naty1989
|
Ella Tudi mene je žal za tvojo M, si me prehitela,haha. Čeprav sem jaz bila prepričana da bom prva. No sej ne, da bi se tega veselila, bog ne daj,haha. Mogoče res ne boš za božička povedala vesele novice, ampak boš pa mogoče že za novo leto, kaj veš, kaj se še zgodi do takrat :). Ja sej, še probam zdržat brez testa, čeprav me že pošteno prsti srbijo, da bi ga naredila. Ampak bom še počakala, ju3 še, v četrtek pa da vidimo situacijo kakšna je :). Do takrat pa še bom zdržala,haha. Ah res me M še ni tako zezala,haha. Joj je žleht že malo. Sej se ne gre za druga, kot to, da bi rad šel v novi cikel, pa te še kar ne spusti in te matra do konca...Potem pa čakaš in čakaš in kaj dočakaš? zamujeno M,ah, sej ji ni več pomoči. Včasih je že res smešno vse skupaj :). Ne ne trudim se najdlje, abracadabra se še bolj dolgo trudi, no pa mariposa tudi :). 10 mesec je zdaj, ni več na začetku, ni pa še tako dosti da bi bilo zdaj za obupat ne. Čeprav včasih bi res najraje :). Ampak nočem bit negativna, bomo šli počasi naprej, kar bo pa bo. Saj tako ne moreš nič :) Drugače pa je počutje, razen te napetosti še kar ok, mislim me je kar nehalo okorg trebuha bolet in špikat, sej rahlo me še, ampak se je umirilo. Zdaj pa kaj to pomeni, ne vem. Lahko M vdari tako iz mirnega, lahko da ne. Nekako sploh nimam več občutka da bo M prišla. Ker ponavadi me je matralo do M, in potem po njej je kak dan še vztrajalo potem pa mir. Zdaj sem pa res zmedena, ali je to nov obraz M, bomo pa videli :). Aleksandra91 Pa niti nimam nekih znakov, pač edino kr fejst občutljive prsi, to je najbolj, sploh zjutraj in ponoči. Tako me je prav skelelo not. Pa napet trebuh, pa kako špikanje tu in tam. Pa pravijo mi zakaj sem tak bleda, ker sem drugač sploh če mi je vroče, ful lepe rdeče barve, zdaj pa sem kr bleda. Nisem se vajena take. No ampak ne vem če ima to kakšno povezavo. Ja nič, druga kot počakat žal ne gre, pa upat da se ne vlije. Prav sem že not padla, ko grem na wc že prav molim, ne prosim, ne prit,haha. Če si me tako dolgo pustila, me daj še zdaj,ah :) Uh, to si pa ers na zanimiv način zanosila, hja no mogoče si pa res ena izmed redkih. Tu pri O nikoli ne veš, včasih se zdi še tako nemogoče mogoče. Jaz sem tudi vedno mnenja, da se ne slončka samo malo pred O in po njen, potem pa ne več. Pač priporočljivo je čez celi mesec, pač mešano, ampak koliko toliko redno. Ker nikoli ne veš, lahko se zgodi še kateri tvoj primer in evo rata :). No ker je meni G povedal kdaj sem imela plodne dni, sem bila toliko bolj ziher da so te res takrat, ampak ok, čudeži se dogajajo v vse smeri :) Ti vrjamem, da so neverjetni občutki, ti še kr poročaj kako bo dalje, da se poveselimo s tabo. Ah ko bi bila na tvojem mestu,haha. Samo si sploh ne upam upat, vrjet da bi res bilo, ker me kar odnese. Potem si že lahko kake načrte delam...ne ne, bom raje počakala na to da bo ziher :)
|