ironic
|
Ok, torej imamo po večini vse enake preglede. Sem mislila da sem med redkimi,ker nekatere se tako na veliko pogovarjajo o UZ, meni vedno dela vaginalno, sicer zaradi težav z MV. Ampak tisto na brzino, drugače pa sestra enako, da zmeri in posluša srčka. Se mi je vse skupaj zdelo preveč skopo in hitro. Ampak očitno že imajo dogovor med seboj 🙄😮💨 a samoplačniško pa ti pregledajo vse in tudi povejo, kako je sploh s tvojim otrokom. Ma tega ne morem razumeti. Samo 5 min dlje. Ne rabi mi tam neke samoroge pokat in prikazovat, samo da pove bistvo glede otroka. V kakšni legi je, je razvoj ok.. samo to. Videz pa iskreno me sploh ne zanima, ker bom itak potem gledala 24/7, mene samo zdravje in zdravje. Samo zdravega otročka bi rada in potrditev. Amm.. glede influencerstva. Ja, s tem se definitivno strinjam, vendar je spet treba pogledati ozadje. Ali je stroka v ozadju ali ne. Npr Nastja pod "mojababica" svoje delo opravlja že dlje časa, samo ga pač je sedaj malo bolj izpostavila prek IG. Pa sicer, zakaj ne. Tudi jaz bi. Drugače pa Nastja dela trenutno dizertacijo za doktorat, prav tako že dosti let dela kot babica v UKC Mb, predava na Fakulteti,... Tako da kr tak ni ona, da bi govorila v tri dni.. tudi porode je sama vodila. Je pa popolnoma preprosta ženska in niti malo vzvišena (trdim,ker stanujeva v bližini). Je pa njen program izredno obširen, imaš več področij razdeljenih ali v skupku in definitivno ni enako predavanjem v ZD. Tam je tako skopo da groza in so še kar 15 let nazaj. Nečak je star 13 let in so predavanja še vedno na enakem nivoju. Tu se gre v potankosti. In bom to trdila in je vredno vsakega €, ker sem tudi jaz do zadnjega oklevala ravno zarad financ..sedaj pa lahko trdim da samo gledaš in poslušaš. Še moja mami je rekla, ma tri otroke imam pa še vedla nisem da bi lahko na tak način to pa ono pa tisto, pa lajšala bolečine... In upam da ni zdaj to tak izpadlo, kot da jo jaz promoviram, ker jih je še nekaj ko predavajo, samo jaz pač sem se odločila zanjo in da malo bolj povem kaj vse zajema. Da res nima neki malega pa brezveze. Jaz sem na začetku pa se že izgubljam v informacijah, sem pa vzela samo porod in je 14 ur, ampak to prav not padeš pa se samo čudiš. Seveda pa vsak po svoje. Jaz sem imela res velik strah pred porodom, vendar ga izgubljam, poslušam tudi podcas_te in mi res precej pomaga, tako da je tudi to en velik razlog za odločitev. Omg sem se razpisala 😬😬😬
|