LauraP
|
Nevergiveup, svaka čast, da takole potuješ , jaz bi tudi 😁 Moj se tak boji letala, pa je to mičken problem, z avtom pa ni problema, tisto pa bi lahko šel na onkraj sveta. Jaz tudi čakam, kdaj bom padla, sem tak nerodna zadnje čase, pa še s tem lampom, hehe. Zadnjič se mi je maček s takim šusom zaletel v noge, da sem že mislila, da bom padla. V glavnem, sam, da je vse okej. Kako je pa bilo v Indiji? Gluck4, super, da se ti je matern. vrat povečal, odlično. Kakšna navodila si pa dobila? Čimveč počivanja ali obvezno postelja? Kako pa poteka tale cerklaža? BB, imam mačka (toksoplazmo prebolela) , ime pa tudi že imava za malega. Kupila sem si nekaj cotik številke 50, pa imam občutek, da tak ne bo mogel nosit, ker prehiteva za 1 teden. Na začetku nosečnosti je bil premajhen, sedaj pa prehiteva. Itak tem meritvam ni 100% za verjet, kolikokrat se pri teži zmotijo, pa na koncu pride beba ven, skoraj kilo težja kot je bilo rečeno na meritvah. Imam občutek, da znam kje prej rodit kot imam pdp. Dosti stvari dobim od kolegice in sestre, tako da kaj dosti stvari si itak ne bom rabila kupovat. Bradavice so me začele bolet, sem si jih začela mazat. Pa kupla si še bom nastavke za bradavice, ker imam zelo majhne. So se mi sicer povečale sedaj v nosečnosti, ampak mislim, da bo kar ****. Za pumpo pa še zej ne vem kaj naj naredim. Gledala sem malo na alliexpress imajo okoli 25eu električno za obe prsi, pa malo sem še pri nas gledala. Sem pa v dilemi ali naj raje pol kasneje kupim, če slučajno res ne bi dojenje šlo, ali naj prej. Ne vem še. Aja, za poporodni pas, katerega si boste ve kupile? Jih je kar precej. Je pa res, kot je že ena omenila, da eni ne odobravajo pasu, češ, da se telo poleni, pa se ne celi tak kot bi se moralo. Ne vem. Eni pa ful hvalijo.Je pa res menda precej fantkov letos, veliko jih je, vsaj v tem mesecu juliju 😁
|