|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
24.3.2006 9:00:16   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Ja, me je Barbs prehitela. user posted image  Prav mi je, ko sem pa tako dolgo tipkala.

user posted image

user posted image user posted image  ... PREJ POZABLA POVEDAT : ponoči, ko sem se zbudila, sem malo razmišljala levo in desno, o user posted image  in user posted image  ... in kar naenkrat se NIKAKOR nisem mogla spomnit nicka od žmož .. Joj, kok sem smotana... tuhtam in tuhtam, kako je že tista bejba skoraj s primorske, ki ji zdaj ne dela net, ki ni v službi, ki je rekla, da se bo čez kak mesec prklopla... in sem vse možne variante natuhtala, pa sem vedela, da ni... ej, ne morte verjet - tako sem bila zmrkana, da sem vstala , šla priklopit računalnik in pogledat v našo temo mal nazaj... user posted image  Nakar odkrijem, da je žmož - seveda!user posted image  Moj dragi me je vprašal, ka rogovilim  ob treh- ko sem mu povedala, je rekel, da sem user posted image  Jaz pa, da drugače ne bi mogla nazaj zaspat---user posted image ...

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
24.3.2006 9:31:12   
MarijaPo
Barbs, vidi se, da si nosecnica. :)

No, pri nas ni nic kaj pretirano novega, razen tega, da zdaj nabavljamo tendo za na balkon. Preklicala sem ze 10 ponudnikov tend in so cene (za nas balkon, ki je dolg 3,6 m) od 90 do 250 jurijev. A vi imate tendo?

Sicer sem ful dobro, zbudila sem se skoraj brez bolecin v hrbtu, kar je totalna redkost. Zdaj me vlece ven (npr na trg in v knjiznico), pa kaj ko vec kot 5 min itak ne morem hodit in potem grem npr. 5 min v eno smer in ugotovim, da ne bom mogla nazaj in je zoprno.
Mam jest enih problemov. user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
24.3.2006 9:57:35   
lenika
user posted image  Ja MarijaPo meni je to popolnoma znano. Jaz tudi tako po 10 min hoje stran od doma ugotovim, da ne morem več in potem se komaj privlečem nazaj. Ja ampak vseeno bom reskirala in se bom odpravila ven, ker me ta sonček kar vleče. Bom pa še malo počakala, da se malo ohladim, ker sem se pravkar stuširala inn glavo umila, ker se ne bi rada prehladila.

LP

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
24.3.2006 10:27:06   
petka
Mah ja babe, mamo pa res vse iste probleme, tale hoja pa sploh ubija user posted image .

Zanima me, v katere številke oblekc kupujete? (jest mam vse po 1 kom 56, ostalo pa že 62)

Joj kako je končno spet lep sonček user posted image

(sem pa res redkobesedna, leeenoba me daje user posted image )

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
24.3.2006 11:08:43   
majamo
 Pozdravljene majčice

Me je kar sram da se tako dolgo nisem nič oglasila. Več kot mesec dni user posted image    Sem bila doma na bolniški (nozdaj so mi vštimali internet) , pa okoli porodnišnice sem že letala in bom kar do konca vsaki teden tam na preiskavah.   Naš mali user posted image user posted image  je za skoraj mesec dni večji od povprečja.  Že zdaj ima 2.800 g (33t.) pa mi zdaj vsake tolko delajo OGTT z 100g glukoze.  Ta prekleta cukranicauser posted image .  Pol so pa vedno izvidi ok! Pol pa še nonstop ti CTG ji, pa UZ ji, pa kri pa voda, pa ...  So mi rekli da se mogoče preselim med aprilke???

V glavnem cela štala.

Pol so mi rekli da se zna zgodit da bodo prej sprožli vse skupaj, pa da CR tut ni izključen???    V glavnem s polnim šusom morama nabavit še vse kar rabimo za user posted image
Mislim da pa mu bo dosti stvari, ki sem jih že kupila malo premalih??? 
Kakšne št. ste ve kupovale za vaše user posted image ??

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
24.3.2006 11:19:23   
lenika
Spet jaz. Sem prišla iz sprehoda, bilo je super. Sem bila kar presenetljivo dolgo na nogah, to pa verjetno naredi sonček user posted image .

Majamo, Petka mi imamo ene par oblačilc št. 56, drugače pa večinoma št. 62. Majamo lepo, da si se po dolgem času spet oglasila. Petka tvoje detece je pa res že veliko, pa nič hudega boš pa že malo prej cartala svoje user posted image .

Lepo se imejte in pojdite ven, resnično priporočam.

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
24.3.2006 12:24:58   
TiaSara
Jaz sem pa tudi danes pila sladkano vodo na polikliniki user posted image . In bom mogla it drugi teden spet. Se bojim, da sem res fasala to sladkorno. Pa tako imam rada čokoladouser posted image . No pa bomo že, za našega user posted image  bomo že potrpeli.

Sicer smo pa na pregledu zvedeli, da je z njim vse O.K. Malo prehiteva po velikosti, ampak še zdaleč ne tako kot pri Majamo. Zvedeli smo še tisto kar nismo želeli - glede na to, da smo nekaj cotkic dobili za punčko, bomo morali tudi pri nas še malo dokupit, da naš fant ne bo ves čas v roza oblekcah user posted image . Čeprav mi je pa kar čudno sedaj ko vem. Malo mi manjka tisto, ko se sprašuješ, le kaj bo. Ja, sedaj moramo pa še ime zbrat, ne.

Še 7 delovnih dni do konca šihta (od tega bom enega na polikliniki preživela user posted image ). Upam, da bo tudi vikend vsaj približno tako lep, kot je danes.

Fajn bodite in pobožajte svoje bušije!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
24.3.2006 12:51:39   
žmož
Čao pupe!
Da se vam na hitr malo javim-brat vas žal ne utegnem, a upam, da čvekate na veliko!user posted image  Danes sem bila na pregledu in stanje žal ni ravno briliantnouser posted image .
kri imam malo slabšo, to ni nič hudega, je pa user posted image  že zeloooo nizko, povrhu vsega pa sem že odprta 2 cm, tako, da sem mogla it na inekcijo za razvoj pljučk, jutri pa moram prit po še eno. Samo upam lahko, da bom zdržala vsaj še 5 tednov in tako tudi dejansko ostala majčica. 
Upam, da je z vami vsemi ok, in da se kmalu kaj pogosteje beremo, ker kot kaže, bom vsaj še kakšen teden brez interneta (še vedno čakam kur..user posted image  električarje... ,da ne razlagam ostalih problemov.
Mejte se mega dobro in držite pesti, da bi se vse dobro izteklo.
Pozdravček!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
24.3.2006 13:55:28   
TiaSara
Joj Žmož, smo upale, da se boš oglasila z bolj spodbudnimi novicami. Ja nič, ti kar pridno počivaj, pa verjamem, da bosta prišla do maja. In ne se preveč ukvarjati s temi privatniki - vem, koliko živcev ti lahko pokradejo, tako da naj se s tem kar user posted image  ubada. Vsekakor pa držim pesti za vaju!

Vidim, da ste vse ostale zunaj na sončku user posted image user posted image  pridne punce. Jaz sem se samo spomnila, da sem pozabila pojambrat kako imajo pri nas neumen termin za šolo. Začenjajo že ob 15.30 - jaz bom že lahko prišla, ampak kako bo pa moj user posted image  prišel tako kmalu iz službe user posted image . Potem pa pravi sestra, ja pa naj gre v Ljubljano, saj za očete traja samo dve uri. Dobro, saj res lahko gre, ampak če je že pripravljen vse poslušati (kar se meni zdi zelo pohvalno), potem ga menda ne bom poslala na skrajšano predavanje. Kar naj tudi on vidi, kako se user posted image  previja, da ne bo potem rekel, da on tega ne zna. Mislim, da so malo za luno, saj službe že dolgo časa niso samo do 3h.

Pa -pa

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
24.3.2006 13:57:48   
Barbs
user posted image Ne morem verjet!!!! Žmožke ni bilo že celo večnosti n potem se pojavi ravno naslednji dan po noči, ko jaz bluzim o njej!user posted image  No, tui jaz ti želim, da pirdeš do maja.... pazi nase, ženskica!user posted image

Aja, živjo, sem nazaj s sprehoda oz. sem bila ful pridna - z avtom pod Kapitelj, potem pa peš čez tržnico. Kupila sem jagode, pa šparglje, pa regrat, pa špinačo...user posted image  Ne vem sicer, če bodo ostali prav navdušeni nad vso to travo, ampak, jaz sem...user posted image  

TiaSara user posted image user posted image user posted image  - tvoj user posted image  ima lulčka!user posted image  Zdaj pa res hitro v H&M in še ti kako rokersko zadevo nabaviuser posted image , tako kot Linča in jaz. Rozice pa daj Marijini Evici, da bo lepa, ko jo bodo naši mali moški osvajaliuser posted image user posted image  Sicer ji je Marija že kupila nekaj šminkurskih seksi krpic, pa še šiva ji....user posted image ...

Pa majamouser posted image  Kje si hodila???!!! Tvoj je pa res že ta prav dečko! Sicer je to s temi merami tako, da včasih tut kaj narobe zmerijo, vendar je že prav, da hodiš redno na pregled, da bo vse pod kontrolo... Jah nič... bo pa kar v prvi razred šel septembrauser posted image user posted image user posted image

Lenika, jaz sem lenuh, že tri dni si kao perem lase in delam frizuro - navsezadnje bom jutri zjutraj odbluzila k Mariji v halo A in se zložila na stol, pa naj me pere, lika, fena...kar če...user posted image

Petka , kar se tiče cotic - enako kot ti. Mislim, da je to pametna odločitev, če bo pa treba slučajno kaj več dokupit v št. 56, pa kasneje, če bo treba ( v primeru, da recimo pridivja kake tri al pa štiri tedne prej...) Ja madona!!! Saj to bo pa že kmalu!user posted image

Grem mal ležat in brat. Danes sem si kupla strogo strokovno, že skoraj znanstveno revijo Obraziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
24.3.2006 14:42:35   
mojsoncek
Oj!

Sem le docakala, da sem prisla domov, da sem lahko precitala kar se je danes ujelo v tale nas cvek. Pa so se na zalost ujeli tudi taki post-i, ki niso najbolj spodbudni.

žmož sem po eni strani vesela, ker si se uspela javiti, da smo vsaj malo izvedele kaj se s tabo dogaja. Po drugi strani pa ob taksni novicki ne morem biti ravno vesela. Jaz bom mocno stiskala pesti zate, da se bo vse izteklo tako, da bo zate in tvoje dete najbolje!!!

majamo in TiaSara seveda bom pa tudi za vaju drzala pesti, da bo s cukrom v OK, da ne bodo imeli user posted image  moznosti, da bi prehitro rastli.

Vse pa le ostanite majcice...

Oblacilca... midva sva vecinoma dobila velikosti 62, tako da bova nekaj cotic st. 56 dokupila.

Danes dopoldan sicer nisem bila na klasicnem sprehodu, sem pa vseeno od devetih do enih malo letala okoli. Sem se koncno spravila v sluzbo po papirje in jih v ponedeljek odnesem na CSD. Je pa res en poseben obcutek, ko prides po "dolgem" casu nazaj in so vsi veseli, da te vidijo. Kar naenkrat imajo vsi cas za cvek in se nobenemu nikamor ne mudi user posted image .

Pa se pregled sem imela. Kolicina plodovnice je se vedno OK, tako da sem imela danes zadnji UZ. Na prejsnem pregledu je imelo dete glavico ze spodaj, danes pa je rekla, da se je obrnil-a kontra. Kot kaze me veselo vsak dan z glavico tisci v zelodec (nic cudnega, da mi ne pusti jesti, ko mu-ji pa vsakic, ko naredim grizljaj nekaj pade na glavo... le komu bi bilo to vsec user posted image ). No, casa za obrat je se dovolj, tako da se zaenkrat ne bomo se nic sekirali. Ja drugace pa je vse bp.

Bejbike, uzivajte v lepem dnevu in upajmo, da bo tudi vikend prav taksen... pa pa

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
24.3.2006 14:56:58   
lenika
Se oglašam še enkrat. Jaz sem se pravkar zbudila. Sem izgleda dopoldne pretiravala in sem bila potem kar precej zmatrana. V bistvu mi je kar naenkrat postalo slabo (to se mi ni še nikoli zgodilo) in sem se kar po hitrem postopku spravila v posteljo. Sedaj sem že skoraj OK. A se je kateri od vas kaj podobnega že zgodilo? Pravijo, da je proti koncu tudi možno, da ti rata slabo, tako kot na začetku. Še dobro, da sem bila doma.

Žmož lepo, da si se oglasila in upam, da tvoje detece še nekoliko počaka na prihod, tako, da lepo počivaj, ne se pa preveč sekirat, ker so naši sončki sedaj že toliko razviti, da tudi, če kaj prej pokukajo ven jim ne bo nič hudega.

Mojsonček sedaj vidim, da je vse še možno. Jaz sem bila na pregledu v 32. tednu in je bil user posted image  že lepo obrnjen z glavico navzdol, tako, da je G rekla, da sedaj več ni šans, da bi se še nazaj obrnil, seda pa vidim, da je vse možno. user posted image

Lepo se imejte še naprej. Mene je danes moj mož povabil ven na večerjo in upam, da bom tudi zmožna se odpravit in tudi, da se ne bom preveč najedla, da ne bo potem ponoči zgaga prehuda.

LP user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
24.3.2006 15:17:11   
Barbs
Oj,

pravkar prebrala vse ( tudi čveke na RR ) , glede dileme čebriček ali banjica.
Ugotovila sem, da vem toliko, kot prej. user posted image   No ja, malo več. Ugotovila, da patronažna ne sitnari ( v lj) če imaš čebriček.  Da pa je bolje, če kupiš večjega; npr. Shantala,  ( prodaja Baby center) , pa še z ročajem je.  Baje je bolj pripročno za natakat vodo in za prenašat okoli, sploh, ko ga kasneje kopaš sam ( to je res, banjice so bolj nerodne, ko tankaš vodo not, pa potem zlivaš...) Ogledala nekaj fotk v albumih RRjevk, kako se kopa v čebričku.
Hja, še vedno dilema, kako kakovostno umiti, predvsem splakniti laske ( ker nekateri imajo precej dolge in je treba kar fajn namilit in splaknit, zaradi temenc...) ... user posted image

Kupila bom čebriček Shantala in eno navadno malo banjico, za vsak slučaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
24.3.2006 15:22:37   
lenika
user posted image  Ja Barbs, midva sva ravno zato kupila banjico, ker sva oba tako neizkušena z majhnimi dojenčki, tako, da res ne vem kako spretno bi ga midva obračala v tistem čebričku.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
24.3.2006 17:01:15   
cofek
ojla punce- danes ste se pa razpisale- pa tko lep dan je zunaj!?

Lana - tudi nam so v materinski rekli, da je treba cotke prat posebej, pa se mi zadeva ne zdi najbolj smiselna - po moje bom delala tko kot Barbs - tiste za na kožo operem posebej, ostale pa skupaj z našimi stvarmi, ker itak bo mali user posted image  moral enkrat prevzeti "družinsko floro" - malo pozornosti je že treba, če jih pa preveč ščitiš pa tudi ni fajn (po mojeuser posted image ).

Žmož, tudi jaz držim pesti za vaju! user posted image

TiaSara - ker user posted image  ni mogel na tista dva "obvezna" predavanja, je tudi moral v "intenzivni tečaj", pa jih tudi tam poučijo o previjanju in kopanju user posted image , tko da če RES ne bo mogel hodit s tabo, ga lahko brez skrbi napotiš v intenzivni tečaj. Seveda je pa veliko bolj prijetno, če hodita skupaj (vsaj meni se je tako zdelo)

Midva sva nakupila večino cotk velikosti 62, imava ena 2 bodija št. 56, vendar imam občutek, da jih ne bomo glih rabili, ker sva oba bolj velika, pa bi znal biti najin cofek bolj velik user posted image . Če ne, pa se da stvari še vedno dokupit. Me je pa user posted image  prepričal, da sem nekaj majčk in en body kupila tudi v velikosti 68user posted image  - no ja, enkrat bodo sigurno prišle pravuser posted image .

MarijaPo - a tudi ti gnezdiš? Ja, tudi meni se zdi da je treba VSE poštimat pred prihodom user posted image . Smo zamenjali okna, kupili sušilni stroj, nabavil spalnico (posteljo in omaro), naročili nov kavč... Moja ta zadnja? Treba je kupit nov sesalec, ker je trenutni premalo močan in ima preveč prepusten filter (ampak bomo to najbrž preskočili).

Glede čebrička, sva se pa odločila, da ga kupiva ko bo user posted image  star kake 3M (takrat menda že držijo glavico pokonci), ker se mi zdi, da tisto malo štručo ne bom upala kopat v čebričku. Tako bomo najprej imeli banjico.

Tud jaz sem zadnja 2 dni ful utrujena - pa mi ni jasno al me je nakupovanje tolk zmatralo al pomaldanska utrujenost, al mi pa sam primankuje vitaminov user posted image .  

Sem si pa danes privoščila pedikuro user posted image  - prvič v življenju, pa moram priznat, da mi je pasalo (malo razvajanja pa si menda lahko privoščimuser posted image ), čeprav sem imela najprej malce pomislekov - ker nisem glih navdušena nad tem, da mi nekdo po stopalih šari, pa še glivic se ful bojim.  Ampak je pa res, da nisem ne vem kakšna akrobatka, da bi si nogo v tem stanju okrog obrnila, poleg tega pa se bo počasi treba pripravit na poletje in razgaljene noge user posted image

Uživajte in lep vikend!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
24.3.2006 17:03:47   
petka
Barbs, midva sva kupla čebriček od Bebe Jou (al kako že), pa je velik in z ročajem!

Meni se zdi res velik, praktičen, pa se mi zdi da bo otročka lažje hendlat kot v banji, ker ne more nikamor pastuser posted image . No bomo videli!

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
24.3.2006 17:19:57   
Barbs
user posted image  A takšen, Petkica?user posted image

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
24.3.2006 17:35:59   
cofek
ta zadnja z mojega seznama pozabljivosti - sem dala prat brez praška (no, ja sem posodico s praškom pozabila NA stroju in dala prat). UPAM, DA SE BO TOLE RES NEHALO, KO RODIM user posted image user posted image .

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
24.3.2006 19:35:05   
petka
Ja, Barbs, takega user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
24.3.2006 20:07:17   
puncica
Tista ki je spraševala za previjalno evo zdej je v albumu. Geslo dam privat. LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
24.3.2006 22:03:22   
F*S*M
Ojla, bejbe kako ste?

Jaz sem se odločila, da bom za začetek poskusila z banjico, ker jo imamo doma še od našega tamalga, čeprav je stara že 18 let, matr kolk naš mulc raste ma že izpit za avto pa se mi zdi da je komi pršu k bajti kot dojenček, joj kolk sem že stara ko zemlja user posted image user posted image . Če pa se mi bo zdela ta bana prevelka bom pa ziher ko bo patronažna nehala hodit na dom nabavla čeber, ker se mi zdi bolj praktičn, že zarad tega, ker ne vzame preveč prostora. Ker nam je patronažna v šoli rekla da želi da imamo bano. Ok dost o tej temi. 
Gremo naprej
Cotke, jaz imam nekaj jih že pripravljenih, te so vse že nošene od naše male sestrice, ki bo letos dopolnila velikih 7 let in bo ponosna teta svojemu nečaku, ki ga komaj čaka da ga bo pestvala. Odločila sem se da ko mi v nedeljo sestavijo previjalno, ki sem jo tudi podedovala in bom pospravila vse oprane in zlikane cotice, ki mi jih je oprala in zlikala babi v njo bom videla kaj še rabim, za naše dete saj se mi zdi da najmanjših cunjic je najman pa bom vidla, kaj bom še dokupila za začetek, obvezno pa moram it kupit garniturico za odhod iz bolnišnice. Čeprav vem, da bom še po rojstvu našega korenjaka dobila dost novih cotic, ki mu jih obljublja teta po atijevi strani, ki pa je rekla da bo počakala da se rodi da bo 100% vedla za kateri spol kupit.
No to sem vam zatežila.
Ne bom več, dost mam za danes, ker se mi ne da več sedet za rač. Vam spet kaj zatežim ob priliki.
Lepo se imejte in uživajte v vikendu.

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
25.3.2006 7:32:16   
lenika
Dobro jutro majčice.

Danes sem pa že navsezgodnja. Zunaj je čudovit dan, tako, da mislim, da se bom prav kmalu odpravila na en krajši sprehod. Drugače pa okoli devetih pride tašča (pomagat user posted image ), ker nameravamo danes generalno umit okna in zavese. Bo kar precej dela, vendar sta se mož in tašča odločila, da bom jaz zgolj opazovalec oziroma zadolžena, da v stroju operem zavese.

Kako pa ve kaj danes? Imate že kakšne plane? Boste šle kam na izlet?

Karkoli že boste počele, imejte se lepo, vzamite pa si tudi čas za počitek.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
26.3.2006 8:48:51   
lenika
Dobro jutro!

Ta vikend ste pa čisto zaspale, tako, da nes pomikam malo višje. Saj jaz si tudi samu zjutraj po zajtrku vzamem čas za RR, potem pa tudi cel dan samo nekaj šibam okrog in šele zvečer spet malo pokukam. No sedaj, ko se je ura pomaknila naprej, bo še dlje dan in bomo verjetno še dlje časa naokrog na sončku. user posted image

Drugače sem zadnj a dva dneva kar v redu.

Kako pa ve kaj? A ste vse na izletih in počitnicah?

Lepo se imejte.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
26.3.2006 9:30:00   
Barbs
Samo pozdravim;

malo sem preletela , če je kaj novega, zdaj pa šibam kuhat. Mejte se fajn - lenika, kje ti sonce vidiš?user posted image Pri nas je ena čudna tuga...user posted image

Se beremo jutri.... mwauser posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 26.3.2006 9:34:56 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
26.3.2006 11:08:02   
aja
Puncica,
jaz bi te prosila za geslo, da si pogledam previjalno.
Aja

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.