Suzi*
|
Punce, res hvala za odgovore. Jaz sem tudi tako razmišljala. Danes smo bili pri tisti varuški, pa je res zelo ok. Je prijazna, ima red, se prilagaja otroku ampak v mejah reda, ful se z njima ukvarja (nečakinjo, ki se je pri njej čuvala, je naučila tudi nekaj joge , faca skratka), vedno nekaj ustvarjajo, in imajo urejeno stanovanje, kar meni veliko pove o njih. Stara je pa nekako tako kot moja mami, ampak zelo mladostna. Je sicer v bloku, imajo pa precej velik balkon, pa vsak dan, ko je lepo so zunaj, če ne prav na sprehodu pa vsaj na balkonu. Je zelo časovno prilagodljiva, zjutraj ga lahko prineseva celo spečega še v pižamici in spalki in potem tam naprej spi. Cena: 45.000 sit. Se mi zdi uredu, glede na to, da pač dam le svoje plenice, nekaj za preoblečt, ostalo pa ona. Pa hrana bo po moje tudi dobra in malo bolj prilagojena (vsaj na začetku) malčku, kot pa v vrtcu. Zraven se bo čuvala še ena punčka, pol leta starejša od Anžeja, kar se mi zdi idealno. Ja pa po moje se lahko ona tudi bolj ukvarja z njima dvema kot pa vzgojiteljici v vrtcu s 14. otroki. Tako da sva se z možem odločila za tole privat varstvo. Tam za kakšno leto in pol bi bilo idealno. Ga bom pa že konec naslednjega tedna peljala malo tja, za kakšno urico, če bo zdržal. Pričakujem pa na začetku jok, ker jih ne pozna. No, danes se je tam čist lepo zaigral (beri: skor vse zbil iz steklene klubske mizice , ker je gor vrgel teniško žogico ), pa ful je bil firbec in vse bi prijel. Nas je bilo pa kar nekaj poznanih zraven, kar je seveda bil plus. Bom še javljala, kako bo šlo. Zdaj imam pa vprašanje: Kaj naj naredim zdaj z vrtcem? A kakšne rezervacije obstajajo? A res obstaja neka zadeva, kjer ti tudi pri privat varstvu občina povrne del plačanega zneska (kakor neko znižano plačilo)? Dolina, tole pri nas je bil bolj korak kot koraki. Saj bo, počasi. Se nam nikamor ne mudi, ker si še ne želimo bušk. Skaana, sočustvujem s tabo, pa držim pesti za prvi delovni dan!! Te pa zvrcnem prihodnje dni, ok? No, tako. Jaz se za 4 dni poslavljam. Gremo v Olimje malo izkoristit zadnje dni moje porodniške (oz. zdaj sem že na dopustu), se malo skopat, kaj dobrega pojest (beri: čokoladeeeeee)njam, njam, si malo baterije napolnit. Obljubim, da bom uživala še za vas! Pa še to, punce, naj se pohvalim, da sem s pomočjo RR in Odločnih punc na forumu hujšanje od novega leta do danes shujšala 7 kg. Jupiii. Tako da zdaj na dopustu se bom malo pregrešila, saj imam do ciljne teže še samo 1 kg za izgubit. Pozdravčki in poljubčki od naju dveh. S&A
|