maychika
|
Hojla aprilke... No pa je še en pregled za nami. Na žalost nismo gledali pikice, smo jo samo poslušali...Tako, da še vedno ne vemo spola. Je pa g. rekla, da bomo naslednjič pokukali (po moje je potem že tako daleč, da mkora preveriti kako je obrnjen ipd.) in da naj očka tudi zraven pride. Kar razmišljam, da sploh ne bi več spraševala kaj bo, ker je potem tako ali tako čez kak mesec in pol že vsega konec. Zakaj se ne bi pustili presenetiti, če že zdaj ćakamo. Bi pa dragi rad vseeno vedel, tko da bomo videli kaj bo naslednjič. Glavno, da je vse v redu. Sem bila kregana malo zaradi kil in imam zdaj slabo vest, ko kaj dam v usta. Madona, saj se ne redim načrtno... Je pa res, da sem se ful zredila in o kilah ne bom več pisala v številkah, ker bo katero kap. Za porod sem tudi jaz razmišljala najprej, da bi šla v Kranj, pol sem pa malo forum prebirala in se s kolegicami pogovarjala, pa sem se odločila, da če bo čas, bomo šli rodit na Jesenice z EA (samo rabim skoraj 1 uro do tja). Tudi jaz pravim tako...zakaj si ne bi olajšala bolečin,č če imam to možnost. Je pa res, da pričakujem orjaka, saj sva oba z lubijem bila velika in težka ob rojstvu, mene bo pa tako ali tako en dan samo razgnalo. Sicer pa tudi mene boli med nogami kot bi cel teden jahala, tako da ko vstanem s kavča ali stola ali iz postelje, se moram najprej na novo naučiti hodit, da pridem do WCja, kjer presedim veliko časa. Pa ti lažni (braxton-hicksovi) popadki mi tudi grejo na živce, ker me vsakič, ko mi trebuh otrdi TAKOOOOO na WC pritisne, da je kar groza. Pol pa polna upanja letim na wc in vedno znova razočarana grem nazaj . Sicer pa je res živahen in mi je ful dobro, ko na trebuhu včasih potuje okrog in se kje ustavi (ne vem ali z rokico ali nogico) in je potem kar bunkica na bušiju. Pol pa nežno božam bunkico, dokler je sramežljivo ne umakne. To mi je nekaj najboljšega na svetu. Bom res pogrešala, ko enkrat pikica ne bo več v trebuhu. Jaz sem zadnjič pri nas klicala na materinsko šolo in sem dobila občutek, da še nisem na vrsti v mesecu februarju. Groza. Pa začetek aprila pričakujemo. Upam, da se bodo marca spomnili name, čene bomo pa na blef šli rodit in naprej v materinstvo. Sicer pa tudi jaz trenutno prebiram eno knjigo (nega matere in otroka, ki je ful dobra), prijateljica pa mi je posodila eno knjigo, ki je ne bom uspela prebrati do konca nosečnosti, iker je tako debela (mayo clinic; vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu) naj bi bila ful dobra... Kar se tiče menjave oken. Jaz bi predlagala PVC. Se mi zdi, da lesena hitro obledijo in, da jim vreme hitreje škodi, kot PVC. Midva jih imava in sva zelo zadovoljna. In še nazadnje...Katjuša...čestitke ob poroki. Zdaj si žena in verjetno v devetih nebesih. Lepo se imejte in pridne bodite. Pobožajte svoje malčke... Aja, KMALU...kje pa imaš namen roditi, če si trenutno v tujini? LP, M.