lucika
|
tale naša tema je pa tako žalostna . sem celi dan čist adijo, ko kaj takega preberem. pa kar neke slutnje me zdaj obhajajo, kaj ce bo z mano tudi kaj narobe. upam da ne, in upam, da mi bo jutri pa le uspelo videt, ce je s pikico vse ok. drugace pa se pocutim vredu. danes je prvi dan devetega tedna, pa se mi zdi, da sem glede slabosti malo boljse. vceraj mi ni bilo slabo, predvcerejsnjim pa se mi zdi, da tudi ne tako. ce je to vredu, upam, da bo tako ostalo. sem pa ugotovila, da ne vem, kaj naj pijem. vcasih sem pila vse kar mi je prislo pod roke, in ni blo problema pol soka naenkrat. zdaj, ko sem , pa ko mi je bilo slabo, sem pa spila skoz cel dan kvecjemu kak kapucino, pa kak sluk cesa. vsi sokovi, vse gazirano, voda..vse se mi gabi. no, in sva sla vceraj v spar. pa nabavila skor vse kaj majo. razne soke, ledene caje ,koka kolo, vode navadne in gazirane...vse, sam da ugotovim, kaj mi pase. ker zdaj je potrebno spit se vec ko prej, ne pa deci, kot imam jaz merico trenutno. ja, pa munchmelow majo v akciji. ker se mi ga glih lusta, sma kupla kar 7 paketov. hihi, mogoce mi pa vceraj zarad tega ni blo slabo:) sem ze omenla ,kak pritisk mi je sestra namerla? 98/168, utrip pa tud okol 100. me je skor kap. ampak ko sem prisla domov, sem ugotovila, da povedal mi ni pa noben, kaj naj s tem pritiskom delam . torej veste kak se ga zbija? verjetno z manj munchmellowa? resnica je, da imam precej kilogramov, in bi bilo dobro, da se malo pazim. ne me zdaj napadat, da ni cas za diete. eno je dieta-, drugo je: ne pojej vsega kar vidis. no, v tem smislu mi ne bo skodovalo, ne? je pa bil vceraj en tak sproscujoc dan. smejte se zaj, ampak pocutim se prav fino. namrec odkar sem zanosila, sem sicer hodila vsak dan na vc, samo glih komaj da sem kaj spravila iz sebe. in pol te ze od tega napenja, pa trebuh boli in to. ja, vceraj pa sem neke kekse jedla, s kombinacijo kapucinota , in ko je mene zasraufalo...u glavnem, nic vec me ne tisci, niti boli, trebuh lahko not potisnem...pocutim se ko prerojena. in vse to od enga sranja . no, zdaj pa spet cakat..enkrat se grem spat, pa uz, ce bo po sreci. pol pa se parkrat spat, pa upam, da bo res pomlad. imejte se lepo:)
|