puncica
|
Dobro jutro punce! Evo vikend mimo,mamo spet na staro podlago 40 cm snega, tako da bom jst kr jokala, mi je šlo po poti v službo kr na jok, ko sem vidla kolk snega je spet padlo, pa ko še na cesto nisem mogla, ko mi je bus zaprl pot, potem mi je pa sam kopal, pol sem se pa še v sneg zakopala, dobr da je moj dragi še bil doma, da mi je avto ven spravil, mi je šlo kr na jok, pa bedast sem se počutila da je groza. Pa potem po poti v službi, ful slabo očiščene ceste, ledene plošče, pa ponekod ful snega na cesti, ma res JAZ BI IMELA ZVONČKE PA TROBENTICE, PA SONČEK kar na jok mi gre, pa tega blesovga snega še do junija ne bo pobral, ma tako sem slabe volje zarad tega da groza pa še kr napovedujejo da bi naj padal sneg, mah brez veze, evo spet jočem. Ma ti hormoni no. MarijaPo: Ja sej ne likam več, večinoma zlagam ampak tist dvoje sem pa obvezno mogla in sem potem šla mal počivat. Je pa res kr šit, ker ful rada likam, zdej pa kr naenkrat ne morem več, mojmu pa nočem dat za likat, ker potem ni nič tako kot bi jaz rada Ja upam da se je Igor porihtal, a kr eno driskanje je fasal, bohnedi da še ti kej takega dobiš. Barbs: Veš kako gre men ta sneg na jetra, pa ga imam rada a ne marca, naj bo decembra, januarja, ne pa marca no. To mi je pa mal preveč. Tudi jaz bi rada da pomlad pride hitro pa začnejo rožice cvetet, pa travca, pa lahko mal sedimo na travci, pa se mal nastavljamo sončku, pa gremo vsaj normalno oblečeni ven, zdej moram tamalo oblačit v te bunde pa kombinezone, sem pol čist prešvicana, ko sam tamalo oblečem, pol mi pa še najraje totalno oblečena izjavi: ". Janja kakaja" (Janja kakala), pa se lahko sam v zemljo ne v sneg zakopljem Ja zgaga je pa hudič, jst ne vem več kaj naj ko grem spat me peče za znoret in pomaga mi samo rupurut, donata si ne upam pit, ker me potem glava boli, mleko mi ne pomaga kvečjemu je slabš, tako da potem pa bogega dojenčka filam s temi rupuruti, ker drugač še zaspat ne morem. Tvoja soseda je pa faca, a kr rekla je če si še kr "taka" no sej men tud moj skoz govori, mater vsak dan maš trebuh večji za cm, sem rekla ja itak a bi bil ti noseč pol si je pa balon tlačil noter pod pulover, pa govoril naši punčici lej ati ma tud dojenčka , jst pa z očmi zavijala, pa govorila ja sam moj trebuh ni lahek kot balon. Pa se smeje, pa me poboža po buhiju pa reče, sej bo kmal prišel ven a ne pikec. mojsoncek: Upam da si nalepke dobila in vse uredila. Ja vidim da si Super to, ko vse narediš, ne pa da skačeš sem pa tja, pa nič ne naredišm, pa še slabe volje si. lenika: U lenika kr frizerja si si privoščila, jaz si ga bom tud sam verjetno ko bom v porodniški, ker zdej nikakor ni časa pa še ta snega, mah moram si lase skrajšat, ker to da jih imam skor do riti ne pelje nikamor več, pa to umivanje pa razčesavanja, grrrr, ma predolgi so res tu mač, sam še kako fensi frizurco moram še najdit. A si zrihtala na CSD? Verjetno si. No to tiščanje dol, je tako kot bi te en vlekel dol in še bolečine so prisotne, jaz vem da mi pomaga če se uležem in počivam. Verjetno je tebi tud pomagal. To s papirji bom jaz rihtala kr v sredo, pa naj me pošljejo domov če si upajo, mah kaj sej ne moreš točno 60 dni pridet tja, sem glih zdejle klicala kdaj so uradne ure tako da bomo lepo šli v sredo v Celje, ker ima tam mamica stalno prebivališče. Upam da vse uredim. žmož: no čim prej se vrni, pa sporoči novičke, te nestrpno pričakujemo, pa naj ti hitr porihtajo internet, reč da je življensko pomembno TiaSara: Ja jaz imam tak plan glede dopusta, ker vem kako je bilo pri naši punčici, sem bila potem še en mesec doma, tako da je dopolnila vsaj eno leto, ker je res kruto kr pustit otroka pri varuški/v vrtcu, ko je tako majhen.- Tako da zdaj bo isto, porabila bom tolk dopusta zdaj da bom imela potem še toliko starga da bom do 1. leta otroka doma. Računam 10 dni novega in ostalo stari dopust, zdaj pa še 1 dan starega, pa še tolk kolk mi ostane. Men se zdi to bol uporabno, kot da bi cel dopust zdej porabila ko itak nimam kaj delat, sam prekladala bi se iz ene sobe v drugo, ko pa že imaš otročka pa si rad vsak trenutek z njim, tako da dopust zanjga šparam. Ma men tud to spanje nekako ne gre, me kolki bolijo za popenit, sploh ne vem kako se naj naštelam, pa tud jaz takoooooo pogrešam spanje na trebuhu, to sem že prvič in sem bila čist blažena ko sem spet lahko spala na trebuhu. Ja kolcanje, men gre pa ful na živce, kr živčna postanem, pa rečem, no dej še mal popi vodice da boš nehal kolcat sonca: ja takrat ko sem bila jaz prehlajena in kašlala za popenit sem jemala te kalci tablete vsak dan, zdej pa ne več, zdej še samo magnezijeve jemljem, ker se mi zdi da mi pomaga pri otrdevanju trebuha in da mi trebuh ne otrdeva več tolk. No upam da se čim prej pozdraviš. Glede zapisov pri AB+ pa nimam pojma, mal pobrskaj, pa najdeš, no mogoče bom jaz poiskala, pa boš vidla kombinacije. Ma nč zdej pa grem mal delat, pa se smilt sama sebi, ko je zunaj tolk snega, HOČEM POMLAD pa naj me že nekdo usliši no. LP pa uživajte.