morskadeklica
|
Se že vnaprej opravičujem, če bom kaj spustila, toliko ste napisale Nile dobrodošla Je prav lepo ko nas je vedno več Za čestitke pa takole-sproti pozabljam datume, tako da brez zamere, če ne boste dobile čestitk od mene. Če velja takole: Vsem našim malim marčevkam in marčevcem na tem mestu čestitam za 1. svečko. A bo v redu Pa hvala punce za čestitke, poroka pa bo nekje poleti, čisto na "izi", nič posebnega. Nimamo ravno toliko dinarčkov, da bi delali kaj večjega, tako da bo vse skup bolj enostavno. Mogoče pa narediva fešto čez nekaj let na kakšno obletnico Dolina - glede tistega kosila, ko si pisala, da Zoja pri tašči papca, doma pa ne. Pri nas je popolnoma isto. Najprej sem mislila, da naši Klari moje kuhanje ni všeč , zdaj pa vidim, da prekleto drži tisti pregovor, da so sosedove češnje najslajše. Zadnjič skuham juho in ona ne, ne bo jedla. Je pojedla dve žlici, potem pa pljuvat, pa dret se, pa s prti pobirat rezance iz ust..... Se mi je mešalo. No potem smo šli pa k tašči na obisk in jaz sem vzela tisto njeno juho nalašč s sabo. Tam sem jo pogrela (to je bilo v razmaku pol ure) in glej ga tamala je jedla kot za stavo. VSE! Pa prejšnji teden smo bili pri moji mami in je za kosilo tam jedla eno zelenjavno mineštrico. Full ji je bla všeč, pa mi jo je mami dala malo za domov. Drugi dan je seveda pojedla samo dve žlici....Mislm Joj rainbow nič ti ne zavidam vseh bolanih . Ko take stvari berem, imam potem kar malo slabo vest, ko jaz jamram zaradi npr. spanja. Za vse ostale pa-vidim, da ste super, da vsak dan pogruntajo kaj novega , vesela sem, da nimate problemov z uvajanjem v varstvo No pa še malo o naši Že spet ne spimo (zato sem se pa malo potuhnila, Dolina ) zvečer. Dnevni spanec brez problema, jo položim v posteljo, dam dudo in zaspi. Zvečer pa borbe, vojne, tuljenje, dretje, božanje, petje.... Ma ne pomaga NIČ! Potem se pa kar naenkrat odloči, da bo zaspala in jo zmanjka v minuti. Pa je blo že tko fajn, zdaj pa že spet sranje... Oprostite izrazu . Vsak večer gre spat drugače. Zdaj je tri dni zapored zaspala pri meni na trebuhu , danes pa v svoji postelji istočasno z atijem (kakih 20min nazaj). Ampak malo sumim, da jo dajejo zobki. Kot veste ima šele dva spodnja zobka. Po tistem, ko sta ta dva zobka prišla ven, je 3 tedne spala brez problema, zdaj pa spet. Ma ne vem no. Kaj mislite, je možno, da jo samo zvečer začne matrat bolečina zaradi zobkov? Imam calgel, ampak se ne obnese preveč Pa še eno vprašanje imam. Zadnji teden zvečer noče več pojesti mlečne kašice, niti samega mleka. Ne po flaški, ne po žlici, ne iz kozarčka... Zadnje 3 dni ni hotela večerjati drugega kot 1 banano in bebi piškot . Zjutraj popije mlečno kašico po flaški brez problema, zvečer pa ni šans, da bi ji dala karkoli mlečnega. Zanima pa me, kaj večerjajo pri vas? Še vedno mlečno večerjo, ali kaj drugega-kaj? Hodimo še ne (bomo pa po moje kar kmalu) samostojno, zdaj se učiva, kako se spleza dol s postelje (ona bi šla direkt na glavo dol ). Vedno bolj je trmasta. Če ji nekaj slučajno ne gre tako kot si zamisli, se tako začne dreti, da ti kar piska v ušesih. V spalnici non stop prižiga eno lučko, včasih ji ne rata v prvi sekundi in čist pop****. Najbolj pa je užaljena, če ji kdo česa ne pusti. Največje zanimanje so seveda telefoni in če ji ga nočem dat, čisto znori. Pa sva ji dala enega starega za igrat, ampak tisti seveda ni dober . A boste kaj strigle svoje . Men vsi težijo, da bi bilo fajn jo ostriči (da so kao boljši laski potem ), ampak meni je full žal laskov, ki so tako lepo skodrani JOj kolk sm naklamfala. Bom še drugič kaj napisala, če ne prej, v torek, ko imava posvetovalnico in cepljenje. lp