ursa_p
|
Dobro jutro! Vceraj sem zaspala namazana s kremami kot se nikoli. Zjutraj me je pa Matic malo potolazil, da ni tako hudo, ampak da kaj ces - se zgodi. Jaz res upam, da se ne bo nadaljevalo. Za znoret, res. Mi je rekel, da mi gre Vishy-jevo kremo proti strijam kupit, ker je baje res dobra ... katera kaj ve? Po eni strani je draga, po drugi jo bom pa rabila tudi po nosecnosti, tako da bi bilo mogoce res pametno, da jo vzamem. Sem se vedno slabe volje. Vceraj zvecer je tamal tako brcal, da sem komaj sedela za racunalnikom. Cez cel dan bolj malo, zvecer pa akcija .... upam, da ne bo tako, ko bo prisel iz trebuscka. Me je pa zacelo kar dobro boleti v medenisnih kosteh. Ampak ne boli kar tako skoz (se mi zdi, da ene razlagate, da vas kar skoz bolijo), ampak na momente ... zaboli ko hudic - skoraj padem dol, ker se komaj obdrzim na nogah, potem je v redu. Enkrat na eni, drugic na drugi strani. Se mi je parkrat ze prej zgodilo, ampak vceraj pa me je zagrabilo kar nekajkrat. Ocitno lezem narazen. Danes zjutraj sem imela sicer en sam popadek, sedaj je pa mir. Punce, ki ste ze rodile ... tudi tiste, ki ste tudi pred rokom ... se je tamali umiril pred porodom in koliko prej je to bilo ... se je kateri zgodilo, da je se dan pred porodom noro divjal po trebuhu??? Je lahko umiritev ena od znakov, da bo pocasi potrebno iti ali ni nujno, da se sploh umiri? Cuko ... si sploh ne znam predstavljati kaksne imas roke, da je tako hudo. Glede na to, da imas samo se 1 teden do roka, bo sigurno hitro minino in ze bo tvoj Gal v tvojem narocju. Kami ... tudi jaz bom (upam) sla potem, ko se tamali rodi na solo in se poskusila dogovoriti za kak izpit - takrat se najlazje ucis in naredis kak izpit ... ce tamal res bolj ali manj spi. Taja27 ... glede na tvoja vprasanja, ce bos pravi cas prispela v tvojo porodnisnico in ce bo sploh tvoj ginekolog tam ... jaz bi se na tvojem mestu z G dogovorila, da ti da svojo GSM stevilko, da ga, ko se bo zacelo, lahko poklices. Ce ga ne bo tam je mogoce celo bolje, da rodis kje blizje. No, samo nasvet. Kar se pa obvescanja prijateljev tice ... jaz sem zadnjic napisala spisek koga vse je potrebno obvestiti z moje strani - se pravi moje prijatelje, sosolke, ... od katerih Matic (v glavnem) nima stevilk, pa da ne bo slucajno koga pozabil. Tiste, ki Matic dobro pozna po poklical, drugim bo poslal samo SMS. Mislim, da je to cisto dovolj. Bo pa najblizje tudi povabil, da bodo zapili sina ... joj, ze vidim, da me naslednji dan tud pogledat ne bo mogel prit (sej veste kako je - z vsakim, ki pride bo mogel nazdraviti - se mi kar smili - on se pa ze sedaj za glavo drzi kako bo) ... ... sva ze kupila viski, cokoladni liker moram pa se naredit, predno greva rodit. No, pa vina in drugega alkohola za nazdravljanje je tudi dovolj. Slikco bojo pa v glavnem dobili kar po mail-ih. Tinkatonka ... tudi jaz ze razmiljam o vrtcu, ampak vpisala ga bom pa takoj po rojstvu, ker imamo res tak cas rok, da bojo ob dopolnjenem 9 mesecu (mislim, da gre lahko s to starostjo v vrtec ali pa z 11-imi - nisem prepricana) skupine ze narejene in bo verjetno res bolj ali manj vse zasedeno ... razen ce imas kake veze. Pa problem je v tem, ker po pravilih ga lahko vpises samo v en vrtec, tako da ko ga bos vpisovala ne povej, da si ga ze vpisala kam drugam. Mi lahko prosim poves kje vse imajo jasli tu okoli? Jaz vem za Sneberje, Zalog (so baje zelo prijazni v vrtcu, ampak nama ni vsec, da bi ga vpisala tja), Kaselj jih nima (na Zalost), pa Sostro .. to je to kar je blizu, drugace so se Fuzine, Moste, Nove Jarse - te vrtci imajo po moje vse jasli. Drugace pa ga lahko vpiseva se mi zdi, samo v Sneberje in Zalog, ce ga kasneje zeliva prepisati v Kaselj ... ker so ostalo ze druge "enote" ali kako temu recejo. Ce je vpisan kam drugam, je za premestitev v Kaselj ponovno potrebno cakati na prosta mesta ... drugace premestitev iz ene v drugo enoto ni problem. Sicer gre moja tasca baje letos v pokoj, tako da naceloma bi slo za varstvo, ampak bi veliko raje videla, da gre v vrtec, ker imam tako kot Marty5 pomiselke glede vzgoje. Glede na to, da se se pri psih ne strinjamo kako in kaj glede vzgoje, ucenja, doslednosti se mi zdi, da pri otroku ne bo nic drugace. Tako da bi veliko veliko raje videla, da gre v vrtec, pa se druzbo bo imel - ceprav sem ravno vceraj brala v Mojem malcku, da so vodnarji radi bolj zase in ne potrebujejo toliko druzbe. Bagsi ... le zakaj so te potem zaceli grabiti popadki ... hehe ... to je bilo pri nama, ko sem sla drugic v porodnisnico ... od takrat dalje pa prepoved ... groza. Ceprav cez kak teden si ga pa lahko privosciva, ker ne bo krize, ce takrat rodim ... bo le dva tedna pred rokom ... hehe ... danes tega se ne bi prakticirala, da me ne bi ze danes videli v porodnisnici, cez kak teden pa ja ... potem bo pa spet pavza baje za 6 tednov, ne? Ce sem si prav prebrala. Imas pa res lusno puncko ... pa kar temno polt ima ze. Cep ... kako pa zgleda ta cep, ko se odlusci? Pocivanje, (ne)pospravljanje, itd ... tudi meni gre na zivce, ker mi kar naprej jamrajo naj lezim, naj ne pospravljam, naj ne vozim psov ven, pa ne hodi nikamor (no, glede G mi nihce ne jamra naj ne grem, pa je tudi v Domzalah), pa ne to, pa ne ono ... pa kaj je lahko narobe, ce vse to pocnem, pa da se sedaj mali redi in naj res lezim ... ja pismo ... ko se bo odlocil prit ven bo prisel ... ga z nicemer ne ustavim. Sploh pa ... tako kot ninaki ... ja kdo bo pa pospravil, pa pse ven peljal, pa se in se, ce ne jaz??? Sej nic ne recem, se javljajo, da mi pridejo kaj narest, ampak ne morem jaz enga klicat, ce mi pride z drugega konca Ljubljane ali pa se od kod drugod posesat, cez dva dni ali pa naslednji dan spet, pa naslednji dan za prah pobrisat pa ne vem kaj ... jaz sama vem, da lahko to naredim in ne bom klicala nobenega .. ce pa cesa ne bom zmozna naredit, bo pa Matic naredil (tudi ce mu ne bo vsec, ve da mora - seveda ce mu pokazem in povem ). Toliko od mene zaenkrat. Lp, Ursa
|