puri
|
No, pa da še jaz spet mal pojamram Danes sem čisto zanič , zaradi včerajšnjega večera in potem sem se še zjutraj zbudila že ob 4-ih, ker se je tamal sinček zbudil in ni hotel več zaspati nazaj, pa še glava me boli,..............zmatrana sem. Včeraj okrog pol 6-ih zvečer, mi je začel otrdevati trebuh in to zelo močno,....imela sem občutek, kot da se naš pikec z vsakim otrdevanjem pomakne tudi malo nižje. To otrdevanje je bilo kakšno uro na 10 minut, potem pa že kar na pet minut in nato sem imela občutek, kot da to otrdevanje sploh ne popusti več ,...samo da je vsake pet minut še močnejše. Vse skupaj je trajalo do 9-ih zvečer, potem se je pa počasi začelo umirjati, vendar mi je trebuh vsake toliko časa še vedno otrdel. Potem, ko se je vse skupaj malo umirilo, je pa pikec začel tako brcat in je brcal eno uro non-stop. Jaz sem že res mislila, da bo treba v porodnišnico, čakala sem samo še, da se pojavi tista bolečina ob otrdevanju in potem bi vedela, da bo šlo zares,......sem bila prav živčna, ko sem čakala, kaj bo, potem je pa že tudi mojga zaskrbelo in me je skos spraševal, če je že kaj bolje, ker bi oba rada videla, da bi naš pikec še malo počakal, da bi šla potem bolj brez skrbi rodit, ker bi vedela, da je že dovolj velik, da verjetno ne bo nobenih problemov. Da me vse boli spodaj, ko ležim in potem vstanem, pa itak ne bi ponavljala,......samo včeraj se mi je pa vse zdelo še hujše, ker je zraven še trebuh otrdeval. Ne vem, kaj se je to dogajalo spodaj,.....sicer mi že nekaj dni zvečer in ponoči začne tako otrdevati trebuh, samo nikoli ni trajalo tako dolgo in se tudi ni pojavljalo tako pogosto. Če bo danes spet podobno, bom pa mogoče jutri poklicala k G, da povem kako in kaj, ker me skrbi, da se spodaj kaj dogaja, jaz pa sploh ne vem.....lahko da je maternični vrat že zelo skrajšan in zmehčan, ali pa kaj podobnega in da bi mogla kaj več počivat, da bi malo zavlekla porod ( o vsem tem premišljujem ) Počivala bi sicer bolj težko, ker imam doma že dva razgrajačka, ampak če bi morala, bi se pa tudi potredila! Ginekologinja me je pa naročila zadnjič šele čez 5 tednov ,...torej jo imam šele čez 3 tedne. Bomo videli, kako bo danes,.....upam, da se ne bo ponovilo. Čeprav sedaj mi je že začel spet nekaj otrdevat,....upam, da se ne bo kaj stopnjevalo. Še dobro, da imam že vse pripravljeno, da sem vsaj glede tega mirna. Ja, vse tako jamramo, kot da bomo vse rodile že decembra, nazadnje bomo pa pomojem še čez rok, pa še ne bo nič Zdaj sem se pa razpisala. Lepo nedeljo in čim manj problemov!
|