|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
10.3.2006 9:38:02   
Nyah*
Jutroooo!

Mi smo pa spaaali, verjetno izjemoma, od 21.30 pa vse do 6.15 user posted image user posted image user posted image , pa jedle in se malo pocrkljale, pa spet do sedaj ( user posted image se spancka) user posted image user posted image user posted image user posted image , kolk se prileze!!!

Drugace smo ok, vceraj jo je malo trebuscek matral, a je bilo potem bolje. Smo ji dali prvic kapljice D3, pa ne vem, ce je od tegauser posted image . Zdaj jih pa ne upam vec dat.
A ve vse dajete kapljice za kosti, ali bo katera do 3 meseca pocakala?

Hana, mi smo sli pol poti okoli jezera pa potem nazaj. Je prav fino na Bledu, ce je soncek.

Caffee, jaz sem bila z mojim na Bledu. Sva srecala ful mamic, ene so celo sedele pri Presernu na tersi, jih je blo vec. Sem prav gledala, kake vozicke majo pa to, da te pobaram, ce si bla tiuser posted image user posted image . Midva mava quinny-ja, kosaro dreami seveda v vijolicni barvi. pa nazaj grede ja moj Najo nesel, ker je jokala (lakota), ce si nas slucajno vidlauser posted image user posted image .

Kako se pa ve hranite na sprehodih, da ni panike? Imate s sabo al kako?

Kako grozno vremeuser posted image , spet bomo notriuser posted image .

Uzivajte!

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 526
10.3.2006 9:39:08   
LE&TA
Hana, maš pa res srečo s spanjem, mi pa dans katastrofalno, Tinkara je zaspala ob 21h, pol sm upala da se še zbudi pred polnočjo da jo nafutram, pa je kr spala in sm jo pustila, se je pa zbudila ob 1h, pojedla 230ml (še nikoli tolko), je kr težila in težila, jst sm ji pa dajala, vmes se je tko posračkala da je nisem mogla pustit in sm jo previla, pol je pa sitnarla in ni hotla zaspat, sm ji pa kr dudo dala in je zaspala okrog 4h. Mislim kašna noč!! Vstale smo pa spet ob 7h. Zdej malo dremlje v ležalniku tko da mam čas za RR, pa eno knjigo berem. Dan je spet user posted image , za nikamor!

Uživajte!user posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 527
10.3.2006 9:41:54   
LE&TA
Nyah, pa ti  si tud med tistimi srečnicami k lepo spijo ponoči!! POvejte mi recept!
Ma sm se ponoči odločla da jo zvečer pred spanjem (tistim tapravim) zbudim in nafutram in pol u zibko in spat do jutra! user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 528
10.3.2006 9:48:38   
ajdaN
LE&TA ni recepta za spanje. Našmu se je odprlo, ko sva ga preselila v svojo sobico. Zgleda sva ga motila s svojim preobračanjem in očkovim smrčanjemuser posted image . Tako da zdej spi sam, edino zjutrej ga vzamem k sebi, da se pocrkljava. Pa tud sama ne morm vrjet, da tako dobro spi zdej. Upam da bo trajal, ker kakor berem se to lahko zeloooo hitr spremeni. Ne vem pa če bo delovalo, da jo zbudiš pred spanjem. Eni so potem takoooooo jezni, da ni šanse za zaspat. Ampak probej, saj le ne spite, nimaš kej zgubit.

Nyah jaz sicer dojim, ampak na sprehodu imava (če sva kje dalj) pa zmerej s sabo termosko pa eno flaško s hladno vodo pa hrano. In če bi bila kriza bi mu zmešala obrok pa bi lepo pojedel. Kaj pa nej. Pustit ga da se dere tud ne morm.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 529
10.3.2006 10:38:16   
Anonimen
Ojla

En oblačen pozdrav tudi z našega konca. Zgleda, da bomo tudi mi danes doma. Pa že komaj čakam, da se bo pokazal sonček in da se bo ogrelo, da bomo lahko šli malo ven in si odpočili živce od hrupnih sosedov nad nami. Kadarkoli mi tamala zaspi, sosedi začnejo ropotati. Pa tudi če jim rečeš kaj, nič ne pomaga. Največji hec pa je v tem, da ima hčerka hišo malce ven iz mesta, ampak je vsak dan pri mami z dvema fantoma, ki non-stop po stanovanju laufata. Se bo treba spet malo kregat.

Drugače pa tudi mi še ne prespimo noč. Se je pa včeraj zgodilo, da je Klavdija zaspala že ob 18.00 uri in je spala do 23.00 ure. Verjetno bi še dalj, ampak sem jo zbudila, da smo se previle in nahranile. Drugače bi verjetno imela budnico ob enih ali dveh. Kar pa nam ne ustreza. Potem smo spet spale do treh zjutraj se zopet nahranile in potem potegnile še do sedmih.

Sedaj smo se pa previle, preobleke in nahranile. Klavdija pa se še malo carta pri babici. Upam, da bo potem kaj zaspala, da bo mamica imela malo časa zase. Bi bilo treba diplomo dokončat.

Uživajte, čeprav je slabo vreme.

LP

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
10.3.2006 11:03:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *hana*
Nyah, caffee, ali je cel krog okrog jezera prevozen z vozički? Kaj pa tam od Zake proti Park hotelu, a greste po cesti, ali se da po tistih potkah čisto ob vodi?
Ali ima Prešeren že zunaj mize?

Že v  ponedeljek (takoj po zapadlem snegu) je bila pot od PH-grajski-zaka očiščena, naprej pa po cesti (Pristava). Potke so  sicer shojene, ampak je malo težko voziček porivat po razmočenem makadamu. V Prešernu so pa itak tolk prijazni, da vedno pripravijo mize in postrežejo.

Nyah, nisem vas videla, ker sem bila "v debati" in verjetno si ravno nas videla v Prešernu. Trije vozički: en rumen+moder športni, en svetlomoder+siv (bolj nobel)in en temno moder (globok-košara) z belimi rožicami - v njem pa moja Klara. Verjetno sem ti kazala hrbet (svetlo modra+siva športna bunda)....v glavnem: naslednjič sporoči, kdaj boš šla ob jezeru! Da se ti pridružim user posted image

Moja Klara pa zdaj vedno zaspi okoli 23 in se nato prvič zbudi ob 4-5, nato pa se zbuja pogosteje na 1-2 uri. Drugače pa s 3-4 presledki za hranjenje in 1x zjutraj za previjanje spi od 23 - 12. ure. Rada pa bi jo navadila, da bi šla spat prej, ampak mi ne rata - zadnjič mi je le uspelo, da je zaspala ob 21, ampak se je potem celo noč zbujala na 1-1,5 ure user posted image Verjetno je bolje, da jo navajam postopoma tako kot dosedaj (na začetku mi je zaspala šele okoli 1, včasih šele ob 3 ponoči!)....No, sem pa kar zadovoljna, da lahko spim 8-9 ur  sicer "na obroke" ampak vseeno je ok.

(odgovor članu *hana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
10.3.2006 15:03:07   
Nannn
Hojla,

Ja danes je pa spet ta sneg in po pravici povedano ga imam ze dosti...drugace pa sva se te dneve z Elo kar potepali in uzivali tako na prehodih kot na pri obiskih babic saj ima potem mami se kaj casa za sebe kar pa se zelo prileze user posted image user posted image  srecnice da tako spite skoraj celo noc...nasa pupa je prejsno noc podrla rekord in spala od 22 do 4 potem pa do 7 ko jo je ocka previl...potem pa itak spiva tja do 10...to noc pa se je zbujala vsaki dve uri in mi je bilo kar grozno...danes pa itak ker bova cel dan doma bo taprava tecka...krckov sicer nima vec toliko pogosto kot prej in mislim da bo vedno manj tega...glede hrane pa se jaz se vedno drzim in ne jem svezega sadja,strocnic,cokolina,cokolade...cokolade pa bolje da se en let ne jem ker moram shujsat user posted image  imam se +6kg kar je veliko in se prav grozno pocutim ko se pogledam v ogledalo user posted image  in komaj cakam da bom lahko zacela z dietami ker sedaj dojim in ni sans da se lotim tega...gledam pa da ne pojem ogromne kolicine hrane...

*hana*mene pa zanima kje si kupila tole igralnico ki jo ima tvoja pupa ker bi tudi jaz rada kaj takega kupila in glih tvoja mi je fuuuul vsec...mislim pa da bi nasa pupa uzivala ob tem...ze ko jo dam v lezalnik ima na njemu tri igracke in piskajo pa jih fuuuul gleda in se jim smeji user posted image

Drugace pa je bila nasa stara dva meseca in tehta od prvotnih 3020g sedaj 5400g kar je veliko user posted image  zrasla pa je iz 50cm na 59cm user posted image kar se pozna ze na cunjicah in ji je veliko stvari ze premalih...saj ni cudno ko pa skoz je user posted image  imamo pa 17 aprila drugo posvetovalnico in mislim da jo bodo prvic cepili...upam da bo vse v redu...se pa nasa Ela ze ful veliko smeje in ko se z njo pogovarjam me gleda in odpira usta kot da bi mi rada kaj povedala user posted image prav hecni so teli nasi user posted image  

Lepo se imejte kljub grdemu vremenu...

Nannn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
10.3.2006 18:17:04   
*hana*
Hojla,

uh kako dolgočasno, ko ne moreva nič ven zaradi vremena, oči pa je popoldne. Še dobro, da Hana ni tečka in spančka ali pa pretepa zajčka (ima najdaljše nogice in je edini od pajackov ki jih doseže)na igralni blazini. Trenutno pa še konkretno polni plenicouser posted image user posted image .

Nannn, mi smo jo dobili za darilo, ampak sem jo videla ravno tako v zadnjem katalogu od Pikapolonice in je v akciji (vsaj zraven piše ugodno)-8990,00. V Ljubljani ni Pikapolonice, najbližjo imaš v Kranju.
Če se boš odločila zanjo, ti jo lahko pripeljem, ker grem jutri ravno v šoping v Supernovo KR (tam je tudi Pikapolonica), v torek pa k našim v Domžale, to grem pa itak čez Mengeš.
Lahko pa tudi naročiš in ti pošlejo iz Ptuja, samo je skoraj 1000 sit poštnina.user posted image

Joj, vsi imate že čez 5 kguser posted image , naša punči pa je stara 2 in pol meseca pa 4350, pa 55 cm, pa še zdaj nekaj štrajka pri hrani in nočko celo prespi brez hrane.....no upam, da že ve koliko rabi, ker se jo ne da nič "posilit" z hrano, se začne kar davit.

LE&TA ne vem receptauser posted image  za daljše spanje. Lahko pa ti povem, kako je pri nas:
- po 17h uri nikoli ne spi, na začetku sem jo 2-3 zbudila, zdaj pa je to že navada, včasih na igralni blazini samo zadrema za cca 10 min
- od cca 18h-20h je največkrat aktivna na igralni blazini, da se malo zmatra, ker tam ves čas miga z nogicam in rokicam, mami pa mal frise poka zraven, da se še smeji, pa še malo jo dam kravice past....vse to pa te male škrate kar utrudi.
Se pa to 2x na teden, ko gre mami na aerobiko mal spremeni, ker oči ob 19h gleda poročila in jo cinca po rokah, da ima mir seveda.user posted image

- ob 20h gremo na previjanje in se še na previjalni kar cca pol ure igrava, pa še mal rito "luftava"(zdaj je bilo to sploh potrebno, ker smo imeli vneto), na 3 dni pa itak kopanje, po tem pa flaša. Mora pa biti flaša že takoj po oblačenju pripravljena, drugače nam prej zaspiuser posted image -se je že zgodilo, da smo uspeli pojest samo 20ml.
Če se le da, probam da čimveč poje (ene 2x zakinka, pa jo dvignem in spet...), ko pa vidim, da res ne more več jest pa še dvakrat po dnevni sobi gor in dol in spi kot top. V svojo posteljico, lučko pogasnem in to je to.

Se splača biti proti večeru kar aktiven z user posted image , da ga zmatrašuser posted image . Aja, če vam zmanjka idej, ka bi še z njimi počele, vam priporočam knjigico Miselni razvoj dojenčka in malčka J.Silberg

LP

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 533
10.3.2006 18:27:04   
golob
Zdravo!
Se moram malo pohvalit(upam, da ne prekmalu) ampak tudi meni nekako zdaj uspe, da našega korenjačka nehacem, da zaspi ob 22.00 user posted image user posted image user posted image user posted image in ne ob pol 1h ponoči kot je to zelo rad počel.

Drugače me pa zanima, če je katera že dobla menstrouser posted image user posted image user posted image ?!Če  je, me zanima kdaj po porodu?Jaz sem namreč dobre 6 tednov po njem, čišče nimam 1 teden, tam dol se mi pa kar nekako oglaša kot za menstro pa tud krvav izcedek mam že. A ni to mal  kmal, glede na to, da polno dojim?!
Dejte mi odgovort prosim!!!!
LP

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 534
10.3.2006 19:12:00   
Anonimen
Jz sem imela user posted image 7 tednov po porodu in dober teden po čišči. Pa pravijo, da dokler dojiš ni M user posted image

(odgovor članu golob)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
10.3.2006 20:23:03   
LE&TA
Hana, dobro da si vse to napisalka in me spomnila, da mam tud jst to knjigo, samje bla v omari in sm skor pozabla nanjo. Sm jo že vzela ven! Sm pa tud naročila na sonček.si baby telovadnico in čakam da jo dobim. Na previjalni se pa tud mal z njo igram in telovadim in ritko luftam, najraj ma pa masažo stopal. Pri tem kar dihat neha, ji ful paše!user posted image

Golob, jst sm dobila menstro po 6 tednih, 3 dni se je neki kazalo rjavo, pol 2 dni rdeče, pa ne tko k ponavadi, pa konc. Morda tud zato k ne dojim, sicer pa ne drži da če dojiš nimaš menstre, vsaj ne pri vseh. Izjema je sigurno moja soseda ki je nima že 18 mescev!!

SE je pa treba že kr fajn z našimi user posted image  pogovarjat in smejat! Jst se Tinkari smejim, ker je ful dobra ko se zbuja pa začne kr jokat, najprej se skremži in zavije ustka navzdol, mal pojoka in je dobro, al pa v spanju tud dostikrat mal pojoka!!

Upam da bomo dans boljše spali!!

Nočko!

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 536
10.3.2006 20:27:31   
Anonimen
Ojla

Kolk sem jaz utrujena. Klavdija je danes cel dan štrajkala in ni spala več kot 3 ure v celem dnevu, ker so nas matrali krčki. Me je kar dodobra utrudila. Trenutno vidim samo še posteljo. A kaj ko se spet oglaša in noče spati. Pa smo jo lepo skopali in nahranili.

Večina omenja, da daste user posted image  kravce past. Kako pa to izgleda?

No, moram it, ker se mala že kar presneto dere in jo bo treba spet po rokah nosit. Oči pa ima kot za nalašč nočno.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
11.3.2006 9:42:12   
Anonimen
nemsis; kravice pasti - iz hrbta jo preko boka prekucneš na trebušček, njene rokice pokrčiš, da se lahko z njimi "odrine" od podlage in dvigne ramena in glavico. Poglej si slikco od Puri - njen Maj pase kravice.

Klara se je danes zbudila samo 1x ob pol 6-ih, sva popacale 5 minutk in nazaj spat. Še zdaj spi! Spat pa sva šli ob 22.
Me pa ful skrbi, ker že ene 5 dni tako malo je. Včeraj pred spanjem je npr. pojedla samo 40 ml načrpanega mleka, ko ga je prej 120-160! Ponoči se normalno podojiva, podnevi pa joške zavrača; dvakrat potegne in jok, pa spet dvakrat poteg in jok...alpa se celo začne dret, če jo samo z bradavico po ustih...user posted image user posted image Ji nato dam načrpanega po flaški - pa spije 20 ml, pa čez pol ure spet ene 20 itd....Isto je z umetnim mlekom. Jz ne vem kaj se ji dogaja! Lula in kaka sicer normalno (bolj lula kot kaka) ampak je pa vseh teh 5 dni bolj tečna kot običajno. Vročine nima. Aja, pa non stop si grize in cuza rokice, to je počela že prej ampak ne tako intenzivno.user posted image user posted image Kaj hudiča ji je? A bi ve na mojem mestu šle k zdravniku?! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
11.3.2006 10:35:05   
XXYY
Lep pozdrav!

Hana: tudi pri nama je enako. Naša je stara 10 tednov in se je v tem času zredila samo za 1355 g in zrasla za 6,5 cm. Ob porodu je imela 3200g in velika je bila 50 cm. Pa tudi naša celo noč spi. Podnevi bi bla pa vsako uro in pol na zizi ali pa še prej. Tako, da se kaj preveč ne sekiram, ker tudi zdravnica ni nič rekla, da je to full premalo g za takšno starost.
Tako, da bodi brez skrbi. Če ti mala spi celo noč, jo kar pusti spati. Smo, da ji ne podreš ritma spanja.

Caffee: ali si morda pogledala, če ji morda že kakšen zobek gre ven. Kajti ena je že tu na RR-u pisala, da je mali dobil prvi zobek že pri 2 mesecih in pol. Jaz bi tudi malo poklicala njeno zdravnico in jo povprašala, zakaj noče več toliko jesti. Te bo vsaj pomirila, če drugega ne.

Nč, lepo se imejte in bodite vsi pridni.

Lara  vsem januarkam in januarčkom pošilja koš poljubčkov in zelo zelo velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 539
11.3.2006 17:53:17   
alenkica
Ja, kje ste pa vse danes? Pohajate z vašimi user posted image  a ne?
No, moram povedat, da se je ta teden naš Jure začel smejat - ampak se moraj pol ure mu pačit, pa se smejat in delat neumnosti, da se nasmehne. Meni pa se zjutraj res veliko smeje. Samo malo pomigam z glavo, pa je že kot starček. (mu tako pravim, ker je kot starček brez zobkov,pa še malo jezička pokaže).

Drugače je pa priden. Spi skoraj zmeraj od 22.30 do 6 zjutraj, ko se zbudi tata. Ko pa ga skopamo, spi po 8 ali 9 ur skupaj.

a tudi vaši tako uživajo v vozičku. Zadnjič sem ga peljala ven s sestro, sva bili skoraj uro in pol in se mi zdi da je malo kašljal. Je pa res, da je vsake toliko kar fajn zapihalo in ne preveč prijetno.
Koliko časa jih vi vozite ven? Moj je zdaj star 2 meseca, jih bo imel čez 6 dni.

Imejte se lepo,pa lepo spančkajte.

P.S: Če vas zanima, sem dala v album še nekaj Juretovih slikic.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 540
11.3.2006 19:54:01   
Anonimen
Alenkica, moja Klara je bila 6. stara 2 meseca. Zunaj sva različno dolgo. Če pada dež ali sneg jo dam na balkon za 20-30 min. Pa potem spi kot polh. Če pa je sonce pa sva zunaj tudi po več ur. Danes npr. 3 ure, v torek mislim, da je bil rekord 4 ure. Klara na zraku vedno spi. Niti lačna ne postane.

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
11.3.2006 20:05:55   
LE&TA
Tudi midve s Tinkaro sve dans izkoristile sonček in ble na sprehodu 2x po 1 uro, vmes sve šle domov skuhat kosilo in pojest, pa flaško popit, pa hitro še en krog. Ponavadi sve zunaj po 1 uro, pol se zbudi in je treba papat! me pa ful noge bolijo od sprehajanja, prej sm bla kar dolgo neaktivna zarad bolniške. SE kr pozna! Se je pa res treba že fajn pačit in pogovarjat z njo, najlepše pa je ko se zbudi , pa me gleda z nasmehom, prav lepo dobro jutro!!
Jst jo dojim sam še 1x na dan, ker mi ratajo joške mal trde, da se mi kaj ne vname, drgač pa nimam dost mleka, niti za en obrok ne pride, tko da sem se odločla da bom sam na flaško, kombiniranje obojega, joške in flaške jo čist zmede in ne zna več vlečt po flaški.

Neki me zanima, a je treba povijat široko do 3. mesca?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 542
11.3.2006 20:36:44   
uniq
caffee nikar se preveč ne obremenjuj...ti bo škodilo. Naj te pomirim, da je moj Jan isti...pa bradavico mal manj da mi ne odpuli...mal povleče pa spusti...poj se pa dret začne. Sem tudi opazila da veliko manj poje...kaka pa povsem normalno. Mogoče je to samo določeno obdobje...baje imajo otročki to. Tko da nikar panike....vse se bo uredilo. Dokler normalno kaka in spi potem ni hudega in si lahko pomirjena.
Boste jutri kej na Bledu če bo sonček...mi gremo če bo. Drugače pa delam ture tukaj po hrašah in hlebcah in begunjah....noro. Čakam da bo kolesarska pot in bomo hodil račke futrat...na Šobec...
Dones sem sprobala sivkin gel za asiranje...in zaspal je kot ubit...bomo videli koliko časa bo zaleglo...spil pa je samo 0.3....tko da ne vem kako bo
V glavnem punce čim manj skrbi in čim več lepih trenutkov...

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 543
11.3.2006 22:19:19   
Lumpi
Ko je glih o hrani.........poje mi od 120-160 na 2 uri.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 544
12.3.2006 7:49:29   
golob
Zdravo!
Ne vem, če vam lahk kaj pomagam. Jaz imam doma požeruščka, ki je v enem mesecu dobil 1 cel kguser posted image user posted image user posted image user posted image , zrasel je le 2,5 pravim le, ker vidim, da je kakšen od vašihuser posted image zrasel še več. Kolko so bili kaj veliki pri 6 tednih? Drugače ga polno dojim.
Aja, kako naj bi vam pomagala?! No moj mali je kot sem rekla požerušček pa sva imela v četrtek celo dramo. Sem mislila, da se mi bo zmešal. Pri polnih dojkah (ki jih drgač sesa 100/h) se mi je jokal in norel in ni in ni hotel jesti. Jokal se nama je 4 ure oz.bolje povedano besnel (usta na 4 vogale) kot bi imel krčke, nato pa fora v levo:ko sem na bradavico dala nastavek je pa prijel?!user posted image
No zdaj že spet papca kot normalno. Sem pa jaz srečnica nasledni dan 6 tednov in 3 dni po rojstvu, kljub polnemu dojejnju že dobila obisk tetke iz Rusijeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kar pojasni celo zadevo!! Baje je mleko strašno zanič 1 dan tam okrog ali med menstro (saj veste se hormoni menjajo).Naj bi bilo zelo, zelo grenko. No in tu moja pomoč, če jih še dojite se vam mogočr hormonska slika spreminja in naše bebike to občutijo na mlekcu. Pol je pa spet bolš.
No upam, da sem vas kaj potolažla.
Uživajte v objemu in nasmehih naših malih in velikih SONČKOV!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 545
12.3.2006 9:48:15   
Anonimen
Golob, jz sem tudi pomislila, da prihaja Muser posted image , ampak je že 6 dni tako. Menstre ni. Je pa tako, da se ponoči podojiva normalno, brez problema, podnevi pa štrajka. Noče ne jošk, ne flaške, ne umetnega..nič. Če jo kar pustim, postane lačna šele čez kakih 6-7 ur,ampak vseeno poje čisto malo. Vmes je tečna, kar neki jokca (pa ne kot bi jo kaj bolelo) in je blazno razdražljiva. Se začne prav dret če ji samo npr. rokav popravim, ali copatko zavežem. Pojma nimam kaj jo dajeuser posted image user posted image Jz sem že čisto fertik, ker se tolk sekiram...Sej verjetno bi imela vročino ali drisko če bi bila kaj bolna ane?!user posted image user posted image

Uniq, še tale (današnji) sneg naj se stali! Mislim pa, da za sredo napovedujejo lepo vreme - se lahko zmeniva za sprehod ob jezeru! Nyah greš z nama? Se pridruži še katera?

(odgovor članu golob)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
12.3.2006 10:08:22   
LE&TA
Sm dodala par slikc naše pupe u album!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
12.3.2006 10:27:26   
Anonimen
Ojla

Malo časa imam, pa da se vam javim. Včeraj sva tudi midve bile zunaj kar 4 urce. Se je prav prileglo. Je pa potem doma sledila drama. Dala sem ji mleko novalac - 120 ml in ko je pojedla so jo začeli dajati krči. Bili so tako močni, da je dve urci po hranjenju šlo vse ven iz nje. Sem bla čisto paf. Potem pa sem ji dala svoje mleko in je revica izmučena od krčev zaspala ob 21.30. Spala pa je do 4.30 zjutraj. Brez bujenja vmes. To se je zdaj zgodilo že drugo noč zapored in upamo, da se bo tak spanec nadaljeval. Bomo videli.

Prej smo jo previjali in hranili zadnjič ob 23.00, sedaj pa smo že dva večera to uro preskočili in je spala.

Drugače pa danes spet sneži pri nas in spet bomo doma. Škoda.

Je pa danes naša Klavdija stara 7 tednov. Upajmo, da bodo krčki kmalu izginili.

No, moram it, se že dere.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
13.3.2006 9:00:55   
ajdaN
Ja punce kje pa ste? Bomo kmal na drugo stran padel ker nič ne pišete.

Pri nas je bil mali včerej cel dan sitn. Je takooooo pihalo da nismo mogl nič venuser posted image . Pol pa po rokah pa po kenguruju, pa tečka tečka. Dons pa spet piha pa ne moreva ven. na srečo gremo popoldne mal v LJ v šoping, da bo dan prej naokol.

Caffee mogoče bi midva tudi priletela k vam, da gremo na en krog okrog jezera. Sicer pri nama traja, da se sama napokava ampak bo že. Ti povem jutri če bova imela čas pa se zmenimo. Kdaj pa ste to mislile it?

Golob naš je v prvem mesecu pridobil 1.860g!!! Oz. to je bilo do petega tedna no. Iz porodnišnice je šel s 4.130g pri 5,5 tednih je imel pa 1.860g. Velik je bil pa 60cm. Tako da nimate samo pri vas požeruščkauser posted image . Pri nas čez dan če je zbujen bi samo jedel - je mal po očijuuser posted image . Ampak kaj nej? A nej lačnega pustim da se dere?!

Spimo pa še zmerej super! ga morm prov pohvalit. Kakor je čez dan sitn, je ponoči angelsko dete. Da si mami mal živčke spočijeuser posted image . Ampak sm se že razvadila - prejšno noč je vstal ob 2 pa ob petih in sm bila že čisto fertik! Ampak danes je bilo pa potem po starih tirih - ob pol šestih pa ob pol devetih, zdele pa še zmerej smrči v ta veliki postelji.

No tko, jaz grem izkoristit zadnje minutke ko še spi in malpojest in se porihtat. Uživejte pa LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
13.3.2006 10:24:00   
*hana*
Caffee, tudi jaz se pridružin za sprehod okrog jezera! Povejte uro.
Čau

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?