BeautifulButterfly
|
4.mama Evo me , vse OK. Se je umirilo, tud krčev več ni, veselo miga in raste naprej. Za zdravnike sem danes 19t1dan, glede na velikost na vseh do zdaj UZ pa sem 19t5d. Pomembno, da je OK, ne glede na datum. Pa itak mi odgovarja, da je PDP kasneje. Če rodim prej, bom dlje z njo doma na porodniški in še dodam dopust iz 2023 in bova v miru pričakali njen 1 rojstni dan. ŠeenaSanja Čestitke za . Pikcapokca Čestitke za . nevergiveup: me je zelo stisnilo, ko sem prebrala, da si zletela dol po stopnicah, direkt na trebuh. OMG jst bi se šla takrat takoj pokazat. Me veseli, da je bilo na pregledu vse OK. Modrice bodo pa počasi izginile. Previdno naprej! Anonimna Saša Tudi jaz bi vse pojedla, vse. Sladko slano kislo vse. Pa potem jem res malo po malo, po 11x na dan, po malo. Kg sem zdaj največ dobila v tem drugem obdobju ampak vse skupaj le kakšne 4,3kg. Začela z 52kg. Pri 10 tednih na prvem pregledu so mi tam izmerili 53,3kg. Potem pri 17 tednih 55,7kg. In zdaj v 20 tednu jih imam 56,3kg. Do 40 tedna pričakujem upam na max 64kg. Bomo videli. Se mi pa že pozna, čeprav v ponedeljek moj 3 šef (imam 3) še kr ni vedel oz. opazil. Sta druga dva mi prou naročila, če mu povemo veselo novico, pa ni vedel o čem se pogovarjamo. Potem pa kako, a že, ja kje pa je, kaj. Ker načeloma že čez 2,5meseca odhajam na dopust in me do sredine julija 2024 ne bo nazaj Do zdaj sem / oz. se bom nabavila opremo: - FakeAngelSound - voziček (lupinica, globoka košara + športni del) - gnezdo za dojenčka - 2 bundici, 1 jaknico in 1 zimski kombinezon (sinsay razprodaje uiber cute za deklice in ugodno) - obroč za sedenje po porodu (prevzamem danes) - materinsko blazino (190cm prevzamem jutri) - nastavke za bradavice (še bom) - ročno črpalko (še bom) - gugalnik (še bom) - banjico za kopanje (še bom) - pas za nosečniški trebuh (še bom, da mi gor drži, saj mi posteljica in otrok zelo dol pritiskata, potrebujem dvignit!) - poporodni pas - steznik (nujno še bom) - previjalno dilo za na sušilec + previjalno podlogo (še bom) Medtem ko blazine (lunce) za dojenje NE bom, ker je neudobna in pretrda. Dojili se bova na mehkem in za obe prijetnem okolju. In tudi igralne podloge zaenkrat še ne bom -> razlog je pa ker imamo mucko doma, še živhno mladičko staro 6 mesecev in je tok živahna, da se bojim da bi kar tekla ČEZ tamalo in skakala čez njen lok z igračami, tako da tamala ne bo ležala na tleh v dnevni sobi na igralni podlogi, dokler se naša muca malo ne umiri. Je pa izključno notranja, pasmska, super cute Ragdoll mucka, ampak to je mini kuža varjanta, vsepovsod je mali nadzornik in skoz hodi za tabo, skoz, tud ob 3h zjutraj ko greš lulat, ona gre s tabo in za tabo. Dobesedno lulat ne moreš brez nje. Potem čez kakšno dobro leto, mi bosta dva sledila na wc. Mucka in hčerkica. Ima še katera doma mucko / kužka? IME: vsak od naš 6 (midva + 4 otroc) so predlagali par imen, tako da imamo seznam, ampak potem imamo pa top 3. Za punčko. Seveda se za vsako ime najde nekdo k reče "tole ni šans, ker je una pa una pa tista taka in taka in to naša najmlajša ne bo" ... ampak žal. Nekaj jo bomo mogli klicat.
< Sporočilo je popravil BeautifulButterfly -- 1.3.2023 12:11:01 >