|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
20.12.2005 0:25:09   
Anonimen
Ooo, hvala, hvala za čestitke. Madonca sem važna user posted image ....Res se počutim odlično, ko imam študij za sabo, pa vendar po drugi strani pa se mi zdi, da bom kar malo pogrešala naš fax.

Nyah, pozdravi dr. Bernika, hehe..user posted image Kdaj pa imaš kaj CTG?

Nemsis, moj mentor je bil dr. Kovačič iz EF, predsednik komisije pa dr.Peček. Več o zagovoru pa na privat.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
20.12.2005 9:02:45   
Natasa-6
Pozdravljene, januarčice!
Po dolgem času se spet malo oglašam. Caffee, čestitam!

Modrčke za dojenje imajo poceni in dobre v City parku v Lj zraven drugih modrčkov in pa v Sanolaborju, povsod 100% bombaž, v City parku so malo cenejši, v Sanolaborju pa malo lepši.

Kako pa se kaj pripravljate na praznike? Še malo, pa bo novo leto,potem pa naš mesec! Lepo praznujte in uživajte  v zadnjih trebušastih dneh!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
20.12.2005 9:13:48   
sonček balonček
Čestitam za dioplomo, lepo da is ob nosečnosti zmogla. Ko bi jaz zbrala dovoljmoči za magistarsko nalogo...

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 203
20.12.2005 9:41:03   
lumpy
Cafee, čestitke - ta prava si, da si to zmogla v nosečnosti.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce modrčke za dojenje imajo drugače tudi kar v teh trgovinah z perilom ( Palmers, Lisca...). Sama sem jih gledala v Palmersu, imajo zelo lepe, bombažne, v črni in beli barvi, ter celo tisti so, ki nevtralizirajo vonj po mleku - pa niso pretirano dragi 5.000,00 tolarjev pa malo čez.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 204
20.12.2005 9:52:00   
pikica*
Ojla!

Zdaj se pa še jaz malo oglašam. Čez vikend računalnika skoraj nisem povohala, včeraj pa je internet nekaj štrajkal.

Caffee, čestitke za diplomo. Jaz se pa še nekaj matram in upam, da bom pred ime čim prej dodala še tisti mag. Ampak vem, da nam bo takrat našauser posted image  že delala družbo.

Mene pa kar nekaj matra počutje. V soboto me je nekaj špikalo in enkrat sem se od bolečine kar sesedla. Potem je bilo pa bolje. Zdaj je kar ok, razen pritiska, ki kar noče in noče ubogat. Ves čas je previsok in se bojim, da bo treba it nazaj h G. (no, tako mi je ukazala). Predvsem pa se bojim, da pristanem v bolnici in mi celo sprožijo porod. Poskušam počivat, ampak ne pomaga kaj bistvenouser posted image .

Zunaj je pa tako lep sonček, da bo treba it malo ven pogledat. Bi ga bilo škoda zapravit za računalnikom. Uživajte!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 205
20.12.2005 11:10:11   
Nannn
Dannnn user posted image

caffee ti pa si faca res da si se v tem zadnjem mesecu dokoncala fax cestitam  user posted image user posted image  ze tako se slabo pocutimo in verjamem da ti ni bilo lahko...

Modercke pa imate lepe od Lisce in v Muellerju jih dobite ugodno...jest mam sedaj dva od Lisce in jih kar nosim ker me nic ne zulita kot ostali od prej...danes sem se odlocila da da bom spakirala se za mene in naso user posted image  da bo mir....jutri mi priprelje mizar previjalno mizo in ze komaj cakam da jo ocistim in pospravim cunjice v njo user posted image  kako boste praznovale kaj Bozic in Novo Leto?Po pravici povedano jest nimam nobenega feelinga da bo cez dober teden Bozic...kar nisem v nekem pricakovanju in kar nekaj brez volje....in Novo Leto mi je zadnja skrb...Bozic itak da bomo praznovali v krogu moje druzine in mojega...Novo Leto pa baje ali pri nas ali pri nasih prijateljih se se nismo odlocili...itak pa se sama ne vem mogoce bom ze kje v Postojni user posted image  nikoli se ne ve...predvsem se slabo pocutim in posledicno nimam feelinga za praznike...drugo lepo bo definitivno drugace ker bo se nasa user posted image  z nama in bo se bolj veselo...

Dosti nakladanja...

Lep soncen dan Nannn user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 206
20.12.2005 11:52:40   
AlenkaIST
Lepo pozdravljene user posted image

Caffee tebi vse čestitke, ostale pa ...
Sploh ne vem kaj naj napišem. Ravno sem končala s pisanjem novoletnih čestitk, zdaj pa najbolje da vse skupaj še malo pospravim.

Počutje je trenutno v redu, čakam pa na pregled ki ga imam v četrtek. Me prav zanima ali bo CTG kaj pokazal user posted image . Mislim, da ne. Vseeno pa bo zanimivo tam ležat. Jaz še vedno navijam za 10.1.

Grem pa zdajle preizkusit tisti znameniti čajček iz malinovih listov. Me prav zanima kakšen okus ima user posted image . Vam javim, če je za kaj....

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 207
20.12.2005 11:55:53   
MatMaj
Uffuser posted image  sem potrebovala pol ure, da sem preletela kaj vse ste napisale v teh par dneh kaj me ni bio blizu. Kako kaj? A je kaj novega?

Prvo, da čestitam Caffee, saj to je pa res volja, da opraviš to med nosečnostjo in seveda zaključiš tik pred koncem...user posted image user posted image user posted image

Kot drugo pa to, da sem včeraj imela zadnjo kontrolo pri svoji g. Našuser posted image user posted image  je v pravi legi in v pripravljenosti, tako, da so bile besede moje g včeraj takšne: Danes pa kar po nakupih za darila, saj se lahko zgodi da boste čez praznike noter...user posted image user posted image user posted image

Skoraj sem z mize dol padla. Maternica se mi namreč krči in očitni so moje ugotovitve pravilne, da že imam blage popadke.
Vsak čas vam lahko poči mehur, ali še znate dihanje, pazite, da ne boste ostali brez sape, itd, itd.... Kar strah me je.user posted image  Jaz bi pa tako rada bila januarka...user posted image user posted image user posted image . Jutri pa še imam ctg v porodnišnici, če bom seveda do tja še prišla ali pa bom že prej rodila...user posted image

Kaj morem? Nič! Čakam in upam, na najboljše...user posted image

Lp user posted image  MatMaj

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 208
20.12.2005 12:26:17   
AlenkaIST
MatMaj, drži se. Pa da javiš takoj ko se bo kaj dogajalo!!!
Želim pa ti hiter in čim manj boleč potek....

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 209
20.12.2005 14:50:20   
Nannn
MatMaj ocitno bos res ti prva srecka ki bo zagledala svoj zakladek user posted image  drzi se in javi kaj dogaja pri tebi...

Mene pa takoooooooo boli kriz da se mi bo zmesal user posted image

LP Nannn

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 210
20.12.2005 15:00:31   
puri
Caffee,....ČESTITKE ŠE OD MENEuser posted image user posted image user posted image

Moje počutje je enako, kot je bilo......otrdevanje trebuha se še vedno ponavlja, samo malo manj, komaj se prepogibam, ker me vse boli tam spodaj, pa noge me bolijo, pa zgoraj me že vse tišči, ker ni več veliko prostora za malega pikca,.... tudi oblečem in slečem se težko, da ne govorim o oblačenju nogavic in obuvanju čevljev. Pa tudi pri meni se včasih pojavi zatekanje, predvsem rok, tako da sem včeraj dala komaj dol vse prstane in sedaj je najbolje, da jih sploh nimam več, samo mi je kar malo čudno biti brez poročnega prstana.

Drugače pa tudi jaz nimam občutka, da se bližajo praznikiuser posted image ,....pa vsako leto sem se tako veselila, to je bil zame najlepši čas v letu, letos bi pa najraje to kar preskočila, kar hočem, da bi bilo vse to čimprej mimo, pa da bo že januar - NAŠ MESECuser posted image

MatMaj,mogoče boš pa ti res že do konca Novega leta v naročju držala svoj zakladekuser posted image ,.....sporoči, če bo šlo zaresuser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
20.12.2005 15:22:10   
renan
Joj super MatMaj. Upam, da bo tudi moj user posted image prišel kakšen teden prej. Jaz ga čutim, da ima glavico že tik nad sramno kostjo, vendar me še vedno pošteno tišči pod rebri. Ko se sklonim in brcne, imam občutek, da mi bo rebro kar ven porinil.
Tudi jaz sem že brez prstana. Ravno pravi čas, saj imam še zdaj sledi, kako se mi je začel zarezovati v meso.
Cafffee vsaka čast. Jaz sem želela iti v nosečnosti izpit za sodnega prevajalca delat, pa sem bila taka lenoba, da ni bilo nič iz tega. Še dobro, da sem dipl že pred leti, drugače je ne bi nikoli...

Fajn bodite vse in božajte svoje ogromne trebuhe!
Renan (PDP 10.1.2006)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 212
20.12.2005 15:28:23   
MatMaj
Ja, verjetno bom res...user posted image  Me pa je postalo strah...user posted image   Boli me pa vse. Križ, jajčniki, pa mi trebuh otrdi, pa mine, pa spet otrdi... In tako na vsako uro. Jaz pa sem si tako želela, da bi bilo januarja. user posted image  Dobro, da sem včeraj kupila še kremo za malega in alkohol. Zdaj sem pa res v nizkem štartu. Edino smrekice si nisem postavilauser posted image , čeprav sma jo imela namen. Sicer pa, če danes ponoči rodimuser posted image  ..... sem lahko že za vikend doma, če bo vse ok z mojimuser posted image ?????????

Pa ko vstajam me hudo boli čisto spodaj pri sramni kosti. Težko se vzravnam... kot, da bo ven padel. Ful mi dol pritiska. Kar tresem se od straha in ne morem nehat mislit na vse skupaj. Ko bi se vsaj lahko malo pomirila. Mam občutek, da bom vse skupaj samo pospešila, zaradi straha...user posted image
Pa tak se veselim svojega malegauser posted image user posted image . Kar na jok mi sili vedno bolj....user posted image user posted image user posted image

Grem počivat domov... Držite pestiuser posted image user posted image user posted image , da bom še malo vzdržala...  Samo en teden bi bilo dovolj.....

Lp, prestrašena user posted image  MatMaj

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 213
20.12.2005 21:20:28   
Nyah*
Matmaj drzi se, mislimo nate...
Ce rodis, razmiljaj pozitivno, bos pac prva srecka nosecka, ki bo spoznala svoj zakladekuser posted image , vse nas to enkrat caka, bos pac prebila led, da bo le vse okuser posted image .

Jaz sem danes imela pregled, spet UZuser posted image , nas-a user posted image  tehta 2670g, kar je dovolj za starost 35 tednov, lepo se razvijamo, vse ok...
Narocena sem sele cez 3 tedne, nimam se napotnice za porodnisnico, ne napotnice za CTG user posted image , ocitno samo jaz se nisem tega skozi dalauser posted image , drugace nic posebnega. nas-a je zelo zivahen, velik, sedi po turskouser posted image . Ritko ima pod mojim nosom skoraj, glavo pa mojem mehurjuuser posted image , zato me tako dol tisci in za vsako kapljico letam na WC. Ni kaj, nase dete ze sedaj zna uzivat in si isce mehko posteljo ze notriuser posted image user posted image . Sem pa se cisto zaprta, tako da bom zgleda na koncu januarja se edina na tej temi...

Caffee, te Bernik nazaj pozdravlja user posted image user posted image . Kdaj mas spet pregled, pa CTG pa to? A si ti sedaj ok?

Lepo, mirno nocko vam zelim!

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 214
20.12.2005 22:11:07   
lonja
Hojla dekleta,

ko sem prebrala znake, ki jih omenja Matmaj je tud mene kar mal stisnilo pri srcu, čeprav se naše pupe user posted image user posted image  full veselim. Glede na naš PDP (01.01.2006) bi se lahko zgodilo tudi nam vsak čas. Sva bili dans pri zdravniku, zaradi izcedka sva fasali svečke canesten, ki naj bi si jih 6 dni dajali v nožnico, pa mi je rekel G., ja, če vas pa prehiti, pa jih pač prenehate jemati. Me je kljub velikemu pričakovanju kar streslo. Ja, punce, zdej gre zares.

Moj user posted image  še vedno vsak dan potrpežljivo čaka na tisti pravi gnezditveni sindrom, so mu rekli, da ko začnemo po tleh pomivat, pa okna umivat, da to je pa čist sigurno znak, da se bliža dan D.

Caffee, tudi jaz ti iskreno čestitam. Tistim pa, ki nas še študijske obveznosti čakajo (tud meni manjka le še magistrska naloga) in ki iskreno upamo, da bo v tem letu porodniške kaj več časa pa, da bomo takoj po porodu začele drug drugo iskreno spodbujati k zaključku študija. Ste za?

Kje ste pa malinov čaj kupile, tiste, ki ga že veselo pijete? Pa ne mi svetovat Maribora, prosim, glede na to, da sem iz okolice Ljubljane.

Torej, dekleta, katera bo v lj. porodnišnici v naslednjih 3 tednih, z besedo na dan? Me zanima, če se bom s katero od vas srečala.

Za odhod v porodnišnico pa tudi men manjkajo še modrčki za dojanje, glede na vaše dobre nasvete, se bom morala v kratkem odpraviti ponovno v trgovino.

Punce, lep pančkajte, božajte bušije, saj vidte, da jim to koristi, ko so tako lepo pridno noter na toplem.

Lep večer in dober panček

lonja in user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 215
20.12.2005 22:46:33   
Nannn
MatMaj ocitno gre pri tebi zares...zato se drzi in ce bos se doma se nam javi kaj dogaja pri tebi user posted image  mene je tudi takoooo strah poroda da bolje da cimmanj razmisljam v tej smeri...ampak je neizogibno...ampak tolazi se z tem da potem zagledas to malo bitje in baje pozabis na ves strah in bolecine....cimmanj naj te bo strah in srecnooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj nam bo mirna nocka z velikooooooooooo spanja...

Nannn user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 216
21.12.2005 9:01:47   
nejca1
MatMaj - ej, mene je kar strah postalo, čeprav imam do PDP še 28 dni. Vendar ena mora začeti, in ne skrbi ti boš to opravila za levo roko. user posted image

Caffee, tudi tebi čestitke za diplomo, zdaj pa te čaka še težja naloga, diploma številka 2. No, pa tudi to boš opravila z odliko. user posted image

Včeraj sem imela pregled in prvi CTG, vse je ok, sem zaprta, "čista" kot je rekla G, pritisk je ok, le kilogramčki rastejo, spet eden več, skupaj že +15.

Danes sem tudi prvi dan v porodniški. a katera ve, kako se nakazujejo dinarčki?

Z user posted image  sva v poendeljek kupila ležalnik za user posted image , sva najprej mislila tistega v akciji, ampak možeku ni bila všeč barva, ker so ostale prodali in sva kupila še boljšega za 10.000, in še eno zadevco - vrtiljak z lučko in glasbo za nad posteljico. Ko bo to pripravljeno, bo dala slikco v album. Drugače pa nabavljam še malenkosti, kremice ...

Zdaj moram še zavitiuser posted image , ker se božiček približuje ...

Se slišimo, pozdravček od user posted image  in user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 217
21.12.2005 11:15:00   
šmarnica
Pozdravljene! Po dolgem času se vam zopet oglašam - verjetno ste tako ali tako pozabile, da sem bila tudi jaz januarčica. Moram vas "razočarati" - očitno sem vas vse pehitela - 26.11.2005 se je v LJ porodnišnici rodila naša princeska. Prehitela je za cela dva meseca, zato sva bili do tega tedna v porodnišnici na EINT. Mala je prava mala junakinja - lepo je prestala tedne v inkubatorju in sedaj se že cartava doma. Ob rojstvu je tehatala 1790 g in merila 43 cm. Sedaj ima že 2290 gr in 48 cm. Je temnolasa (in s tako frizuro, da bi ji lahko že špangice pripenjala) lepotica. Pridna pa tako, da sploh ne vem da jo imam - v celem mesecu še ni jokala. Niti ponoči - pravzaprav jo moram jaz zbujati, da se nahraniva.
Vsem ostalim želim še naprej lepo nosečnost - in zdržite do januarja.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 218
21.12.2005 11:38:41   
Nyah*
Draga moja smarnicauser posted image !

Ko sem tole brala sem kar user posted image  zraven, od srece da je vse uredu seveda!
Jaz sem bila pa ze dvakrat na pregledu in cakala, da se mi pridruzisuser posted image .

Res sem ful vesela zate in tvojo princesko, ki si si jo tako zelela! Pazita nase, crkljajta se, pa naj bo v veselje tebi, ocku in fantom!!

user posted image user posted image ISKRENE CESTITKE, nesojena januarka, VELIKO LEPIH TRENUTKOV Z MALO SLADKO PUNCKO, DA BI BILI ZDRAVI IN BI SE TAKO LEPO NAPREDOVALI!user posted image user posted image

Ce imas moznost nam prosim pokazi kako princeskino slikico!

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 219
21.12.2005 11:47:31   
šmarnica
Nyah - hvala za lepe želje. Tudi jaz sem se veselila, da se bova še kdaj srečali v vrsti pri dr. Berniku, pa žal ni šlo. Je bil prijetno klepetati s teboj.
Glede slikic pa se bo mož potrudil in jih nekaj dal v album. Imamo jih cel kup, saj smo jo ves čas veselo slikali. Boš videla, kako je "srčkana" na tisti slikici, ko ima v ustih najmanjšo dudo, kar se jih da kupiti, pa ji je vseeno skoraj čez cel obraz.
Včasih se prav zabavamo, ko vidimo, kako je vse gromozansko na njej. user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 220
21.12.2005 11:51:16   
Nyah*
 A se spomnis, se hecali sva se, da se zna zgodit, da bos doma v banji rodila, huh, smotki, sploh nisva slutili, kaj te caka user posted image .

Pa ti, si ok? Je bil  porod lahek?

Daj mali pikici lubcka na mala licka! Kako bi jo rada videla!!

No sej se bomo verjetno kaj srecali na sprehodu okoli jezera aneuser posted image

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 221
21.12.2005 12:04:08   
nejca1
Šmarnica, vse naj naj za tvojo štručko, očitno je že morala pohiteti. Lepo se imejte in se cartajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 222
21.12.2005 13:33:12   
lumpy
user posted image  Šmarnica, vse čestitke obema - tebi in tvoji princeski.   user posted image
Lepo da je z vama vse ok, čeprav sta pohiteli user posted image .

Kako je pa kaj z Mat maj - o? Je še doma ? Je šla? Katera kaj ve ? user posted image

Ko sem vas takole brala punce, sem se zavedla, da zdaj gre pa pri vseh nas - januarčicah - že resnično zares, vsak dan lahko pričakuješ, a bo ali ne bo, čeprav meni se še sploh ne zdi da bi mogla iti roditi, se mi zdi da je še tako daleč.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 223
21.12.2005 14:06:23   
AlenkaIST
Šmarnica, iskrene čestitke !  user posted image

Glede MatMaj ne vem ničesar. Mi je pa obljubila, da javi ko se kaj zgodi. Tako da zaenkrat še nisem prejela nobenega sms-ja. Sporočim če bo kaj!

Jaz sem se pa spet mal potepala s taščo in jo celo nahecala, da je kupila tisti stolček v BC. Tako, da imam zdaj svojega in ne bom ostala brez, ko bom morala sposojenega vrniti. Je pa tudi tako, da je sestra od mojga drugič noseča in bo tudi njej prišel prav.

In kako ste kaj ostale januarčice? Jaz imam jutri prvi CTG in pregled. Me prav zanima kaj bom zvedela. Jutri se tako verjetno ne bom nič oglašala (bom kar cel dan v LJ). Če bo kaj,bo že katera sporočila na RR user posted image

Lepo se imejte in strah na stran!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 224
21.12.2005 14:10:03   
AlenkaIST
LONJA, malinove liste sem jaz kupila v Cityparku, tam v bližini Mobitelovega centra je ena zeliščna trgovina. Tam notri ga imajo.

Vem, da sem rekla, da vam sporočim kakšen okus ima, ampak ga še nisem sprobala. Ali pozabim ali pa se nekako kar ne morem prepričat, da bi si ga pripravila.

Koliko pa vas bo prakticiralo ta malinov čaj?

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?