Nataša31
|
Oj punce! Danes pa sem se prvič malce ustrašila. Do zdaj me ni še nič bolelo, danes pa špikanje, krči sicer ne, ampak vseeno neprijetno. Špikanje pa levo spodaj, pa takšna čudna bolečina v sramnici. Skratka, čakam cel dan, malo boli potem spet ne. In zvečer se odločim, da grem na urgenco, ker me je resnično že skrbelo. in v naši preljubi bolnici, je bil dežuren dr.Tratnjek. samo, da sem ga videla sem prebledela. na žalost imam negativne izkušnje z njim, čeprav vem da je super diagnostik. Grem v ambulanto in in meni, pa kva je, kva rabte. Jest njemu povem kako je z mano, on pa ne mene, kaj si jest mislim in da me ne bo pogledal, razen če ostanem čez noč, da ne misli zgubljat časa z mano. Sej vem, da nisem hvalabogu krvavela, ali imela krčev, ampak vseeno, tako me je nadrl, da mi je šlo že tam na jok .No, sem se zadržala in jokala zunaj. vem, da kdaj pa kdaj zaboli, pa širjenje maternice, ampak...Še vedno me špika, izcedka ali krvavitve nimam, vednar mislim da grem jutri zjutraj vseeno na pregled. morda pa mi bo G (ne bo g.T.) predpisal kakšen Magnesol, ali nekaj za špikanje. prosim punce potolažite me, res ne vem ali sem takšna mevža, pa me je strah ob vsaki mali bolečini ali špikanju. Upam, da bo jutri že vse OK, k G grem v vsakem primeru, ker je že to kriminal da imam šele čez 2 tedna prvi pregled...Po zakonu sem upravičena do prvega pregleda od 8.-12.tedna grem ajat, pa fajn se bom zadekala (pokrila), pa Donat sem spila ker sem že tri dni zaprta. Morda me tudi zaradi tega špika. ima še katera kakšen nasvet, podobno izkušnjo ali pa spodbudno besedo? Hvala vam punce, se jutri slišimo ! taška 11t 2/7
|