Srečka138
|
IZVIRNO SPOROČILO: MacB IZVIRNO SPOROČILO: Srečka138 IZVIRNO SPOROČILO: MacB srečka jej tisto kar ti paše, ne se omejevat. Moji so suhe salame pasale, pa so prav tako nevarne, pa na koncu ni bilo nič. Mau smole bi morala met, da če do zdaj nisi fasala toksoplazmoze, da bi jo pa ravno zdaj v nosečnosti. Ja no ne vem, ti me poznas ze od prej, ves koliko smole imam... lani sem fasala mikrosporijo, ker sem pac pobozala eno neznano macko, in to ravno v nosecnosti. Prej sem pa prakticno od otrostva zivela z mackami pa nisem se nikoli kaj takega fasala.Zato se res nekako "pazim" da od prepovedanih stvari jem samo pasteto, suhe mesnine mi v obeh nosecnostih sploh niso disale, prej sem jih pa pojedla kolikor sem jih hotla. Ja, res te poznam od prej, a vseeno, take smole pa ne morš met, no madona Drugače pa mi imamo tudi mačko, a smo se je v nosečnosti izogibali, pa še jaz sem se vsakič pošteno umil, ker jaz sem jo božal, vseeno je crkljan muc. Je pa res, da je izključno hišni, ne gre nikoli ven. Kako si drugače srečka? Kdaj maš nuhalno? Verjetno si na bolniški in strogem mirovanju? Sori če si že o tem pisala, a ne spremljam redno. A zdaj ko vem, da si marčevka , te bom spremljal Da bi te buh uslisou, da ne bom kaksno sranje fasala 😄...macko sem bozala kaksne 14 dni preden sem sploh izvedela da sem noseca, no kmalu po tem ko sem ze vedela so se zaceli pojavljati fleki. Kot zakleto....drugace sem pa uredu, dete raste, jaz pa prav tako 😜 nuhalno imam 1.septembra, se malooo. Smo pa trenutno na 12t3d, baje sem noseca en teden vec, sem ze cisto zgubljena. Povedala nisva se nikomur, da se slucajno spet ne opeceva, ce bo na nuhalni vse ok, potem pa bo festa vrjetno. Saj nevem kako naj ti recem, hvala bogu sem brez sluzbe, da nimam se teh skrbi (hodim malo "na crno" delat, da vsaj nekaj zasluzim). Drugace pa tut pocivam velik, kaj prevec sklanjat se ne morem ker me nenormalno boli trtica, slabo mi je bilo hvala bogu samo nekje do 7. Tedna. Izcedki so se mi tudi umirili, zadnjic sem nekaj sveze zakrvavela pa so ugotovili da mi je nastal nek polip na maternicnem vratu, in da naj bi iz tega krvavela. 4.septembra imam pregled pri svoji G bom videla kaj bo rekla. Drugace pa moram rect da si nisem mislila da bom tokrat tako brez tezav prebrodila prvih 12.tednov, sem prav vesela da je tako.
|