Nyah*
|
Ojla! KOlk smo hecne, vse s podobnimi tezavami, rade smo po drugi strani pa komaj cakamo nase . Tudi meni otrdeva trebuh, zvecer ko se umirim, sramna kost pa me boli ponoci, ko moram na WC in se zbudim, pa vcsaih je kr neprijetno... Jaz sem koncno domaaaaaaa , vceraj prvi dan, pa je res fajn obcutek, da mi ni treba ob 6-ih vstat, ampak malo podaljsam... Sem mislila, da se bom kar takoj lotila priprav, pa evo me, ze dva dni samo srfam po netu, lenarim, berem,..., ampak to trenutno pac rabim, bom ze se vse uredila, upam le, da naju ne prehiti. Danes greva z spet malo po nakupih, sem opazila, da imam premalo zabic za babyja, pa dekica mi se manjka, pa kr nekaj stvari se. Greva si tudi v zivo ogledat quinnyja , ki ima se kosaro in lupinico zraven, zaenkrat se nagibava k nakupu tega, speedy je se mi zdi. A ga katera ima? Kaksen je? Je precej drag, pa meni trikolesniki naceloma niso vsec, je pa ful lahek in prakticen za vozit baje. Drug teden imam pa pregled, potem pa po moje kar bolj pogosto, na dva tedna lai kako. Komaj cakam tudi svoj prvi CTG, ceprav ne vem, kdaj mi ga bodo delali, da slisim srcka in brcike svojega angelcka. Ne boste verjele, se za imena se nisva dokoncno odlocila , sva frajerja ane. Lep dan vsem, pejte na soncka, pa bozajte busije!
|