|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
5.12.2005 17:55:42   
mammika
Ojla vsem
Se vam še jaz končno upam pridružit, glede na to da se je malo zakompliciralo pri nosečnosti, upam da bo zdaj ok....

No sam tolk da veste da je še ena majčica
PDP 22.5

lep pozdrav vsem

aja pa še to- jaz sem čutla brcanje pri prvem kot neke metuljčke v trebuhu...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.12.2005 19:11:24   
bajko
Pozdravljene majčice!

Po dolgem času se vam javljam. Danes sem bila na pregledu in oba s fantom sva upala, da se bo pa danes že videlo ali je pupa ali pubec. Razganjalo naju je od radovednosti. Pa se seveda ni videlo. Verjetno naju res želi presenetiti ali pa je tako sramežljiv-a.  Je pa hvala bogu vse ok. Bolniško imam podaljšano in jo bom imela kar do konca. Vam pa moram povedati, da se je na UZ videl bebin obrazek in ne boste verjele pomežiknil-a nama je (Nooo, trznil-a z okico). user posted image  Bilo je prav lušno in ganljivo. Sama nisma mogla verjeti doker nama ginekologinja ni sama rekla, da je res pomežiknil-a.
Punce, že gledate kaj vozičke? A že veste ali boste imele kombinirane ali le športne (z naslonjalom do ležečega položaja) glede nato, da smo pomladansko-poletne?!
user posted image  mandarin, fig, orehov in mandljev za vas in vaše bebe od Miklavža.
Čuvajte se!

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 202
5.12.2005 19:24:01   
lenika
Pozdravljena Bajko. Nama je pa naše detece na NS kazalo jezik. Drugače pa tudi še ne vemo spola in upamo, da bo na naslednjem UZ pregledu to je 5. januarja pa že vidni, ker takrat bomo pa že v 23. tednu.

(odgovor članu bajko)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.12.2005 9:02:03   
MarijaPo
mammika - na isti dan imava pdp :) ful dobr, a bos slucajno rodila v postojni? no, glede na to, da si iz jesenic, najbrz ne

danes me boli hrbet kot hudic user posted image  a kera kaj ve o tem? kaj je treba delat/narest...
ze kot otrok sem hodila k ortopedu zaradi tezav s hrbtenico, pa se mi je zgleda zdaj, ko so vezi malo bolj razrahljane spet ponovilo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.12.2005 9:26:00   
mammika
No to je pa fajn.... Ne rodila bom kar na Jesenicah oz. po pravici povedano sploh nisem še razmišljala o tem da bi kje drugje, ko mam pa bolnico tako blizu(5 minut peš)

LP user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.12.2005 9:31:58   
Barbs
Ojla,

MarijaPo; glede hrbta - mene je pri prejšnji nosečnosti blazno bolel - če ležiš na hrbtu, zravnana, je verjetno še huje (vsaj pri meni je bilo) zato sem izumila pozo na boku z blazino med koleni, ko pa je ful bolelo sem si privoščila še termofor na križu.... kakih petnajstz minut in ne boš verjela, ful je pomagalo. Sicer pri tem pomaga topla sedeča kopel ( oziroma precej topla) amoak, saj veš, kopeli zdaj niso ravno priporočljive, sploh ne daljše.

In še nasvet ( pobrala sem ga pri prijateljici) - kupi si  kosomdisk ( res ne delam reklame brezveze, ampak, verjamem ji, da ji je zelo olajšal nosečnost - to se je videlo, vsa poskočna je bila)...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 206
6.12.2005 9:39:35   
lenika
Pozdravljene. Jaz sem pa nekaj prehlajena in sem bolj slabo spala, ker sem celo noč kašljala. Na srečo sem tako ali tako ta teden na bolniški. Danes sem naročena pri zdravnici in upam, da grem v ponedeljek v službo. Danes zjutraj, ko sem ležala na hrbtu v postelji, se mi je zopet zazdelo, da čutim nekakšno trzanje živca v trebuhu in upam, da je to najin otročiček. Sicer pa glede na to, da danes stopam v 19. teden predvidevam, da naj bi kaj kmalu občutila že tudi kaj bolj konkretnega, tako, da bi bila sigurna, da je to to. Sem že kar malo neučakana, a ne? Kaj pa ve, predvsem tiste, ki pričakujete prvega otročka, ga že kaj čutite?
Lepo se imejte še naprej in oglasite se kaj.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 207
6.12.2005 13:07:12   
puncica
Ojla punce
Jaz sem po starem, danes imam prvič nosečniške hlače goruser posted image pa mi ful dol lezejo, sam je pa bol komot, me ne tišči tako kot pri navadnih hlačah. Trebušček se veča in tud kilce gredo menda gor, se mi zdi da sem dobila eno kilco zdej. Sicer pa pikico čutim tu pa tam, ne vedno in ne skoz, je ful fajn. sem pa danes mogla nekam službeno peš it in sem čist zmozgana prišla nazaj, tako da se vidi da nisem v formi pa neki me je začel križ bolet, po moje se preveč nazaj držim.
ja glede vozička mi imao kar starga od ABC design focus alu, bo vredu še za enga, drugače so mi pa FUUUUUULLLLL všeč vozički od firme Jane, pa v pikapolonci jih imajo so pa tud bol višjega cenovnega razreda, zdijo se mi tako kompaktni in tako na malo se zložijo, ful funkcionalni.

No uživajte pa se pišemo.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 208
6.12.2005 16:15:20   
Barbs
OJLA......user posted image

danes je res en zanimiv dan ...me je klicala dr. Brezigarjeva z Medgena ( amniocintezo so mi delali oni, no ja, za njih prim. Cerar) in mi povedala, da je vse, vse, vse lepo in prav, bila je prijazna, povprašala me je kako se počutim in preden se je poslovila, je rekla : " No gospa, vidim na papirjih, da imate že dve punčki, ane..."

Jaz sem izdavila "ja" , ona pa direkt v polno : "..Hja, zdaj se pa vsi skupaj lahko veselite fantka! "....user posted image

Še dobro, da sem med klicem ležala na kavčuuser posted image user posted image

Je pa tko - po eni strani sem se sprijaznila z dejstvom, da sem "narejena" za punčke in sem se veselila, da bodo tri sestrica držale skupaj, se igrale.... Po tihem pa sem vseeno razmišljala..."kaj pa če..."

In zdaj je ta če dobil podobo v user posted image ... vesela sem, vesela sem....user posted image

Da ne govorim o najdražjem....user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 209
6.12.2005 17:11:31   
lenika
Barbs čestitam za fantka. user posted image  Jaz bom upam na naslednjm pregledu tudi videla spol. Jaz nekako navijam za user posted image , moj dragi pa za user posted image , ampak načeloma nama je pa vseeno, samo, da bo zdravo.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 210
6.12.2005 21:28:34   
Linča
Lenika, jaz sem dva dni ped tabo, PDP imam 7. maja user posted image  ...

Meni je buši v zadnjem tednu tako narasel, da se mi zdi, da se bom razpočila user posted image  heh, se pridno mažem s sanosanom - ta kremica je zakon...poceni in zelo učinkovita...priporočam :-)

Mimogrede...zadnjič je moj malo prebiral to temo in je izjavil, da smo prave majčice zmajčice user posted image  hehehehe

lepo se mejte in božajte bušije user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 211
7.12.2005 7:27:15   
MiaSophia
Dobro jutro user posted image , majčice.

Naj se pridružim malo po krajšem časuuser posted image  Moj buši pridno raste, tak da v omari skoraj ni več hlač, ki bi si jih lahko zapela do konca user posted image , vendar k sreči me je dragi v soboto peljal v MB (celo sam je predlagal, sicer so mu trgovine user posted image ) in sva izbrala lepe hlače žametke za user posted image  in eno tuniko user posted image . Ene hlače pa sem si kupila pred mescem dni, tak da še imam malo fore... Sicer pa se počutim fajn, le popoldanski spanec (oz. počitek) je obvezen.

Dobrodošle vse nove majčice, lepo je, da se nas je kar nekaj nabralouser posted image .
Še eno info naj delim z vami: bila sem v  Fabianiju in kupila nogavice za user posted image , stale so nekaj čez 2 jurja, imajo jih le v bež in črni barvi. Moram reči, da niso nič kaj boljše od Polzelinih - te pa stanejo 800 sit...

Majčice, kdaj v materinsko šolo? Še počakamo, da bušiji zrastejo?

Uživajteuser posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.12.2005 9:35:54   
lenika
Pozdravljene majčice.

Miasophia tudi več ničesar ne spravim nase oziroma mi je neudobno, tako, da sva se midva tudi odločila, da greva prihodnji konec tedna po nakupih. Kar se pa materinske šole tiče, midva nameravava iti v februarju, rok imam pa 9. maja. A se vam zdi prerano? Meni se zdi, da je bolje, da greva malo prej, ker nikoli ne veš kaj vmes pride, pa tudi zelo okoren si že na koncu.

Kaj pa druge majčice, vse še spite ali je v službi toliko dela, da se nimate časa oglasit?
Pa še eno vprašanje imam za vse majčice. Ali je katera prve brce čutila kot, da bi ji v trebuhu trzal en živec. Jaz sedaj to že tri dni občasno občutim, pa ne vem če je to to?

No skratka, lepo se imejte, božajte svoje bušije, uživajte v brcah ali pa čakajte na prve brce in razvajajte se.

< Sporočilo je popravil lenika -- 7.12.2005 9:39:41 >

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.12.2005 9:39:32   
MarijaPo
Zivjo Punce,

zgleda da smo ze vse bolj okrogle. Meni se cel trebuh v nekaj korakih zlozi, ce se prepognem in skusam kaj pobrat s tal. Pa tudi, trebuh ni vec lokaliziran na podpopkov del, ampak se zacne ze pod joskami.

Sicer pa smo pri nas bolj slabe volje - umrla mi je namrec babica, ki sem jo imela zelo zelo rada. user posted image

Upam, da se imate fino in da imate cas za pocitek.

Marija

Neposredna povezava do sporočila: 214
7.12.2005 9:53:20   
lenika
MarijaPo, moje sožalje. Vem kako ti je. Meni je tudi pred nekaj leti umrla babica, na katero sem bila zelo navezana.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.12.2005 10:58:41   
Linča
MarijaPo...sožalje user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.12.2005 11:02:09   
Linča
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Pa še eno vprašanje imam za vse majčice. Ali je katera prve brce čutila kot, da bi ji v trebuhu trzal en živec. Jaz sedaj to že tri dni občasno občutim, pa ne vem če je to to?

ja ja, to je to user posted image  pa če boš na to mestu položila dlan, boš čutila, kot da ti dete trka po dlani user posted image  ... sploh, če se boš vlegla na hrbet - no, vsaj jaz sem tako prvič najbolje čutila...
jaz sem ravno včeraj zvečer pred spanjem skoraj 20 minut "cartala" našo pupo, kak je norela - prava rejverka je user posted image  

pa pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.12.2005 16:03:17   
vika1
Lep pozdrav majčice!!!!!

Evo mene! Toliko,da malo se javim.
Spet smo imeli težavice in bili v bolnici.Zdaj je,zaenkrat,vse vredu.Razen tega,da sem namesto 28.11 naredila THT 5.12 in zdaj še čakam na izvid. Upamo,da bo vse vredu.Držite pesti!
Morfologijo imam že 27.12.
Naš sonček brše,kot mali norček,tko lep občutek!user posted image

MarijaPo,moje sožalje za tvojo babico.....

Lenika,to je to!!!!Tko se začne,za teden ali dva boš že redno čutila brcike!!!

Punce,kako pa kaj z imeni?Ste že kaj razmišljali?  Mi smo že,če bo user posted image -bo Tjaš,če pa user posted image -bo Ana Elina.

Se pišemo!

L.P.Vika

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.12.2005 19:19:46   
sonca
Marija Po - moje sožalje

MiaSophia - vprašala bi te, kje si kupila žametne hlače in tuniko? Jaz sem bila v trgovini Mami (tam sem si kupila kavbojke), v Mamito nisem šla, v H&M pa mi imajo žametne hlače ful lepe, samo kaj ko so številke samo XS in S. Navadno nosim njihove hlače S, včasih tudi XS, ampak te niti slučajno nisem gor dobila. V La Vie pa še tudi nisem bila, pa bi zelo rada šla.

Sem v 18 tednu in včasih čutim mehurčke, včasih živec, včasih pa prav brce - ali je to možno?

Midva sva že izbrala ime: za punčko Manja, za fantka pa Žiga.

Pa še za vse ki imate izkušnje: midva sva mislila kupiti povijalno mizico s predali, potem pa nama je ena svetovala (ki je zdaj rodila) da sta onadva kupila prenosno, ker nimata dovolj prostora. No, tudi midva ga nimama ampak za previjalno bi ga še imela, zato bi vas vprašala kaj je bolj uporabno? Dodatno omaro za stvari boma tako ali tako še mogla kupiti.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 219
8.12.2005 7:48:08   
puncica
Dobro jutro punce
Jaz sem spet ko zombi, tamala jokala in kašlala 2 uri, pa čaj pa mlek se je izmenjaval in posledica da sem čist zmozgana, no moj pa še bol, ko je ob polnoči šel spat. Pol pa še avta nisem mogla odklent, ko so mi klučavnice zamrznile pa še krava od sosede mi je avto zaparkirala tako da sem s trebuhom čez sopotnikov sedež lezla grrr a ok, počutje je super.

Sicer pa sem študirala da bi si tud jaz še kakšne hlače kupila a kaj so se mi ne da po trgovini laufat, pa potem pridem tako pozno domov, ma kaj pa vem, zdej so mi še prav dvoje hlač, kavbojke me mal preveč tišijo, mah neki bom že našla za oblečt je pa to šit ja ko hodiš na šiht pa ne morš ravno v trenerki sedet za pisalno mizo.

sonca A ja še glede previjalne, midva sva kupila komodo čist navadno in gor naredila previjalno, tako da se da odstraniti, nisva kupila previjalne ker se mi je zdela čist brez veze, pa še tak plastične so se mi zdele, zdej imamo lepo leseno komodo in gor previjalni del. Sicer bance itak ne bi mogla uporabljat v sobi, ker bi bilo se mokro po itisonu, itak se kopamo v kopalnici, pa tud prostora imamo bol malo, tako da se nama je zdela ta rešitev prav fajn. Upam da tudi vidva najdeta najugodnejšo za vaju.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 220
8.12.2005 9:24:26   
MarijaPo
Hvala vsem za podporo. :) To vedno prav pride.

Tudi midva imava ze izbrano ime - ker bo z 90% verjetnostjo puncka, bo Eva (tako je moz dolocil, ker se jaz nisem spomnila nobenega pametnega imena, ki bi mi bil res vsec), ce pa bo slucajno fantek, bo Mirko (iz zgodovinskih razlogov).

Previjalno mizico bova dala delat po meri, ker bo viseca - iz stene se jo bo dol potegnilo in sicer bo okrog spegla v kopalnici na steni, tako da se bo lahko previjalec/previjalka gledal med pocetjem in bo se bolj zabavno.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 221
8.12.2005 9:43:54   
lenika
Pozdravljene. Midva bova šla pa med novoletnimi prazniki, ko bo malo več časa malo naokoli gledat za opremo: voziček, avtosedež, posteljica.
Če bo slučajno kaj takega, da nama bo res všeč bova kar kupila, drugače bova pa še malo počakala, saj je še čas za nakupovanje. Vseeno pa včasih razmišljam, da sedaj, ko bom na polovici bo pa počasi potrbno razmišljat o nakupovanju, ker nimava resnično še ničesar in nobenega majhnega otroka v družini, da bi lahko kaj dobila. Raje nakupiva malo prej, ker nikoli ne veš kaj te doleti na koncu, lahko naju kaj prehiti, definitivno bom pa bolj okorna in manj se mi bo dalo kot se mi da sedaj. In glede na to, da se morava do Ljubljane vozit eno uro in pol, si morava vzet kar cel dan časa kadar hočeva v nakup, Ma ja no saj bo že. Kdaj pa ve mislite kaj nabavljat?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 222
8.12.2005 9:49:42   
Barbs
Oj punce,

tudi meni se zadnje dni kar dogaja...

včeraj sem si dopoldne vzela čas zase in sem (čisto sama!!! beri - brez naglice) pregledala nekaj vozičkov ) kar tako, za gušt) nato pa šla v lov za kavbojkami. Ne vem sicer od kje mi ta želja, ampak si jih zeeeloooo želim.Đins z naramnicami....user posted image  Pri prvih dveh deklicah sem o tem razmišljala, ampak, kupila jih pa nisem, ker so vsi govorili, kako so nepraktične itd..... In sem seveda ubogala. zdaj pa sem se odločila, da je tega dost!user posted image   AMPAK - lažje reči kot storiti oz. kupiti. V Kepici so prejšnji teden menda prodali zadnje in jih ne bodo (kao) več dobili, v La Vie v Baby centru so imeli včeraj še ene, št, 44/46 in od samih muk sem jih kar brobala, seveda jih nisem mogla kupiti ker... no ja... malce so bile široke, kakorkoli žeuser posted image  In tudi tam jih ne bodo več šivali, je rekla prodajalka. V H&M jih nimajo sploh.... user posted image  No, če katera ve za kakšno prodajalno, kjer še vedno znajo poskrbeti za nas, stare rokericeuser posted image  naj mi javi, prosim.
Drugače so pa cene take, da me je kar malo šokiralo - majčka, bombažna, črtasta, v bistvu nič posebnega, le prostorček za buši malce poudarjen - 11K ! In seveda tudi ostalo vse po spisku.... Bom še malce počakala - morda bom pa ponosila kar že obstoječe malo večje majčke ( iz mojih ust v božja ušesa, vem....) Pa tako lepo si je kupiti kaj lepega..... a ne? Zato sem si kupila en dober lipstik, pa maskaro za trepalnice. Kar tako. Da ne bodo moji nakupi osredotočeni le na donat, zelenjavo  in sadjeuser posted image  

MarijaPO, sočustvujem s tabo, v takem trenutku si rečeš le, življenje gre dalje.... meni je letos poleti umrl ati, star 59 let, moj najboljši prijatelj in zažčitnik... Tolažili so me, da pač tako je, zdaj ko sem izvedela, da nosim fantka, mi je kolegica rekla.... poglej, naredil je prostorček tvojemu sinku - slaba tolažba, ampak realnost je pač taka.

Mi tudi izbiramo ime!!! Ampak kaj, ko nas je toliko! Najdražji, obe hčerkici, možev sin iz prvega zakona, jaz seveda... in vsak ima svojo idejo o "lepoti" določenega imena. Kupili smo knjigo "najlepša imena" in smo se ves večer valjali od smeha, ko smo brali razlage, pomene, prisluškovali, kako zvenijo.... Nazadnje, ko je đla tamala Gaja na wc, je mene preblisknilo, da je Klemen zelo, zelo lepo ime..... In so se ostali kar strinjali. Pa pride Gaja nazaj in vzroji : Klemen pa že ne bo, je ful tečen bratec od ene Kristince in nas, ko smo zunaj, kar naprej tolče! " .... No tko, pa smo spet na začetku...user posted image

Glede previjalne mize - moje izkušnje - previjalno podlogo na komodo, pisalno mizo, predalčnik itd... Zelo praktično, predvsem pa poceni , glede na to, da sem prvič imela celo reč od previjalne mize, ki smo jo potem prestavljali levo, desno, nikamor ni "pasala" ,  ni bila prav stabilna za pogledat itd... navsezadnje pa smo jo prodali...

Bi pa rada imela čisto pravo zibelko za začetek, tako, na malo višjih nogah.... je nisem imela še nikoliuser posted image

No, take imamo mi....user posted image

Mejte se fajn, se beremouser posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 223
8.12.2005 10:32:07   
MiaSophia

Čau punce moje drageuser posted image

Današnje jutro je bilo zame rahlo znervirano, tak da so se mi oke solzileuser posted image  Vedno bolj razmišljam o tem, da bom ali delala na 4 ure ali pa šla kar lepo v bolniško...Čeprav rada delam, ampak imamo trenutno zelo čudno atmosfero v službi, nobene taprave komunikacije, en velik šit. In jaz ne morem, da se ne bi sekirala...Brezveze.

Zunaj lepo sonček sije, temperatura pa -3. Upam, da se sonček  še obdrži, ko končam z današnjim delom...user posted image  Bom šla na en oreng sprehoduser posted image

Barbs, popolnoma te razumem; tole o šopingu. Tudi jaz si želim kavbojke na naramnice, sem že vidla enih par mamic po mestu oblečenih v takšne, ki bi jih imela (sem že bila tik pred tem, da jih zaslišim, kje so jih nabavleuser posted image  - pa nisem)
Zadnjič sem gledala take lušne tunike v H&m, pa so bile od 2.500 (roza, modra, bolj oprijeta, rezana pod prsmi, fajna), po 4.500 (črtaste, v roza in zeleni, tudi rezana pod prsmi, potem pa malo nabrana, 7/8 rokavi, tudi fajna - sem kuplauser posted image ) Tak da mislim, da tja še grem. Bom pa seveda pozorno premljala sceno z bencinarkamiuser posted image .

Lenika, midva bova tudi šla pred NL malo okoli. V planu imava AU, mogoče tudi Italijo. Bova vidla. Njaprej bova prečekirala vozičke, potem pa še ostalo. no, uglavnem se greva najprej napast user posted image

MarijaPo, iskrene sožalje tudi od mene. Tudi sama sem ostala brez babice (lani poleti) in bi se kar strinjala z besedami  Barbs. Vse je tako zanimivo prepleteno. Nekdo umre, pa smo žalostni, potem pa se nekdo rodi in se veselimo. Krog veselja in žalostiuser posted image  
Glede imen pa: Eva je tudi meni zelo lepo ime, pa tudi Mirko je zanimivo. Zakaj pa ne? Sploh danes, ko so imena bolj kratka, pa še prav pogost ni tale Mirko. Uglavnem, sta izbrala (meni) lepa imena. Midva jih imava kar nekaj, pa se še nisva čist odločla...user posted image  user posted image

Punčica zombicauser posted image , upam, da te vsaj sonce spravlja v boljše razpoloženje in da ti služba čimprej mine, da greš domov in če se le da - pejt počivat.
Zelo dobra je tvoja ideja o previjalni, bom dala na predlog user posted image , pa tudi ono ogledovanje po sistemu MarijePo ni švoh. Mogoče nam rata združit te dve variantiuser posted image
Sosedi pa pošlji eno opozorilno pismouser posted image .

Sonca - H&M. Sem si nabavla S cifro hlač, in M tuniko (pa bi lahk mela kr S, ampak sem se tak odločla). Je pa res, da so imeli izropano zalogo S cifr pri kavbojkah..tak da so pol padle žametke in mi ni žal, ker so resuser posted image  Manja - zelo lepo.

Evo, pa sem se spet razpisalauser posted image  Mi je koj lažje user posted image

Lepo se mejte, nosečkeuser posted image  user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   [Brisano sporočilo]
8.12.2005 12:00:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?