Barbs
|
Žmož, jaz sem tretjič noseča in imam tako kot ti v tokratni nosečnosti ( za razliko od prvih dveh) spredaj posteljico , moj je pa še vedno v prečni legi. Moj G mi je pojanil, da pač to ni nič posebnega, obrača se lahko še kadarkoli do predvidoma 38.tedna. Spredaj ležeča posteljica pomeni tudi to, da otrokove gibe čutiš manj izrazito, kot bi jih sicer oz. jih ti čutiš bolj " v notranjosti", na trebuhu pa niso tako zelo opazne oz. jih tvoji ne morejo tako zelo čutit. Glede obračanja bova torej kar počakali . Si se že naročila na samoplačniški UZ ? Sporoči, če boš zadovoljna. Kako ste sicer? Lenika, vse papirje in napotke za urejanje boš dobila pri G, vendar za vsak slučaj pribl. čez en mesec vseeno malce vprašaj, kaj in kako, ker včasih nehote pozabijo, zaradi gužve ipd. Marija, čestitam za voziček , a to pomeni, da si prv majčica, ki je že motorizirana? Jaz sem imela čez vikend neke izpade - me je skrbelo ko hudir, ker se mi je zdelo, dase manj premika, kot običajno; ko enkrat začnem tuhtat, je potem še slabše... Sem hotela že v porodnišnico na kontrolo... Potem me je skupaj z otrokmi pobasal v avto in smo šli "morje gledat" , pa na en dolg sprehod, na koncu pa še na ribice in krompir z blitvo, sem bila kar boljše volje. Mi je pa na avtocesti nazajgrede, na pumpi ( itak) cukr padu (kao) in sem takoj zmazala še dva čokoladna žepka. Danes je bolje kar se tiče "depre" , me pa zgaga peče kar tako, iz čistega mira, zdaj naprimer, ko sedim in to pišem... Za pop****t!!!! Tako da, grem do štacune po en donat pa po mleko - vsega nam je zmanjkalo. Se beremo, uživajte