|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
7.3.2006 7:36:08   
puncica
Ojla punce
Kako smo kaj danes, včeraj je bil tako lep sonček kaj, no men je bilo kar težko sedet za računalnikom, bi šla raj mal ven na sončka. No sej če bo tako bo sneg hitro pobralo, ampak res upam da ne bo še zapadel, ker spet nekaj napovedujejo.
Mi smo po starem, mi je ravno včeraj govorila sodelavka ja ti pa ful narazen hodiš sem rekla bi ti tud če bi te vse kosti bolele ko se ustaneš. Pol mi pa še ena nosečka noter uleti pa reče, ej a misliš da je kej narobe, da jaz nimam nobenih problemov, noseča je pa 25 tednov. Sem rekla srečna bodi da je tako kot je user posted image . A ni to smešno, če je vse ok, paničarmo če je kej narobe ker pač ni problemov, če pa imamo probleme pa itak paničarmo kako jih rešit a ne.

MarijaPo: Ja sem se mogla mal ven metat, pa mal odgovarjat, no upam da so moji odgovori vsaj mal koristni. Ja rotavirusa me je pa grozno strah, sam gledam kdaj ga bo tamala pripeljala domov, upam da se ga bomo ognili v velikem krogu, ker res ne bi rada zdej še driskala pa bruhala. Je pa trenutno ful sezona tega rotavirusa vsaj po RR sodeč, ful mamic jamra da otroc bruhajo in driskajo.

Shesha: Evo tudi jaz imam stalno prebivališče 100 km stran od tukaj kjer živimo. A si stalnega prebivališča nisem menjala, že zarad tega ker sva v najemniškem stanovanju, pa tud ne bova ostala, pa še dokumentov se mi ni dal vse zamenjevat. Ja no sej itak sem mogla enih par zarad priimka a vseeno sem obdržala svoje staro stalno prebivališče. Začasno sem si pa uredila predvsem zarad nege otroka, ker drugače ne moreš dobit nege, če je kdaj bolan, če nimata skupnega prebivališča pa še je to začasno ali stalno. Ja moraš pa zdaj za porodniško in očetovski dopust vse urejat tam kjer ima mamica stalno prebivališče. Sam sej jaz sem šla samo enkrat na CSD, pa sem dobila obrazce jih izpolnila in jih priporočeno poslala, pa niso nič kompliciral, celo paket za novorojenčka sva nekaj zamenjevala pa se je vse lepo izteklo, lepo smo se po telefonu pogovarjal pa po pošti obrazce pošiljal. Tako da kakšnih večjih stroškov zarad tega ker je moj CSD 100 km stran nismo imeli.
Predlagam ti, da nič ne menjaš stalnega bivališča, le zakaj, če dobiš zdej več denarja kot bi ga potem. No premislita. pa še če se mislita poročit, boš potem spet dokumente menjavala zarad priimka, brez veze, dej počaki pa takrat vse ured, če seveda želiš. Si boš pa mogla uredit začasno prebivališče zarad nege otroka, če boš hotela potem imet bolniško no sej to boš pa vidla potem kako gre. Ma bluzim user posted image

lenika: ma sej tisti obrazci se hitro izpolnejo, pa še po pošti lahko pošlješ na CSD, vsaj jaz sem prvič in se je vse super uredil sem bila na CSD samo enkrat.

Mari71: Ja šit je ta sneg, marčicam je pa še posebej zagodel.

Nataša31:  Ja upam da se ti bo prebava uredila, jaz nimam problemov, no mogoče kdaj pa kdaj, se mi je pa včasih zdel da ko sem se spraznila, no šla na veliko potrebo, me je potem kr mal bolel, glih tako kot bi malček v trebuščku zavzel prostor tam kjer je bilo prej blato, no neki v tem smislu. Zdaj imam čist normalno prebavo, pa tud železo jem, pravijo da zapira a za enkrat ni težav. če bi pa pila donat, bi pa verjetno skoz sračkala user posted image Imam pa jaz tud pregled 15.3 in komaj čakam, upam da mi bo delala UZ, če ne ji bom pa kr mal rekla, pa plačala seveda.

mojsoncek: No evo vidiš da se ti je porihtal to z bolniško, super, da so tako pohiteli, vsaj enkrat ta birokracija ni naredla štale a ne. Verjetno si bila ful vesela. Ja to s snežnimi meteži, pa smo mi sam govoril dobr da nismo šli k babici v Celje, ker bi se cijazl domov verjetno kake 3 ure. Pa pri nas ga je zapadl v 1 uri FULLLLLL. Ma ja to z avtom mi sploh ne gre v račun, pa se po glavi tepem le kdo mi je dal izpit user posted image a dobr da se j vse srečn končal, pa moj dragi se mi je sam smejal.

pikicaa: Super, samo da je vse ok, pa da si pomirjena a ne.

Pogrešam Barbs, le kje je ta mamica?

No pa fajn opravte v materinski šoli, upam da kaj pametnega izveste, jaz sama pred 2 letoma v Škofji Loki nisem nič kaj, tako da letos ne bom šla.

Uživajteuser posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 901
7.3.2006 8:56:40   
lenika
Pozdravljene majčice.

Pri nas je tako lepo sončno jutro, da samo še čakam, da se malo otopli in bom šla ven na sprehod. Jutri grem kljub temu, da sem ta teden začela z bolniško v službo na konferenco, kjer bom zaključila drugo konferenco, hkrati pa bom uredila tudi s papirji, ki jih mora delodajalec izpolnit za CSD. No potem grem pa samo še ene dvakrat v službo, da dokončno predam zadeve svoji namestnici (upam, da se bova dogovorili čim prej), potem pa resnično začnem uživat doma, prat in likat cunjice in se skratka pripravljat na prihod novega člana.

Punčica: Barbs pa tudi jaz že nekaj dni pogrešam, prej je bila tako pridna s pisanjem. Barbs, kje si?

Lepo se imejte, čimbolj se naužijte sončka in se slišimo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
7.3.2006 9:47:02   
TiaSara
Živjo vse!

Ah, kaj se čez vreme pritožujete, k ne moremo nič spremenit, sam slabe volje smo. No, jaz pa sem nasprotno prav vesela tega snega - grem vsak dan s user posted image  na sprehod in mi je po sprehod posnegu dosti večji užitek kot pa tak po dežju in blatu. Zdaj pa tako dva dni že sonček sije in je prav čarobno. Sem samo user posted image , ker moram biti tu v pisarni namesto zunaj. Pomlad bo pa tudi še pravočasno prišla in mislim, da bo ravno maj najlepši user posted image .

Pikica user posted image user posted image user posted image  še od mene. Super, da je vse O.K.

Tudi ostalim vidim, da gre kar dobro - glede na vse okoliščine seveda. No MarijaPo upam, da je tvoj lepi Igor že prišel k sebi po težkem vikendu. In Punčica - jaz tudi zadnje čase hodim tako kot bi ravno iz jahanja prišla - sem sama sebi smešna. Sem pa ugotovila, da je najhuje ravno v službi, ko dalj časa sedim in potem vstanem. Doma, ko grem na sprehod, pa se razhodim in je potem mnogo bolje user posted image user posted image .

Barbs se pa res že dolgo ni oglasila. Le kje tiči.

Lepo se imejte in uživajte v sončku!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 903
7.3.2006 11:25:21   
lenika
Jaz sem že nazaj s sprehoda. Sem se zelo toplo oblekla in je bilo super, tak lep sonček, hkrati pa mrzlo, sem full uživala. user posted image user posted image user posted image Pazit sem morala samo na to kje hodim, ker je na nekaterih predelih še kar precej poledenelo. Se počutim čisto drugače, kot prerojena. Sedaj se bom pa počasi spravila kosilo kuhat in upam, da ne bom preveč pojedla, ker potem me vse tišči. Ja se bo treba kar navadit jest večkrat pa po malo.

Uživajte in če imate le možnost pojdite ven na sonček.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 904
7.3.2006 12:53:41   
puncica
O lenika sem ti fouš user posted image jaz bi tud mal šetala, pa tle sedim v tej naši prestolnici, je pa res lep sonček, sem zdejle šla po en sendvič v trgovino in zdej pridno mlatim in me bo spet vse tiščal. Ti pa kej fajn skuhaj, joj zdejle sem se spomnla da sem špagete pozabla kupit o ti user posted image . ja nič bo pa ati šel kupit,sej se lahko mal sprehodi.

Ej punce kako so kaj že veliki vaši trebuščki, a ima katera kako slikco v albumu, jaz bi mal primerjala user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 905
7.3.2006 14:30:32   
lenika
Oj Punčica, jaz nimam še nobene slikice v albumu, moram v kratkem kaj zrihtat. Drugače pa meri obseg mojega "trebuščka" 93 cm, štartala pa sem z približno 60- 65 cm (ne vem natančno, ker se nikoli nisem merila, ampak v 12. tednu sem imela 70 cm.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 906
7.3.2006 14:44:19   
lenika
Punčica, pravkar sem gledala tvoje domače izdelke, ki jih imaš v albumu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  S tem bi se definitivno lahko tudi poklicno ukvarjala.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 907
7.3.2006 14:50:00   
vita_kp
Pozdravljene majčice. še ena nova med vami, PDP 12.5. Berem vas sicer že od začetka, zdaj proti koncu pa je čas da se vam tudi kaj pridružim pri čveku.
Lep sončen pozdrav z Obale.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 908
7.3.2006 14:51:07   
mojsoncek
oj bejbike! Dans imamo pa res spet tako lepo vreme user posted image .

pikicaa sem fuuuuuuul vesela zate, da je ve OK!!!

Lenika tudi jaz sem bila danes na "crno" nekaj uric v sluzbi, pa se jutri bom sla, da predam do konca svoje delo. Sem ful vesela, da me bo nadomescala ena pupa, ki je vse te stvari, ki jih jaz pocnem, ze delala in ne potrebuje kaksnega posebnega uvajanja user posted image . Ce bi pa dobila kaksno cisto novo na uvajanje, pa res ne vem kako bi slo, ker mi je tale bolniska za 14 dni malo prekrizala nacrte user posted image .

Shesha midva se bova potrudila, da nama bo ratalo vedno hoditi ob stirih. Ce ne bova pa probala kaksen dan malo zamenjat.

Puncica tudi jaz nimam nobene slikice busija v albumu, sem si pa sla pravkar izmerit obseg. Po dobrih treh tednih, se mi je koncno spet malo povecal obseg. Sem namerila 87 cm (prej je pa res dolgo casa stalo na 86). Je pa res, da se mi je tudi spremenila oblika busija, odkar se je user posted image  obrnil-a na glavico. Laicno receno, se mi zdi, da je sedaj bolj "podolgovat" in ne vec tako "okrogel" user posted image .

Ja nic, se moram pocasi spet zrihtat, da ne bom zamudila materinske sole user posted image .

Se beremo...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 909
7.3.2006 15:31:04   
pikicaa
OJLA

Barbs kje se pa ti skrivaš??? A si čisto pozabila na nas???

Vita-kp dobrodošla med nas. Lahko bi se nam že prej pridružila.

Punce izkoristite vreme dokler je še kaj sončka, ker nam spet napovedujejo sneg. Jaz ga imam že preko glave.

Zdaj pa grem naprej kuhat.

Se pišemo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 910
7.3.2006 16:42:26   
Linča
Ojla pozdravljene majčice!

Najprej da vprašam (saj vem, da sem pozna...) - gre katera danes v MB v materinsko šolo???

Drugače pa....pri meni iste težavice kot jih imate same, vse po malem nagaja, trebušček raste in raste in očitno sem med vodilnimi user posted image - včeraj sem imela obseg bušija 98 cm user posted image  ne vem, kam še misli narasti, glede na mojo višino (155 cm) sem zelo nesorazmerna user posted image  na vago sploh ne upam stopit...ampak baje se mi od zadaj skoraj ne vidi, da sem nosečka user posted image  - kak so ljudje prijazni, da me tolažijo, ne?

komaj čakam vikend, greva z mojim user posted image  k prijateljici, ki nama je pripravila nekaj cotic, potem pa v dokončno nabavo stvari in dokončevanje priprav na prihod pupe user posted image  delam še SAMO 3X user posted image  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ajde, zdaj pa se moram malo uštimat, da bom lepa user posted image  (da mojemu ne bo nerodno, ko bo sodček laškega hodil ob njem....user posted image ) in šibam v materinsko šolo (oziroma v šolo za bodoče starše, kot jo strokovno imenujejo).

Pa pa user posted image ...pobožajte bušija user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 911
7.3.2006 16:49:22   
MiaSophia
Pozdravljene majčice,

no, končno mi je ratalo priti do računalauser posted image  kaj češ. tak je to. če se gnezdi in potem ni časa za NIČ drugega...
Torej z barvanjem sten je pa zdaj res že proti koncu, ostane le še dnevna soba, za katero pa nimam pojma user posted image v kakšni barvi naj bi bila...Predlogi??
Danes sva z user posted image  bila v šoli za bodoče starše, je bilo prav zanimivo, je bilo kar nekaj parčkov, kot tudi mamic samih. Tudi psihologinja je bila fajn. Naslednjič pa imamo predavanje o porodu samem, vključno z video posnetkom (ki pa je baje kar precej realen in nič kaj prijazen...). Bomo že preživeli, a ne?
Jutri končno spet pade izlet v Ikeouser posted image , pa tudi v Toysauser posted image bova šla prečekirat. Tja grede se ustaviva še v MB - BC, baje so dobili novo pošiljko vozičkovuser posted image ...
Moje počutje je okej, občasno me daje gorčica, a ni hudga. No, bolečin v hrbtenici pa raje ne omenjam, ker verjamem, da se vse soočamo s tem...user posted image  Bi pa z veseljem najela enga nigerja, da bi me masiral 5 ur dnevno user posted image
Papirjev še nisem začela urejat, bom pa tudi to kmalu.
Lepo se mejte, punce, o, ko bi od zdej naprej sonček sijal non stop tak kot je danes....in bi pomlad hitro prišla user posted image user posted image  
Uživajteuser posted image

Apetit je skoraj tak kot vedno, zmeren.

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 912
7.3.2006 17:27:59   
Barbs
O, bejbe

saj ni za verjet! mene je čist zamedlo, že od nedelje. Smo bili pri mami na Primorskem, komaj prilezli, pridemo domov računalnik sesut ( sploh nismo vedeli, morda je bil vklopljen, pa treskalo je) , tako, da šele zdaj, pred tremi minutami zopet vzpostavljeno relativno normalno stanje, čeprav user posted image  počasi dela. Danes samo toliko, da se javim, ker vidim, da ste me malo pogrešale - jaz tudi vasuser posted image user posted image
Jutri čakam še pošiljko od mame - v nedeljo sem namreč pri njej pozabila mobitel in denarnico z vsemi dokumenti, vključno z zdravstvenim kartončkom - user posted image  Zgleda, da ...ah.... ničuser posted image

Na hitro sem prebrala vse poste od kar me ni blo, pikicaa takooooooooo sem vesela zateuser posted image user posted image  , da je vse ok, aja, pa še mayi moram povedat ( se mi zdi, da je ona napisala, da so ji rekli, da se za očetovstvo ne da pred porodom nilč urediti) - ful so te nalagali, moja kolegica Romana mi je v nedeljo dopoldne POKAZALA, kako zgleda zapisnik o očetovstvu ( rok ima 23. aprila) , s fantom sta se oglasila na matičnem uradu z osebnima izkaznicama in to je to - v desetih minutah sta vse uredila; tako, da user posted image  mal so se te odkrižali, verjetno....

Ok, se beremo jutri ( če mi bo vse delalouser posted image  ) pa pa B.

< Sporočilo je popravil Barbs -- 7.3.2006 17:29:19 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 913
7.3.2006 18:19:16   
sonca
Ohoj!

Danes sem bila na pregledu  in je bil en drug G, in temu se je zdelo da imam bolj bel izcedek (sem mu povedala da mam takega skoz) in mi predpisal Canesten tablete. Groza-sploh ne vem kak jih bom not spravla user posted image . Dobila sem tudi papirje za urejat na CSD, in določili so mi da moram priti 5. aprila v materinsko šolo. (nič se nisem mogla sama odločit).

Pikica - samo da je vse ok

Aja, dat sem mogla tudi kri user posted image , naslednji pregled pa imam komaj 4. aprila, to je čez 4 tedne ko bom že dopolnila 34 teden. user posted image  Ve ste tudi tako pozno naročene?

Pa še to sem pozabila G povedat, že kakšen teden se mi dogaja da se mi uhe zamašijo in skoraj nič ne slišim (tako kot če se prehitro vzpenjaš ali spuščaš) SE kateri tudi to dogaja in če je to fejst narobe?

Uživajte preostanek dneva! 

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 914
8.3.2006 9:30:30   
lenika
Pozdravljene. Kako kaj danes?
Jaz sem danes precej slabo spala. Me je zgaga pekla, tiščal želodec, na wc sem tudi hodila na vsaki 2 uri, tako da user posted image .
Sedaj, ko sem vstala je veliko bolje, samo utrujena sem. Pa ravno danes, ko moram v službo na konferenco in predajo poslov (kljub bolniški). Pa ja no, saj bo že. Bom šla sedaj počasi pod tuš in lase si bom umila, pa bom prišla k sebi, ko pa bom prišla ven na sonček, potem se bom pa definitivno bolje počutila.

Pa da ne bom samo jamrala, pa še ve povejte kako ste kaj in kako je minila vaša noč?

LP

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 915
8.3.2006 9:38:29   
maya2
Barbs: hvala za info, bom šla pač še enkrat, tokrat na matični urad, jaz sem vprašala na CSD, pa je rekla, da to urejajo le izjemoma, ko se že vnaprej ve, da očeta takrat ne bo v Sloveniji... Bi pa res rada to prej uredila, ker tista njena varianta: pridite k nam podpisat na poti iz bolnice', mi ne diši ravno...

Tudi jaz sem ful slabo spala, očitno se nam res obeta sprememba vremenauser posted image  
Uživajte še ta sončen dan, ker glede na napoved včeraj, bo naslednje tri dni sneg ali dežuser posted image user posted image user posted image
LP
Maya

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 916
8.3.2006 9:43:24   
Mari71
Linča - da te malo potolažim glede bušija, jaz prevzemam štafeto s 102 cm, je pa res, da sem visoka 173cm in ni tako zelo očiten, štartala pa sem nekje na cca. 70 cm osnove. Je pa to žal bolj slab pokazatelj razvoja otroka - najinuser posted image  po meritvah ozpred dveh tednov zaostaja za kak tedenuser posted image , a G pravi, da naj me zaenkrat ne skrbi. Pa me. veljda! Čakam na pregled naslednji teden (malo živčno, a saj bo). Dobro da je moj user posted image  tako skuliran, da miri še mene - blagor njemu, brez vseh teh hormonovuser posted image .

MiaSophia - poročaj, kako uspešen je bil shopping Graz, midva imava plan ta weekend se zapeljat tja po zadnje malenkosti.
Uživajte že v tretjem prekrasnem sončku ta teden!

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 917
8.3.2006 9:49:29   
lenika
Mari71, po moje se ti zaradi tega, če za en teden zaostaja v razvoju res ni treba sekirat, ker to verjetno pomeni to, da si pač en teden pozneje zanosila. Bolj pomembno je, da otroček enakomerno pridobiva težo in se razvija.

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 918
8.3.2006 10:18:23   
Shesha
Dobro jutro majčice!user posted image user posted image

Danes sem se pa tudi jst ponoči skoz premetavala in zbujalauser posted image ,...Am zdej ne vem,mogoče je kera ze napisala,sm a veste da baje ce vas v nosecnosti zelo zgaga peče da se bo otroček rodil z veliko laskiuser posted image ,...no tko vsaj pravijo,kar je pa res bomo pa videli a ne...Am punce a kera hodi na starševske vaje v lj ob 18:15h?no in kako ste drugace zadovoljne z vajami,midva zelouser posted image user posted image ..Drugace imam pa še eno vprasanje,včasih zelo tezko noge dvignem,oz me zelo boli v spodnjem delu trebuha in je potem posledica da zaradi bolečin ne morem nog dvignit,a ima katera podobne tezave?pa sem probala ce sem sedela,ležala,stala,ko me zagrabi je v vseh položajih isto,..in recimo tudi ko sedim za rac in ustanem rabim kr par minut da lahko normalno hodim,kako je pa pri vas kaj s tem,...
Danes je res lep dan,tko da kratek sprehodek bi se kr prilegel...
A papirje ste ze vse uredile,jst imam ful komplikacije sm upam da mi bo uspelo urediti vse ta teden,...lepo se imejte,..papa

PDP 8.5.2006

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   [Brisano sporočilo]
8.3.2006 10:59:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Shesha)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
8.3.2006 11:57:39   
Nataša31
pozdravček majčice!

Tudi midva vam želiva lep DAN ŽENA, pa ne pozabite še na 25.marec, ko bo materinski dan. user posted image user posted image !
Shesha, imava podobne probleme. mene tudi kdaj tako boli spodaj, da me kar zgrabi panika in tako ležim in ležim in čakam da mine. Sploh se ne morem naštimat v pravi položaj. Upam da bo bolje.
Mi pa Donat nič ne pomaga punce, niti suhe slive...Še vedno sem zaprta, že 2 dni. da ne govorim o bolečinah zjutraj ko vstanem, v mojem črevesju. potem pa pol ure sedim na školjkici in NIČ! danes je Donat dan, upam da bo šlo kaj iz meneuser posted image !
Joj, vse že urejate papirje, jest pa še ničuser posted image  Ker sem študentka s pokojnino, sem prazaprav upravičena do tistega paketa oz.dinarčkov in pa otroškega dodatka..pa podpisat očetovstvo. ja papirnata vojna se pričenja!
Aja, a lahko ta paket grem rihtat prej kot 60 pred PDPjem. če mi recimo da G na naslednjem pregledu 15.3. potrdilo o PDPju, lahko grem potem kar takoj zrihtat?
Drugače pa sem rekorderka med majčicami zaenkrat!!!Obseg trebuščka je 106cm!!!na višino 170cm.user posted image user posted image Glede na to da sta še dva meseca in pol pred mano, mi moj dragi pravi da bom prava mala nilska slonicauser posted image !
Mi je pa tamal tako brcal včeraj, da je bilo joj. še vedno pa ne vem kako je pravzaprav obrnjen ko brca. A je tisto močno brcanje z nogicami ali rokicami. me pa če lažim na boku, brca na tisti bok na katerem leži, je potem obrenjen prečno?!?!
Komaj čakam, še 1 teden do pregleda!!!
No, zdaj pa šibam za knjige. Diploma mora biti končana v 14dneh. Držite pesti zame!!
lp
Taška

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 921
8.3.2006 14:00:29   
maya2
Nataša31: poizkusi še 3 tbl magnesola na dan. Meni se tudi prebava slabša (saj ne da bi imela kdaj dobro) tudi zaradi železa. Pa sta mi oba G in osebna zdravnica priporočala magnesol, ki ga pijem že od tretjega meseca naprej.
Kar se tiče bušijev, sprejemam izziv za lov na rekord:user posted image 107cm na 170cm višine, 33. teden.
Tudi jaz se pridružujem voščilom: LEPO PRAZNUJTE! (saj materinski dan za nas, ki smo nosečke prvič letos še ne pride v poštev, ali pa???)
LP

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 922
8.3.2006 14:43:57   
mojsoncek
oj majcice!

Jaz sem danes zelo dobre volje. Spet sije soncek (upam, da se vremenarji motijo glede napovedi za naslednje dni user posted image ), v sluzbi sem uspela pospraviti za sabo in dokoncno predati svoje posle, sef mi je polepsal dan z vrtnico, ipd...

Sedaj pa doma spet malo perem in obesam perilo, pa kosilce bom skuhala (ce mi bo uspelo kaj skupaj sestaviti, ker so omare in hladilnik ze zeloooooooo izropani). Se "listek" za trgovino bom spisala, da bova sla z mozekom lahko v nabavo...

Ampak zgovorna nisem pa nic kaj dosti. Po pravici povedano, se mi ne da tipkati. Bom poskusila sreco kasneje...

Uzivajte v danasnjem prazniku!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 923
8.3.2006 14:45:38   
Nataša31
maya2, bom poskusila! Samo da grem, ker me že tako boli črevešček da je jojojojojuser posted image !
sprejmem izziv Lov na rekord: Taška 29.teden 106cm, na 170cm moje višine!!!!
kar se pa tiče materinskega dneva za nas - saj smo že mamice, kajne?
LP
Taška

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   [Brisano sporočilo]
9.3.2006 7:08:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.