rainbow
|
No, kooonnnčččnnooooo , ampak bolj na hitro se javljam! najprej, nove marčevke, welcome potem za vse , ki so bubani, da bi se čim prej pozdravili, en velik koš še: vsem, ki mislite na nas in mojo Enjiko, dankeschon, super ste, velik šopek pa bravo za vse nove dosežke vaših , pa držim pesti, da se še dalje uspešno uvajajo v jaslice, vsem mamicam pa uspešen začetek službe Evo, že mam Enjo na zizi , ampak zdaj pa to končam, pa če ne vem kaj. no, hotela sem samo še povedat, da je Enja danes že bolje izpuščaj gre počasi nazaj, sitna je za malenkost manj kot včeraj, ki je bil najbolj naporen dan nasploh, odkar je Enja, groza , izgleda, da jo je izpuščaj (bila je grozljiva na pogled) ful motil, jokala oz pojokavala non stop, samo nosit, pa zizat, druga ni pomagalo. No, proti večeru je bilo malo bolje, sem jo pol skopala, ampak spat pa spet ne zvečer, sva šle spet skupaj, da je zaspala z mano v postelji (moji seveda ), pa jaz pol šc vstran. tak da danes sem čist preč, ampak zdaj grem vsaj delat malo, da pridem malo vstran. Saj je boga, da ne boste mislili, grozno se mi je smilila, res. Sem jo cartala itd. Upam, da je bilo to zdaj vse od bolezni pri nas , aja, morda nas čakajo še vodene koze, teh še nista imeli pa še kaj se bo verjetno našlo. malo heca, seveda, mora biti, da človek ostane priseben. Ok, upam, da vas bom zdaj lažje sledila, če bo le Lia v vrtcu, držimo pesti, je zdaj začetek tretjega tedna . pa novo frizuro ima, je važna in luštna, žaba. Aja, je ena omenjala frizerja , naša Enjika še ima enako las kot na začetku , tak sem jaz bla tudi. Dobro, pamž me spet rabi za cartanje, lepo bodite, pa vas berem