Barbs
|
Ojla.... malce brskam, ker je za sprehod hudo premokro in preveč fajhtno Lenika, lepo, da si doma in da si oddelala le tri dni, čeprav vem, da ko si enkrat tam, se vleče kot kurja čreva.. Jaz sem bila v porodnišnici pri drugi nosečnosti in je bilo kar malce neprijetno, nekatere zraven so čakale na porod, nekatere so bile tako kot jaz "prisilno ležeče" za nekaj dni ... Ni fajn, skratka. Glede velikosti tvojega otročička - meni so razložili, da je velikost relativna, da ne smeš pač primerjati z "uradno velikostjo" kajti le ta je vedno računana od prvega dne zadnje menstruacije, se pa centimeter razlike lahko pozna že, če si imela ovulacijo ( oziroma si zanosila) ne ravno na sredini ciklusa... Če jeo stalo vse vredu,potem ni panike. Odvisno je tudi od tega, kaj sta mu z dragim "vcepila" ... če nista pretirana "velikana" oz, nimata tega v familijah, potem je tudi to nek dejavnik. Pa če bi ga vsak dan "cukala" tudi (mislim, hudo, ampak žal še vedno ponekod prisotno)... TiaSara ; tudi jaz sem imela pri zadnjem pregledu nekaj podobnega - ni sicer rekel hemoglobin, ampak mislim da eritrocite / lahko tudi da sanjam, ker sem bila tako prestrašena, ko mi je omenil/ na vodi, vendar me je potolažil, da je to menda zelo pogosto v nosečnosti in da če ni preveč, ni nič narobe... Poleg tega pa sem imela tudi zaznan bilirubin , pa mi je spet rekel, da to mogoče pomeni le, da bom nekoč v prihodnosti imela probleme z žolčnimi kamni.... Tako, da po moje, je najboljše se nič sekirat Vem, da je to malce težko, ampak.... Tako, grem malo kuhat, če predolgo sedim, me zadnje čase začne neki pikat pa to.... ne, ne bom paničarila, mogoče mi je le trebuh preveč in kar naenkrat zrasel zdaj, ko sem noseča polnih osemnajst tednov ( uuuu, gre hitro ).... Mejte se, majčice, če ne prej se s katero gotovo srečamo v porodnišnici
|