|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
6.2.2006 12:06:01   
violinski
Dodala sem slike v album - ne vem, če so urejene v pravilnem vrstnem redu. Pa ne zamerit, ker sem na eni sliki tudi jaz (v pižami), ampak je to edina slika, kjer se točno vidi, koliko prostora je, oz. ni v sobi.

Geslo je isto, kot je bilo že v prvem albumu.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
6.2.2006 12:14:59   
zoya24
Dober dan še od mene,

mali spi, jaz sem se pa po elefonu že dost načvekala user posted image , pa sem še malo sem pokukala. Tia jaz bi tudi imela pps, da vidim, vašo pupo.

ZOJA VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hranjenje pri nas poteka OK, sadnega obroka poje kolikor mu dam, prav tako mlečne kašice zvečer, zelenjava gre bolj počasi, ampak smo jo danes pojedla okoli 100ml, tako da je že bolje. Probala sva zaenkart korenček, krompir in kolerabo. Ko bo star 6 mesecev, mu jo bom še malo "zabelila"s kislo smetano ali mlekom, pa bo verjetno še boljše. Kuham mu pa jaz tudi sproti, kolikor pač poje, ostalo vržem stran (zelenjavo, sadje itak vse poje).

Jessy po moje lahko že kar začneš z zajtrkom, če bo mala jedla (kar verjetno bo) ni noben problem.

Mi moramo tudi še v nabavo avtosedeža, zaenkrat je še v lupinici, jaz ga ponavadi za daljše poti sploh ne oblečem, ampak dam bundico kar čez njega, pa potem ga še fajn zadekam, pa gremo v avto, ko se ta segreje, pa sam iz njega mečem dol. Se mi zdi tako bolj praktično. Če gremo pa samo v trgovino imamo pa mal večji problem, samo zaenkrat še gre, imam eno takšno luštno bundico, ki ni preveč debela. Je pa naš tudi nervozen, ko ga pripenjamo, ko pa avto spelje, je pa OK.

Jaz našega sploh ne upam več na tleh pustiti samega, zato ker se postavi na vse štiri in gre rikverc, al pa se nekako zrita in prekotali, da dobi kar hoče. Mi je pa ful luštkan mali, ko si zdaj dudo sam v usta da. Če ne gre drugače, si jo pa pravilno postavi na tla, posteljo....in jo potem z usti pobere. Pa tudi ko ga dam spat čez dan (vedno spi na trebuhu), jo zdaj kar sam najde in si jo da v usta, če jo najde seveda (ponavadi itak leži na njejuser posted image ).

Sem dost naložila, grem še kaj naredit......

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
6.2.2006 13:34:09   
Kety
Hojla!

Sam na hitrco, ker sem sama in je Timon zbujen,....hvala za vaše jedilnike, bom videla kako bo šlo pri nas!? Včeraj in danes sem mu dala za jest Hipp-ovo kašico korenček jabolko in je jedel bol tako tako! Danes mu je šla bolje v usta. Se mi je pa danes končno po 3 dneh pokakal. Sem bila že kar živčna, ker se je črevesje samo filalo, ven ni šlo pa nič.

Vijolinski, maste pa res vse bolj na tesno....

No, jaz sem tudi dala ene slikice v album, bolj na hitrco.

Šibam, ker me Timonček kliče!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
6.2.2006 14:17:58   
nanka
Timon, Neja, prava navihančka sta že.

Violinski, super rešitev za res malo sobico. Imate pa res malo prostora. Barvna kombinacija mi je pa všeč.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
6.2.2006 14:19:36   
Tiamo
Violinski dobro se zrihtali tako majhno sobico Kety lušne slike, pa ne ga tok strašit s fotoaparatom... Petri na e.mail sem ti poslala od Demi pps-powerpoint show...

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
6.2.2006 14:58:11   
violinski
E, punce, tako imamo, vidite. Ta sobica je mišljena kot kabinet oz. kot 'spalnica', ker je potem takoj zraven ena ohohohohohogromna soba, ki je namenjena dnevnemu bivanju, vendar sva jo midva preimenovala v spalnico in imava lahko not veliko posteljo, veliko garderobno omaro, velik knjižni regal, pisalna miza z računalnikom in še klavir. No, Clavinovo.

Je pa ena stvar res - ko bomo še Aljošo prestavili v veliko posteljo, bo šel kinderpet ven in ravno tako previjalna komoda (to je komoda od Alplesa, je večja od navadnih) in bo potem tam kar nekaj prostora, morda za kakšno majhno mizico in dva stolčka, predvsem pa za igro. Trenutno se otroci lahko igrajo v spalnici. No, prav trenutno, ne, ker je tam še nekaj robe iz prejšnje otroške sobe user posted image .

Nanka, hvala za pohvale, barve so čisto moje, čeprav je hecno, sem mislila, da bo tista roza bolj vijolična. Ta roza barva me kar zasleduje, se je ne morem rešit. Pa mi načeloma sploh ni všeč.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
6.2.2006 17:43:10   
nanka
Tia, a si dobila Leclercov katalog, ki velja od 09.02, je nekaj avtosedežev v akciji?

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
6.2.2006 18:42:37   
petri85
Tia, mi je 13 min dol vleklo eno dat. - ampak se je ful splačal! Ma kolk dobro si naredila pa še musko zraven - Demi pa je tudi že prava pozerka, ko se tolk fotografira - bravo, se pa priporočam tud za vnaprej!

Timon je tud fejst fant!

Jessy, a si ti mislila, da boš kar počivala? :) Lepo, da se je Neja tud priključila našim malim gavnarčkom, ki doprinašajo že take vragolije, da človek komaj verjame, da so tega zmožni pri tej starosti!

Violinski, zelo luštna sobica - ful dobro izkoriščen plac! Jaz pa čakam, da bom srečna dobitnica glavne nagrade DM :), kjer je naslikana podobna sobica tvoji.

Tia, mi smo avtosedež kupili že v začetku jan v Babycentru, ko so imeli (morda imajo še vedno?) akcijo lanskega modela Romer king po 20% znižani ceni, tako, da je prišel 38.000 SIT. (ta je za v družinski avto)
Za v svoj avto pa sva kupila preko bolhe 2 leti rabljenega- ful lepega in živih barv povsem isti model za 15.000 SIT - ampak na to trofejo sem čakala kar 3 tedne!

Zdej pa letim na "kurjenje maščob"!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
6.2.2006 19:58:37   
monja
user posted image ZOJA, se najboljše za polovičko!user posted image --Nisem pozabila, le da sem šele sedaj uspela priti do računalnika.

Punce, a vidite, da boste prav zdaj odprle 100. stran??? Morda uspe meni...

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
6.2.2006 20:58:26   
MajaPRO
Iskrene čestitke Zoji za pol leta tudi od naju z Vidom. user posted image
Mi bomo pa praznovali na  valentinovo!

Nočko

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
6.2.2006 21:21:50   
nelči
Pozdrav

ZOJA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!user posted image

Violinski rada bi pogledala tvoj album, pa nimam gesla. A bi mi ga poslala?

Tia, se priporočam za pps, da vidim kaj si "naštimala" user posted image

Joj, kako sem jezna user posted image  Kupila sem Libero plenice pa so za en drek!!!! V treh dneh sem že drugič preoblačila jogi rjuho v posteljici, ker mu ob strani (na boku) ful premočijo. Ne vem, kakšno ritko ima Jan ali mu jo narobe naštimam ali kaj, ker so vse punce te plenice tako hvalile. Pa ne, da premočijo le ponoči, tudi podnevi sem ga že 3 krat morala preoblačit, ker mu pride vse skozi. Imam pa jih še celo zalogo ..... ma jih bom že enkrat porabila. Pamperske so zakon, čeprav imam tudi jaz včasih občutek, da čutim neko vlažnost (mislim, da je Tia tudi o tem govorila). Pravzaprav ostalih znamk pa še sploh nisem poskusila user posted image

Mogoče pa jaz odprem 100 stranuser posted image

LP

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
6.2.2006 22:10:04   
natasaxy
Oj oj. Mogoče bom pa jaz na 100 strani. Vas dva dni ne berem, se je skoz neki dogajalo, tako da mi ni uspelo priti do računalnika.

Zoja še od naju vse naj naj za pol svečke.

Ne vem kaj mi je danes ampak mene tako skrbi ker ma naš mali tak apetit. Za kosilo je pojedel 150 ml juhe s cvetačo in korenčkom. Zraven sem mu dala še malo meska poleg vsega še ni bil sit, tako da sem mu dala še nekaj žličk krompirja, ki sem ga ravno pripravljala za kosilo. No popoldne je popil 220 ml mleka, ob 17.30 pa 180 ml čežane in še skoraj celo banano. Predno je zaspal ob 20 uri pa 240 mleka. Imava pet obrokov. Ne vem povejte mi ali jaz paničarim al kaj. A je možno da se takim malčkom raztegne želodček in potem vse več hočejo pojesti...Danes sem ga sicer tehtala in ima nekje 8,3 kg pri 5 mesecih 6 dneh.

Jaz imam pa avtosedež od 9-18 kg rabljen pa je prevlekica zanič, pa me zanima če katera ve ali se dobijo samo prevleka za avtosedež? Tudi midva sva zaenkrat še v lupinici - do 13 kg naj bi bila, preselila se bova pa ko bo samostojno sedel.

Sedaj pa sem že malo zaspana....vsem skupaj želim prespano noč in

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
6.2.2006 22:11:37   
Jessy
Zoja, vse naj naj! user posted image user posted image user posted image

Joj, saj bomo res vsak čas na strani 100! user posted image user posted image user posted image

Nelči, tudi jaz sem občutila vlago pri Pamperskah, ampak to samo takoj po tistem, ko sem iz Babylove prešla na Pampers, ker Babylove so mi bile res enkratne in se ni čutilo nobene vlage. Saj zdaj jo tudi pri Pamperskah ne čutim več. Zgleda, da sem se privadila občutka. Mi bomo kar na Pamperskah ostali, ker so mi čist vredu.

Petri, to da bom počivala, sem pa res upala! user posted image  Hecam se! Zmerom bolj bomo tekale naokrog! se že kar vidim!

Sva se danes z Ery pogovarjale na MSN-ju ravno o avtosedežih. Iščemo najboljšo varianto za ugoden denar. user posted image  Če katera ve, naj pove! Pri nas smo mislili vzeti Starlight SP (9-36 kg), potem me je pa Ery spomnila še na Concord Trimax (9-36 kg), ki je pa še ugodnejši od Starlight, ampak avtotesta pa nikjer nisem zasledila.

Violinski, jaz tudi še čakam na tvoje geslo, ker sem ga po pomoti zbrisala!!!!

Neja je danes malenkost več pojedla kot včeraj, ampak še vedno nič v primerjavi s prejšnjimi dnevi. Pa spet sem opazila nekaj pikic po trebuščku, tako da zdaj sem pa že skor 99%, da so od marelic, ker sem ji včeraj in predvčerajšnjem dala marelično kašico od Hippa, vse ostalo, kar je jedla te dni, je pa že ugotovljeno, da ni reakcije. Bom vidla...se bom prepričala!

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
6.2.2006 23:02:48   
tea01
Ekola pa smo nazaj. Smo bili en teden brez računalnika. Sem rabila dve uri, da sem prebrala vse vaše poste od takrat ko sem vas zapustila. Se je user posted image smejal. je rekel, da bom diplomirala od vašega pisanjauser posted image user posted image user posted image .

No tako, izpit sem padla,user posted image je rekel, da bo dal na splošno, je dal pa samo naštevanje, tako rečeno piflanje.

Celo noč smo se vozili, da smo prišli nazaj, Jure je pridno spal, očka pa mami sta se pa izmejavala.
Je očka prespal celo popoldne, je šele ob 19ih prikukal ven. Midva sva bila pa na sprehodu in v šopingu.

Violinski, hvala še enkrat za CD. Sem fuuuuuuuuuuuuuul vesela, da sva se končno dobili. Aljoša je pa pravi bjondo-cukrček.

Sem že dve uri za računalnikom. Grem spat, ker jutri grem že v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
6.2.2006 23:08:07   
miševi

Zoja, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo drugače v redu. Počasi res začenjam verjeti, da je ogromna količina pojedene čokolade med nosečnostjo vplivala na to, da je Jure tak dobrovoljčekuser posted image . Takrat sem to imela le za izgovor, da sem lahko več čokolade pojedla, sedaj pa ne bi več dala roke v ogenj, da ni resuser posted image .

Jure začenja pridno papat. Tudi umaževa se nič več, razen če meni kaj iz žličke pade. Žličko bo v roke dobil šele okoli enega leta, tako kot Nika, ki sedaj tudi zelo lepo je. Saj se bo imel čas poigrati s kakšnimi makarončki, kruhom, sirom,.., tekoče zadeve bom pa kar jaz doziralauser posted image .

Ja, avtosedeži... Sem upala, da bom dobila enakega, kot ga ima Nika, pa očitno ne bo nič iz tega - sem že vse pregledala, pa ga niuser posted image . Je pa res, da je ena "leva" firma. Imam pa rada take, da potem od njega še jahač ostane. Bomo pa morali pospešeno mislit na nakup, ker je Jure v avtosedežu tudi že kot sardince v škatlici.

Čaja še vedno ne pijemo, zato tudi magičnega lončka nismo še uvajali. Ga imamo pa doma.

Drugače se nam pa kar dogaja - včeraj smo bili na Bledu - jezero je zaledenelo in moj dragi je gor vlekel tudi Nikouser posted image . Sem bila tako jezna, ker ne maram, da toliko reskira. Je vabil še mene z vozičkom gor, pa sem mu rekla, če ga takoj v "Gorenjske toplice" (prevod - psihiatrija v Begunjah) odpeljem. So se pa gor sprehajali tudi z vozičkiuser posted image , vendar meni ni do tega. Drugače je bilo pa zelo lepo.

Tudi danes smo bili 2 uri na sončku, potem pa še na kavici in mali ni nič protestiral. Tudi pri nas je previjanje že podobno lovljenju po previjalni. Joj, kakšna razlika od Nike!!!

Pa še ena cvetka iz našega uvajanja dude - danes zvečer je v loku ven letela, še preden sem se obrnila proč od postelje. Jo je mali navihanec lepo prijel in zabrisal venuser posted image . Potem sem šla pa še po 5. varianto dude - ta je pa malo večja in od 6. meseca dalje, pa sem jo vseeno dala. No, ta je pa v ustih zdržala celo minuto. Mogoče pa le bo kaj z njouser posted image .

LP

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
6.2.2006 23:10:33   
miševi

Tea, dobrodošla nazaj! Škoda za izpituser posted image . Ja, taki so tile profesorji, rečejo eno, realnost je pa druga...

Violinski, luštna sobica, čeprav je majhna!!!!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
7.2.2006 7:26:42   
Tiamo
Jutro, mogoče me bo Tina prehitela, sem opazila da je že na formu, hehe. Tea, hvala za pozdrave..nič se ne sekiraj zaradi izpita, sej je še drug rok... Demi mi še spi, danes je spet spala do 4 user posted image , včeraj sem ji dala pred spanjem kar 230ml mleka in dve žlički rižka not,je vse pojedla. Mogoče je bil to vzrok, da je lepo spala. Včeraj sem šla na AMZS pogledat avtosedeže. Imajo enega za 48000SIT, prava groza, če pogledam ceno, ampak je za vse 3 skupine, se pravi do 3 leta, potem se spremeni in ga imaš do cca 5, potem se pa spet spremeni v jahača. Hotela sem si sposodit lupinico do 13 kg, pa so videli Demi in so rekli, da je že primerna za avto sedež. Sem pogledala kaj na naši lupini piše in je tudi do 13 kg, tako da bomo v kratkem kupili avto sedež. Sem gledala včeraj na sonču avto sedeže in vsi pridejo tam čez 40.000 SIT.Nanka sem dobila včeraj katal od Leclerka. Tam tak avto sedež pride 20.000 SIT. Sem čist zmedena, zakaj taka nizkaa cena..da ni MALO DENARJA MALO MUZIKE. kaj mislite o tem punce? Natasaxy poglej malo po internetu za novo prevleko, pejt na proizvajalca. Samo če je avtosedež star več kot 5 let, ne boš nikjer dobila nove prevleke. Zdaj se pa šiban stuširat in uredit frizuro za kopanje..prej pa še kavico dokončat

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 7.2.2006 7:28:31 >

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
7.2.2006 7:40:38   
tina104
Ja, sem mislila, da bom prva, pa sem mogla vmes na wc, Aljaža sem kar dala v posteljico in je nekaj jamral, zdaj pa zaspal. Kar sam, to je res uaauuu!

Nobena mi sicer ni povedala kaj je pps, sem ugotovila, da predstavitev v power pointu. Tia, tudi jaz bi to imela.

Aljaž je dobil neke pikice po obrazu, včeraj malo tudi po trebuščku - imel jih je že preden sem mu dala bučke za jest. Zdaj pa ne vem, če je to od korenčka ali od cvetače ali pa od mehčalca. Sem namreč kupila drugi mehčalec, ker tistega nisem našla, ki sem ga prej uporabljala. Pa poleg tega je user posted image  pral perilo v dneh, ko naju z Aljažem ni bilo in je verjetno dal mehčalec tudi ko je pral krpice za umivanje - to malo sumim. Ne vem.user posted image  Kako ste rekle - alergija se lahko pojavi tudi tri dni po zaužitju neke hrane, a ne? Kaj pa ko nek alergen preneha delovat, kdaj to izgine? Npr. če je bila kriva cvetača predvčerajšnjim, kdaj naj bi pikice izginile?

Letim pogledat, če še spi... Še napišem kaj.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
7.2.2006 7:43:39   
Tiamo
Tina in vse ki hočete pps mi pošljite e-naslov. Datoteka je velika 3 mega. Tina mogoče so pa pikice od mraza ali vročine, če ga preveč oblačiš.  Zdaj se grem pa res stuširat...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
7.2.2006 7:47:59   
tina104
Računalnik imamo spodaj, spi pa Aljaž zgoraj, saj imam vrata odprta, ampak občasno vseeno grem preverit.

Tia, zdaj če je firma in model avtosedeža enak, potem tu ne gre za finto malo denarja, malo muzike. Velike firme - interspar, leclerc... naredijo akcijo in takrat nabavijo ogromne količine teh sedežev in dobijo na to količinski popust, zato si po mojem lahko privoščijo tako nizke cene.

Plenice libero- meni so nekaj časa pogosto premočile, zadnjič ko je bila akcija pa sem jih pač spet kupila, sem mislila, da za Aljaževo rit pa že bo, ker ga tako podnevi včasih vsako uro previjam (zdaj sploh, ko je imel drisko). No in zdaj sem res ful zadovoljna. V celem paketu mi je mogoče 1 premočila, nisem pa jih uporabljala ponoči. Ne vem, če je prej nisem znala prav gor dat ali kaj user posted image  Pa vsake tri ure večinoma previjam, če ne kaka, včasih tudi na 4 ali pet ur, če kaka pa, saj pravim, tudi v eni uri 2x.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
7.2.2006 9:13:47   
Jessy
Dobro jutro!

Vidim, da ste se že razpisale! Pridne!

Tea, lepo, da ste se vrnili, izpit bo pa naslednjič opravljen. To je že splošno znano, da nekaj rečejo, dajo pa čisto nekaj drugega. Žalostno, ampak resnično!

Miševi, jaz se najbrž tudi ne bi podala z vozičkom na led, ker nikoli ne veš, ali bo zdržal ali ne...čeprav ljudje ful zaupajo v trdnost ledu na jezeru. Kaj pa vem! user posted image

Tia, kar se tiče avtosedežev in nizkih cen, bi se kar strinjala s Tino, ker veliki prodajalci si res lahko privoščijo nižje cene ravno na račun velike količine, ki jo nabavijo. Se pa lahko še pozanimaš po I-netu, kakšen je ta sedež. Jaz sem gledala Concorda v Neckermannu in je 39.990 SIT, kar mi je čisto sprejemljiva cena, pa še na obroke lahko vzameš (če ravno katero zanima). Imajo pa tudi nekaj drugih sedežev.

Tina, pikice lahko pridejo do 72 ur po zaužitju. Kdaj izginejo, pa ne vem, ker sem to tudi jaz spraševala na forumu od alergij, pa mi punce niso znale povedat. Baje je zelo različno. Jaz vem, da so pri Neji izginile v cca 5. dneh, ampak zdaj jih imava spet. Sem šla pogledati, kaj vse sva jedli zadnjih 72 ur in ugotovila, da se je spet tu vmes pojavila banana, pa seveda marelica (si že lep čas zapisujem vse, kar poje), tako da bom mogla ugotoviti kaj od teh dveh jedi je tisto, kar ji ne ustreza. user posted image
Baje, če se pikice pojavijo po obrazu, da je res večja verjetnost alergije na hrano. Če bi bil kriv mehčalec, potem bi najbrž bile pikice le pod obleko. Upam, da ni nič hudega!

Midve imava pa danes popoldne 3. cepljenje in upam, da bo to zadnje, tja do 1 leta! user posted image
Smo pa danes spet lepo spali, brez nočnih prebujanj in hranjenj. user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
7.2.2006 9:15:27   
Jessy
Pa še stran od Neckermanna vam pošiljam, če si boste kaj pogledale sedeže...

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1180188

ta stran je pa tudi zanimiva

http://www.supercena.com/C-Avtosedezi

< Sporočilo je popravil Jessy -- 7.2.2006 9:20:34 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
7.2.2006 9:26:29   
MajaPRO
Pozdravljene spet v oblačnem in hladnem jutru!

Vid je to noč zdržal brez dojenja kar 9 ur user posted image user posted image user posted image . Zvečer je nazadnje jedel malo pred 19h, potem pa ob 4.30 zjutraj. Ob 8h sem mu dala riževo kašico, okrog 11h dobi sadje, ob 14h kosilo (zelenjava), potem pa dojenje do spanja. Mi je ves urnik hranjenja zmrdal.

Jaz pa sem zadnjič hotela povedat, da sem odkrila do zdaj najboljše plenice, in to Libero. Zadnjič sem jih kupila prvič, sem pa do sedaj že veliko znamk sprobala. Nazadnje sem mu dajala gor pamperske 11-25 kg, pa je bil vsako jutro moker, tudi čez dan. Problem je v tem, da pamperske nimajo elastičnega pasu, Vid pa ima čez pas kar velik obseg in je tam nad bedrco nekje ven udarilo. Libero plenice pa me še niti enkrat niso razočarale (zdaj jih uporabljam 1 teden, 10-16 kg). Mogoče je spet od pošiljke odvisno, kupila pa sem jih v Intersparu.

Tudi mi smo kupili avtosedež Storchenmuehle Starlight SP 9-36 kg. Zaenkrat je še v garaži skladiščen, ker je mali v lupinici. Se pa že tak tišči (sploh zdaj, ko je v bundici), da se mi revež prav smili, ko mu paske zategnem in se niti premikat ne more. Me sploh čudi, da se bolj ne razburja. Če bi bilo po mojem, bi že sedel v avtosedežu (mislim, da ima že čez 10 kg), moj mož pa komplicira, da še nima dovolj močne hrbtenice. Naklon se sicer zmanjša, vendar minimalno (sem bila prav razočarana, ker sem mislila, da se lahko nastavi v polsedeči položaj), drugače pa se mi zdi sedež ful dober. Pa tudi testi so OK. Pri Sončku stane ok. 47.000 SIT, midva sva ga kupila preko e-baya za 42.000 SIT (zelo sva profitirala, ha ha), je pa res, da pri nas ni v takšni barvi (mi imamo zeleno-bež barvno kombinacijo, podobno kot je notranjost avta). Po mojem bomo počakali, da bo mali že samostojno sedel, potem pa gre v avtosedež.

Zdaj pa grem likat goro perila (to ni res, koliko perila se nabere v nekaj dneh user posted image ).

LP

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
7.2.2006 9:53:01   
nanka
Dobro jutro,

Teja bo pa drugič boljše na izpitu, zdaj vsaj veš kaj hočejo od tebe.

Midve imava tudi popldne zdravnika, da preveri kako je antibiotik prijel. Cepljenje imava pa šele 17.2. Je imela pa čisto krvav smrkelj, tako da je bilo prav, da sva šle po antibiotik. Je pa že veliko boljša.

Tia in vilonski, lepo se imejta na plavanju.

Jaz zaenkrat še ne kupujem avtosedeža in glede na kilažo mi ga še kmalu ne bo potrebno kupiti.

Mene pa čaka noro popldne. Zojo morsm peljati k zdravniku, Mati ima ob 16 nogometno tekmo, Tjaša pa ima roditeljski sestanek za vpis v srednjo šolo in to ob 16.30. Popoldne bom preživela v avtu. Neverjetno kako se stvari nikoli ne porazdelijo, ampak je vedno vse na kupu.

Jutri gredo pa naši trije zopet smučat, tako da bova same.

Danes sem merila skodelice iz katerih je Zoja in ugotovila, da veliko poje (mlečne kašice 150 ml, kosila 200 ml, sadja 190 ml), kile pa ne grejo nikamor. Čaja pa tudi spije 200 ml na dan. Danes ji bom za popldansko malico dala skuto z sadjem. Sem kupila navadno, notri bom pa stisnila banano. Pa da vidimo koliko bo pojedla.
Plenice imava pa pampers sleep and play in so še kar dobre. Se mi pa zdijo malo manjše (4-9kg), ampak za našo rito so dobre.
Hvala vsem za čestitke.
Ja Maja, perilo se pa hitro nabere in ga je cela gora.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
7.2.2006 10:02:39   
Kety
Dobro jutro!

Mi tolk slabo spimo...zgleda, da bi ga moral vsak dan cepit, ker je po cepljenju prespal noč. Od polnoči naprej se zbuja vsako uro in teži,...ne joka ampak tečnari, ker mu je dolgčas. In potem vstajam in mu dajem dudo in potem ga okrog 2eh ali 3eh podojim in je nekako mir do 6-7ih pol je treba pa po njegovem že vstat. Jest sem čist zmozgana, se prov čudim, da mi ne zmanjka mleka. Sploh ne vem kaj naj naredim. Zvečer mu dam okrog 150 ml aptamila in not 2 žlički rižka, da je bolj nasitno, pa se vseeno zbuja. Danes ga bom pa samo dojila pred spanjem, mogoče bo pa bolje spal.user posted image

Jaz mam te obroke čist zmešane, ker še vedno nimava rutine pri hranjenju. Kar neki se je vse skupaj zmešalo. No, naš je takole zadnje čase:
ob 2eh -dojenje
ob 6-7-dojenje
ob 9-10-dojenje
ob 12ih-sadna kašica (okrog 50ml)+dojenje
ob 15-16ih-dojenje
19-20-žitna kašica
21ih-dojenje (ali aptamil z rižkom)
in potem se vse skupaj ponovi z 1 urnimi odstopanji.

Mi tudi gledamo sedežke od 9-36kg, ampak, ko bo čas, bomo šli s Timonom v šoping in ga kar malo posedali v sedeže in bomo videli ali mu bolj odgovarja od 9-18 ali od 9-36kg. Upoštevali bomo pa tudi teste. Všeč mi je Maxi-cosi Prior XP 9-18kg. Po testih je zmagovalec v tej skupini. Gledala sem ga pa na sončku.

Timon ima spet obdobje, da noče bit na trebuhu. Leži na hrbtu ali na boku in ne kaže nobenega interesa, da bi se prevalil. Če ga dam na trebuh po parih minutah začne jokat in je pol še pol ure tečen.user posted image

A se lahko zgodi, da se ne bo nikoli prevalil? A se mora??

No, zdej grem pa tudi jaz likat goro perila!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......