Barbs
|
O, babe, živjo , se moram mal z vami poment, ste vsaj normalne... Sem se že kar odločila, da bom čvekala bolj ali manj samo še z vami, tam sem skušala , v eni drugi temi nekaj razpravljati ( oz. povedati svoje mnenje) pa me je ena takoj naskočila, da sem zajela s taveliko žlico cso pamet sveta ... Pismo ja, ene se pa res ves čas počutjo ogrožene. Žmož , ne upam ti predlagat nič, da ne bom spet izpadla prepametna ... ej, bejba, pojdite v Terme Olimia, če želiš v apartma, imaš idealno tam - Vas Lipa, prodajajo vikend pakete; od petka od ene ure ( mi smo vedno tam že prej, ker otroci, kadar gremo/smo šli , špricajo v petek šolo, dragi pa službo, pa do nedelje, ko moraš iz apartmaja sicer ob 11h, kopaš se pa lahko še ves dan. Mislim, da je komplet vikend paket 28.000 sit, do konca februarja imajo pa še neke popuste. V ceni imaš ( ok, to bom prepisala) ; najem apartmaja ( v katerem je vse ; posteljnina, brisače, vsa oprema) karte za tri dni kopanje v vseh bazenih s termalno vodo: v bazenih Wellness centra Termalija, v hotelskem bazenu, v Termalnem parku Aqualuna in v Termah Tuhelj aquaaerobiko po programu 50% popust na celodnevno vstopnico v savna svetu telovadbo za „dobro jutro“ uporabo fitness studia animacijo v "mini klubu" za najmlajše bogat dnevni program športne-kulturne-zabavne in izletniške animacije pitje termalne vode zabavna nočna kopanja - ob sobotah No, men se ni zdi hudo drago ( drugje je povsod dražje, nivo pa nižji), ker je res vredu, rezerviraš po telefonu, vnaprej ti ni treba nič plačat, kar je fajn, če ti tamali npr. slučajno nepričakovano dobi vročino ali pa kaj drugega... samo pokličeš, da te ne bo, pa je ok... Če nameravaš za kake praznike, moraš kar do časa poklicat, ker imajo precej polno - imaš tudi veliko možnosti za potepanja, sprehode, vsi so zelo prijazni, v Olimju je čokoladni butik , pa tamalega lahko peljeta jelenčke gledat na Jelenov greben, pri Halerju sami delajo pivo ( le privošči si ga, da se ti bo mleko bolj delalo - je napisala ena na nekem drugem forumu, da nonstop pije pivo - zaradi mleka , seveda) ... Tudi glede kopanja naj te ne skrbi ; je ful bazenov, ni ti treba ravno v ta vročega, čisto zadnji, pod montažno kupolo je idealen za plavanje. Jaz sem se celo savnala za par minut, v turški, ki ni prevroča. Pa čistoča je na nivoju. Pa internet kotiček maš pri recepciji, da boš lahko poročala na forum, kako se imaš No, spet nakladam ko ..morm mal nehat, ampak sem ful vesela, ker danes internet dela aja, pozabila povedat - sem šla včeraj špijonirat v Mothercare v Emporiomu in sem kmalu dol padla - pričakovala sem anormne cene in kar neki, prišla pa v ful vredu štacunco, s komplet ponudbo za naše ...od banjic, čebričkov, plenic ( tudi barvnih) do bodijev ( v paketu po tri za 1.800 sit, v paketu po 7 za 3.600 sit) , brisačke, mini kopalni plaščki, kavbojkice, jeans srajčke , odejice , pa modrčki za dojenje in kjut spalne srajce za nas - vse še vedno znižano... Si moram nekaj zmislt