|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
12.12.2005 16:40:25   
nejca1
Kje ste, sotrpinke? A vas zebe?user posted image  Ja, danes je pa prav opšteno mrzlo ... Zato ste verjetno tako kot jaz na toplem in grejete  svoje user posted image . Mene danes tako spet bolo desno pod rebrami, da je za znoret, sploh ne vem več, kako naj se naštimam.
Kakšen dan je vse ok, spet drugič pa špika in predvsem boli tam spodaj user posted image , da si že kar želim, da bi mali Jan že pokukal. V bistvu si z možekom rečeva, da lahko pride prej, samo da bo vse z njim v redu. V sredo bom točno polnih 35 tednov, potem pa še še pet tednov....user posted image

Povsod je veliko napisanega o dojenju, kako in podobno, mene pa zanima, kako menjaš dojki. A vsak obrok druga dojka? Verjetno se bo kateri zdelo smešno, ampak res kako je s tem? user posted image

Malo kar zavidam Tinkimiški, ki je najbliže svojemu sončku. no, pa saj bodo tudi naši kmalu tu ...

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
12.12.2005 16:55:15   
LE&TA
Nejca, jst mam jutri v materinski temo o dojenju, tko da ti lahko jutri poročam!

Kaj pa pomeni to otrdevanje? jst pr sebi tega nisem še opazla.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 102
12.12.2005 18:45:44   
meta22
Hojla čveke!

Ja, ja, se vidi da še je samo en mesec do prihoda naših srčkov. že pri vsaki se nekaj dogaja. vse jamramo da bomo prej rodile, potem pa bomo vse že čez rok jamrale kak smo boge. user posted image user posted image user posted image  pri meni je špikanje in ptrdevanje na dnevnem redu vsaj nekajkrat. pa se ne sekiram več, ker sem se nekako prepričala, da se telo tako pripravlja na porod. hvala bogu.

sem še sama probala če se pri meni v nožnici tudi kaj dogaja, ker ste me kar malo prestrašile. pa pri meni ne opazim nič novega. no, nič takega kar bi lahko bila glavica.

probleme z kolostrom pa jaz še nimam. nič ne curlja. upam da bo pozneje dovolj mleka da bomo lahko papali pri mamici.

ta teden greva z mojimuser posted image na ogled porodnišnice. rada bi si prej malo ogledala vse skupaj, pa tudi kakšno osebje je tam me zanima. pa sam potek poroda- kakšne so možnosti,... pa ve ? ste se že odločile za porodnišnico? me zanima tudi če boste mele pripravljen porodni načrt- mogoče celo napisan. sama napisano ne bom imela nič, mam pa približno v glavi kako bi naj potekalo vse skupaj. sicer pa nikoli vse ne teče tako kot predvidevaš- vsaj pri meni. posebej pa še pri takšni stvari kot je porod.

ponoči spim ko top, razen sprehodov na wc (trkam na les). je pa kakšen dan, ko preveč razmišljam. takrat se to ponavadi zavleče pozno v noč. saj veste, kakšen bo porod, kako bo pozneje, če bom zmogla, ... pa zmeraj na koncu ugotovim, da pa nekako že bo. še vse je šlo, pa se pri tem verjetno ne bo ustaVIL SVET.

bodite pridne pa se slišimo (tipkamo)!

LP
meta

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 103
12.12.2005 18:49:06   
meta22
aha pa še to- glede dojenja. nam so v materinski šoli rekli, da vsak obrok druga dojka. tako da si moraš zapomniti katera je bila zadnja, da potem menjaš.

čao
meta

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 104
12.12.2005 19:13:20   
alenkica
živjo! Jaz pa bi vas rada nekaj vprašala. Zanima me, ali veste zakaj mi otekajo roke in noge? Ali je to normalno? PDP imam 8.1. in me je malo strah, da je kaj narobe z mano. Ali ste že slišalezato in zakajse pojavlja?

Hvala za odgovore!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 105
12.12.2005 23:14:39   
Nannn
Hojla sotrpinke user posted image

Koncno prisla do PC-ja...sem cel dan letala okoli in popoldan sem imela kontrolo ker sem se zadnjic slabo pocutila...moja pupa je v redu maternicni vrat je se vedno zaprt edino malo omehcan je ampak ni panike...spim ful slabo ampak sem se ze navadila...me pa do petka daje kriz in najprej sploh nisem vedela kaj mi je...danes pa mi je moja G rekla da mi pupa pristiska na nek zivc tako mocno da sem fasala isias in sem skoraj nepokretna user posted image  in komaj hodim...samo masaza in hoja mi pomagata in nic drugega...to se pravi da sploh ne morem dolgo pocivati ker skoraj da ne morem vstati user posted image  hudo kaj takega ne morem verjet da se mi je zgodilo...se kaksen teden sem bila vsa poskocna sedaj pa skoraj da ne morem hoditi...iz prsi se mi na momente kar ornk pocedi ven...vcasih bolj prozorno  vcasih ze bolj rumeno...baje je normalno...glede zatekanja pa je normlano da se to dogaja...tudi jaz na momente zatekam v gleznje in roke ampak v mejah normale...alenkica moras pa to omeniti svoji G da pogleda do katere meje si zatekla ker baje prevec ni v redu...pij veeeeeeeeliko tekocine in cim manj soli pa bo bolje....

Zelim vam mirno nocko in se tipkamo user posted image

Nannn user posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 106
12.12.2005 23:17:02   
Nannn
Mene se nekaj zanima...kako bi mi lahko opisale otrdevanje trebuha?

Nannn

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 107
13.12.2005 7:47:17   
puri
Nannn, meni se zdi otrdevanje trebuha, kot en pritisk v trebuhu, ki je vedno močnejši in vedno bolj napenja trebuh, tako, da je čisto trd. Nato pa ta pritisk počasi spet popušča.
Mogoče bo znala še katera druga kako drugače opisat, samo pri meni je tako.

Meni k sreči sedaj malo manj otrdeva,.... tako kot je normalnouser posted image

Me je pa danes ponoči tako zelo bolelo spodaj, če sem se hotela preobrnit na drugo stran, da sem večkrat kar obupala in zaspala nazaj kar na istem boku.
Pa že dva dni mi je skos nekaj slabouser posted image , pa ne vem zakaj,...če jem, mi je slabo, če pa ne, pa tudiuser posted image . Se še pri kateri pojavlja slabost, ker ne vem, ali je za to lahko vzrok nosečnost ali pa kaj drugega?

Včeraj sem pa dobila odločbo za 57.000 sit in me zanima, ali mislite, da bom tudi jaz dobila nakazano že ta mesec 15-ega, ali bo šele drug mesec. Rok za pritožbe je namreč 15 dni, zato ne vem, če mi bodo že sedaj nakazali,...kaj ve mislite? Bi mi pa prav prišel denar še ta mesec, ker je bilo sedaj ogromno izdatkov.

lp

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 108
13.12.2005 7:57:29   
Anonimen
Dobro jutro! No, jz sem pokonci že od 03.00 - so me zbudile bolečine podobne PMS-ju. In sem čakala, da bodo začele postajat vse hujše in pogostejše. Pa niso. Ob 05.00 se je vse umirilo, dete pa je začelo brcat. Zeham kot nilski konj, zaspati pa ne morem...user posted image

Nann, pri otrdevanju trebuha je pri meni tako, da mi trebuh kar naenkrat "zakrkne" ali zategne in postane naenkrat cel trd kot nogometna žoga. Pri meni traja kako minutko, dve, potem pa popusti. Ne boli nič, je pa nekoliko neprijetno.

Mene pa zanima kako izgleda pregled v 36.tednu? Kdaj te dajo na CTG? In kdaj te 3. testirajo za toksoplazmozo?

Aja! Pa še to! Tole je pa skoraj nujno vprašanje: A je možno, da so mi uplahnele prsi, namreč nimam več tako napetih in bolečih? Al je to normalno
ali ni?

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
13.12.2005 9:52:04   
tinkamiška
Hoj!

No, meni pa vsak dan v intervalih otrdeva trebuh, včasih že prav malo boli, ampak potem vedno mine, tako, da zaenkrat še ne bom zagnala panike. Tako kot ste že napisale trebuh zategne in otrdi kot kamen.
Moja punčka se je kar precej umirila in čez dan naštejem nekje 16 gibov, kar je precej manj, kot pred 14 dnevi.

Glede joškic, se je tudi meni zdelo, da so uplahnile, predvčerajšnjim so me bolele kot šus in danes so spet napihnjene. Tako, da je verjetno normalno, da si vzamejo malo pavzeuser posted image

Jst sem mela CTG prvič pri 35t5d in ga imam zdej vsak teden. Upam pa, da bom mela ta četretk še zadnji UZ, ker ga nisem imela od 30t dalje in nimam pojma kako velika in težka je najina punčka.

Tako, sem se malo razpisala in se mogoče kasneje še kaj javim.

Lepo se imejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
13.12.2005 10:02:04   
AlenkaIST
Uf, kakšne debate!user posted image

Trebuh mi otrduje kot da bi iz notranje strani napihnil žogo. Nekakšen pritisk, ja. Je pa pol nekaj časa čist trd, pa spet mehek. Jaz se nič ne sekiram. Pač počakam, da mine. Ko bo šlo zares naj bi bila zraven še itak bolečina. Kakšna pa ne vem (Puri daj ti pojasni).

Kaplja in curlja mi še nič.

Zadnje noči spim v redu. Vstanem, grem na wc, pol pa kar nazaj v mižule.

Nannn, zakaj pa ti user posted image  kar naenkrat pritiska na živc? A sta mal preveč user posted image ? A nisi zadnjič rekla da kar vsak dan user posted image ? Zdaj pa imaš.

Puri, jaz sem odala papirje prejšnji mesec in so rekli da bo zdaj. Kdaj pa si jih oddala?

Jaz sem končno dobila odločbo za porodniško. A po porodniški koristimo pa še tisto skrb za nego in varstvo otroka??? user posted image

Moje prsi so bile čvrste kot breskvice samo na začetku. Pol ne več. Zdaj imam občutek (verjetno zaradi trebuha) da so še manjše kot pa prej. Bom še ta slab mesec počakala, pa vam pol sporočim kakšne imam user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
13.12.2005 10:18:29   
puri
Alenka, jaz sem vlogo oddala 30.11., samo na odločbi pa piše, da sem oddala 2.10.user posted image ,...to mi sploh ni jasno!!! Tako, da sedaj ne vem, kateri datum bodo upoštevali.
No, bomo videli, samo dobro bi bilo, če bi dobila dinarčke še ta mesec.

Glede bolečin zraven otrdevanja, pa ne vem, kako bi jih opisala,...v trebuhu zraven pač začutiš še neko bolečino, ki pride kot en val in ko se to ponavlja na vsakih 5-10 minut, je sigurno TO TOuser posted image Takrat kar veš, da gre zares, zato, ker je to čisto nova bolečina, kot smo jih pa drugače vajene sedaj bolj proti koncu nosečnosti.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 112
13.12.2005 10:46:03   
MatMaj
Lepo pozdravljene...

Vidim, da imamo enake težave. Glede otrdevanja trebuščka mislim. Tud meni otrdeva in mine pa spet otrdi in mine. Samo zdaj mi je zraven otrdevanja že dvakrat postalo malo hudo, ni bilo tako nedolžno brez bolečin. Sem morala že malo bolj globoko dihat zraven, ker mi je vse tako dolj pritisnilo, da sem mislila, da bo mali kar ven padel. user posted image  Imam pa eno vprašanje. Kaj pa ko greste na vodo, vas boli kaj? Mene namreč zraven lulanja kosti bolijo ko hudič. In vedno nižje doli čutim miganje. Nič več tako visoko kot prej. Se mi včasih zdi, da kar vem kje ima glavico ko se obrne. Pa strah me je hodit na vodouser posted image .... kaj pa vem. Imam občutek, da se bo nekaj zgodilo...user posted image
A mislite, da je možno dokler voda ne odteče???user posted image

LP

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 113
13.12.2005 10:47:56   
MatMaj
Aha, glede teh 57.000 tisočakov pa jih dobimo decembra, če ste seveda oddale do konca novembra papirje.user posted image  Tako je meni povedala.

LP

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 114
13.12.2005 11:02:27   
pikica*
Trebuščki nam že kar lepo otrdevajouser posted image . Meni tudi...malce zoprn občutek, ampak se ne mislim nič pritoževat, dokler ne bo bolelo. Bolj zoprne so druge bolečine. Danes npr. komaj hodim, ker me tako user posted image  boli sramna kost, oziroma malce bolj levo. Leve noge zaradi bolečin skoraj ne morem dvignit. Očitno je to posledica včerajšnjega pretiravanja. Z user posted image  sva namreč včeraj do konca uredila otroško sobico, kar je vključevalo barvanje sten in premikanje pohištva. Večino je sicer naredil user posted image , vendar nisem mogla kar stat zraven in gledat in sem seveda pomagala. Danes pa čutim posledice. Bo treba popoldne res počivat. Ampak kaj, ko ni časa za take zadeve.user posted image  Danes imam kontrolo pri zdravnici in bomo videli kako kaže s prihodom naše user posted image . No, do Novega leta naj kar počaka, potem pa jo bomo začeli priganjatuser posted image .

Papirjev za porodniško in denar (namesto paketa) še nisem oddala. To imam v planu za drug teden. Bo tako vključena še novembrska plača. Denar potem najbrž dobim januarja. Bomo že počakali.

Uživajte!user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 115
13.12.2005 11:29:51   
Nannn
Dannn,

Ja kot vidim meni se nic ne otrdeva trebuh sem imela pa ze kar veliko laznih popadkov in na zadnjem CTG-ju mi je pokazalo enega...priv CTG sem jest imela isto kot tinkamiska in naslednjic ga imam tudi...zadnji UZ sem imela v 31 tednu in sedaj nic vec...je moja G vceraj rekla da user posted image  tehta cca.2.7 kg kar je baje normalno...denar bomo pa vse dobile jutri user posted image  ze komaj cakam....tale isias ki ga imam jest pa nima nobene veze z user posted image  in pravi G da lahko se vedno user posted image  ampak sva se odlocila da ne bova vec user posted image  moje prsi niso nic uplahnile in so take velike user posted image  ponoci pa mi je spet tekel kolostrum ven in sem imela majco cisto mokro se na rjuhi se je ful poznalo user posted image  sem pa spala kar v redu in sla na wc samo enkrat user posted image  sramna kost me pa tudi tako boli da je za znoret treba mal bolj masirat ker mi pomaga...

Lepo se imejte Nannn user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 116
13.12.2005 11:39:13   
AlenkaIST
Mene je prav groza ko pomislim na user posted image , pa ne zardi zdaj ampka ker bom še pol morala taaakooo dolgoooo čakati user posted image user posted image user posted image

Drugače pa se mi prav fajn zdi ker sem danes prvi dan uradno na porodniški user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 117
13.12.2005 11:43:11   
Nyah*
Ojla!

KOlk smo hecne, vse s podobnimi tezavami, rade smo user posted image  po drugi strani pa komaj cakamo nase user posted image . Tudi meni otrdeva trebuh, zvecer ko se umirim, sramna kost pa me boli ponoci, ko moram na WC in se zbudim, pa vcsaih je kr neprijetno...

Jaz sem koncno domaaaaaaauser posted image user posted image , vceraj prvi dan, pa je res fajn obcutek, da mi ni treba ob 6-ih vstat, ampak malo podaljsam... Sem mislila, da se bom kar takoj lotila priprav, pa evo me, ze dva dni samo srfam po netu, lenarim, berem,..., ampak to trenutno pac rabim, bom ze se vse uredila, upam le, da naju user posted image  ne prehiti. Danes greva z user posted image  spet malo po nakupih, sem opazila, da imam premalo zabic za babyja, pa dekica mi se manjka, pa kr nekaj stvari se.

Greva si tudi v zivo ogledat quinnyja user posted image , ki ima se kosaro in lupinico zraven, zaenkrat se nagibava k nakupu tega, speedy je se mi zdi. A ga katera ima? Kaksen je? Je precej drag, pa meni trikolesniki naceloma niso vsec, je pa ful lahek in prakticen za vozit baje.

Drug teden imam pa pregled, potem pa po moje kar bolj pogosto, na dva tedna lai kako. Komaj cakam tudi svoj prvi CTG, ceprav ne vem, kdaj mi ga bodo delali, da slisim srcka in brcike svojega angelcka.

Ne boste verjele, se za imena se nisva dokoncno odlocilauser posted image user posted image , sva frajerja ane.

Lep dan vsem, pejte na soncka, pa bozajte busije!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 118
13.12.2005 11:50:49   
AlenkaIST
Se tudi midva še nisva odločila glede imen. Imava 3 v ožjem izboru. Če ne prej ko pride ven, bomo že vedili katero ime je pravo user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
13.12.2005 12:43:59   
pikica*
Midva sva kupila Quinny-a. Ampak Buzz-a. Kupila sva ga ravno zaradi nizke kilaže, dobre okretnosti in zelo kompaktnega zlaganja. Gledala sva tudi Speedy-a, ampak mene nekako moti tisti sprednji del, ki je kar malo preveč ven potegnjen. Na koncu sva se zato odločila za Buzz-a. Košare pa nimava. Sva razmišljala kaj naredit, na koncu pa sva rekla, da zaenkrat odpade. Če se bo izkazalo, da jo potrebujemo, jo pa še vedno lahko dokupimo.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 120
13.12.2005 13:51:18   
renan
Pozdravljene Januarčice!

Jaz sem imela včeraj drug CTG. Vse je v redu z malim user posted image . So mi pa odkrili nizko vrednost hemoglobina in moram jemati železo.user posted image To vsaj razloži, zakaj sem zadnje čase tako hitro utrujena in zakaj tako dolgo spim.
Imam danes občutek, da se mi je trebuh spustil in da se je user posted image navzdol spustil. Se tudi jaz veselim 15. decembra in nakazila...:)))
Je še katera, ki ji ne teče mleko? Meni se je pojavilo enkrat v 20. tednu, zdaj pa nič več. Upam, da to ni pokazatelj količine mleka po porodu...user posted image

Lep pozdrav vsem,

Renan

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 121
13.12.2005 13:53:28   
lonja
Hojla vsem skupaj,

ja, tudi midve z mojo pikico sva bili danes pri zdravniku, je poslušal srček, ki je utripal kot za stavo. Sem ga vprašala še, če mu je kaj bolj jasna lega našega user posted image , ker imam full občutek, da se nahaja nekje še bolj zgoraj, čeprav imam močne bolečine spodaj na desni strani okoli sramne kosti. Pa je rekel, da je res še bolj zgoraj, čeprav bomo konec tega tedna dopolnili že 38 tednov. Sem se pol kr mal zasekirala, zakaj se pupa noče dol niže premaknit. Povejte, kak so pa kej vaši trebuščki, še posebno tiste, ki ste blizu našemu PDP.

Nyah, midva z mojim dragim sva kupila Speedyja, res da se ga ne da čisto v ležeč položaj, ampak košare zaradi tega nisva kupovala. Je moj user posted image  naredil majhno inovacijo in ga s trakom spravil v malo bolj ležeč položaj in bo tako čist super. Zraven sva edin kupila še uno fajn toplo zimsko vrečo in pa seveda lupinco za v avto. Voziček je sicer trikolesnik, kar tudi meni ni bilo všeč na začetku, sam so uni na štirih kolesih še veliko bolj glomazni. Je pa full lahek, to ti pa lahko zagotovim, pa tudi v moj mali avtoček (Corsa) ga čist komot spravim.

No, moje drage, mal sem se razpisala, povejte kaj tolažilnega glede trebuščkov, pa se seveda beremo.

Čao

Lonja in  user posted image

PDP: 01.01.2006

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 122
13.12.2005 14:22:41   
MatMaj
Jaz tudi nimam mleka... moja g pravi, da to ne pomeni, da bom imela kaj manj mleka zato po porodu.user posted image  Kar se tiče lege našegauser posted image user posted image  je že čisto nizko, mogoče celo malo preveč, glede na to, da smo v 37t. Pa nič zato. Je že pred enim tednom imel 2.800, tako da ima danes že kar precej več in ne rabim nič skrbet, če se bo prej rodil. Tako me je vsaj moja g tolažila. Imam pa v ponedeljek spet kontrolo in tudi za CTG se moram naročit. Tako, da bomo nekje naslednji teden poslušali utrip in se podali na lov za popadki....user posted image user posted image user posted image

Mi pa danes spet trebuh otrdeva zdaj že kako uro in pol na 15 min...user posted image

Ne še...ne še... saj mu to pravim vsak dan, pa še kar uboga...user posted image

Nič, lep pozdrav in čuvajte se...user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 123
13.12.2005 14:28:13   
tinkamiška
Hoj!

Lonja, jst ma  PDP 31.12. in moj trebuh je še kar visoko, sem brala, da naj bi se konec tega tedna spustil. Ko sem prejšnji teden pojamrala G, da je še kr visoko je pa rekla, da je še tako prezgodaj, da bi se spustil.

Jst komaj čakam, da se spusti, ker me res tišči tja v rebra in sploh ne morem normalno jest, ker me takoj boli trebušna predponauser posted image  Tak, da vsak dan gledam, če je trebuh kaj nižjeuser posted image

Jst tudi dobim 15. dinarčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa-pa,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 124
13.12.2005 16:48:53   
MatMaj
No, lepo se imejte...user posted image

Grema z user posted image  domov, pa sem se prišla poslovit.

Lp

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?