marty5
|
Eviii, vidim, da si že sama ugotovila - v Izoli ni potrebno potrdilo, v MŠ so ga pa vseeno dajali na koncu, če greš rodit drugam. Pri naju pa je bilo tako, da moj ni bil na MŠ (zaradi urnikov ni mogel s službe) in je kar vprašal v porodnišnici. Ker itak dela v bolnici, se je zmenil z eno sestro, da ga bo naučila previjat . Lepo, da nas še kaka marčica obišče Jaz bom po moje kr to postala, ker se počutim preveč ok za bit dan pred rokom. Sprejemam stave, da je moj največja trmica in bo zadnji. Danes zjutraj, ko so mi rekli naj pridem v ponedeljek, sem se prav zjokala - od vsega tega čakanja, kdaj se bo kaj začelo, se mi bo zmešalo! Vem, da sem otročja, ker nimam kaj stokat in komplicirat. Rok je jutri, če bom šla kak dan čez ne bo konec sveta....ampak vseeno . Eviii, to kar ti opisuješ, se meni zdi že tisto ta pravo - sicer ko gre zares ne neha, ampak se stopnjuje, tako da počasi, počasi......lahko da boš pa rodila na rok . No, vsaj ti se čim prej odreši, jaz pa upam, da pridem kmalu za tabo . Uh, še vikend je - ti so mi najhujši, ker se kr vlečejo in vlečejo....med tednom so vsaj opravki, pa vsakodnevna rutina, tako da čas gre. No, prej ali slej, pa bom tudi jaz mogla rodit! O jasnici pa še nič - upam, da je ne mučijo in bo šlo gladko skozi....
< Sporočilo je popravil marty5 -- 24.2.2006 12:06:26 >