|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 17 [18] 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober
29.9.2005 16:57:31   
soncek&luna
se popolnoma strinjam kira s tabo.... jaz vem, da si ga ne bi upala nest v narocju oz. bi bila cist trda... ze tko bom sama okorna in se bom bala, da ne bi strucko na tla spustila user posted image ....

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: oktober
29.9.2005 16:58:23   
KIRA
hej, kako  je pa naša bambi?? jo je kera vidla ali govorila z  njo???  blazno me zanima, kako je potekal porod in če sta obe zdravi.... (mamica in hči) si ne bi mislilsa, da bo glih ona pohitela. prej kera od ostalih...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   [Brisano sporočilo]
29.9.2005 17:57:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
   RE: oktober
29.9.2005 18:23:49   
urbancek
Pozdrav vsem skupaj v tem gnilem vremenu. Danes smo bolj lenarili. Ponoči se mi je ta mal spravil na nek živec ali pa na žilo, me je tako bolelo, da so mi tekle solze. Tudi premakniti se nisem mogla, niti dihati normalno. Sem mislila, da se je že odločil priti na svet, pa se je k sreči premaknil, tako, da je počasi popustilo. Se je pa že čisto spustil. Upam, da bo vzdržal vsaj do nedelje zvečer, ko bomo imeli za seboj birmo. To bo še naporno.
Glede tega, kako prinesti dojenčka iz porodnišnice pa še ne vem. Prvi dve sem nesla v naročju oz. ju je nesel ati, tretjega smo nesli v lupinici, pa se mi je zdelo tako neosebno (kot robo iz trgovine - sori taki so bili občutki), tako da bomo tega nesli tudi v naročju, razen, če ne bo deževalo, v tem primeru pa v lupinici, da ga bomo lažje pokrili.

Kombenzionček se mi zdi še pretopel. Mi imamo za čez podložen pajacek, pa še v dekico bo zavit, tako, da ga ne bo moglo zebsti, pa še avto lahko pripelješ čisto do vhodnih vrat, 1 m pa bo že preživel, tudi če bo zelooooooooo mraz.

Lp

_____________________________

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   RE: oktober
29.9.2005 19:41:40   
soncek&luna
bejbe, jaz imam dovolj za danes... moram it resnicno pocivat.... z nogo je cedalje slabse user posted image user posted image user posted image user posted image .. komaj se hodim, sploh ne vem kaj naj naredim, da bi prenehal....
se beremo jutri...
zelim vam lepe sanje in mirno noc

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
29.9.2005 19:52:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
   RE: oktober
29.9.2005 20:20:08   
žlička
 čer punce! jest sem pa danes kupila kombinzoncek, da potem ne bo letanja, bila sem u H&M, kupila pa sem št. 68, to je od 4-6m, sem raje malo večje, da mi nebi bilo potrebno kupit še enega, sva pa oba velika z dragijem, tko da bo tudi user posted image  vrjetno večji, saj ne mislim pa ga v njemu prinesti domov,

imam podobno kot ostale ze pripravljeno, zase pa tudi imam ze vse spakirano, nikoli ne ves, kdaj te bo presenetilo....Jaz pa pogresam AKS, ji bom zdajle en SMS napisala, da ni sla tudi ona ze rodituser posted image

_____________________________

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 432
   [Brisano sporočilo]
29.9.2005 22:26:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žlička)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
   RE: oktober
30.9.2005 0:25:03   
Aleksandrin
Kako se vam pa koža kaj obnaša?
Meni je trebuši čist popokal (strije) od popka dol in po bokih- kljub vsem kremicam, grrrr...
Pa mozoljčki se mi delajo pri nosu.
A ja, sodelavci vsi neučakani čakajo 3. okt., ker je luna in so prepričani, da bom rodila, bomo videli kako se bo moja kepica odločila.
Lahko noč in dobro jutro.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 434
   RE: oktober
30.9.2005 6:06:30   
uma
Dobro jutro.
Sem zgodnja, ker mojega dragega peljem na šiht danes. Ne gre drugače. Zunaj pa še čista tema. Brrrrrr, in mraz.
Meni zaenkrat ni še popokal trebuh, mozolji pa so bili skoraj stalnica. Hormoni so podivjali. Ampak nimaš kaj. Se mi zdi da je z vsakim dnevom bolje. Bomo videli kako bo ko bomo rodili.
Udb, sem ok sedaj.
Se pa intenzivno pripravljam na "piknik" v soboto, ki ga z mojim pripavljava. Mal vselitvena žurka malo pa za moj rojstni dan, ki ga imam v ponedeljek. Nas bo pa kar zeloooooo veliko. Hvala bogu, da imam pomoč.

Zdaj pa moram iti. Ciao

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   RE: oktober
30.9.2005 7:53:47   
Udb
Jutro!
Tudi jaz sem zgodnja - danes dobim obisk! Prijateljico in njenega sinkota! JUPI! Pa je treba prej šekej pospravit, ne! ;)

Moj buši ni nič počil, je prav simpatičen. Mam pa zato obraz kot sir - poln mozoljev!!! user posted image  Ampak, saj sem jih že navajena! Sem jih imela med puberteto, pa potem, ko sem nehala jest tabletke....pa zdaj spet...upam da bo po porodu bolje!

Drugače me pa moti, da že 2 meseca ne morem nositi prstana! Mam tako otekle prste - ampak drugače nimam občuta - samo prstan ne gre gor. Zanimivo! A se to izboljša po porodu? Ker meni ne gre čez sklep!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 436
   RE: oktober
30.9.2005 7:59:25   
mujcek
Punce, kje pa imate Pi? A je z njo kaj novega user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 437
   RE: oktober
30.9.2005 9:06:35   
Udb
Mujcek, včeraj je bila še tukaj, tako da ne vem!

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 438
   RE: oktober
30.9.2005 9:21:19   
žlička
Jutro punce!

Danes je sončen dan, čeprav malo hladnejši, ampak vseeno... Ja meni tudi mami napoveduje, da bom rodila prej, ker naj bi bila 17.10. luna.....hm bomo videli kaj bo na tem...

AKŠ sem poslala sms ze vceraj pa se ni nic javila, upam da je vse OK in da ze crklja svojouser posted image , ceprav je imela rok tam nekje 25., ce se ne motim

tudi jaz se bom spravila malo porpravit, sem rekla vsak dan eno omarico v kuhinji, da ne bo preveč, jah kaj čmo, hočmo imet stvari pripravljene in pospravljene.....pretiravam pa ne

_____________________________

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray


(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 439
   RE: oktober
30.9.2005 10:18:56   
nana 27
Dobro jutro! No, danes sem pa spala kot angelček. Zunaj je tako lep dan, da komaj čakam, da pride moj iz user posted image  službe in da greva kam skupaj na sprehod. Zdajle me čaka še pospravljanje in pranje. Se mi zdi, da moram kar prati in pospravljati user posted image , če bi me kaj prehitelo. Ali ve še obešate cunje? Baje naj ne bi bilo priporočljivo zaradi otročka, ki se lahko ovije s popkovnico. Je to samo vraža, ali je res kaj na tem?  Zdravje gre počasi na bolje - zdaj samo še smrkam. Upam, da se bom pozdravila do poroda. Glede mozoljev je pa tako, da me že vso nosečnost spremljajo. Najhuje je okrog nosu in ust (taka pubertetnica sem). Do sedaj sem imela mir le, ko sem jedla tabletke. Tudi jaz sem slišala, da okrog lune rodi največ nosečk. Bomo videli, če je kaj na tem user posted image A veste, da se že nekaj dni ni oglasila še ena oktobrka? Žužu. Kaj je z njo?

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   [Brisano sporočilo]
30.9.2005 12:42:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
   RE: oktober
30.9.2005 13:27:13   
ivana25
Zivjo bodoče mamice!

Nana, v šoli za starše so nam rekli, da tisto s popkovino ne drži, je pa res da se nosečnice ne smejo preveč pretegovati oz. pri nobenem gibu ne smemo pretiravati... pa saj nam ponavadi tudi ne paše- meni trebuh takoj otrdi.

Sem bila ravno včeraj pri ginekologinji in je vsa presenečena ugotovila, da se mi je otroček že čisto v medenico spustil, in da je maternični vrat skrajšan a na srečo še zaprt- rok imam okrog 25.oktobra. Nič čudnega, če pa mi trebuh otrdeva že od 20. tedna naprej, zadnje tedne še kar pogosto, pa tudi boli me že zraven.

Poleg tega, da me pogosto hudo lulat tišči, nimam občutka, da bi mi dojenček že kaj navzdol pritiskal, res pa je, da bolj poćasi hodim, pa še to kot ena račka... user posted image

Čudno se mi je zdelo le to, da imam bolj majhen trebuh za 36t/3 dni- 105cm. Ampak je otroček že 3kg težek in je trebuh verjetno manjši zato, ker se mi je spustil v medenico, pa še malo manj plodovnice imam. Hecno.

V glavnem, imam občutek, da se porod lahko zgodi prej, jaz pa se še nisem psihično pripravila nanj! user posted image
Moram začeti delati na tem!

Držim pesti, da nam bo vsem porod hitro in čim manj boleče minil in da bomo na koncu vse zasluženo dobile najlepšo nagrado na svetu  user posted image !!!

Pozdravček vsem!
Ivana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 442
   RE: oktober
30.9.2005 19:00:30   
thunder
...in oktoberke so zaspale... Sicer pa ste vse verjetno izkoristile ta lepi dan, jutri pa se nam obeta še lepšiuser posted image . Nalin nekaj mi please povej - koliko časa te že dajejo ti popadki da skor že popokaš in greš v porodnišnico? Mene že od torka ko sem imela tudi CTG in je že vse kazalo da bo akcija, potem pa nič. In potem me je vsake toliko časa zagrablo... Se vidi da bodo naši otroci tehtnice - sploh se ne morejo odločit a bi že radi vidli mamico al ne.user posted image  Sicer pa, važno da je z njimi vse ok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   [Brisano sporočilo]
30.9.2005 19:13:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thunder)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
   RE: oktober
30.9.2005 19:25:30   
Udb
Punce, jutri je že prvi oktober!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAA!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 445
   RE: oktober
30.9.2005 19:35:47   
KIRA
jaz tud ne morem verjet, da mam samo še 2 tedna? kam je šlo leto???
groza. a se da mal en mesec nazaj zavrtet?user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   [Brisano sporočilo]
30.9.2005 19:56:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
   RE: oktober
30.9.2005 20:31:45   
žlička
čer!

strah me ni, se pa tudi jaz sprasujem, kam je slo teh 9 mesecev, no ja, ker se konec oktobra imam se 28 dni.....

AKŠ je še v enem deluuser posted image , pogosto hodi na ctg-je, ima po malem popadke, ampak za enkrat vse OK, doma nima dostopa do interneta, zato se javlja bolj poredko!

lepo spanckajte in cimmanj tezav preko noci

_____________________________

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   RE: oktober
30.9.2005 20:40:28   
chips
punce poglejte si moj trebušček v albumu!!!!

_____________________________

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 449
   RE: oktober
30.9.2005 21:00:34   
MojcaG
čer!!

jutri se torej začne naš mesec.. user posted image user posted image user posted image  
in iz dneva v dan bo manj bušijev in več štručk..user posted image  jaz bom med zadnjimi - tak občutek imam..

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 17 [18] 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 17 [18] 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?