|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
14.3.2006 16:02:41   
mtina
Bety, žal mi je, za to kar se je zgodilo.  user posted image

Meni je slabo čez ves dan, bruham pa popolnoma narobe svet: zvečer in to na polno.  user posted image user posted image user posted image

Jaz grem na nuhalno šele 13. 4., medtem ko imam drugi pregled šele 18. 4.  user posted image
Tole čakanje te kar malo ubija. Se mi zdi, da če bi imela UZ doma, bi se kar vsak dan gledala.  user posted image

Znova imamo bedno vreme, tole kar uničuje.

Lp, tina

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.3.2006 16:19:52   
lucika
betyuser posted image user posted image user posted image user posted image , zelo mi je zal!!!!!!
a sploh je katera med oktoberkami, ki je ze bila na uz in je bilo vse ok? prav grozne novice so tole...

drzite se! pa tolazite, pa jocite, pa....pa cimprej pridite nazaj.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.3.2006 16:33:00   
Anonimen
Lp

Zlo mi je žau zate Bety, zanima me pa tudi, a si imela kakšne posebne znake, oz. bolečine, krče, izcedke,...ne vem karkol tko čudnga, al si se počutila čist normalno, glede na to, da srček ne bije? Zanima me namreč zato, ker jaz sem imela lani SS,samo v 8.tednu močne bolečine-prazna vrečka. Sedaj pa čakam 21.3. na pregled in upam da bo use uredu. Nimam krčev in bolečin tko k lani,zato me zanima,al moraš imet kakšne posebne znake, al lahko do tega pride tud po lepi poti,brez usega??????

LP

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
14.3.2006 16:48:29   
@lina
Bety, tudi meni je hudo zate. Želim ti skorajšnjo vrnitev med nas.

In res je tudi meni  grozno, ko tako berem... Se mi zdi tako veliko tega, da si sploh nisem predstavljala, da se tolikokrat to dogaja... In res me je strah, kaj bo meni pokazal drugi UZ čez 13 dni...

Nič kaj spodbudne novice... In ob takem me je celo sram, da jamram kako mi je slabo čez cel dan, ko je pa drugim še slabše...user posted image

Držite se punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
14.3.2006 17:16:17   
gaya

Bety, tudi jaz iskreno sočustvujem s tabo user posted image , vedi, da tudi tebe nekje čaka zvezdica, samo še prava se ni utrnila. Stiskam pesti, da se kmalu vrneš med nas, pa ko boš se nam javi,... mislim nate in naj te user posted image  čuvajo,.....

Pa vedno bolj premišljujem kaj se dogaja v teh časih, česa za pri user posted image  je krivo, da se dogaja toliko ss,... vem, da same ne moremo proti temu nič, ampak še vedno mi ni jasno. Ker že ko sem bila januarka, smo se ene 3-4 poslovile, zdaj me je tud kr groza, spet se ponavlja stara zgodba. user posted image
Želim si samo to, da bi vsem user posted image  pod tem soncem uspelo priti do konca, pa kaj ko to nič ne pomaga,....

Uh danes pa mene depresija daje, moram hitro nekaj pojest,...
Držite se in se še beremouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 505
14.3.2006 18:20:22   
tasha23
Bety, tako mi je hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bo kmalu boljše in boš kmalu spet srečka user posted image in to celih 9m in kasneje Lepa in ponosna mamica.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 506
14.3.2006 18:33:05   
Arabela
Saj ne vem več, kaj naj pišem!!! Vsakič se od nekoga poslavljamo...
Bety, zelo mi je žal....

AMPAK JAZ GREM JUTRI ZJUTRAJ NA PREGLED IN BO VSE OK!!!!! POŠLJEM VAM SLIKICO MOJE PIKICE!!!!!

Punce, ne obupat... Optimizem!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 507
14.3.2006 18:42:34   
naja78
čer.user posted image

evo me.sploh nisem do zdaj utegnila,sva šla še z dragim v šoping.user posted image

uglavnem mojuser posted image je ok.naj ga user posted image čuvajo ,user posted image  lepo bije.me je pa skor kap ko sem to vidla -joooj kako lepi občutki.kr na jok mi je šlo.
sem pa vodena pod nadzorstvom in sicer v porodnišnici LJ,ker sem 1 mesec po laparoskopiji postala user posted image ,tako da imam bolniško urejeno dokler v živo ne vidimuser posted image .UZ na 4-5 t.

tako da sem res vesela,se m je pa razvilo glivično vnetje.user posted image moram si tampon in lca jogurt namakat in mazat po lulki.bljak.user posted image ampak za user posted image  potrpimo vse.
dobila sem mat.knjižico,slikico pa ne,itak pa sem rekla G,da če pravi da če je ok,mi to zadostuje.user posted image

zdaj pa šibam.

bety.ni se ti treba poslavljat od nas.ti nas spremljaj do konca.ni besed ker tu ni pravila,nikoli ne veš kaj vsako user posted image čaka.poljubček.

punce G pravi da tam nekje do 20 t,se moramo res pazit in res skrbet zase,tudi pol,ampak do takrat je kritično lahko prav vse.vedno bo ostajal strah,ki nas spremlja skozi celo user posted image .in to je normalno.
jaz sem se odločila da o negativnih stvareh sploh ne razmišljam več,že tako same hitr pridejo.
držte se -se jutri beremo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.3.2006 7:37:36   
A_A
Ja pa kaj je zdej spet to! Zdaj se poslavljamo še od Bety user posted image  !!

To me že pošteno jezi user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.3.2006 7:51:01   
vava
Bety!!!!user posted image user posted image user posted image
KAKO!?!?! ne vem zakaj, ampak zate sem pa res mislila, da si že mimo in da bomo skupaj do oktobra. user posted image  zate in prosim čimprej se javi z dobrimi novicami. Naj bo življenje prijazno s tabo.
lp
v

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 510
15.3.2006 8:11:57   
naja78
hudo!!

punce koliko nas sploh še bo dočakalo srečno user posted image .???
tale oktober...nevem kaj bi rekla!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.3.2006 8:35:00   
muki1
Oh, Bety, pa to ni res, no....... že pet oktoberk smo izgubile, punce. Upam, da je Bety zadnja. Bodi močna punca,pa želim, da se čimprej spet pridružiš nosečkam. Nekega dne bo posijal sonček in postala boš srečna mamica, verjemi.
Naja78, za tebe pa en user posted image . Sem vesela pozitivnih novic. Kar tako naprej. Res lep občutek, ko vidiš srčeka, a ne?
Jaz sem totalno depresivna. To vreme,pa te žaloste novice, vse me tak ubija. Srečna sem, da se ni zgodilo meni, pa vseeno mislim na te punce in si predstavljam njihovo žalost user posted image . Hudo res. Očitno, da je postala prava umetnost zanositi in donositi. Kam drvi ta svet?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 512
15.3.2006 9:37:10   
lucika
tale naša tema je pa  tako žalostnauser posted image user posted image user posted image . sem celi dan čist adijo, ko kaj takega preberem.
pa kar neke slutnje me zdaj obhajajo, kaj ce bo z mano tudi kaj narobe. upam da ne, in upam, da mi bo jutri pa le uspelo videt, ce je s pikico vse ok.
drugace pa se pocutim vredu. danes je prvi dan devetega tedna, pa se mi zdi, da sem glede slabosti malo boljse. vceraj mi ni bilo slabo, predvcerejsnjim pa se mi zdi, da tudi ne tako. ce je to vredu, upam, da bo tako ostalo.

sem pa ugotovila, da ne vem, kaj naj pijem. vcasih sem pila vse kar mi je prislo pod roke, in ni blo problema pol soka naenkrat. zdaj, ko semuser posted image , pa ko mi je bilo slabo, sem pa spila skoz cel dan kvecjemu kak kapucino, pa kak sluk cesa. vsi sokovi, vse gazirano, voda..vse se mi gabi. no, in sva sla vceraj v spar. pa nabavila skor vse kaj majo. razne soke, ledene caje ,koka kolo, vode navadne in gazirane...vse, sam da ugotovim, kaj mi pase. ker zdaj je potrebno spit se vec ko prej, ne pa deci, kot imam jaz merico trenutno. user posted image  ja, pa munchmelow majo v akciji. ker se mi ga glih lusta, sma kupla kar 7 paketov. hihi, mogoce mi pa vceraj zarad tega ni blo slabo:)

sem ze omenla ,kak pritisk mi je sestra namerla? 98/168, utrip pa tud okol 100. me je skor kap. ampak ko sem prisla domov, sem ugotovila, da povedal mi ni pa noben, kaj naj s tem pritiskom delamuser posted image . torej veste kak se ga zbija? verjetno z manj munchmellowa? resnica je, da imam precej kilogramov, in bi bilo dobro, da se malo pazim. ne me zdaj napadat, da ni cas za diete. eno je dieta-, drugo je: ne pojej vsega kar vidis. no, v tem smislu mi ne bo skodovalo, ne?

je pa bil vceraj en tak sproscujoc dan. smejte se zaj, ampak pocutim se prav fino. namrec odkar sem zanosila, sem sicer hodila vsak dan na vc, samo glih komaj da sem kaj spravila iz sebe. in pol te ze od tega napenja, pa trebuh boli in to. ja, vceraj pa sem neke kekse jedla, s kombinacijo kapucinotauser posted image , in ko je mene zasraufalo...u glavnem, nic vec me ne tisci, niti boli, trebuh lahko not potisnem...pocutim se ko prerojena. in vse to od enga sranjauser posted image .

no, zdaj pa spet cakat..enkrat se grem spat, pa uz, ce bo po sreci. pol pa se parkrat spat, pa upam, da bo res pomlad.

imejte se lepo:)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 513
15.3.2006 10:04:56   
muki1
Lucika, ti kar svetujem, da glede visokega pritiska paziš, ker je med največjimi sovražniki nosečnic in njihovih otročkov.
Kakšnega pametnega nasveta ti itak ne znam dat, največ kar lahko sama storiš je, da paziš pri prehrani. Pa gibanje na svežem zraku verjetno tudi ne škodi.
Jaz sem za žejo najbolj zadovoljna z vodo. Rada pijem tudi vodo z okusom melise in limone od Radendke in Jano z okusom jagode. Mljask. Mislim šljuk user posted image .
Drži se.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 514
15.3.2006 10:06:02   
A_A
lucika, tole tvoje sranje je mene prav spravilo v glasen smeh user posted image
ker jaz sem dva dni nazaj imela isto situacijo

matr sm bla napihnjena cel dan tako, da sem komaj dihala user posted image  in potem sem zvečer pojedla enih 10 suhih sliv in me je tako pognalo, da sem na wc-ju driskala in PRDELA kot še nikoli v življenju, moj user posted image  se je drl iz dnevne sobe, da kaj počnem, da naj ne razsujem školjke user posted image

ampak, men je tako pasalo, ko sem se spraznila, da sem kr vriskala od olajšanja user posted image  kej tazga pa še ne!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 515
15.3.2006 10:08:23   
A_A
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ha, ha, ha, men je tko smešn, da kr user posted image

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 516
15.3.2006 10:39:52   
naja78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to mi deeeeeeliiii.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jest sem se skor uscala,pardon izrazu.moj se tud dere  ko na wc-ju spuščam take,kod da bi prdel največji user posted image na svetu.
ampak paše.

lucika
kar se pa pritiska tiče.
verjetno je mal od živčkov,tako da če imaš možnost si ga merit doma,zjutraj še preden kaj fizičnega nardiš.
ker če ne bi bilo psihično-pač razumljivo od strahu pred vsem tem,ne bi imela utripa 100.v umirjenem stanju ga pač imaš manj.

mejte se se še kaj pišemo.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 517
15.3.2006 11:02:10   
naja78
hojla.upam si napisati seznam oktoberk user posted image ,ki upamo na najboljše:

AKTIVNE:user posted image
mis
A-A
mTina
lucika
vava
gaya
arabela
muki1
tasha23
naja78        PDP:28.10.06
katy25
@lina

OSTALE:user posted image

adeja
skip
natja
nelly
kato
HOPE79
TITI

pupe napište svoje PDP!ziher mate kak koledarček,saj ga pri G tudi uporabljajo,če ne ga imam jaz doma,le napišite mi kdaj ste imele zadnjo M.

CMOKEC IN user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 518
15.3.2006 11:03:46   
naja78
LAHKO ŠE KATERA KAJ DODA,če sem kaj pozabila.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 519
15.3.2006 11:40:47   
vava

kaj pa pomeni aktivne in ostale? moj PDP je 14.10.
no teli pogovori o sproščanju so pa res sproščujoči tako kot "aktivnost" sama
fino, da se znamo pobrati po slabih novicah in se boriti naprej
jaz se  danes počutim približno takole:
user posted image skoraj nisem spala in z mojim sva precej napeta
user posted image nekako se mi zdi, da ne razume, da morava ogromno stvari še razpucat in da se je/bo ful stvari spremenilo in da me neznansko skrbi za najino
user posted image  (vem, da tudi pretiravam, ampak .... vsaj poslušal bi me lahko, ne pa da se umakne s prjatli na pir). ufffffff in potem oni
user posted image , zato ker bo user posted image ..... Pa še to vreme. A ne bi počas že lahko bil user posted image . Groza kolk sem jst dons tečna. Na srečo so vsaj moji user posted image  ful ok in me ves čas spodbujajo in spravljajo v dobro voljo. Ma boljš da neham lpv 

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 520
15.3.2006 11:44:39   
katy.25
Naja78, user posted image user posted image  za seznamček.
Jaz sicer še ne vem točno kam spadam oktoberke/novemberke. Po izračunih na RR- ju mi pride 2.11. ampak meni se zdi, da sem imela ovulacijo že zelo zgodaj. Imam pa v ponedeljek prvi pregled in takrat sporočim kako in kaj user posted image . Komaj čakam na pregled.
Tudi mene se slabe novice dotaknejo in potem preveč premišljujem.
Vsem želim čimveč sreče user posted image  user posted image  in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 521
15.3.2006 12:02:37   
adeja
Lep pozdrav vsem!
Tudi jaz upam, na najboljše!user posted image user posted image user posted image Moja pikica je sedaj v devetem tednu in me še vedno mučijo slabosti.  Napisana sem med ostale in tudi ne vem kaj to pomeni.user posted image PDP imam zaenkrat 23.10. Pozdravček in lep dan vsem srečkam nosečkam in držim pesti, da ostanemo vse skupaj do oktobra. Mi je pa žal za vse ,ki ste se na žalost poslovile od nas user posted image  in upam, da boste kmalu spet v pričakovanju veselega dogodka. Upanje ostaja....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 522
15.3.2006 12:30:16   
digi
Pozdravljene punce,
do sedaj se mi še nekako ni uspelo vpisat pod to temo, ampak bom to storila sedaj. Po UZ sem v 10 tednu, po menzesu pa že joj, joj, kaj vem v katerem, ker sem imela namreč zadnjo M 15.12.. No ni važno. PDP imam 5.10. Upam da bo vse Ok, ker sem namreč v rizični, imam namreč sladkorno tip 1 in sedaj so ugotovili, da mi je tudi ščitnica odpovedala- diagnoza huda hipotiroza.... V glavnem, za zdaj je s pikico kot izgleda vse ok, jutri imam pregled pri moji G, da vidimo kak in kaj. Drugače pa me vodi dr. Sketelj (upam, da sem prav zapisala) v LJ. Še katera taka?! V glavnem me veseli, da smo se našle.... Upam, da se oktobra srečamo vse vesele v porodnišniciuser posted image ....
Ajde, se beremo

pa pa
digi

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 523
15.3.2006 12:56:09   
tasha23
Buon Giorno!!!!

Kako ste kaj dekleta?user posted image Danes sem izredno dobre volje. Moj user posted image je ostal doma z mano in mi dela družbo. Pridno user posted image in uživava na lepem sončku. Me vesli, ko vim nove user posted image , ki so se nam pridružile, prav tako pa mi je žal za tiste, ki jim ni uspelouser posted image .

Jooooj dekleta tako sem neučakana: še 6 dni pa bom končno videla našo user posted image . Upam, da bo vse v redu. Tudi mene je malo strah, čeprev imam dober občutekuser posted image . Strah pa vendarle obstaja.user posted image
Arabela
kje si? Si že imela pregled? Kako je šlo?? Javi se kaj.

Pobožajte svoje trebuščke in imejte se rade.user posted image user posted image user posted image

Tashauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 524
15.3.2006 13:57:14   
SANIKA
OJLA PUNCE!KAKO STE KAJ?GLIH SEM PRIŠLA Z LABORATORIJA SEM DALA KRI PA VODO!KAKŠNO JE POČUTJE?PRI MENI JE OK,SLABO MI NI EDINO DOLOČENA VRSTA HRANE SE MI FUL GABI NPR.MLETO MESO,PA PURANJE FUL SPLOH NE SMEM POMISLIT NA TO-NEKAJ BI VAS VPRAŠALA SAM V 10 TEDNU,PDP MAM 17.10. ZANIMA ME ČE ŠE VEDNO IMATE KRČE KOT MENSTUALNE V SPODNJEM DELU TREBUHA?JAZ ŠE JIH KAR MAM  TU PA TAM-A MISLITE DA JE TO KAJ NAROBE? HVALA ZA ODGOVORE!
PAZITE NA user posted image !

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......