ironic
|
Jaz tudi ne razumem mam. Dobro tašče... One so res prava živa vegeta.. Ker dokler je tast bil, ni bilo težav, sedaj pa je, druga oseba res.. In čeprav nisem konfliktna, raje stopim nazaj pa čeprav vem da imam jaz prav, samo zarad miru.. ampak zdaj pa ne naredim koraka, ker mi prav paše mir..Mame pa res.. Jaz se s svojo nisem tako dobro razumela, dokler se nisem odselila. Takrat sva se pa res povezali, da se ji res lahko zaupam in se vsak dan slišiva in jo res grozno pogrešam. Prej takega odnosa ni bilo.. tako da ali se zbližaš ali oddaljiš ko se odseliš, se mi zdi. Res pa bi morale podpirati, nič drugega. Samo to. Moja tudi ni nekega hudega navdušenja pokazala, samo ona na splošno nekak zaradi vzgoje ne zna pokazati pravih čustev, da jih bolj skriva. Ravno okrog dojenja.. danes sem dobila vakuumsko črpalko ko sem jo naročila prek alija. Ma ista kot haakaa, res! Pa dobim 4, 5 za ceno tiste. Sem probala.. omg, ko mi jo je not posesalo 🤣🤣 tak da če katera tudi tam naročuje, si jo kar naj. Pa še pokrovček je poleg. Glede dojenja jaz nimam izkušenj, tako da kar povejte kako pa kaj, ker bom pri tem vztrajala da se vzpostavi. Bi res rada, pa še dost lažje je ko kam greš. Si ne predstavljam s tistimi flaškami pa AM, ker nimam pojma kak bi to mešala,ko moraš še temperaturo imet pravo.. Meni je prav začela čez dan brcati in se premikati, ko ponavadi ni bila taka, zdaj pa kar precej.. ampak najbolj mi je smešno,da ko se usedem, ko da jo mam v riti,ker mi prav v rit brca 🤣🤣🤣🤣 no boksa, glede na to da je na glavo obrnjena, haha
|