Arabela
|
Hojla ! Pa je tretji pregled za mano... Vse ok... Moje g. ni bilo, pa me je sprejel njen kolega, prav tako ful prijazen... Malce sem bila razočarana, ker mi niso delali UZ, pa mi je sestra rekla, da ni potrebe, če je do zdaj vse ok, da se delajo povprečno na nosečnost 3-4 UZ, naslednji šele tam o. 20 tedna - morfologija.... Ker imam NS 28.3. vem, da bom takrat videla mojo pikico... Kri imam v redu, vsi izvidi negativni, jemati moram še dalje tifol, pa da naj Donat pijem, nič drugega... Ker imam beli tok, mi je napisal recept za neko mazilo, ne vem kako se mu reče... za slabost je rekel, da pač "mora" biti prisotna, da to ni nič slabega, ker imam pa zadnje čase ful krče, da tudi ni nič narobe, da se maternica širi... Da moram veliko vode piti je še rekel, kar pa meni tudi predstavlja problem, ker mi nič ne diši... sedaj pijem cedevito pa deit zmešan z vodo.... Naslednji pregled čez tri tedne, 5.aprila.... Punce me se tu preveč "sekiramo".... Mislim, da manj ko veš, boljše je, ker se tako ne obremenjuješ... Uživajmo v nosečnosti, pa kar bo, bo.... Kar pa se tiče napenjanja... sem vesela, da je na svetu še več takšnih pujsik kot sem jaz, hahaha Pikice mejte se rade... pa kar spuščajte vonjave.... to je vredno pol zdravja...