ne cuti...na trenutke se mi zdi, da ni nic. no, pol ko se prestavim iz ene strani na drugo in mi skor joske vtrga, potem vem, da nekaj pa le bo... innnnn, tudi jaz startam jutri s sluzbo. sem dobla nekaj iz programa sive ekonomije , ampak sluzba je sluzba, jutri je prvic, zato sem kar malo nestrpna in nervozna... vsem, ki ste danes startale z delom, cim lepse naj vam bo... pisite....
|