|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
23.1.2006 12:51:19   
žmož
Živ!
MiaSophia sva že dve-tudi jaz imam pogled na sončen a hudo vetroven dan samo iz pisarne-ti zimski dnevi so zame sploh neprijetni. Čeprav imam rada sneg, mi kaj dosti med tednom ne pomaga. Ko pridem iz službe domov, je zunaj že tema, tako, da mi ne preostane drugega, kot čakanje na vikend.
Je pa današnje razpoloženje bolj na nuli. Glava me je že začela počasi bolet, spi se mi grozno, dan pa se vleče v neskončnost. Bo bolje, ko pridem domov, če ne drugo, mi bo tamali polepšal preostanek dneva z svojim neprestanim govorjenjem.
Lana kako pa kaj z tvojimi bolečinami? Je kaj bolje? 

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 526
23.1.2006 16:46:43   
mojsoncek
Oj majcice,

res je nadvse lep dan danes, ce gledas soncek skozi okno seveda, drugace pa tale veter res ni za nikamor... No danes sem bila v sluzbi prvic samo za stiri ure in moj prvi vtis je sledeci:
1. vse kar sem prej naredila v osmih urah, moram sedaj narediti v stirih (sem hiper produktivna)...  tako da nimam casa niti cveka na forumu na hitro preleteti user posted image .
2. ob pol dvanajstih sem sla domov user posted image , tako da bom imela kaksno minutko vec od dneva (ceprav tudi tako cas prevec hitro mine).

Ma vseeno pa prevladuje tocka 2, za ta prvo tocko se bom pa ze zverzirala... sem lahko vsaj v miru skuhala kosilo in nadoknadila debate s foruma se od celega vikenda user posted image .

Za naslednje dneve pa upam, da ne bo toliko vetra, da se bo dalo iti na kaksen prijeten sprehod...

lp

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 527
23.1.2006 17:00:50   
pikicaa
Lana - Upam, da bo lahko prišel prej iz službe, da bo šel z mano. Dela v šoli in ima pouk do enih. Če se bo dalo zmenit bo mulce prej spustil domov. Se vidimo v ponedeljek.

Uživaj.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 528
23.1.2006 18:57:11   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek
Za naslednje dneve pa upam, da ne bo toliko vetra, da se bo dalo iti na kaksen prijeten sprehod...
lp

Jutri zjutraj bo -15 in veteruser posted image ... Predstavljaj si, da bi na sprehod hodila že z user posted image

user posted image

Vem pa, kako se počutiš, ko greš ob pol dvanajstih domovuser posted image ...

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 529
23.1.2006 19:21:34   
F*S*M
Pikicaa, saj če ga hočeš imeti zraven pri porodu bo kar moral priti ker brez potrdila ne bo mogel zraven, tako mi je rekla zadnjič v Trbovljah ko sem bla na morfologiji.
Žmož moje bolečine so tako tako, danes niso tako močne, mislim da zaradi tega ker sem po 1 tednu celo noč spala, saj sem bila že zelo utrujena in mislim, da se mi je telo malo odpočilo. Drugače pa bom videla, če ne bo ostalo tako kakor je danes, če bo zopet slabše bom pa šla k G.

Lepo se imejte

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 530
24.1.2006 7:36:02   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Jutri zjutraj bo -15 in veteruser posted image ... Predstavljaj si, da bi na sprehod hodila že z user posted image

user posted image

Ja res se sama sebe ne vidim na kaksnem sprehodu v tem mrazu, kaj sele, da bi pikeca/pikico vzela s sabo user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 531
24.1.2006 9:27:26   
TiaSara
Živjo zmajčice!

Jaz bi pa zelo rada šla ven sedaj, pa čeprav je mrzlo in piha, saj bom tako mogla it ven ko pridem iz službe - le da bo takrat še bolj mrzlo in pihalo bo, pa še sončka ne bo več user posted image .  Prav depresivna ratam če o tem razmišljam!

No dajmo o bolj veselih temah. V petek sem imela morfologijo in naš user posted image  ima vse, kar naj bi imel, smo ga pregledali od glave do pet - potem je bila pa takoj spet glavca zraven, bi šli lahko kar še en krog user posted image . Se je ravno med pregledom zvil v nek tak obroček. Pa seveda brcal G v sondo - najbrž mu je šla na živce. Spola še vedno ne vemo, ker moj user posted image  noče vedeti, pa sem solidarna.

In potem sva bila oba tako navdušena, da sva šla naslednji dan kar voziček kupit - Jaguarja 4. Pa sobico sva se lotila pripravljat za novega stanovalca... Tokrat je celo pospravljanje prijetno, ker veš zakaj oziroma za koga pospravljaš user posted image .

Lepo se imejte in tiste, ki greste lahko ven, se dobro oblečite in uživajte še zame malo.

Neposredna povezava do sporočila: 532
24.1.2006 11:51:08   
žmož
Živjo punce!
Nič kaj preveč niste aktivne-sigurno se vse skrivate v kakšnem toplem zavetju.
Danes pa res niste zgovorne-MarijaPo se ni javila že od vikenda, pa tudi ostale ste se kar nekam zgubile.user posted image
Halooo?!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 533
24.1.2006 12:06:15   
MiaSophia
Čau  majke user posted image

Evo Žmož, sem te glih kar ujela, kaj? Ja, očitno nismo kaj preveč zgovorne, mogoče je to vpliv vremenauser posted image  ali pa dosti dela user posted image . Pri meni v službi imamo zdej cele akcije, se pripravljamo na bilance in je kar naprej nekaj...Ampak poteka fajn in kar hitro, tak da upam, da bo to čimprej uspešno za nami user posted image .
Premišljujem o tem mojem testiranju z glukozo in mi nič kaj ne diši - no ja - komu pa user posted image
Bom do četrtka kar brez sladkih grehov - če bo to kaj pomagalouser posted image
TiaSara - torej si pričela z "gnezdenjem" , lepo, me veseli. Mene tudi grabi (na momente že kar fejst - a to so najbrž hormoniuser posted image ) a bom čakala nekje do februarja, marca....Če seveda zdržimuser posted image  
Sicer pa so me že začeli bombardirat user posted image  z raznimi ponudbami potrebščin, a že maš tole, kaj pa to - a sta že nabavla, ja, tole je fajn, eh to je brezveze, moj vojz je super, una ma takega brezveznega, pa sej ne morš to kupit no in razna sr...user posted image .Ene mame so tako hudičevo pametne in VSE user posted image obvladajo. Čudi me samo, kako smo me lahko zrastle v normalne dekline in nam nič ne manjka tudi brez raznoraznih dodatkov...No ja, sem mnenja, da je boljše da se čim manj komplicira - če le gre. Uh sem naložlauser posted image  - le kaj mi je danesuser posted image . Se vidi, da sem že cel dopoldan sam med ciframi...Grem še mal, ve pa užiiiivajte! Čau

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   [Brisano sporočilo]
24.1.2006 12:34:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 535
24.1.2006 13:12:46   
žmož
O
MiaSophia, vi pa se že pripravljate na bilance-pridni. Vidim, da imaš kr orng energije, jaz pa sem nekam zamorjena že od včeraj-bo že boljše.
Auroraa kar pohiti z urejanjem sobice, saj boš videla, kako hitro bo tle april in maj. Nas pa "baje" čaka pred porodom še selitev v hišo, pa ne vem, kako bomo to sfolgali. Dosti stvari ni še narejeno, pa še komplet pucanje, pakiranje.....
Po moje bomo mi selitev preložili na jesen (nočem bit čenogleda, ma vse se mi tako dozdeva). Se pa priporočam za pomoč, seveda samo, če se kakšna prostovoljno javi, da me ne bo potem kdo obtožil za "maltretiranje".user posted image user posted image
Pozdravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
24.1.2006 15:21:04   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: žmož

Živjo punce!
Nič kaj preveč niste aktivne-sigurno se vse skrivate v kakšnem toplem zavetju.
Danes pa res niste zgovorne-MarijaPo se ni javila že od vikenda, pa tudi ostale ste se kar nekam zgubile.user posted image
Halooo?!

Jaz sem cela skisana; mi je šele zdaj začel internet delat.user posted image  Se moram mal aklimatizirat, pa bo.user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.1.2006 15:30:08   
žmož
Kaj te matra Barbs, sam tehnične motnje al še kaj druzga?user posted image
Mene je pa dragi zmešal, da bi se en (ma ne vem kateri) vikend odpravli mal v toplice, pa nimam pojma, katera destinacija bi bila najbolj primerna. A mi veš mogoče ti kaj svetovat? Jaz bi šla najraje v kakšno apartmajsko naselje predvsem zaradi tamalga, ker nimam preveč dobrih izkušenj z bivanjem v hotelu. Pa zanima me tudi, če lahko jaz plavam v teh ogrevanih bazenih, pa savna...
Pomagaj, prosim!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.1.2006 16:40:41   
aljča
Ojla majčice !!!!

Po dolgem času se vam tudi jaz malo oglašam.
Pri nas ni novega nič kaj veliko.Voziček sva že kupila tako, da imava sedaj eno skrb manj. V tem tednu sem še dokupila nekaj posteljnine,preštela cotke in vse kar spada zraven od hčerkice.Tko da malo vidim kaj moram še dokupiti.Posteljico greva iskat čez 14 dni k prjateljem.Tko da ostane samo še preobrazba najine sobe in potem finiš...postavljanje vsega v sobico...to bo verjetno čez kake 2 meseca.
Včeraj sem opravila drugi del materinske šole  tako, da je  skozi tudi to pa čeprav malo prej.
Vse tiste,ki imate v ZD Hrastnik prvi del vas lahko potolažim da ni potrebno da so partnerji prisotni,ker je že ura nemogoča.Na kartonček vam bo sestra Zdenka vseeno vpisala da je bil partner prisoten....tko da ne bo panike...partnerji so bolj zaželeni v drugem delu,ko se diha in previja dojenčka.
V prvem delu predavanje traja približno tri ure tako, da si vzemite kaj za jesti s sabo in kakšno pijačo...naslednji dan pa vas čaka telovadba tako da imejte oblečeno trenirko.
Moje počutje je dobro razen zaspanosti in pa malo spanja ponoči,ker naš sonček brca tudi ponoči zelo živahno.
Komaj že čakam da malo bolje začne greti sonce v zunaj da grem lahko na kak konkreten sprehod.
Želim vam lepe dni v tem mrzlem januarju,ki se počasi izteka.Kje je še maj???user posted image
L.p.Aljčauser posted image user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.1.2006 17:01:02   
lenika
Pozdravljene majčice. No, da vas še jaz malo pozdravim.
V službi imam full dela in tako bo še približno 3 tedne, potem pa se bo stanje umirilo in bom počasi izpregla in že začenjala razmišljat o tem, kako bo po 23. marcu, ko bom šla na dopust, ki se bo nadaljeval s porodniško.
Takrat bo tudi čas, ko bom resno začeli razmišljat o vsej opremi za otročka in urejanju sobice. Imava pa že voziček, avtosedež in posteljico.
Tudi jaz komaj čakam, da se malo otopli, ker se mi v takšnem mrzlem vremenu kar ne da iti ven, pa tudi zjutraj mi prav nič ne ustreza, da se moram pol ure oblačiti, dokler spravim vse na sebe.
Pregled imam naslednji četrtek, to je prvi pregled po morfologiji. Takrat bom vprašala za materinsko šolo, ki naj bi se zaćela v mesecu februarju in pa tudi kako je z urejanjem papirjev, oziroma kdaj bom to urejala.
Lepo se imejte še naprej in se še kaj tipkamo.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.1.2006 18:29:40   
bajko
Zdaj pa je res že čas, da se tudi jaz spet javim user posted image . Pri nas je bolj ali manj vse po starem, trebušček raste, beba brca (čeprav nekoliko bolj poredko kot prej) in še vedno ostajamo radovedni ali nas maja pozdravi user posted image ali user posted image . G. se sicer nagiba bolj k user posted image ...no, bomo videli.
Vidim, da ste pridne in že na veliko pripravljate za vaše nove družinske člane. Nekaj sem zasledila o tem kakšne vozičke ste ali mislite nabaviti, midva pa se še odločava user posted image . V ožjem izboru imava enega rabljenega (no name firma) in knorrovega (hja, smešno ime vem, tud' jaz sem pomislila na juh'co), sicer kar težka, ampak mi je ok to, da imata prenosno torbo, ki služi tudi kot globoka košara, športni del, pokrivalo za nogice (za zimo) in seveda velika kolesa (jih bomo mislim da veseli), pa tudi cena je kar ok. Posteljico bova pa kupila kar manjšo 60x120, nama večja zavzame preveč prostora. Baje bo Lip Poljčane imel februarja na določen tip posteljice popust (tako so mi rekli v Arielu)user posted image .
tudi jaz sem morala na pregled za sladkorno in drug teden v sredo ko imam UZ in pregled zvem tudi za izvid. Držite pesti. Upam, da bo vse ok.
Lepo se imejte, čuvajte se in javite vaše izbore glede vozičkov, posteljic, avto sedežev in vseh ostalih pripomočkov. Več glav več ve...se bomo ob nakupu lažje odločile user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 541
25.1.2006 9:14:42   
Barbs
O, babe, živjouser posted image user posted image ,

se moram mal  z vami poment, ste vsaj normalne... Sem se že kar odločila, da bom čvekala bolj ali manj samo še z vami, tam sem skušala , v eni drugi temi nekaj razpravljati ( oz. povedati svoje mnenje) pa me je ena takoj naskočila, da sem zajela s taveliko žlico cso pamet svetauser posted image ... Pismo ja, ene se pa res ves čas počutjo ogrožene.

Žmož , ne upam ti predlagat nič, da ne bom spet izpadla prepametnauser posted image user posted image  ... ej, bejba, pojdite v Terme Olimia, če želiš v apartma, imaš idealno tam - Vas Lipa, prodajajo vikend pakete; od petka od ene ure ( mi smo vedno tam že prej, ker otroci, kadar gremo/smo šli , špricajo v petek šolo, dragi pa službo, pa do nedelje, ko moraš iz apartmaja sicer ob 11h, kopaš se pa lahko še ves dan. Mislim, da je komplet vikend paket 28.000 sit, do konca februarja imajo pa še neke popuste. V ceni imaš ( ok, to bom prepisala) ;

najem apartmaja ( v katerem je vse ; posteljnina, brisače, vsa oprema)
  • karte za tri dni kopanje v vseh bazenih s termalno vodo: v bazenih Wellness centra Termalija, v hotelskem bazenu, v Termalnem parku Aqualuna in v Termah Tuhelj
  • aquaaerobiko po programu
  • 50% popust na celodnevno vstopnico v savna svetu
  • telovadbo za „dobro jutro“
  • uporabo fitness studia
  • animacijo v "mini klubu" za najmlajše
  • bogat dnevni program športne-kulturne-zabavne in izletniške animacije
  • pitje termalne vode  
  • zabavna nočna kopanja - ob sobotah

No, men se ni zdi hudo drago ( drugje je povsod dražje, nivo pa nižji), ker je res vredu, rezerviraš po telefonu, vnaprej ti ni treba nič plačat, kar je fajn, če ti tamali npr. slučajno nepričakovano dobi vročino ali pa kaj drugega... samo pokličeš, da te ne bo, pa je ok... Če nameravaš za kake praznike, moraš kar do časa poklicat, ker imajo precej polno - imaš tudi veliko možnosti za potepanja, sprehode, vsi so zelo prijazni, v Olimju je čokoladni butikuser posted image  , pa tamalega lahko peljeta jelenčke gledat na Jelenov greben, pri Halerju sami delajo pivo ( le privošči si ga, da se ti bo mleko bolj delalouser posted image  - je napisala ena na nekem drugem forumu, da nonstop pije pivo - zaradi mleka , seveda) ...  Tudi glede kopanja naj te ne skrbi ; je ful bazenov, ni ti treba ravno v ta vročega, čisto zadnji, pod montažno kupolo je idealen za plavanje. Jaz sem se celo savnala za par minut, v turški, ki ni prevroča. Pa čistoča je na nivoju. Pa internet kotiček  maš pri  recepciji, da boš lahko poročala na forum, kako se imašuser posted image

No, spet nakladam ko user posted image ..morm mal nehat, ampak sem ful vesela, ker danes internet delauser posted image
    aja, pozabila povedat - sem šla včeraj špijonirat v Mothercare v Emporiomu in sem kmalu dol padla - pričakovala sem anormne cene in kar neki, prišla pa v ful vredu štacunco, s komplet ponudbo za našeuser posted image ...od banjic, čebričkov, plenic ( tudi barvnih) do bodijev ( v paketu po tri za 1.800 sit, v paketu po 7 za 3.600 sit) , brisačke, mini kopalni plaščki, kavbojkice, jeans srajčkeuser posted image  , odejice , pa modrčki za dojenje in kjut spalne srajce za nas  - vse še vedno znižano... Si moram nekaj zmisltuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bajko)
  • Neposredna povezava do sporočila: 542
    25.1.2006 9:27:45   
    žmož
    Uau Barbs
    si se pa maksimalno potrudlauser posted image . Hvala ti, bom preverla še na njihovi spletni strani. V Moravskih toplicah sem že bila, je bilo super, bi pa rada probala še kaj drugega in glede na to, kar si napisala, mislim, da se splača poskusiti-če ne drugo čokoladni butik pa pivo obveznouser posted image .
    Kje si pa najdla ta veliko žlico, ko si zajemala pamet-meni so ponudli sam ta majhno, in saj veš, ker moramo bit olikani, nisem upala vprašat za ta veliko!?user posted image
    Danes sem pa tudi jaz malo boljše volje, verjetno tudi zato, ker se bo teden počasi prevesil v drugo polovico in vse bližje vikendu. Sem pač srečka, včasih pa tudi tečka user posted image .
    Pozdrav vsem majčicam!

(odgovor članu Barbs)
    Neposredna povezava do sporočila: 543
    25.1.2006 12:24:59   
    aja
    Ciao punce,
    ne vem kaj je to, ampak mene skoz na (z)majski forum vlece, hehe. Mogoce bomo pa malo pohiteli in bom tudi jaz majcica.

Barbs, res ima nov uhancek tale nas dr. Pusenjak. Ful je super ginekolog. Res je potrpezljiv...jaz mu namrec vcasih malo tezim in mi potem razlaga grafe in standardne odklone....sam sej steka, ker tudi on dela na faksu...hocemo pac vse podrobno vedet in razumet.

Vse majcice; Vceraj sem gledala film In the womb od N. Geographic in ga vsem, ki ga se niste videle toplo priporocam. Neverjetni posnetki in zanimiva znanstvena spoznanja o tem, kaj vse se dogaja v prvih devetih meseceih...mnogo vec, kot so do sedaj mislili. Jaz sem si ga sposodila, se ga da pa tudi na netu dobiti.

Zelim vam cim vec soncka in kaksen topel kakav, da vas pogreje.
    Aja

(odgovor članu Barbs)
    Neposredna povezava do sporočila: 544
    25.1.2006 12:43:37   
    MiaSophia

Živjo user posted image ,

posluš Barbs, mislim, zdej si pa res naredla lušte in to take ta velike s temi Olimjami user posted image , pa če bi ta moment imela letečo preprogo, bi se veselo podala tja (no ja, bi najbrž friznala do tjauser posted image ), ampak je za preštudirat, če pa ne zdaj, pa enkrat kasneje user posted image . Vsekakor bi ti mogli dat kak procent stran od dobička, glede na to, da si jih lepo predstavilauser posted image .
    Glede "pametovanja" - ja, mislim, da je najbolje da pametujemo kar tle med nami, ki smo že "stare frendice" pa ne bo panike. Tudi jaz že imam eno tako "bolečo izkušnjo"user posted image , pa sem sam izrazla svoje mnenje in je bilo po meni user posted image , ah ja, sto ljudi 300 čudi...
    Zdej pa eno resno vprašanje, pa svetuj: a ti to resno o pivu??? Ma se mi je zadnjič zaluštalo, priznam user posted image , sem že skor pobasala enga unija, no pa nisem. Bom raje počakala na primernejši čas.
    Sem pa ful vesela, ker sem ugotovila, da je srečka user posted image  ena moja kolegica, pravzaprav sva primerjali njene in moje začetniške pokazatelje nosečnosti, no ja, pol je pa še test pokazal dve črtici.
    Evo pa še lenika, aljča in bajko ste se javle po kar nekaj časa user posted image .
    Le kje hodi MarijaPouser posted image ?
    TiaSara, kakšne barve pa je tale tvoj Jaguar? Koliko kg tehta?

Uživajte, babnce! user posted image

< Sporočilo je popravil MiaSophia -- 25.1.2006 12:45:46 >

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
    Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu žmož)
    Neposredna povezava do sporočila: 545
    25.1.2006 14:07:35   
    mojsoncek
    Ziv,

IZVIRNO SPOROČILO: MiaSophia

posluš Barbs, mislim, zdej si pa res naredla lušte in to take ta velike s temi Olimjami user posted image , pa če bi ta moment imela letečo preprogo, bi se veselo podala tja

MiaSophia, s tabo se res ne bi mogla se bolj strinjati kot se ze. Res bi pasal en mini break!!!

Meni ti dnevi tako hitro bezijo, da je groza... res se nikjer ne pozna, da sem v sluzbi samo stiri ure. Se mi zdi, da je edina stvar, ki jo naredim v tem "presezku" casa, ta da skuham kosilo user posted image .

Po vecini ste ze vse kar lepo pridne kar se tice nakupov ali pa taksnih in drugacnih priprav za user posted image . Midva z mozekom sva imela ta vikend hitre instrukcije, kaj vse se skriva v skatlah, ki nama jih je pripravila njegova sestra. Tako sva po vecini za prvih sest mesecev ze preskrbljena kar se oblekic tice. Ostalo bova pa sproti dobivala, ko bo njena najmlajsa prerastla. Poleg tega nama je podelila se kup prakticnih in pametnih nasvetov o tem kaj je nujno kupit in kaj se sploh ne rabi, kaj se splaca kupit in kaj ne ter v kaksnih kolicinah. Moram rect, da je bil zelo poucen vikend user posted image ... smo imelo ze skoraj solo za starse.

žmož, ti si vceraj napisala, da vas pred porodom caka se selitev v hiso user posted image ... Midva jo bova pa letos postavljala... izkop in temelji pred porodom, hisko bodo prisli postavljat pa po porodu v juniju. Potem pa pospeseno zrihtat se notri, da se bomo do konca leta lahko ze vselili... Vsaj taka je najina zelja!!!

pozdravcek vsem majcicam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 546
    25.1.2006 19:26:09   
    Lara28
    Alo majčice! Je že spet čas da se tudi jaz malo javim. Vsak dan čekiram kako ste kaj, pa nekak nimam dovolj časa, da bi še kaj napisala. Naša user posted image  zadnji teden že zelo veselo brca. Prej sem bila malo že v skrbeh, ker nisem točno čutila gibov in vedela  kaj se dogaja . Na zadnjem UZ so mi rekli, da je verjetno user posted image user posted image user posted image . Sem kar vesela tza to, čeprav mi spol ni igral neke pomembne vloge. Sem pa zadnje čase čisto brez energije. Res da mam naporno v službi ampak... Se mi včasih zdi, da bi kar spala cel dan, če bi le imela čas. Sicer pa počivam, ko le lahko. Me zanima kje je zdaj tista silna energija, ki bi jjo naj imela v drugem tromesečju. Jaz  sem sicer začela šele 23. teden, sem bolj na repu maja, mogoče bom celo junijka. Pa upam, da mi ne bop treba tako dolgo čakat.
    Čez 2 tedna imam morfologijo, te dni pa moram še v laboratorij. Preiskave za cuker sem jaz imela že takoj na začetku, sedaj pa mi ni dal napotnice, ker je bilo taktrat vse bp. Hvala bogu, ker sem skoraj umrla, da sem spravla dol tisti cuker.  
    Tudoi midva z mojim razmišljava, da bi se odpravla na en krajši dopust v kake terme drugi mesec, pa ne vem če bodo finance dopuščale.
    Sva pa tudi midva že nabavila voziček (Jane Slalom-krasen je) in nekaj malenkosti oblačilc na razprodajah. Sobico bi rada imela od LIP Poljčane. A bodo res znižane v februarju???
    No pa sem malo nadoknadla za nazaj. Čuvajte se v teh ledenih dnevih in LP vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 547
    25.1.2006 21:57:00   
    Barbs
    O,

sem vesela, da vidim MioSophuser posted image , pa Ajo, pa Sončka, pa Laro....

me pa kot hudir skrbi, ker Mariče ni ničuser posted image ... morda jo pa "samo" hrbet matra... bomo videle.

Grem spat - tooooooooooooooooooook me zgaga peče , kot kakšnga hudga pjanca... ne vem več, kaj naj si vtaknem v glavo, da bo boljeuser posted image  

Ah,. sitna sem...user posted image

(odgovor članu Lara28)
    Neposredna povezava do sporočila: 548
    26.1.2006 8:51:03   
    Barbs
    Niti ene majčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
    Neposredna povezava do sporočila: 549
    26.1.2006 9:29:15   
    MarijaPo
    OHOHO!! Javljam se ziva in zdrava!

Sem bila brez interneta od nedelje, ker sem (trapa jaz) izklopila adapter od routerja, al modema od routerja, neki od tega. In ker je moj lepi mozek sel smucat za 5 dni, nisem ugotovila zakaj mi ne dela internet (sem vse zive trike probala na racunalniku, vklopit adapterja se pa seveda nisem spomnila).

Sicer sem se imela pa super!!! Se je k meni priselila mama, da je "skrbela" zame in sva skupaj zurali gor pa dol po stanovanju, Igor pa je ves lep, nabildan in zagoren vceraj prisel nazaj domov in mi prinesel Baccije. user posted image  

Eva se lepo razvija, zdaj se ze trebuh premika, tako kot ona brca in je ful divje za gledat, pa na telovadbo so mi prepovedali hodit, ker mi stalno neki dol tisci pa slabo mi je. (zakaj za vraga mi je spet slabo!?)

Vidim, da mate stalo s to sladkorno. user posted image  Upam, da bodo izvidi negativni.

Meni nic ne fali, razen tega bednega hrbta, ampak kaj cem, ce sem pa kriva. user posted image

Upam, da se imate fino, Barbs ti se pa ne tok nazirat (dva cokoladna zepka!!!) - mal te moram pohecat, ko si bila tok pogumna, da si nam kar priznala svoje gurmanske podvige.

Lenika zadnjic sem se menila z mamo, ki je tud uciteljica in je rekla, da ce si bolj na zacetku uciteljske poti, da pol si res ful boga, da so stalno neki seminarji, pa da moras not pridet s snovjo in tempom in krotenjem horde otrok,... tko da drzim pesti, da bos zdrzala.

Uzivajte in pejte v toplice, mene tud ma, mogoce se pa kje srecamo - une z okrog 83 cm obsegom trebuha smo majcice, valda se bomo prepoznale. user posted image

(odgovor članu Barbs)
    Neposredna povezava do sporočila: 550
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?