neja
|
Tudi meni donat ne pomaga kaj dosti, sem pa zdaj ugotovila, da če pojem nekaj anansa na tešče in potem donat, je v redu. Drugače poskusim tudi z jabolko pa žal ni nobenega efekta. Pač ko je kriza, si nekje 1 krat na teden pomagam z sirupom ProrektalS. No, danes sem bila na morfologiji in sem se vrnila malo zaskrbljena. Sicer mi je moj G rekel, da je vse v redu ampak na posteljici je videl neko razširjeno žilo. Ko sem ga vprašala, kaj to pomeni, je rekel, da verjetno nič, ampak da bo to spremljal. Malo me skrbi tisti ˝verjetno nič˝. Je že katera slišala za kaj takšnega? Potem pa se še ni videl mehur (ker bi naj bil prazen), želodček in pa obrazek. Pred obrazom je bila rokica, zato se ni dobro videl. Zdaj moram čez dva tedna nazaj, da bo pregled popoln. G mi je rekel, da se vedno ne vidi vse naenkrat, ampak jaz sem seveda spet malo v skrbeh, zakaj se to ne vidi. A se je vam vse lepo videlo? Sicer se mi v prvi nosečnosti tudi ni videlo takoj mehurja in ledvic, zato sem morala tudi nazaj čez nekaj dni in je bilo potem vse v redu, tako da upam, da bo tudi sedaj tako. Pa kaj čem, malo pa me vseeno skrbi in komaj čakam, da grem spet nazaj in mi pove, da se zdaj pa lepo vse vidi . Brcike čutim vsaki dan močneje, ponoči mi hvalabogu da mir , ampak če je res, kar pravijo, da če je v trebuhu ponoči otrok miren, potem se tudi hitro navadi spat čez noč, ko se narodi. Ej, da bi to bilo res, bi bilo super, saj tako je bilo pri moji hčerkici, saj ponoči ni brcala nič, ko pa se je narodila, je po enem mesecu že spala vso noč. Ampak malo je verjetno, da bi imela pri obeh takšno srečo, ne? Tako, zdaj moram it nekaj pojest, ker sem danes pojedla samo kos kruha zjutraj, zdaj pa mi želodec že protestira, ker ima v trebuhu samo vodo. Lepo se imejte in uživajte s svojimi bušiji. LP
|