|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijske mamice 2005
24.9.2005 11:12:39   
Anonimen
Da se malo pofočkam in povem, da imamo nove slikce v albumu user posted image
Pa tale RR mi je fino fajn všeč 

Kako pa kaj ostali julijski fantini in dekline? A pridno rastejo, a ne?
Jaz se včasih sploh ne morem načudit, kako ta naš fant komunicira...pa lahko je eno uro pod igralom pa se zabava neverjetno user posted image
Jooj, 6.10. imamo pa cepljenje - me je že v naprej groza.

< Sporočilo je popravil tinka74 -- 24.9.2005 11:13:29 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Julijske mamice 2005
24.9.2005 13:11:12   
PBJ
user posted image Oj, kako sem bila vesela tega sporočila. Še nedolgo tega smo se zbirale na forumu nosečnost in naslovi so bili približno takšni: Julijske nosečke... Kar toplo mi postane pri srcu, ko se spomnim, kako lepo je bilo pričakovanje naših otročičkov, koliko vsega smo si povedale, kako smo odštevale dneve do roka poroda ipd.. Sedaj pa že štejemo koliko so stari naši zakladkiuser posted image ...najprej smo štele dneve, nato tedne, sedaj pa že mesece. Meni vse nekam prehitro beži. Če pa se je takooo lepo cartat z user posted image .
Moram reči, da me zadnje čase kar precej dajejo hormončki in se kar zjokam, ko gledam sinčka... A se pri vas hormoni še tudi niso uredili??

Moj Jure pridno raste. Zelo malo joka, samo takrat ko je zeloooo lačen in kadar ga še še zvija v trebuščku, ampak ga lahko brez težav pomiriva.

Tinka, lepo, da si začela to temo in se še kaj beremo...

Za vas in vašeuser posted image  ...user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2005 13:13:29   
PBJ
Mi pa imamo cepljenje 10.10.... Kar mirna bodi. Otroci čutijo, če je mamico strahuser posted image .

lp

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2005 14:44:31   
anckabancka
Da se še jaz javim po dolgem času.
Že drugi teden bivamo kar na vikendu na Zaplani nad Vrhniko, ker nam doma menjajo streho in je cele dneve rompompom...
Aljažek pridno raste, se mi zdi da je vsak dan težji, ko ga dvignem. Je pa kar zahteven, kar naprej ga je treba zabavat, vse ga zelo zanima, vendar nobena stvar dlje časa.
Tudi midva imava cepljenje 10.oktobra, 4. pa še en ultrazvok kolkov. Močno upam, da ne bo treba več široko povijat.

No, punce uživajte, pa se oglasim, ko se oglasim... user posted image

Anči

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2005 14:58:43   
Antigona
Živjo julijke!

Ja kako čas hitro mineva. Se mi zdi k včeri, ko smo se dobile pr Žabarju na sladoledu, ki ga potem sploh nobena ni jedla user posted image  user posted image  user posted image ....
Moj žan bo imel jutri dva meseca in v ponedeljek imamo pregled. Me prav zanima kolk je kej zrastu in koliko se je kaj poredil???

Tudi Žan je priden in ne joka preveč, ponavadi samo kadar je lačen, pa tudi krči ga ne mučijo user posted image  user posted image  user posted image . Samo kadar mami kej tazga poje, pol je pa cela panika.... Mi je "prepovedu jest" vso frišno zelenjavo in sadje user posted image

Ančkabančka a prideš kej dol na Vrhniko iz zaplane? Bi šle lahko na en sprehodek???
Jst sem namreč iz Vrhnike...

Lp, Sonja

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2005 15:06:38   
anckabancka
Antigona, imam še ta problem, da mi je avto crknil in ga moj možek že en teden popravlja pa še ne dela. Tko, da me drugi furajo naokol. Lahko se pa enkrat druigič zmeniva, saj veliko hodimo gor...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2005 15:15:48   
Antigona
Zmenjeno...
Mi lahko pošlješ privat sporočilo, itak vsak dan ščekiram kaj se kej dogaja na RR...
Pa upam da ti bo dragi kmalu popravil avto....

Sicer pa drage Julije mogoče pa bi se morale dobiti v Ljubljani, recimo pri Žabarju na sladoledu? Pa čeprav je tako mrzlo zadnje čase... Lahko pa bi se dobile tudi kje drugje... Z idejami na plan...
Pol pa na en sprehod????

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2005 15:28:13   
LONA13

user posted image Ojla tudi od mene!
Naš malček se je fino poredil sedaj ima 5400g in je dolg 62 cm. Smo bli v posvetovalnici in mu srček ful lepo dela tud plučka ma čistauser posted image . V torek mamo pa še kardiologa. Je ful pridn, joka kadar je lačen, ponoči spi, čez dan je buden in se skoz samo smeje! Drugače pa dnevi tako minevajo, dami ni nč jasno. vsi pa čakamo, da se bomo čimprej preselili v svoje stanovanje.

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2005 21:42:13   
Janika
Oj še od mene. Tadej je tudi priden, zelo malo joka, pridno raste, si vse ogleduje in gruli kot kakšna grlica.user posted image user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2005 21:58:22   
Grascakinja
Oooo, julije!

Tudi midve s Karolino lepo napredujeva. Koliko meri in tehta, ne vem, moram počakat do naslednje posvetovalnice in pikanja. Počasi bova spet zamenjali konfekcijsko številko, na 68.
Pretežno se dojiva, samo zvečer sva na dodatku, pa še top včasih uspe z lastno produkcijo. Ponoči pridno spi, 5-6 ur, potem pa še 3-4 ure, čez dan pa jeva vsaki 2 uri. Ima kar dober ritem, okoli 3h popoldan začne sama sitnarit za na sprehod (vsak dan sva vsaj 2 uri zunaj), ob 7h zvečer pa za spat. Čez dan pa nisva tako uspešni spalki.
Zdaj se že fino pogovarja (spušča glasove) in pričenja uporabljat rokice, da z njimi preganja pajacke na baby-gymu. Pa počasi je pogruntala, da se jo vzame v naročje, kadar joka, in se malo sili, da bi dosegla svoje. Večinoma ji tudi uspeuser posted image ...
Jaz sem pa najbolj srečna, ker jo imam, našo malo pikico, in ni ga lepšega občutka, kot je materinstvo!!!user posted image

Kar se pa kofeta tiče, pa sporočite, priletiva v LJ...
user posted image Lep pozdravček!!

(odgovor članu Janika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2005 22:38:33   
pravljica
evo PBJ, še mal mojih hormončkov - imam že solzne oči ko to berem in se spomnim trenutkov, ko sem še božala bušija in se spraševala, kakšen je pikec v njem user posted image ...ful pogrešam tiste mesece...meni so prehitro minili, saj ne morem verjet, da je že skoraj 3 mesece od tega! ga večkrat tako gledam in si mislim, kako čas prehitro beži user posted image

midva sva se kar doma izmerila pri 2 mesecih (posvetovalnico smo preskočili, ne vem zakaj user posted image  )...59 cm in 6200 g...kar lepo a ne

zapravljam pa ful preveč - se mi zdi, da kupim vsako "tumarijo" zanj...pa dobro, samo da nama je všeč user posted image

ponoči še vedno spi, je nekje na 6 ur ali več...čez dan na 2-3 uri (samo dojenje)...men pa kile nikamor user posted image  ...bo treba neki ukrent, sam kaj da bi blo čim lažje user posted image

mariborske julijke, se vas da kaj v parku srečat? v europarku sem ziher že katero srečala...jaz grem najraje tja - zarad previjalnice user posted image

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2005 7:28:55   
Rabarbara
Živjo!

Naša Eva tudi lepo napreduje! Na drugem pregledu je imela 5140g in 56cm. Zdaj nestrpno čakamo UZ kolkov, da se znebimo plenic... Potem pa kmalu prvo cepljenje, me je kar malo strah že vnaprej.
Čez dan je zelo aktivna in spi bolj malo, jaz pravim da so to bolj "lepotni spanci"...user posted image Ponoči pa lepo spi, naš rekord je 8h!
Vsak dan bolj se oglaša in "komunicira" z nami, sem ji nastavila babygym in je prav navdušena, maha z rokami in se smejčka...
Včeraj sem malo zapravljala v Mothercare, imajo tolk lepih stvari, da sem se komaj upirala, da ne bi kupila še več kot pa že sem...
No, lepo se imejte!
Rabarbara

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2005 8:41:28   
Antigona
Jutro julije!

No naš sonček ima danes 2 meseca. Pregled imamo pa jutri. Res že komaj čakam sa zmeimo našega Žana... Pri enem mesecu je zrastu 6 cm in se zredil za kilo in pol user posted image  user posted image  user posted image . Torej je imel 56 cm in tehtal 5060g. Pravi korenjak pri enem mesecu...

No jst morm na user posted image  da pridem k sebi, pa še mali se nekaj oglaša... Je obljubu da nas pelje na tortico user posted image .

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Rabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2005 10:29:30   
CIPRESA
Ojla julijke tudi mi smo imeli prvo posvetovalnico  pa smo bili težki 5200 in dolgi 60 cm lepo ne??? Naš Žiga je sedaj lepo zdrav in no tudi priden čeprav pa se pri nas kar dosti jokamo. Ko spi je pa priden user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram it ker me že kliče saj veste kako user posted image user posted image . Zdaj pa jest pol pa ven na sončka!!!!!!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2005 12:50:32   
katarina j.
Tudi jaz sem julijska, pa čeprav se še nismo srečale. Moj Andrejček ima pa veliko krčev, pa se skoz nosiuser posted image , tud zdaj tipkam z eno roko, pa dons nismo nič spal. Ultrazvok kolkov imava ta teden, pa tehtanje tudi, pa bomo videli kako pridno je-se samo dojivauser posted image . Tudi meni bi bilo prav luštno se dobiti na klepetu kaksno dopoldne, dajmo se zment- kaj pa tivoli- čolnarnauser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.9.2005 14:34:30   
PBJ
Pravljica, potem pa nisem samo jaz tako čustvena zadnje čase. Si me kar potolažila.user posted image  Moj piškotek sedaj že tri ure spančka. Ga hodim  ves čas gledat...

Kje so pa še ostale mariborske julijke??? Bobek, Malika...in že zelo dolgo nisem nikjer zasledila Meceno. Jo je morda katera izmed vas?user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.9.2005 9:15:59   
Antigona
Ja čolnarna se kar fajn sliši user posted image  user posted image  user posted image , pa še fajn je za sprehajat se tam naokoli...
Kaj pravite???

A se bomo dobile????
To bi bilo prou fajn... Da spijemo eno user posted image , pa da si izmenjamo naše "izkušnje"!

Lp, Antigona
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.9.2005 9:55:51   
Anonimen
Ja, tudi jaz se strinjam, da se dobimo, ampak se bomo morale zelo kmalu, ker me malo skrbi, da ne bo pol spet dež pa mraz user posted image
Mi smo tele dni sicer malo prehlajeni, ampak mislim, da ne bo panike...otrok mora tko al tko mal na zrak user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.9.2005 11:16:15   
LONA13

Pozdravljene,
jest sm tud za da se dobimo! Antigona a ni čolnarna zaprta - vem da je maja bila, država jo je dajala v najem! Edino če je zdej nov lastnik pa so jo odprl.
Mi smo bli pa včerej na izletu user posted image šli smov Preddvor, je bilo ful luštno..tamali je bil priden in je celo pot spal. Ko je bil pa lačen se ga je pa po celem preddvoru slišal.
Drugače pa raste 100 n uro. Jutri imamo kardiologa, držte pesti da bo vse ok.

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.9.2005 12:08:42   
pravljica
PBJ, kam pa hodite v posvetovalnico? ste jo imeli tudi pri 2 mesecih? nam so jo kar preskočili user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.9.2005 21:06:56   
Antigona
Ja vem da so čolnarno dajal v najem, pa medna so jo tud oddal. Pravzaprav ne vem, ker me že kar nekaj časa ni bilo tam....
Sej lahko se tud kje drugje dobimo, pohitet mormo pa res, ker nas bo zima sicer prehitela...

Smo bili pa danes v posvetovalnici in ima Žan 61 cm in 5700 g. Raste k konoplja user posted image , vsaj doktor je tko reku... Drgač je pa z njim vse OK.

Lp, Antigona

Neposredna povezava do sporočila: 21
26.9.2005 22:29:34   
Rabarbara
Čolnarna dela že kar nekaj časa. Mislim, da sta jo prevzela lastnika, ki imata tudi sendviče Tomato. Ponudba je boljša kot prej, edino kar me moti pa so nabutane mize in stoli na terasi, tako da je z vozički malce nerodno...

Lp, Rabarbara

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.9.2005 20:24:08   
Meceno
Takole punce user posted image , jaz sem bila na morju tri tedne zato me ni bilo, sem pa nekje napisala da grem, ne vem pa točno ali tukaj ali kje drugje .user posted image

Vtisi kako je bilo na morju, mislim, ne bom vam delala preveč skominov, smo imeli ves čas sončno, se pravi nič dežja user posted image
Bili smo blizu Hvara, v Sveti Nedelji, Tara pridna oh in sploh
Se pa pozna tale avtocesta Zagreb - Split user posted image user posted image
Slike bodo gor drugi teden
V četrtek imam kontrolo kolkov
5.10 imava cepljenje
In začela bom z predavanji user posted image  , se pravi imam full krizo in PBJ ,...hormoni delajo še bolj kot tebi, se počutim čudno, bom pa imela kar nekaj dela z črpanjem

Sicer punce jaz imam mleka v litrih oz kaj naj naredim, saj mi bo eno zizo ziher razneslo,...si načrpam polno črpalko 180ml, dam Taro gor, pa še vedno imam mleko v zizi user posted image , druga je pa kar normalna no
Pa še eno vprašanje
Začela si bom načrpano mleko shranjevat v zmrzovalniku a katera to prakticira in ali dam kar posodico ;Avent not in koliko časa je lahko v zmrzovalniku ?

Hvala za odgovore že v naprej

Lp

Lahko nočko vam želim če je katera gor

(odgovor članu Rabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.9.2005 21:32:41   
pravljica
ooo, meceno user posted image , zdaj se spomnim da si pisala da greš na morje...uff, kje je že naš avgust z morjem...pa maš vedno toliko mleka? meni je na morju tudi teklo, da sem komaj menjala blazinice, ponoči, ko ne je, pa itak - bi lahko plenice ožemala user posted image  ...pa saj to še zdaj včasih, čez dan je pa v mejah normale...glih tolk da se normalno naje in samo takrat še iz druge zraven teče, drugače pa ni nič preveč
to sem se že jaz tudi spraševala, kako shranit v skrinjo user posted image  kaj pa jaz ki nimam avent kompleta? imam tisto ročno črpalko (izgleda kot trobenta user posted image  ) --> kam naj jaz shranim mleko, v kakšno posodico? kako dolgo je lahko v skrinji in kako se potem odmrzne - v mikrovalovni? koliko naj sploh dam v eno porcijo? itak bo samo za vsak slučaj, če bo treba kdaj kam it...

ok, lahko noč še od mene user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.9.2005 22:03:03   
CIPRESA
Ja jaz vam lahko odgovorim glede shranjevanja mleka kot so mi povedali v porodnišnici in tudi v pediatrični ko je bil naš Žiga tam sem morala doma črpati mleko mleko in ga nosit tja tako so mi rekli da je zunaj lahko 6 ur (brez hladilnika) v hladilniku zdrži 24 ur za skrinjo pa se ne spomnim natančno mislim da je govorila o mesecih pa nevem točno koliko mesecev se nisem toliko zanimala za skrinjo ker sem itak nesla mleko v pediatrično v roku enega dneva in so ga takoj potem upaorabili.

Upam da sem kaj pomagala shranite pa ga lahko v katerikoli posodi - ni važno jaz sem kupila kar stekleničko in ga shranjevala tam.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.