Barbs
|
Oj punce, tudi meni se zadnje dni kar dogaja... včeraj sem si dopoldne vzela čas zase in sem (čisto sama!!! beri - brez naglice) pregledala nekaj vozičkov ) kar tako, za gušt) nato pa šla v lov za kavbojkami. Ne vem sicer od kje mi ta želja, ampak si jih zeeeloooo želim.Đins z naramnicami.... Pri prvih dveh deklicah sem o tem razmišljala, ampak, kupila jih pa nisem, ker so vsi govorili, kako so nepraktične itd..... In sem seveda ubogala. zdaj pa sem se odločila, da je tega dost! AMPAK - lažje reči kot storiti oz. kupiti. V Kepici so prejšnji teden menda prodali zadnje in jih ne bodo (kao) več dobili, v La Vie v Baby centru so imeli včeraj še ene, št, 44/46 in od samih muk sem jih kar brobala, seveda jih nisem mogla kupiti ker... no ja... malce so bile široke, kakorkoli že In tudi tam jih ne bodo več šivali, je rekla prodajalka. V H&M jih nimajo sploh.... No, če katera ve za kakšno prodajalno, kjer še vedno znajo poskrbeti za nas, stare rokerice naj mi javi, prosim. Drugače so pa cene take, da me je kar malo šokiralo - majčka, bombažna, črtasta, v bistvu nič posebnega, le prostorček za buši malce poudarjen - 11K ! In seveda tudi ostalo vse po spisku.... Bom še malce počakala - morda bom pa ponosila kar že obstoječe malo večje majčke ( iz mojih ust v božja ušesa, vem....) Pa tako lepo si je kupiti kaj lepega..... a ne? Zato sem si kupila en dober lipstik, pa maskaro za trepalnice. Kar tako. Da ne bodo moji nakupi osredotočeni le na donat, zelenjavo in sadje MarijaPO, sočustvujem s tabo, v takem trenutku si rečeš le, življenje gre dalje.... meni je letos poleti umrl ati, star 59 let, moj najboljši prijatelj in zažčitnik... Tolažili so me, da pač tako je, zdaj ko sem izvedela, da nosim fantka, mi je kolegica rekla.... poglej, naredil je prostorček tvojemu sinku - slaba tolažba, ampak realnost je pač taka. Mi tudi izbiramo ime!!! Ampak kaj, ko nas je toliko! Najdražji, obe hčerkici, možev sin iz prvega zakona, jaz seveda... in vsak ima svojo idejo o "lepoti" določenega imena. Kupili smo knjigo "najlepša imena" in smo se ves večer valjali od smeha, ko smo brali razlage, pomene, prisluškovali, kako zvenijo.... Nazadnje, ko je đla tamala Gaja na wc, je mene preblisknilo, da je Klemen zelo, zelo lepo ime..... In so se ostali kar strinjali. Pa pride Gaja nazaj in vzroji : Klemen pa že ne bo, je ful tečen bratec od ene Kristince in nas, ko smo zunaj, kar naprej tolče! " .... No tko, pa smo spet na začetku... Glede previjalne mize - moje izkušnje - previjalno podlogo na komodo, pisalno mizo, predalčnik itd... Zelo praktično, predvsem pa poceni , glede na to, da sem prvič imela celo reč od previjalne mize, ki smo jo potem prestavljali levo, desno, nikamor ni "pasala" , ni bila prav stabilna za pogledat itd... navsezadnje pa smo jo prodali... Bi pa rada imela čisto pravo zibelko za začetek, tako, na malo višjih nogah.... je nisem imela še nikoli No, take imamo mi.... Mejte se fajn, se beremo
|