|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 9:54:50   
Nyah*
oooo smarnica, zakaj mi nisi vsaj pomeziknila, da vem da si to ti?user posted image user posted image

Ja sej razumem, da ce te boli glava, ti ni do nicesar. Nisem prepricana, da vem, katera si!! No, naslednjic upam, da se vidiva, jaz imam seveda tudi 25.10. Moram najprej pridet pit glukozo, poj bom pa cez eno uro prisla nazaj dat kri pa itd. user posted image  Bova kako rekli ok?

Uniq, zelo mi je zal, ko to berem. Poskusi mu povedat, kako cutis, tudi midva sva na zacetku nosecnosti imela pogovor, pa je vse ful vredu, je navdusen..., sicer ne tako evforicen glede kupovanja kot jaz, pa vendar, cisto zaljubljen v user posted image .


(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 10:01:07   
Nannn
Jutro pupe user posted image

uniq mi je zal da si veliko sama in upam da se ti stvari uredijo...daj kaksno sosedo ali prijateljico prosi da te zapeljejo do BTC-ja...

Vidim da ste kar aktivne glede opreme in cunjic za nase user posted image  tudi midva imava posteljico in jo je castila moja mama user posted image user posted image  sem pa dobila od bodoce tasce ze lezalnik unga ki ima tri medvedke spredaj in rdece barve je ga vsak dan gledam in komaj cakam da dam naso pupo v njega  user posted image user posted image   a katera ve od katerega meseca naprej so lahko notri?

A je katera razmisljala koliko plenic naj bi imele doma in koliko previjalnih?Sicer bom kmalu zacela z mat.solo ampak vseeno bi sla ze ta mesec kupit plenice...

Hvala Nannn user posted image


(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 10:02:23   
LE&TA
Nannn, sem pridna in počivam, pa na RRju se zamotim, kadar sem sama. Še kak dan pa bom vedla tud TV spored za vsak dan na pamet, pa kako revijo morm dobit, sicer bom pa mojga user posted image  dans u trgovino poslala, pa bo kej prnesu.
A si se odločla za EA? Ko prideta na predavanje bi blo pa res lepo , če bi si vzela čas za eno kavico, da se spoznamo, sej bomo morda skupi v porodnišnici januarja, če ne bom jst prej. Upam da ne!! Tko da me spomni kdaj prideta, če sta za!

Kaj že vse veste kaj nosite razen mene? Zadnjič mi je hotla G povedat, ker se je baje lepo vidlo, sam sem rekla da midva nočeva vedet vnaprej! Še vedno vztrajava do konca!Brca pa k nor/a, tko da mi vsi pravjo da je verjetno fantek.

Pr nas bo spet en lep dan, meni je jesen ful všeč, sam da je suha! Pa ne morem na sprehod, namreč ful rada hodim po gozdu in po listju!!!
Bom nadoknadla drugo jesen!
Lep dan vsem nosečkam!!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 10:04:04   
Nannn
pikica* kje bos dala delat previjalno mizo in zanima me kaksne velikosti bom imela saj tudi jaz razmisljam o tem ampak me skbi ker ne vem ce bo sla gor tista prevleka in da ne bo fuuul prevelika...

Nannn user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 10:04:56   
LE&TA
Nannn, sem vidla da sprašuješ za plenice, za tetra so meni svetovali vsaj 30. Če moraš na široko povijat, pol pa eno maš v vozičku za kej obrisat, drugo za pod glavco...Raje več kot premalo, ker boš mogla tud bolj pogosto prat in likat. Tko so meni mamice svetovale. Za drugo pa ne vem!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 10:08:34   
Nannn
Ej LE&TA definitivno ti javim ko bom na tvojem koncu...mislim da je predavanje okoli 11 med tednom in ti prej povem da se spoznava...haha se vedno se spomnim najinih sank in upam da bo kaj snega user posted image user posted image   ti pa kar pridno pocivaj in upam da ti ni prevec dolgocasno...drzim pesti da bova skupaj v mesecu januarju v Postojni in nic prej user posted image user posted image

LP Nannn user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 10:14:23   
pikica*
Nannn, previjalna bo kar domače izdelave. Vzela bova eno omarco, ki  je že itak v tej sobi in bova naredila samo zgornji del, ki bo namenjen previjanju.....recimo v stilu ene plošče z obrobo...ti ne znam drugače opisat. Ampak bo igledalo tako kot tiste previjalne v trgovinah. Omarica je široka malo čez 70cm, globina je pa sedaj 35cm, ampak bo potem povrhu ta plošča in bo vse skupaj globoko cca. 75cm (se nisem še čisto odločila...bom šla še v trgovino premerit kakšnih dimenzij so tiste previjalne). Meni je važno, da je zadeva čim bolj funkcionalna.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 10:19:28   
Nannn
mi je pa zdele prislo na misel kaj boste imele ce boste nekje drugje previjale vase user posted image   a obstaja kaksna podloga al kaj user posted image

Nannn

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 10:35:44   
Nyah*
Jaz imam v spalnici komodo, kupljeno za nasegauser posted image , tako da bova gor daloa previjalno blazino pa bo, pa se bolje mi je, bo se za potem uoprabno ane.

Tetra plenic pa okoli 20, pa ene 5 previjalnih za zacetek, ce bo treba jih kupiva se.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 10:45:14   
Nyah*
LE&TA, tudi midva se ne veva, kaj imava, nama je tudi zadnjic hotel povedat, pa sva rekla da ne.  Samo se mi zdi, da sva nekaj videla, pa nisva sigurna, zdej naju pa matrauser posted image .

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 10:53:17   
baklica
Hojla

Tuki še ena, ki noče uradno vedet kaj bo. Midva že imava fantka pa mislim, da bo to rundo tud user posted image , vsaj jest sem tako prepričana, user posted image pa prav, da bo ena luštna user posted image . Pustimo se presenetiti. Saj meni je vseeno kaj bo, samo da bo vse OK.
Mi pa nimamo nobenih nakupovalnih mrzlic. Imamo posteljco (David spi že v ta veliki), previjalno tud (samo ne vemo kam jo bomo dali, ker je zdaj tam Davidova postelja), cunjic pa nekaj od Davida, nekaj od sestre, pa od tete; cel kup.
Samo bo treba tud kaj novga kupt, že zato, ker je tko fletno zbirat med tistimi drobčkenimi stvarcami.

Uživajte punce, pa pazite na svoje bušije.

baklica

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 11:27:11   
radovednica_
ojla

nannn dobi se taka tanka zložljiva podloga za previjanje. po nekod so kr v vozičku ali pa v nahrbtnikih v katerih je že nekaj opreme zraven. drugače pa se verjetno kje posamezno kupi.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 11:34:41   
tinkamiška
Hoj!

Ko se pogovarjate v podlogah za previjanje, za doma imam že kupljeno tako bombažno, veliko, bolj debelo in mehko, za drugje bom pa kupila v DMju podloge za enkratno uporabo, ampak imaš baje eno za zelo dolgo, za par mesecev, pa še drage niso. Sem zadjič kupila eno poceni torbo za čez ramo, ki ima dosti predalčkov in še ob strani je prostorček za stekleničko, pa si bom notri zložila vso kozmetiko(ki je na začetku tako ni veliko) in še to podlogo.

LP,
Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 12:39:05   
Nannn
jaz bom torbo sicer rabila ampak se ne vem katero....sem gledala tisto od Nivee ampak mi kozmetika ni vsec tako da ne vem za katero se bom odlocila niti ne vem kaksno podlogo...ampak DM mislim da bo cist v redu...

LP Nannn

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 13:28:35   
šmarnica
Nyah - tisto, da bo popila glukozo in potem odšla za eno uro kar pozabi. Ti prav naroči, da moraš sedeti pred ordinacijo in čim manj migat, da ne pokuriš tistega sladkorja. In tako si obsojen na čakanje, čakanje... Zato pa je mene tudi tako bolela glava. Pa lačna, pa brez jutranje kave,.... Ampak mine.
Ja upam, da se prihodnjič vidiva - uro imam šele nekaj po 11.00.  Samo glede na to, kako dolgo traja, da naredijo izvide od sladkorja, boš ti zagotovo takrat še tam.
Ostala dekleta pa opažam da ste precej v nakupih oz. ogledovanjih za njimi. Meni je vse to nekako prihranjeno, saj vse že imam od prejšnih otrok. Vsaj ena od prednosti pred prvorodkami. Je pa nepopisno lepo nakupovati za novega družinskega člana, zato uživajte vsako sekundo nakupov.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: JANUARČICE
12.10.2005 18:39:01   
AlenkaIST
Da se javim in povem, da še nisem obležala! user posted image

PURI, ni prebavnih motenj, le navaden prehlad razsaja. Zaenkrat se še kar dobro držim. Je pa tudi moj user posted image  že veliko boljši. Bo pa vseeno cel teden na bolniški, tako da je bolj crkljanje v igri.

Sem se pa glede nečesa premislila. Ne bom imela pletene košarice ampak kar takoj posteljico. Ne eni strani bo user posted image , na drugo pa bom previjalno gor dala. Tako bom rešila še ta problem. Sem ugotovila, da se mi ne splača dati 20 tisoč za 3 mesece zato da bi košek oblekla. posteljnina za posteljico pride malo manj, uporabljaš pa jo veliko dlje.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu šmarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 8:29:43   
baklica
AlenkaIst, pa si mi dala idejo kam s previjalno. Po pravici povedano na to se pa še spomnila nisem.
Samo upam, da je ne bo veliki bratec dol ptegnu, moja je precej težka - domače izdelave.
Samo malo predelave, pa bomo imeli previjalno na mestu.

Hvala

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 9:03:00   
pinka1
Hojla punce! Na hitro se javljam, ker sem dobila novo sodelavko, ki me bo nadomeščala v času porodniške in imam z uvajanjem kar nekaj dela - seveda pa tako za RR ostane manj časa.

Ja, začeli smo 27. teden in moram povedat, da tisti "krasno" drugo trimesečje zgineva in da se me lotevajo "tegobe" tretjega trimemsečja - namreč domov iz službe hodim vedno bolj utrujena, mal je to seveda tud zaradi slabokrvnosti, pa spim vedno slabše, pa lulat me je spet vedno bolj pogosto......

Drgač pa malček full brca.,...včeraj zvečer me je pa prvič ornk zabolelo....ležala sem na desnem boku in naenkrat mi je trebuh full zavalovil in nato full močna brca na desni strani pod rebra...AAAUUUUUU. Sem se tak ustrašila, zraven pa še mojega moža, ki ni vedel kaj se dogaja......Pa pravijo, da bo zdaj vedno bolj močno brcal in da bo vedno bolj bolelo.......Ampak vse za naše bebice....sam da bo vse v redu z njimi....

Jaz bom počasi šla naročit posteljico in jogi, glede previjalne sva se pa odločila, da bova imela kr podlogo in jo položila na pralni stroj v kopalnici. Sva mal v stiski s prostorom, pa še prišparava na ta način.

Nč, lep dan, naj vam sije sonček.....

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 9:12:14   
renan
Dobro jutro še od mene!

Pinka jaz sem kakšen teden pred tabo, a tudi mene je danes zjutraj prvič zabolelo. Sem ležala na levi strani in prav tja, nekam ful na stran, me je brcnil mojuser posted image . Ne vem kaj je zadel, a bilo je zelo neprijetno. No, zdaj vsaj vem, da raste in ima vedno daljše in močnejše ude za udrihanje..
Mene tudi pesti to lulanje. Skoraj nonstop imam občutek, da moram na wc, potem gre pa samo par kapljic. Še posebno, ko hodim, takrat imam občutek, da mi otročkova teža kar udriha po mehurju...

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 9:34:31   
Nyah*
Jutro!

Vidim, da imamo kar podobne tezave, z lulanjem, nespecnostjo,...Meni so brce zaenkrat se prijetne in v veselje, ceprav so vsak dan mocnejseuser posted image user posted image user posted image .
Tudi midva bova zacela z nabavo, nikoli ne ves, kdaj te presenetiuser posted image . Tudi jaz sem zelo utrujena zadnje case, pa zvecer me muci vrtoglavica, izgleda da je to zaradi pomanjkanja zeleza, pa ceprav pijem sirup. Me prav skrbi, kaj bo, ce ga ne popravim do naslednjega pregleda cez 2 tedna!

Kako ste ostale?

Tole s previjalno blazino na posteljici je pa user posted image user posted image user posted image  super ideja!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 9:43:03   
pikica*
Dobro jutro še z moje strani!

Moje počutje je pa bolj kilavouser posted image . Vse bolj me namreč matrajo bolečine. Sploh ne vem, ali me boli sramna kost, ali medenične vezi, ali je kak živec kje vkleščen. Nimam pojma, ampak vedno, kadar malo več hodim ali pa stojim, postanejo bolečine še hujše. Včeraj npr. sva z user posted image  montirala ene omarce. Vse skupaj je trajalo kakšno uro in pol. Že vmes sem se morala kar vsest, ker nisem več zdržala. Bolečine so bile hude, poleg tega pa mi je še vse začelo dol tiščat. Potem sem komaj pomagala do konca. In ko sem se enkrat usedla na kavč, je bilo konec. Komaj sem še vstala, tako da sem se potem skoraj odvlekla v posteljo. Pa vsako jutro, ko vstanem so te bolečine kar precej izrazite. Da si lahko oblečem hlače (predvsem levo hlačnico), se moram vsest, ker drugače ni variante, da bi dvignila nogo. Res ne vem kaj je narobe in kaj lahko naredim, da bi bilo bolje. V torek imam itak kontrolo in bom to omenila g. Ker zdaj res ne vem več, kaj lahko delam in kaj ne, vsekakor pa me najbolj skrbi, da bi s tem kakorkoli ogrozila našo pupiko.user posted image  Če ima katera kakšen pameten nasvet, se priporočam. Pa upam, da druge nimate takšnih problemov.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 10:13:07   
renan
Pikica ura in pola stanja ali napora je absolutno preveč. Mene že manj kot po pol ure začne dol tiščat. Takrat se 5-10 min vležem in potem dalje. Do torka ne precenjuj svojih sposobnosti in čim več počivaj. Ponavadi ti telo že samo pove, ko je čas za počitek, samo prisluhni mu, da bo vse v redu.
Za bolečine ne vem, verjetno se medenične kosti mehčajo kot priprava za porod...Mene zadnji teden samo tu in tam kaj v nožnici zaboli..

Čuvaj se!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 10:21:21   
Nannn
Hojla bejbe user posted image

Ja vse prihajamo v obdobje ki so z njim povezane tudi tezaveuser posted image  vidim pa da imamo vse podobne tezave in tudi mene moja pupa kar mocno brcne da mi trebuh kar poskakuje...grem pa na wc dvakrat na noc zjutraj pa se zbudim z velikimi bolecinami v nogah...sploh ne vem vec kako naj spim user posted image  vceraj pa sem opazila da mi noge otekajo tam okoli gleznjev in imam kar neke bule user posted image  ocitno ne bom sla mimo tega...potem pa  sem sla pod tus in se stusirala z mrzlo in vroco vodo in je bilo malo boje...potem me je pa moj predragi fajn zmasiral in sem bila kot prerojena  user posted image  vceraj pa me je peljal se na vecerjo in dan je bil popoln  user posted image  najina pupa pa se je lepo premikala in kazala znake zaovoljstva user posted image

Lep soncen dan Nannn user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 10:27:00   
LE&TA
Pikica, Renan ti je lepo povedala glede počitka, vsekakor pa to povej tudi G.
vse mamo podobne težave kar se tiče lulanja, mene non stop tišči na WC, tudi ponoči in zato tudi slabo spim! DRugače pa se selim s kavča na posteljo, ker moram počivat. Do pregleda mam še 3 tedne, pol pa moram kej do LJ u šoping za bebico, ful stvari bom dobila, neki bom pa sama kupla, mal za dušo pa da bo mel/a še kaj novega. Zaenkrat pa se izogibam vožnji z avtom. Ostane mi samo počitek, RR, pa kosilo skuham. To je pa tud vse, ostalo pa mi delajo domači!!

Konec novembra greva v šolo za starše. Kaj pa ostale, že hodite?

LPuser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: JANUARČICE
13.10.2005 10:36:18   
Anonimen
Ojla punce

Tudi mene tarejo podobne težave kot vas. Predvsem lulanje - ponoči je treba obvezno dvakrat. Pa spim tudi bolj slabo. Kje so že tisti časi, ko sem spala kot top. Drugače pa tudi jaz počivam, ko me kaj boli. In potem je bolje.
Midva z user posted image   bova po praznikih začela urejati sobo za najinega novega člana. Morava pa tudi prej še po nakupih. Da bova začela urejati vse po praznikih pa sva se odločila zato, ker dragi dela čez teden, jaz pa ob vikendih (preko študenta) in ne moreva potem nič narediti. Hvala bogu delam samo še ta mesec.

A mogoče katera izmed vas hodi v novo porodnišnico v Ljubljani na UZ? Jaz moram 25/10 na kontrolni UZ, ker pri nas ni bila morfologija dobro narejena in moja g. ni bila zadovoljna.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




obračanje
tonks

Kdaj so se vam obrnili na glavco, tiste ki ste imele dolgo časa medenično vstavo?

po 40. tednu (17%)

po 39. tednu (3%)

po 38.tednu (9%)

po 37.tednu (10%)

po 36.tednu (9%)

prej (52%)


Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!