|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
19.1.2006 7:55:42   
MiaSophia
Čau punce!

Lenika, lepo da si se oglasila, lepo se imej na seminarjuuser posted image

Uh, naj vam malo pojamram no, delim z vami, ali kako bi reklauser posted image  Danes zjutraj me je zbudila srednje močna bolečina na desni strani, no desno od popka, malo nižje, no, tam nekje user posted image  Ležala sem na desnem boku. Pol se dam na levi bok, še kar boli. Pol pa na hrbet in bolečina je še kar trajala. In tak sem zbujena od petih do šestih ležala in čakala, da spusti. user posted image  me je parkrat pozdravil/a, pol sem vstala, no sem bila bolj smešna pri tem user posted image , ampak mi je ratal, da sem se šla v kopalnico uredit. Na poti v službo je bolečina kooončno izginilauser posted image . Zdej pa prosim komentarje in vaše izkušnje. Bolečina je bila podobna tisti, kadar greš naprimer tekat (laufat) in se prej premalo ogreješ (a to pomeni, da sem se pred spanjem premalo ogrelauser posted image  ) in te pol boli oz. špika. Zdej sem okejuser posted image
Kako ste kaj ostale user posted image ? Drug petek imam pregled pri G, moram dati še kri. Kako je s temi testi za sladkorno? Je to obvezen del pregleda? V katerem tednu ponavadi?

Uživajte user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 476
19.1.2006 8:30:25   
Barbs
Aja , tudi jaz sem bila včeraj pri dr. Pušenjaku in sve se  vmes pogovarjala o tem, kako je nesmiselno vsevprek zganjati paniko po sistemu "rekla,kazala" Sva se ful nasmejala, ko mi je povedal za ene par vprašanj z neta. poudaril je, da včasih resnično ne ve, a ga hecajo al res tako razmišljajo. ampak, ker ni prepričan, potem raje odgovoriuser posted image  Bil je celo rahlo ciničen in je rekel... glej, če na vratih piše "rini" in človek "poteguje" , potem mu raje odprem vrata, kot da bi čakal, da si razbije nos ali pa polomi vratauser posted image  Aja, si opazila, da ima dr. P nov uhanček?????user posted image
Majamo , tvoj ma tut lulčka?user posted image user posted image user posted image   A motor ste že kupil?user posted image

MiaSophia ,  glede vseh teh bolečin, ki nas spremljajo, sem se včeraj konkretno pozanimala - kolki, medenične, pod rebri...itd... Moj G je rekel, da dokler je to znosna bolečina, ki v enem dnevu mine ( lahko pa se spet pojavi) , bolečina, ki jo ne spremljajo trije pomembni znaki za preplah : nenaden "čuden izcedek" , krči v maternici - trebuhu, ki ne popustijo in tiščanje nvzdol ...  torej vse te bolečine so posledica sprememb, raztezanja, priprave telesa na porod.. Nekatere to bolj občutijo, druge manj. Imamo tudi različna merila za to, kaj je "huda bolečina" in kaj je kar nekaj... Skratka, mene je vprašal, če normalno, vsak dan čutim otroka  ( namenoma se izogibam izraza BRCE, ker mi je razložil, da brce niso merilo za "čutiti otroka" - vsako gibanje, premikanje, trepetanje, poskakovnaje...vse to so GIBI otroka in tako bi morali jemati...) Torej, če otroka čutiš in nimaš izcedka, krčev in hudega tiščanja navzdol, če je bolečina popustila, potem ni panike. Treba je samo malo več počitka, da ublažiš bolečine, ki pa za otroka niso škodljive, prej so neprijetne zate.

Glede vozičkov je pa pri nas danes zjutraj v postelji ( ko sem spet imela "jutranje" popadke, ki mojegauser posted image  seveda neizmerno veselijouser posted image user posted image ) padla odločitev, da bomo počakali. In do konca februarja se otem ne bomo več pogovarjali.user posted image  No ja... naj bo... bom pa temo o posteljcah začelauser posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 477
19.1.2006 8:43:38   
MiaSophia
Barbs - THANX! Ta najtabolša si, si me potolažla user posted image  Sem vedela, da bi morala več
počivat user posted image
Tudi tvoja ideja o posteljicah ni napačna, sem na tvoji strani user posted image  O takih zadevah se je pač treba pogovarjat, kajne? In če ste temo vozički zaprli za en čas (tudi midva sva zaprla temo IME do nadaljnega user posted image ), je nova tema dobrodošla user posted image . Ne bo se mogel upreti user posted image .

Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 478
19.1.2006 8:58:14   
MarijaPo
Ohoj Punce,

MiaSophia nikar se ne sekiraj, mene vcasih ful boli kaksen del trebuha/reber/medenice/predpone/..., da sem cist iz sebe, pa potem mine, sej ce pomislis, kaj vse se ti dogaja po trebuhu, kako se notranji organi pomikajo v zanje nove polozaje, je po svoje cudno, da nas ne boli se bolj. Vazno, da je bolecina zginila.

Pikicaa - tvoja zgodba s sosedom je pa res grozna. Ce zivita v bloku, se vama morda splaca kupit protivlomna vrata. Mene je nazganih kretenov precej strah, tako da si ne bi upala biti v stanovanju z navadnimi vrati in nazganim sosedom pred njimi.
Res ste bogi, da morate ob vseh nosecniskih zgodah in nezgodah, se z norim sosedom se ubadat. user posted image Drzim pesti, da bi se to uredilo.

Danes grem na obisk k bivsi sosolki, ki ima dober mesec starega dojencka - jo grem malo izprasat in preverit, ce si res zelim otroka. user posted image

Uzivajte!

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 479
19.1.2006 9:07:26   
MiaSophia
MarijaPo, pozdrav tudi tebi. Veš, mi je takoj lažje, ko takole podebatiramo o takih in drugačnih zadevah. Kot si rekla, sej ni čudno, ko pa se nam dogaja takole user posted image
Glede tvojega obiska - punca, zdej si fertikuser posted image ! Želja gor ali dol, maja bomo
mamice user posted image  user posted image . Čuj, pa fajn jo zasliši user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 480
19.1.2006 9:10:06   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Danes grem na obisk k bivsi sosolki, ki ima dober mesec starega dojencka - jo grem malo izprasat in preverit, ce si res zelim otroka. user posted image

Mici user posted image  .... če slučajno ugotoviš , da si ga pa nekak ne želiš, potem pa tvojo Evico dostavi k nam. Seveda šele po porodu.user posted image user posted image user posted image  Saj ne, da bi tako zelo ljubila otroke... dodatek za veliko družino bo ogromenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 481
19.1.2006 9:17:15   
MarijaPo
Se bols bi blo, ce bi jo vzela v rejo, ker potem dobis se dodaten denar. user posted image

Sam kolikor vas poznam Sentjakobcane, bi jo gotovo gnali, da bi boga morala delat na polju, al pa pleskat ograjo, al pa vozit drage avtomobile, tako da bo kar pri nas ostala. user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 482
19.1.2006 9:28:43   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo
bi jo gotovo gnali, da bi boga morala delat na polju, al pa pleskat ograjo....

pa s kanglco po mlek hodit navsezgodaj, pa si kitke z rdečimi pentljami spletat, pa močnik za večerjo jest, pa grable že pri treh letih znat sukat, pa šivat, pa prat na roko v Savi....ja ja.... take souser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 483
20.1.2006 7:47:56   
majamo
hola

Barbs ne motorja še nismo nabavli, moj je pa rekel, da ga bomo v nogometnem dresu pa v kopačkah domov prinesli. user posted image user posted image user posted image
Ja treba bo kako mašinerijo nabavit.
Kako je to hecno. Moja mama je od vsega začetka govorila da bo user posted image user posted image . Ko da je vedeževalka. Zdaj pa jo firbec matra, ker sma rekla, da bo presenečenje in nisva povedala, sicer pa tak sluti. user posted image user posted image user posted image Baje mam ful velik trebuh in to je značilno če maš user posted image user posted image .

Punce jaz mam res nasmešek user posted image od uhe do uhe.
Komaj čakam da ga user posted image .

Aja pa še to. Danes sem mogla dat kri za sladkor (obremenilni test s 50 g sladkorja), ker je mali nekaj večji za svojo starost. Pa ne vem točno kaj to pomeni??? Kaj če mi ugotovijo povišan sladkor v krvi ??? Kaj je to potrebno kakšno zdravljenje???

čav

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 484
20.1.2006 8:14:45   
Barbs

Nosečnostna sladkorna bolezen
Pri neodkriti in nezdravljeni nosečnostni sladkorni bolezni (NSB) se rodi novorojenček s preveliko porodno težo. Zato gre običajno za dolgotrajnejše in težavnejše porode in nastopi več zapletov ob porodu (več carskih rezov in drugih porodniških operacij).
NSB moramo aktivno odkrivati in sicer z obremenilnimi testi z glukozo. Po novih priporočilih moramo opraviti presejalni obremenilni test v 24. do 28. tednu nosečnosti vsem nosečnicam, razen tistim z zelo majhnim tveganjem (mlajše od 25 let, z normalno telesno težo, brez podatkov o SB v bližnjem sorodstvu in brez slabe porodniške anamneze). Nosečnicam z velikim tveganjem za NSB moramo test opraviti že v prvem trimesečju.
Nosečnice, pri katerih ugotovimo NSB, morajo imeti diabetično dieto in občasne kontrole krvnega sladkorja (KS) pri diabetologu ali družinskem zdravniku. Nosečnost vodi, z nekoliko pogostejšimi pregledi, njen osebni ginekolog. Posebej pomembne so ultrazvočne kontrole rasti ploda. Če so vrednosti KS ob dieti previsoke ali ugotovimo prekomerno plodovo rast, je včasih potrebno tudi zdravljenje z injekcijami insulina do konca nosečnosti. V tem primeru se nosečnica nauči samokontrole KS in samoaplikacije insulina.
Porod pri nosečnici z NSB tudi načrtujemo. Če je vse v redu, poroda ne induciramo, do končanega 38. tedna nosečnosti, da ne bi novorojenček imel problemov z nezrelostjo pljuč. Kadar ocenimo težo ploda na 3800g in več, porod pa ne poteka hitro, ga dokončamo s carskim rezom. V letih 1992 do 1998 smo pri nosečnicah z NSB porod dokončali s carskim rezom v 21 % (pri zdravih nosečnicah v 9,4 %).

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 485
20.1.2006 8:21:08   
Barbs
majamo ; pa da ne boš zdaj paničarila.... to je vse o nosečnostni sladkorni bolezni, prepisano iz Moj malček ;

čeprav razumem, boš pač , če ugotovijo karkoli , pogosteje kontrolirala vrednosti, tvoj mali user posted image  bo pa taprav dec, ko se bo rodil...  Sicer pa zdaj samo ugibajo, mogoče je mali vbolj velik kar tako...v "Modernem svetu"  je že skoraj pravilo, tako, da je tvoj  zdravnik pameten in te preventivno kontrolira... Če se fajn počutiš, je vse OK. Saj veš, vsaka ima nekaj na glavi, ti morda cukr, mene vse tam spodaj boli, kakšna tretja pa ima kaj drugega...user posted image   Pa tudi če boš imela cukr, ni nič kaj takega, saj si prebrala... pač malo bolj pazijo

Kako ste pa vse ostale? Jaz sem danes sitnauser posted image  Vreme...user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 20.1.2006 8:23:13 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 486
20.1.2006 8:41:17   
maya2
Dobro jutro!
Barbs saj bo danes še lepo vreme! Jaz čakam sončeka, da grem malo ven.  Sem dobre volje, saj nisem spet pol noči v zrak gledala, ampak sem le trikrat romala proti wc-ju!!user posted image user posted image  (kako malo je včasih potrebno, da smo dobre volje!)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 487
20.1.2006 9:47:18   
mojsoncek
Ziv!

Da se jaz malo pokomentiram vcerajsnje dogajanje in letanje okrog dohtarjev... kot sem ze napisala, so mi v sredo na testiranju za sladkorno na diabetoloski rekli, da imam malce povecan sladkor. Tako sem sla vceraj zjutraj ponovno tja, da so naredili se en obremenitveni test. To pomeni dvojna doza glukoze (100g) na tesce user posted image  in 4x odvzem krvi user posted image ... Ampak kot so pokazali izvidi, je bila moja krvodajalska akcija uspesna, saj NIMAM SLADKORNE in je vse v najlepsem redu user posted image .

Linča in majamo, kako je z vajinimi izvidi glede sladkorne?

Po tem sem sla h svoji G, ki mi je spet naredila UZ (ze drugic ta teden) in je se naprej tuhtala, kaj bi se lahko bil vzrok tej moji povecani plodovnici user posted image . Je rekla, da je vesela, ker nic ne najde, po drugi strani pa jo jezi, ker nic ne najde in ker ne ve vzroka... kot kaze sem med tistimi "srecnimi" user posted image , ki imajo povecano kolicino plodovnice, kar tako brez kaksnega posebnega razloga.

No skratka pri vsem tem mi je priporocila vec pocitka (ker obstaja nevarnost, da mi pocijo opne, kar pomeni prezgodnji porod) in me dala delat samo za 4 ure. Poleg tega pa redne kontrole UZ na stirinajst dni. Res si niti ne znam predstavljati, kako to zgleda, da gres lahko ze ob dvanajstih domov in ti ostane se celo popoldne... sedaj bom lahko se soncka ujela za kaksen prijeten sprehod user posted image .

Da ne bo slisati prevec "grozno", je pocutje cisto OK in mi prav nic ne fali, pa tudi user posted image  neprestano opozarja na svojo prisotnost s taksnimi in drugacnimi akrobacijami...

maya2 tudi jaz to cakam, ceprav se ze vse jutro nekaj silijo majhne snezinkice...

pozdravcek vsem majcicam in vasim sonckom

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 488
20.1.2006 9:49:23   
MarijaPo
Pri nas ful lepo snezi - tko pravljicno je.

Danes je dan D - z Igorjem greva kupit vozicka!!! Oba sva tok navdusena!!! user posted image  (pol nama pa ne bo vsec, ko ga bova v zivo vidla v tisti barvi, al pa kej, tko da ce se jutri ne oglasim, pomeni, da se kujam)

Vceraj je bilo super pri prijateljici, tako skrajno srckani so vsi trije in prijateljica ni nic razvlecena al pa kej, prav ful lepa je in suha - to me je malo pomirilo. Od tamalega sicer se ni neke akcije, ker je premajhen in samo gleda in na vsake toliko malo zacivka, se moramo zavedat, da ne bo takoj fuzbala igral, ko ga bo prineslo po porodnem kanalu.

Jutri gre moj Igor smucat in sem zato rahlo togotna.

A bo sla katera na 3d ultrazvok?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 489
20.1.2006 10:09:44   
TiaSara
Hej Mojsoncek user posted image  user posted image  user posted image  da ni sladkorne! Pa delat za 4 ure je tud fletno - glih tolk, da ti ni doma dolgčas, pa še vedno ti dovolj časa ostane popoldne. No, čuvaj se pa le (malček).

Ja MiaSophia - saj si prebrala, kaj se je meni zgodilo za vikend. Kr neki, greš spat čist O.K., ko se zbudiš te pa nekaj boli ko user posted image . Ampak kot sta rekli Barbs in MarijaPo, samo da mine, pa je.

MarijaPo - še dobro, da so od začetka malo bolj mirni, bi bila cela štala, če bi kar takoj začel po hiši letat, me pa vse boge še od poroda in hormončkov.

Jaz imam pa danes UZ - so živčki že malček naviti. Še dobro, da me tle v službi matrajo z drugimi stvarmi, da se lahko zamotim.

En lep sončen vikend želim vsem in uživajte ob brcah!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 490
20.1.2006 10:27:15   
majamo
Hojla

V sredo moram poklicat svojo G za izvid. Bomo vidli .

čavčav

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 491
20.1.2006 10:42:09   
Linča
joj, pa kaj zdaj bomo vse po vrsti fasale to cuker-sranje? user posted image  no, jaz še nisem dobila izvidov, tak da ne vem, kaj je s tem! glede na to, kolk čokolad in vsega sladkega sranja sem požrla prek praznikov, zdaj verjetno sploh ne bi pogrešala sladkarij, če bo izvid pozitiven user posted image

Barbs - ti bom jaz dala 40 kil s postlo vred user posted image  zdaj se mi kg-ji kar nabirajo, pa vse gre v trebuh, rit in bedre (pa baje v jezik user posted image  )...pri moji višini nekaj čez 150 cm-jev gre v ovinek najprej trebuh, pol pa šele jaz user posted image  ene pubertetniške farmerke sem v petek še lahko zapela, v sredo pa zgornji gumbi niso šli več skupaj user posted image  groza, kak me je razganlo...do poroda bom verjetno ko sodček laškega user posted image

Majamo - vidim, da si iz mb...a že kaj razmišljaš, kje boš rodila? mb ali ptuj? midva sva šla v sredo pogledat ptujsko porodišnico, pa nama je babica pokazala porodno sobo in razložila potek poroda...ful prijazna! vse je tak fajn mičkeno in obenem intimno, kar mi je všeč, imajo pripomočke (žoge, stole, pouštre...), pa prijazno osebje :-) kdaj greš v materinsko šolo?

jaz sem si včeraj delala seznam najbolj nujnih stvari, pa sem sproti brala še na forumu, kaj vse kupiti...kako nekatere komplicirajo user posted image  ko da po porodu več ne smeš stopit v nobeno trgovino user posted image  razumem, da kompliciramo pri vozičkih, ki ga rabiš dejansko takoj in kar nekaj časa, smešno pa mi je, kakšne vse pripomočke, pa kozmetiko, pa cotice nekatere nabavljajo za user posted image  pred porodom in kaj vse si nesejo zraven v porodnišnico! jao...

ajde, da ne bote imele preveč za brati user posted image

pa pa user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 492
20.1.2006 10:51:39   
Linča
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

No skratka pri vsem tem mi je priporocila vec pocitka (ker obstaja nevarnost, da mi pocijo opne, kar pomeni prezgodnji porod) in me dala delat samo za 4 ure. Poleg tega pa redne kontrole UZ na stirinajst dni. Res si niti ne znam predstavljati, kako to zgleda, da gres lahko ze ob dvanajstih domov in ti ostane se celo popoldne... sedaj bom lahko se soncka ujela za kaksen prijeten sprehod user posted image .

jaz delam 4 ure že od sredine novembra, je prav super user posted image  počutim se super, fajn sem spočita, pa ne rabim trepetat, da bi dobla kakšno kontrolo domov, če kam grem! ampak kljub temu je dan še vedno prekratek user posted image  tak da se boš zelo hitro navadila iti ob 12 domov user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 493
20.1.2006 10:53:58   
majamo
Linča

Sem iz Mb ja. Mislim da bom kar v MB šla, ker mam tukaj teto v bolnici, pa vse te babice pa dohtarje pozna, tak da mislim da bi blo noro da bi hodla nekam drugam. Je pa svakinja bila pred 5 leti na Ptuju, pa mi je bilo tut ful všeč. Ful prijazni, lepo skrbijo za dojenčke, skratka lepo.

Boma pa verjetno šla tudi tudkaj v materinsko šolo, mislim da marca. A ti tut? Se mogoče vidimo user posted image

Veliko stvari sva za user posted image dobila, kupila pa še nisva nič konkretnega ker bova po vsej verjetnosti vse dobila in tega kar bo najbolj rabil še tut nimava. Od pleničk do dudik pa mažik,... pa takih malenkosti mislim. To bomo marca pa aprila nabavlali. Zadnjič sem edino šla po en komplet v HM, ki je bil tak luštn da sem ga kar kupla. Pa še dva bodija pa kapico zraven. Tak da,...

Zdaj me bolj cuker skrbi. Nič več čokoladic pa bonbončkov! user posted image

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 494
20.1.2006 10:56:21   
Linča
IZVIRNO SPOROČILO: majamo

Boma pa verjetno šla tudi tudkaj v materinsko šolo, mislim da marca. A ti tut? Se mogoče vidimo user posted image

jaz (oziroma mi trije user posted image ) grem tud marca...tak da se vidimo! user posted image

OK
zdaj pa ne bom več smetila po forumu user posted image

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 495
20.1.2006 13:17:14   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Linča
jaz delam 4 ure že od sredine novembra, je prav super user posted image  počutim se super, fajn sem spočita, pa ne rabim trepetat, da bi dobla kakšno kontrolo domov, če kam grem! ampak kljub temu je dan še vedno prekratek user posted image  tak da se boš zelo hitro navadila iti ob 12 domov user posted image

Danes se ze cel dan ukvarjam z mislijo o stiri urnem delavniku in priznam da mi je vedno bolj vsec. Prej namrec niti nisem razmisljala o tem, da bi bila tako ali drugace doma. "Prijelo" me je le takrat, ko sem na prelep soncen dan sedela v pisarni in je kaksna na forumu napisala, da je bila na sprehodu.

Verjetno res ne bom imela kaksnih vecjih tezav s "prilagajanjem" user posted image

lp

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.1.2006 13:34:16   
žmož
Ola punce!
Jaz pa sem iz pregleda in sem skorajda malček razočarana. Danes sem imela morfologijo, pa ni bilo moje ginekologinje, ampak jo je nadomeščal en drug zdravnik. Sej je bilo ok, povedal je, da se vse lepo vidi,vendar ni bil nič kaj preveč zgovoren, pa še na ekran nisem prav dobro vidla-povrh vsega pa mi še slikce ni dal.
Drugače pa je dete pravi mali razgrajač-najprej je bil-a v sedečem položaju, nato v prečnem, pa na glavi... Ga je moral prav lovt, da ga ali jo je lahko pregledal. Ima pa že 532g. Z menoj je vse ok, tako da ne morem še mislit o kakršnikoli bolniški oz. skrajšanem delovnem času, čeprav bi mi prav pasalo.
Kako pa kaj vaši otročki? Sem malo preverla na seznamu nosečk in pri skoraj vseh ni oznake spola. Ali res nočete vedet kaj nosite pod srcem, ali pa niste naknadno sporočile puncici, da to označi v seznamu.?! Me mal firbec matra, jaz namreč nočem vedet katerega spola bo-tudi za prvega nisem hotela.
Sem pa zasledila, da je MarijaPo omenjala snežinke-kje????!!! Pri nas je tak sonček, da kar blešči z vseh strani.user posted image user posted image user posted image
Uživajte v petkovem popoldnevu:
PDP 21.05.06

Neposredna povezava do sporočila: 497
20.1.2006 13:37:30   
pikicaa
Ojla majčice!

Pravkar sem prišla iz morfologije in je vse OK. V Trbovljah imajo nov ultrazvok in sploh ne znajo še delat z njim. Mam izvide čisto popisane z različnimi merami. Še dobro, da grem jutri k Pušenjaku na samoplačniško morfologijo.
pa baje je user posted image  niso pa čisto sigurni.

Uživajte v sončku. 

Neposredna povezava do sporočila: 498
20.1.2006 13:48:13   
žmož
Pikicaa kolk pa stane samoplačniška morfologija-nisem še razmišljala o njej, toda po današnjem pregledu sem začela. A misliš, da bi bilo prepozno, če bi se zdajle naročila (mislim, če je dolga "čakalna doba)?

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.1.2006 13:57:13   
sonca
OJla!

Kako sem vesela za vas, da se vam je videl spol. Napisale ste da če maš velik trebuh je ponavadi fantek. Ker ne morem mojega trebuha primerjat z drugimi (ne poznam dobene majčice iz mojega okolja) ne vem kako je velik.
Dajte prosim napisati koliko imate mere.
Moje mere so: velika sem 168 cm, prsa 90 cm, trebuh 86 cm, boki 94 cm.
Prejšnje mere: Prsa 84 cm, trebuh 62 cm, boki 92 cm.

Le kakšnega spola bi lahko bil?
No, glavno je da je zdravo.

Lep pozdrav! Pri nas v Mariboru je tako lep sonček!

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?