THeart
|
Pozdravljene, ena avgustovka tukaj , rok iman v prvi polovici, ker pa se mi zdite tukaj julijke stevilcnejse oz. Veliko debatirate sem se odlocila da se oglasim malo tukaj. Ker se mi porajajo dileme in tegobe me zanimajo malo mnenja drugih nosecnic. Ali se kateri sanja zakaj so zenske ki so ze izkusile nosecnost tako neuvidevne zakaj ne pomislijo kaj so one zelele takrat in cesa definitivno niso zelele slisat. Morda smo zelo ralicne vendar jaz definitivno ne zelim poslusati o problemih predporodnega in poporodnega obdobja (ti. Porod, dojenje ipd.). Sem mnenja manj ves boljse je, ker ne pricakujes slabih stvari, ker 80% problemov nastane samo zaradi psihe ker smo to slisali in to pricakujemo. Sem mnenja, da imamo zenske najvecji dar, ki se imenuje mocna intuicija, to in pa zaupanje vase je vse kar potrebujemo. Vse ostalo pride ko je cas in ko to potrebujemo. Kaj pravite ostale, kako se izognete nezazeljenim debatam, ko imate polne uhe in nocete slisati nic na neko temo ker vam "gre na bruhanje" to poslusat, kako se izognete nadleznim zaslisevanjem po spolu otroka, po stanju otroka, po zdravstvenem stanju otroka, kot da je zdravstvena kartoteka javna revija. Skratka neke stvari mi gredo zelo v nos, je neprijetno poslusat, ceprav bi morala nujno nekako izrazit da se o tem ne zelim pogovarjat, ampak nevem kako to storiti na prijazen nacin. Pa dotikanje trebuscka... Od nekaterih oseb mi odgovarja da se dotaknejo od nekaterih pa ne, tudi pride cas ko mi od nikogar ne prija dotik, ker vcasih prav boli ali pa enostavno nisem razpolozena, zakaj ljudje to pocnejo brez da vprasajo. Skratka je nesramno, vsiljivo in nevljudno. Najveckrat pa so to zenske, ki so ze bile nosece in se sprasujem, mar njih ni motilo? Seveda ena od teorij je, da iscejo stik ker zelijo osvezit spomin svoje davne nosecnosti.. ampak se vseeno ni to razlog da se brezbrizno dotikajo tujega telesa brez dovoljenja. Zadnja stvar: HORMONI , vcasih se mi zazdi da se mi je zmesalo , nenormalno mocni obcutki za malenkosti, popenim za neumnosti, sem hitro razdrazljiva, tecna, nejevoljna, cmerava (jokava), sitna vcasih sama sebi. Se katera z podobnimi obcutki, kako se sooca? Ker me bo moz pocasi poslal nekam v tri krasne
|