Skaana
|
Iiiiiiiiiiii, morska deklica, ČESTIIIIIIIITKEEEEEEE ob zaroki. Kok je to lepo. Upam, da boš našla tako službo, ki bo samo ena, s full dnarja in mal delovnega časa. Eva, tebi pa gre fino, kajne? Kdaj pa začneš s službo? Super, da je Luka vrtec tako fino sprejel . Glede mečave, naša še ima tud kar veliko, sam jaz pa to gledam z druge strani. Glede na to, da vsak dan pridobi kakšno novo , mi je kar dober občutek, da glavice še nima čist zaprte. Vem za en primer prometne nesreče (vinjen očka ), ko je 13m otrok utrpel hud pretres možganov in zatekanje. Posledica pa je otrok s posebnimi potrebami. Kaj pa vem, če bi mečava bila kaj večja, bi mogoče bilo drugače . Dolina, upam da bosta fino spala v novi postelji. Zoja bo ziher bolj umirjena v svoji sobici (vsaj pa evinih in suzijinih izkušnjah sodeč). Ja, saj sva lahk res srečni, da najini hčeri nič kaj ne komplicirata, sam vseeno nama pa ni, kajne? Suzi, v službi je že boljše. Saj miceni so pač takšni kot so, sončki. A jih je veliko in... različni so si. Se že prav fino razumemo, vzpostavila sem red in to jim tudi paše. Pa sama sem morala not past. Na koncu tedna bom že čist fina. Mi je pa danes Atenka kar zdrvela v naročje ko sem prišla . In se me držala kot klop. A ti je čokoladic še kaj ostalo . A sta šla v ponedeljek še enkrat po njih? Sončnica, jaz hodim spat kakor kdaj. Včasih ob desetih (zeloooo redko), najpogosteje ob 11 in ne tako redko kasneje. Je pa za mano že nekaj prežuranih noči . Si lahk privoščim, ker nama mala dokaj spi (mogoče enih dvakrat pojaokca za dudo, pa proti jutru se včasih zbudi za dojenje, takrat pa sem že itak doma) in moja mama prav rada zaspi zgoraj, pa se potem preseli dol, ko midva prideva. Se mi godi, kajne? Glede stroke in bebice. Nič kaj si še ne morem pomagat, ker učim v OŠ in nismo imeli nič od mlajših otrok, me pa lahko porufaš, ko bodo naši sončki v četrtem oz. petem razredu devetletke . Rainbow, tvoje poste pa vedno začnem brati z upanjem, da ste vsi čili in zdravi. Pa kr ni in ni . Ja, učim v OŠ, 4. in 5. razred devetletke. Sam zdaj so me do sept. dali v podaljšano bivanje, ker je res brezveze, da sred leta uletavam v razred. In jaz sem srečna, ker imam res tričetrt manj dela . Mislim, da sem vas obdelala. Aja, Barby* pozdravljam te tud jaz, čeprav sem vas zasledila šele po rojstvu . Darjavid, ti pa se le še kaj oglasi, povej kako se imata kaj z Vidom (upam, da je tvoja res in po tvojem nicku sodeč, mu je ime Vid). Glede bolečih prsi pa le pogumno - pri meni je to bil tud znak za . Naenkrat nisem mogla več spati na trebuhu - in še zdaj ne spim, prej pa obvezno . To, da še nisi imela menstre, ni pomembno. Lahko da je še pač nimaš, ali pa si pri prvi ovulaciji zanosla... Nikol pa ne veš, kdaj bo prva menstra prišla, kdaj ti narava da zeleno luč za novo . Objemajte se .