|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2023
11.4.2023 13:52:25   
ŠeenaSanja
Saša, super za lepe novice na pregledu 😊 najlepše je ko slišiš, da je vse tak ko mora biti 😊Kako hitro beži čas, se mi zdi da smo nedolgo nazaj vse trepetale zaradi nuhalne 😂🤭Moj naslednji pregled je 5.5 in to za sladkor. Že zdaj me je groza 🥺 potem pa 9.5., da spet pogledamo našo štruco 😊

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
11.4.2023 14:27:34   
foxy_cat
Jaz imam pa v ponedeljek za sladkor hehehe... 

(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
11.4.2023 15:04:40   
Anonimen
Stela, Sanja hvala! res je lep občutek… 😃 čas pa noro beži, ko samo pomislim, da bo naslednji pregled ko bom ŽE 32 teden…. Ajoj 🫣🫣🫣🤭 Danes bova zakupila Nastjina predavanja tko da verjetno jutri začneva s šolo 👍🏻😃
Stela - gres kam dlje na dopust? Želim ti da uživate maximalno!!! Sanja - sladkor, no tudi to bo se dalo preživet… meni na koncu sploh ni bilo tako zelo grozno. Pa še dolaj hitro je minilo.. sem mislila, da se bo vleklo! Dobr rezultat obema s Foxy! 🍀🍀🍀
Saša

(odgovor članu foxy_cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
11.4.2023 15:59:58   
Stella Marella
porocaj, kako je na predavanjih, sem ze kar radovedna 🙂
mi gremo ob gardsko jezero, ce bo vse po sreci. priznam, malo me je strah, ker bom ze v 34.tednu, se mi zdi. ampak nisem bila ze celo vecnost na dopustu in bi rada sla, preden bo spet kaos pri hisi.... 🙈 vi greste se kam pred porodom? julijke mate se malo vec casa na voljo, mogoce se kaksno morje junija... ohhhh... ☺️

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
11.4.2023 16:07:02   
foxy_cat
Jaz sem imela take lepe plane, ko sem zanosila, da gremo lepo med prvomajskimi, pa potem takoj pa koncu šole... mhm... pa je potem z komplikacijami vse padlo v vodo. Dvomim, da bo sploh kaj z dopustom letos, razen če se bo dete res rodilo prej in bo vse ok.

(odgovor članu Stella Marella)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
11.4.2023 16:14:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Marella

porocaj, kako je na predavanjih, sem ze kar radovedna 🙂
mi gremo ob gardsko jezero, ce bo vse po sreci. priznam, malo me je strah, ker bom ze v 34.tednu, se mi zdi. ampak nisem bila ze celo vecnost na dopustu in bi rada sla, preden bo spet kaos pri hisi.... 🙈 vi greste se kam pred porodom? julijke mate se malo vec casa na voljo, mogoce se kaksno morje junija... ohhhh... ☺️

Bom kaj javila ja user posted image
Oooooo super, ma samo na relax pa nč tuhtat, da bi bilo kaj narobe in bo user posted image
Midva ne greva nikamor ... moj gre službeno za 3 dni nekam v začetku junija, z letalom, cca 8h leta v vsako smet, upam, da bo vse OK in se ne bo kaj dogajalo .. takrat bom pa 35.teden user posted image user posted image user posted image ampak nikoli neveš! user posted image

Saša

(odgovor članu Stella Marella)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
11.4.2023 17:41:52   
Pikcapokca
Oo Saša cudovito 🥰 zdaj pa ze res namesto da stejemo tedne, odstevamo tedne 🙈 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
11.4.2023 19:39:03   
ŠeenaSanja
Punce eno vprašanje..Danes sva začela s šolo za starše kjer je pediatrinja omenila tut cepljenje proti davici okoli 28.tedna, ker ima baje kar veliko novorojenčkov težave z oslovskim kašljem. Ima katera kakšne izkušnje s tem oz. se je katera odločila za cepljenje med nosečnostjo? 

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
11.4.2023 20:31:44   
ironic
Bravo Saša, čestitam da je vse super 😊😊♥️ Poročaj s predavanji ja, ker nas res zanima. Kam si pa šla na pregled? Žebeljanu? Jaz se bom naročila pri njemu, še nisem. Se mi zdi da se res zavzame ♥️ Ne morem verjeti da že gremo vse proti koncu.. Kdaj je sploh minil čas? Kdaj! 🤷🏼‍♀️  Sem si pa malo nabavila cotike in upala celo rabljene vzeti nekaj, super punca tista in super ohranjeno, brez kakega flekca. Res zadovoljna 😊😊  zdaj pa še opremo in vse pripomočke. Joj, potem pa kar naenkrat ne bomo več imele trebuščkov. Te brce bom res pogrešala, čeprav ni neki aktivna. Upam da bo potem tudi tak pridno spala kot zdaj 😁😁

(odgovor članu ŠeenaSanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
11.4.2023 20:54:25   
Anonimen
Ironic, danes sem imela redni pregled pri osebnem ginekologu 🤗🤗🤗 … naslednjega imam čez točno 4 tedne in takrat isti dan zvečer pa še tisti dodatni (samplačniški) glede kontrole rasti in 3D 😍 … ker sem iz Ljubljane bom šla na pregled kar tukaj, čeprav sem za omenjenga G slišala res veliko pohval 👍🏻🍀 …. Ja res en dva tri bomo na koncu. Brcike so krasne in bodo potem sigurno manjkale 🥰Drugače sva pa pogledala že prvi sklop predavanj… jaz jih bom pomoje po 2x gledala, ker imam občitek, da si bom še kako stvar izpisala 🤪 
Lep večer! 
Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
11.4.2023 21:24:00   
ironic
Razen, če sem te narobe razumela in si imela pregled pri svoji? Jaz sem se sedaj naročila pri njemu.. moja pa mi tak nič ne pove 🙄 kr neki.. sem jo nazadnje vprašala če mi lahko pogleda, če je še vedno punčka, pa mi je odvrnila da sedaj gleda MV kar je pomembno. Mislim.. kot da ne more še spol pogledat.. mah.. eni pa res... 🙄🙄🙄 Aja nazadnje je ena spraševala glede ugodnosti za nosečke.. Jaz sem tak povsod vpisana 😁 pri Tušu pa se samo izpolni obrazec prek spleta in se izbere poslovalnico,kjer želite prevzeti knjižico. Ko je pripravljeno vas obvestijo prek maila, pol pa kar tam na blagajni poveste da bi rade prevzele tuš družina ugodnosti/knjižico. Prejme pa se v taki vrečka nahrbtniku s pampers vlažilnimi robčki.Link včlanitve: https://racun.tus.si/ustvari/vclanitev/korak1?_ga=2.248600069.341390504.1681240957-1413804223.1678801908
Pojasnila: https://www.tus.si/vec-o-tus-druzini/

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
11.4.2023 21:28:33   
ironic
Sedaj mi je vrglo tvoj odgovor.. prvo sploh ne 🙄🙄 potem pa če si iz lj konca pa lahko greš Pušenjaku? Moj brat je šel k njemu, ko sta imela morfologijo in ga nista mogla prehvalit. Pri vas Pušenjak, pri nas pa Žebeljan 😁😁In kako ima predavanja? Zanimiva? Ker ona mi ne res tak, da te noter potegne. Pa ful pravijo kak umirjeno govori,da te kr uspava - dost je blo takih komentarjev. Moj gre v tujino, tak da upam da bo prišel k sebi da začneva za vikend, da se on tud vredu poleg pripravlja,glede na to da jaz tak ne bom zavestna takrat 🤣🤣

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
12.4.2023 9:23:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ironic

Sedaj mi je vrglo tvoj odgovor.. prvo sploh ne 🙄🙄 potem pa če si iz lj konca pa lahko greš Pušenjaku? Moj brat je šel k njemu, ko sta imela morfologijo in ga nista mogla prehvalit. Pri vas Pušenjak, pri nas pa Žebeljan 😁😁In kako ima predavanja? Zanimiva? Ker ona mi ne res tak, da te noter potegne. Pa ful pravijo kak umirjeno govori,da te kr uspava - dost je blo takih komentarjev. Moj gre v tujino, tak da upam da bo prišel k sebi da začneva za vikend, da se on tud vredu poleg pripravlja,glede na to da jaz tak ne bom zavestna takrat 🤣🤣

Ja forum ne dela glih OK user posted image
Pušenjak je sicer super ja - za nuhalno sem želela k njemu pa nekako nismo uspeli uskladit termina, potem sem šla pa kr dr. Meglič Petri, ki je tudi zelo v redu user posted image ... tako, da grem tudi sedaj k njej user posted image
Obdelala sva prdi del in je res fino. Posnetki so dolgi različno, mislim, da je v prvem sklopu 6 alu 7 posnetkov ... ful uredu. Tko enostavno razloži, da ti je res jasno, pokaže itd. Mojmu je blo tudi ful všeč .. pomoje bova hitr pogledala user posted image ... me je pa vmes kr mal stisnlo tist pač misel ''o fa* ... dejansk bo treba rodit'' user posted image user posted image (panika) user posted image

Celi vikend in ponedeljek ter včeri, ko sem bila frej sem malega ZELO čutila, res zelo. Evo dons spet manj, ko sem v službi in je očitno moj ritem drugačen. Saj vsake tok brcne, da vem, da je tam user posted image
Saša .. ampak ni pa isto kakor doma! Zanimivo ne?! user posted image

Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
12.4.2023 9:50:41   
4.mama
Saša super za pregled, jaz imam v ponedeljek pri mojem ginekologu, v sredo pa samoplačniško 3D pri dr Tul.
Foxy_cat upam da si dobro in da guras lepo naprej.
Jaz grem za prvomajske malo na jug, upam da vzdržm vožnjo.
Imam pa alergijo na vitaminske tablete in ne vem kaj bi pila, ker če ne pijem se počutim brez energije. 
Imam pa tudi malo težav z aritmijo tako da bom videla kaj mi bo rekel zdravnik sedaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
12.4.2023 11:58:52   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama
Imam pa tudi malo težav z aritmijo tako da bom videla kaj mi bo rekel zdravnik sedaj.

Hvala! 🤗🍀 
4.mama a aritmija je na novo ali si jo imela že kdaj prej? Sicer je pogosta v nosečnosti, že zaradi hormonskih sprememb in lege ploda. Jaz poznam aritmijo od prej in sem vsake toliko čutila kak preskok. Malo me je bilo strah, da bo tega v nosečnosti več, pa sem ta preskos čutila mogoče 2-3x … k sreči 😊 povej zdravniku ampak sem prepričana, da ne bo nič narobe. Aritmije imamo vsi, eni jih občutijo bolj, eni pa manj 🤗 k sreči je večina ne nevarnih 🍀
Saša

(odgovor članu 4.mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
12.4.2023 12:44:38   
foxy_cat
4.mama ta teden se probam prisilit, da zguram. Hči ima danes in jutri nastop, čez vikend imajo občinski tek in bi res rada bila na teh zadevah. Sicer takoj ko premalo počivam se mi zdi da kar teče tega izcedka iz mene da joj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
12.4.2023 19:17:29   
ironic
Moja pa je sedaj umirjena, ko pa se premakne pa se orng, da ja čutim. Nekam nižje se mi je spustila in včasih ko parkrat brcne se mi zdi da jo dobesedno že pri riti čutim 🤣🤣🤣Sem se naročila na UZ in mi je kar jutri želel dati termin 😁😁🤦🏼‍♀️ ker mojega ni, pa grem naslednji teden. Sem kar presenečena, sem mislila da mi bo ziher dal okrog 30t. Da mi sedaj še enkrat spol potrdi, da ne bo slučajno rekel da je kak dodatek dobila,ker takrat pač bo fantek mel kako rožico na bodiju 🤣🤣🤣🤣 mi je samo on takrat potrdil spol in vseeno me malo muči, je ali ni 😁🤦🏼‍♀️ ne morem verjeti kak hitro nam teče čas, res... Joj, jaz bi tudi rada šla kam na babymoon, ker sem precej hodila naokrog in po tujini, sedaj pa sem čisto na off doma. Kar konkretno pogrešam. Upam da bo mala pridna in bomo lahko hitreje začeli okrog hodit.. zato sedaj res zares razmišljam o nakupu avtosedeža z nogo isofix že za novorojenčke, da ne bo v lupinici nič.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
13.4.2023 12:07:15   
nevergiveup
Ojla punce, malo sem izginila, ker se mi nič novega ni dogajalo v zvezi z nosečnostjo, v službi pa ogromno dela in potem še trije nadobudneži doma pa čas kar gre mimo... Pregled za sladkor sem zamudila, ker smo bili bolni. Ampak kot razumem enim ga sploh ne delajo, tako da upam, da mi ginekologinja ne bo težila... V nobeni nosečnosti nisem imela težav s sladkorjem in upam, da tudi zdaj ne... Dete brca na polno in drug teden imam spet pregled. Sem pa postala noro utrujena- samo spala bi... Železo imam itak prenizko in se verjetno tudi to pozna, kaj pa vem... A katera ve slucajno do kdaj se splaca na 3d it? 

(odgovor članu ironic)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
13.4.2023 13:29:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nevergiveup
A katera ve slucajno do kdaj se splaca na 3d it? 

Naj bi blo do 33.tedna :) 
Drži se še naprej, veliko dela, otroci, vreme…. Itak da si uničena. Saj bo! 🍀🍀🍀
Saša

(odgovor članu nevergiveup)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
13.4.2023 14:08:38   
4.mama
Nevergiveup lepo da si se oglasila, očitno se borimo z isto težavo ko imam 5 minut zaspim katastrofa res. Verjetno so to tudi leta. Mi pa res non stop otreva trebuh, prav neprijetno in včeraj sem imela cisto mokre gate sem se kar ustrašila.
Je pa res da vsako jutro vozim eno uro in popoldne se eno uro, hčerko v šolo.
3D grem jaz naslednji teden ko bom v 26, mislim da je idealno od 25 do 30. Tako so meni rekli ko sem se pri njih naročila. Kateri teden si ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1345
13.4.2023 15:24:15   
Pikcapokca
Nevergiveup jaz grem drug teden, ko bom 28t0d, me je ze danes dal na termin ampak covid 😒 je tam od 26-28 tedna idealno ampak tudi do 33 tedna lahko naredis 3d mi je rekel :)

(odgovor članu 4.mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
13.4.2023 20:58:58   
nevergiveup
Aha, ok super... Hvala!!! Jaz sem 28 tednov, tako da se bom naročila. Drugace pa ja ni hec pri treh otrocih še enkrat noseca biti. Sem se do zdaj sicer super počutila, ampak itak da razvazanje na vse mozne dejavnosti starejsih in animiranje dvoletnice poleg službe te zmatra. Se mi pa zdi, da najbolj me daje grozna neprespanost in sem zato tudi ratala tok utrujena. Skoraj vsako noc se zbudim ob 2-3 in potem ne morem več zaspat... Zelo annoying. Ampak sem imela v vseh nosecnostih isto sranje s tem spanjem zadnje 3 mesece. Kar je totalno bedno ker naj bi se človek naspal preden ga začne dojenček zbujat 😭😭😭😖😖😖 eh, bo že... Se bom jutr narocila na 3D.

(odgovor članu Pikcapokca)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
13.4.2023 21:18:09   
ironic
Vsa čast vsem, da imate dva otroka in se še dalje odločate. Že pri enem je nega in skrb, kaj šele pri tolikih. Res ste dobre, zato komot lahko pojamrate, imate vso pravico. Od kod se vam jemlje energija? ⭐ Res ste dobre! Jaz zase vem da ne bi zmogla.

A vse greste na 3D? Jaz bom kar navaden UZ, bom videla kolk je doplačilo. Ker sedaj me res najbolj zanima, če je vse ok in da kaže na zdravega otroka, no pa da se ni spol kje spremenil 🤣
Kaj pa s presredkom? Si ga boste masirale, nagovale? Oziroma, tiste ki ste že rodile, ste to počele? Pa katero olje ste uporabljale poleg? Mene je raztrga in rezanja res strah, grozno, zato bom to počela. Karkoli se da storiti.. Keglove vaje pa nonstop pozabljam izvajati! Nujno moram takoj pričeti 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ter vaje za medenično dno. Se mi zdi, da je res super glede vsega tega kak daleč in kam smo prišli, da se o tem res dosti govori. Ker pred leti, o tem ni bilo govora, oziroma da bi obstajale akademije/šole ipd., Vsaj res nekaj pozitivnega. Ampak bolj ko se bliža, joj meni je vedno huje.. Jaz se res tolk bojim poroda, zato sem tudi zavlačevala z zanositvijo. Mislim da bi bila psihično bolje, da bi vedela da bo carski rez, čeprav vem da gre za orng plasti reza in tudi okrevanje ni enako.. Ampak tisti strah pred bolečino,pred neznanim.. 🫤🫤 Epiduralne ne vem če bom vzela, zaradi mojih vretenc,ko imam poškodbe.. naj ne bi bilo priporočljivo, obvezno pa bo ultiva - se jo je katera poslužila? Kakšna je? 

Neposredna povezava do sporočila: 1348
14.4.2023 7:13:36   
Anonimen
Jaz ne grem na 3D evo, sem prepozna 😂 grem pa na UZ kontrolo rasti v 32.tednu k dr Tul in kooomaj čakam! Preverijo pač rast + plodovnico, posteljico in pretoke. 🤗❤️😍🥰 
Samega presredka če pride do šivanja se ne bojim, bolj se bojim carskega reza - če smo že pri teh šivanjoh 😅 sicer pa v tem trenutku sem odločena, da protibolečinske ne bom vzela, … sem zadnjič brala o tem in me je nekak odvrnilo. Samo tist smejalni plin pa bi 😂 nooo, seveda se lahko še premislim… bližje ko bom porodu, huje verjetno bo. Res si samo želim, da bi bila takrat kar se da mirna in da bi bila babica OK, ker mi je FUL neprijetno med zdravstvenim osebjem, pa ta sindrom bele haje in to 😂😂😂 
Saša

(odgovor članu ironic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
14.4.2023 8:28:59   
ironic
Vidiš mene pa ravno CR ni strah, čeprav moram mojmu zabičat da mora večkrat ponoviti da je posteljica spredaj, da bodo vedeli, če pride do tega. Jaz mam drugače orng prag bolečine, pa tudi ko me res res boli, da gre na max se trudim v sebi kričati, ampak tole.. me pa je res strah.. Sem bila na ORL, sem imela deviacijo sinusov in sem dobila lokalno. Mi je spustila, on pa nadaljeval z OP.. vse čutila,noro bolelo ampak niti zvoka nisem dala od sebe.. zato pa je potem bil res tolk prijazen do mene,ves čas okrevanja. Pri porodu pa mislim da se bom že pri vhodu v porodnišnico drla naj me nafilajo z vsem kar imajo 🤣🤣🤣🤣🤣 sem tudi jaz bla prej, ma ne, nebom tega pa onega. Ni to dobro.. zdaj pa sem v tistem obdobju ko rečem, daj vse 🤣🤣🤣🤣 za ta plin pa so ene pisale, da jim je bilo še huje, slabo ali da so bruhale in imele že skoraj migrene. Da so negativno sprejemale. Odvisno.. Mene res za to ultivo zanima. Tiste ki so jo izkusile jo kar priporočajo,ker ni tolk kot epiduralna, da še vedno čutiš, tudi prej spusti.. za epiduralno pa sem brala da je težava v tem, da jo prepozno nehajo dozirati. Morali bi pri 7 cm prenehati, da ženska čuti pritisk zaradi iztisa. Moj je rekel da bo za sebe mel okrepitev, smolo. Da on tud rabi protibolečinsko 🤣🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ sem rekla da pol pa naj moli boga za dobro babico, pa da bom morala porodni načrt napisat in ji predat, ker da bova oba adijo, omg.. si bodo mislili bogo to otrok 🤣🤣🤣 -malo heca-
No, jaz ko sem gledala, da sem se prijavila na UZ, nima napisano za 4D. 100% pa bo vprašal če bi želela. Stane pa pregled 60e, 4D pa ziher še 30e poleg. Meni je samo važno da mi pove, da je vse super in da je vse kot mora biti. Imam pa v torek zvečer. 😊😊

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?