ironic
|
Vidiš mene pa ravno CR ni strah, čeprav moram mojmu zabičat da mora večkrat ponoviti da je posteljica spredaj, da bodo vedeli, če pride do tega. Jaz mam drugače orng prag bolečine, pa tudi ko me res res boli, da gre na max se trudim v sebi kričati, ampak tole.. me pa je res strah.. Sem bila na ORL, sem imela deviacijo sinusov in sem dobila lokalno. Mi je spustila, on pa nadaljeval z OP.. vse čutila,noro bolelo ampak niti zvoka nisem dala od sebe.. zato pa je potem bil res tolk prijazen do mene,ves čas okrevanja. Pri porodu pa mislim da se bom že pri vhodu v porodnišnico drla naj me nafilajo z vsem kar imajo 🤣🤣🤣🤣🤣 sem tudi jaz bla prej, ma ne, nebom tega pa onega. Ni to dobro.. zdaj pa sem v tistem obdobju ko rečem, daj vse 🤣🤣🤣🤣 za ta plin pa so ene pisale, da jim je bilo še huje, slabo ali da so bruhale in imele že skoraj migrene. Da so negativno sprejemale. Odvisno.. Mene res za to ultivo zanima. Tiste ki so jo izkusile jo kar priporočajo,ker ni tolk kot epiduralna, da še vedno čutiš, tudi prej spusti.. za epiduralno pa sem brala da je težava v tem, da jo prepozno nehajo dozirati. Morali bi pri 7 cm prenehati, da ženska čuti pritisk zaradi iztisa. Moj je rekel da bo za sebe mel okrepitev, smolo. Da on tud rabi protibolečinsko 🤣🤣🤣🤣🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ sem rekla da pol pa naj moli boga za dobro babico, pa da bom morala porodni načrt napisat in ji predat, ker da bova oba adijo, omg.. si bodo mislili bogo to otrok 🤣🤣🤣 -malo heca- No, jaz ko sem gledala, da sem se prijavila na UZ, nima napisano za 4D. 100% pa bo vprašal če bi želela. Stane pa pregled 60e, 4D pa ziher še 30e poleg. Meni je samo važno da mi pove, da je vse super in da je vse kot mora biti. Imam pa v torek zvečer. 😊😊
|