Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 9.1.2006 22:09:14
|
|
|
|
LE&TA
|
Nejca, da ni ta sluz čep, ma brez panike, tudi če je maš še čas, ker se odlušči tudi nekej dni prej! Tko so pisale tle na RR!! Mene pa trebuh spodaj spet boli, pa neha.... MOj je pa v nočni dans in jutri. Če bo sila me pride s sireno iskat (policija). Jutri pa grem pogledat Nannn in njeno ELo! Ker je lih v Postojni in mam 2 koraka do tam!! Zdej pa počasi spat! Nočko vsem!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 6:40:13
|
|
|
|
AlenkaIST
|
Jutro No, če si od drugih odviden je treba pač zgodaj vstati. Za mano je še ena mirna noč brez posebnosti. Tako, da se očitno slišimo popoldne Lepo preživite dan p.s. Tiste, ki spite, dajte še malo oči zame zatisnit........
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 8:31:21
|
|
|
|
Nyah*
|
Jutro ! Evo se mene! Sem zaspala komaj okoli pol petih, sedaj pa sem morala vstat, ker mam pregled. Me je tako strah, kaj porecejo, ker tele bolecine niso normalne po moje . A rija je pa rodila??? Cudno, ker nam se ful dolgo ni javila, no ja... RIJA, CESTITKE OB ROJSTVU ! Nic, grem se uredit, pa na pot..., upam, da se pridem nazaj! Papa
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 9:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro UHH, kako dobro smo spali. Bi še, pa žal treba vstati. Drugače pa smo tudi mi še v enem kosu. Čeprav me je včeraj popoldne bolel križ, pa tudi spodaj me je malce bolelo. Samo naša pa je imela žurko cel dan, vse do večera, dokler oči ni prišel domov iz službe. Tako, da očitno še nismo na vrsti. Bomo pa še malo čakali. Mi je pa Pušenjak včeraj ocenil težo in velikost naše princeske - 3200 g +/- 10% in 50 cm. Lepo, a ne? No, izgleda pa da bo danes lep dan in mogoče bomo popoldne šli malo na zrak. Sedajle je presneto mrzlo. Vsaj zame. se beremo
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 9:30:58
|
|
|
|
LE&TA
|
Za razliko od vas sem pa jaz slabo spala, zbujala sem se ker mi je trebuh otrdeval in me ful bolel (spodaj). SEm bla na trenutke ful prestrašena. Hemeroidi so bli včerej zvečer spet slabše, danes jih skor ni. Si mela prou Nemsis, se ni prehitro za veselit! Dans pa še driska, ajoj. Po moje bom vsak čas rodila, enkrat ta teden! A je res to, da ma dosti žensk pred porodom drisko? To so sam živci po moje!? LP
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 9:36:13
|
|
|
|
pikica*
|
Dobro jutro! Še jaz se javljam. Še vedno v enem kosu. Glede na to, da ni še nobene sluzi, nobenega hujšega ščipanja in nasplošno nič posebnega, poleg tega pa so brce vsak dan še zelo prisotne, računam, da se naši še nikamor ne mudi. Danes imamo pa še CTG, tako da bom videla kaj bo rekla zdravnica. Itak bomo pa kmalu prišle vse na vrsto .
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 10:06:56
|
|
|
|
Lumpi
|
Jaz še tud v enem kosu. Spali smo še kar, trebuh pa je bil že drugo noč čisto trd, pa malo me je špikalo. Vam povem, da me postane kar strah, ko začutim špikanje. Joj, zgleda, da bo danes težak dan. Me boli križ, pa še glava me je začela.
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 10:24:32
|
|
|
|
meta22
|
Žovjo čveke! Nejca1 tudi jaz imam nek bel izcedek iz nožnice. ni ga sicer veliko, vendar je prisoten že od včeraj. upam samo, da ni spet kako vnetje al pa bakterije. nebi rada tega pred porodom fasala. pri nas se še vedno nič ne dogaja. spim še vedno ko top. zbudim se samo, če moram na stranišče. danes ponoči sem postavila rekord. sem šla na stranišče samo enkrat!!! malo me včasih boli kot pred menstruacijo, vendar opažam da bol samo na desni strani. a je to normalno? v petek , ko imam PDP moram v porodnišnico na ctg. tam bodo se potem odločili če me obdržijo al pa pošlejo domov. upam da bom rodila brez umetnih. mam rajši da poteka vse po naravni poti. ja kar nekaj januark že nekaj časa manjka. upam, da vse po vrsti že lepo cartjo in da se nam kmalu oglasijo!!! januarčice držte se!!! LP Meta
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 10:39:42
|
|
|
|
lumpy
|
Ojči, še lep pozdrav od mene. Sem prišla ravno s pregleda : ctg je v redu sem še popolnoma zaprta malči pa v nizkem štartu Vredu ni le voda, imela sem albumine 1, in predpisala mi je neslano dieto, pa sadni dan, v četrtek pa zopet na kontrolo in če ne bo voda vredu me bodo zadržali. Saj potem je pa tako luna in bom rodila ( ha, ha ...)
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 12:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce - nujno rabim pomoč oz. vašo razlago. Ravnokar sem šla na WC in ko sem se obrisala, je na papirju bila kepica prozorne sluzi. Velika je bila kot grah in čisto prozorna. JE TO MOGOČE ČEP?
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 13:23:17
|
|
|
|
LE&TA
|
Ti ne znam povedat, kaj pa če bi poklicala G! Sam brez panike, ker čep se lahko odlušči tudi nekej dni prej!! Pokliči G!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 13:26:50
|
|
|
|
nejca1
|
Mene pa malo skrbi - namreč mali skoraj nič ne miga, le če ga jaz malo "pretresem" pa še to zelooo malo. A je to normalno? Jutri imam sicer CTG ....
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 13:27:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj bi jo, pa danes ne dela. V porodnišnici pa še ne mislim težiti, ker vem, da se čep lahko odlušči tudi nekaj dni prej. Pa še pri Pušenjaku sem prebrala, da ni treba delati panike, ampak je treba počakati še na druge znake bližajočega se poroda. Zanima me pa vseeeno.
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 13:28:52
|
|
|
|
pikica*
|
Samo ne se sekirat. Zdaj je kaj takega itak za pričakovat. Če je bil čep, ti bo to kmalu jasno, saj boš v roku nekaj dni rodila (to pa je tudi želja, kajne? ). Če ni, boš pač še nekaj dni čakala, kar pa zopet ne bo tako grozno . Jaz raje sploh ne razmišljam o vseh mogočih znakih...ko bo čas, bo dete že prišlo ven.
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 14:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi ne vem, a se mi je prejle čep odluščil ali kaj? Čeprav se mi zdi, da bi moralo bit sluzi vseeno več, pa je je bilo za kak grahek, pa belkaste barve je bila. Me pa nekaj drugega bolj zanima, če slučajno katera ve, če je možno, da te pred porodom začne ful trebuh srbet? Mene zdaj že drugi dan nenormalno trebuh srbi, najraje bi se do krvi spraskala, tako hudo je. Sem pa včeraj opazila, da sem dobila en kup strij po riti! Po trebuhu jih k sreči nimam, sem pa hotla malo počekirat, kolk sem se kaj v rit zredila, se pred ogledalom obrnem in me je skor kap, ko sem videla kar nekaj rdečih črt. Kje je pa men na pamet padlo, da bi si morala še rit mazat proti strijam. Katera ve, kaj je z AlenkoIST? Nič se še ni javila po pregledu, ali sem jaz kaj falila? In pa seveda ČESTITKE RIJI!!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 15:08:15
|
|
|
|
nejca1
|
Tašonka, mene že lep čas vse srbi in se mažem kot zmešana, baje da zaradi prekrvavljenosti kože, raztezanja .... Včasih je skoraj za znoret ... No, pa saj bo kmalu boljš, se maksimalno 14 dni, če bo mali zamujal ... Upam samo, da ne bom sama tle gor, ostale pa boste cartale svoje .
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 15:26:25
|
|
|
|
pikica*
|
Tašonka, AlenkaIST je že včeraj javila, da danes ne bo dosegljiva, ker bo cel dan v LJ. Ji pa čisto privoščim, da bi zavila še v porodnišnico . Kar se srbenja trebuha tiče, to po moje ni znak za porod. Prijateljica je rekla, da je njo zadnjih 14 dni srbel trebuh za umret. Po moje gre bolj za raztezanje kože. Žal. Jaz sem pa s pregleda. CTG je pokazal, da se dogaja, ampak to dogajanje lahko traja še nekaj časa. Ni kaj.....bo treba kar lepo čakat, da se naša gospodična odloči, da je čas.
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 16:13:10
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo spet mene. Tokrat se javljam v DVEH KOSIH. Pokorno javljam, da sem dne 6.1.2006 ob pol šestih zvečer rodila hči Klaro. In kako je bilo? V petek sem šla na redni pregled in ctg. Nič posebnega. Naročena sem bila še zgodaj in malo se mi je že mudilo iz pregleda na razprodaje...Pa me je g. šokiral: "gospa, kar takoj v porodno!" ?! WTF?!?! A kar v porodno?! A bi lahko mogoče jutri prišla nazaj (bi šla na razprodaje). "Gospa, rodit greste!"....in smo šli. Z navadnega pregleda v porodno. Bil je to umetno sprožen porod, ker je bilo že vse "zrelo". Ob 13.00 so me dali na umetne popadke, ob 14.00 dodali še EA, sledili so popadki in odpiranje. Porod sam se je začel okoli 17.00, rodila pa sem ob 17.33. KAKŠEN OBČUTEK!!! TO JE NEKAJ NEPOPISNO NAJLEPŠEGA NA SVETU! .... Ok, tole je v kratkem vse. Daljša verzija porodne zgodbe sledi kasneje. Zdaj se moram posvetit moji Klari . Punce, žal vam ne morem reči, da boste "že vedele, kdaj pride pravi čas" ampak, ko pride in ko na svet pokuka vaše dete, vaš otrok, to je nekaj NAJLEPŠEGA na svetu!!
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 16:16:39
|
|
|
|
shooo
|
cetistke caffee&klara!!!!!!!! in kako lepo ime
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 16:17:40
|
|
|
|
Lumpi
|
ČESTITKE in veliko vartanja
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 16:49:34
|
|
|
|
meta22
|
Sem vedela coffee, da se nekaj dogaja s tabo. jupiii in bravo za caffee in malo klaro !!! Meta
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 16:50:28
|
|
|
|
uniq
|
Caffee čestitke tebi in Luku in Klari. Vedela sem kolko je ura, ko si govorila o zelenkasti barvi....sedaj pa se le pridno crklajte.
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 16:53:42
|
|
|
|
nejca1
|
Čestitke in ogromno lepih trenutkov s hčerkico . Zdaj pa tudi jaz komaj čakam na našega pobalina ...
|
|
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 17:37:04
|
|
|
|
lumpy
|
Caffee - pa saj to ne moreš verjeti, da si že ti bila na vrsti?!!?Ti kar zavidam, ker se že tako lepo cartate. Č E S T I T A M! Punce tudi mene trebuh nekaj dni srbi za znoret , predvsem okrog popka. Noge me pa ponoči že kar nekaj časa srbijo - podplati, to je še pa bolj za znoret . .
|
|
RE: JANUAR - naš mesec! 10.1.2006 17:40:24
|
|
|
|
lumpy
|
Na forumu RODILI SMO sem zasledila da se pri Žan Luka tudi že cartajo - 3.1.2006 so dobili deklico Timejo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?