naty1989
|
Da se še jaz malo javim. Na pregledu ni bilo nič posebnega. Pregledal je samo, če je bila O in plodni dnevi in je rekel da so bili. Tako da je zaenkrat to dobra novica. Zdaj pa počakam na M in spet grem naprej k svojem G. No potem sem pa vprašala za to če se vidi za jajcevode in kakšne pregrade, pa je rekel da tu ne, da morem dobit posebej napotnico in verjetno bom morala it v Maribor :). No tudi prav, jaz bom že šla, samo da izvem kaj novega. Je pa res da se te zadeve začnejo urejat počasi, mogoče mi bo celo spremljal ko bo O, da bo videl kako se obnaša še kak mesec ali 2, potem pa šele ostale preiskave. No upajmo da se prime ta čas ne,haha. To bi bila pa najlepša novica tega sveta, in še poti bi mi bile prihranjene. No upamo lahko :). Tudi jaz se probam izognit sladkemu, če se le da ( ponavadi se ne,haha ), no samo je dosti rojstnih dnevov in se kar pred mano znajdejo neka peciva slatsna in torte,haha. Pa se glih ne morem nekaj upreti vsemu temu. Drugače pa ja na splošno malo gledam da tega ne pojem dosti, že tako zaradi kil in ker ni zdravo. Mariposa08 Ah ne obremenjuj se preveč, mogoče pa O pride šele danes, jutri? Kako pa veš da je O že bila? Kateri dan po M si že? Jaz sem tudi pričakovala pri meni, da bo nekje na sredini, ampak sem bila na pregledu ta mesec na moj 15. dan po M, kar je sredina, pa še mi je rekel da bo do O prišlo v roku 3 dni. Tako da nikar se ne sekiraj, lahko te preseneti. Jaz mislim da vseeno ni še vse izgubljeno. Kar pa bo konec meseca pa žal ne vemo, pač kako bo tako bo. Dobro ali slabo, nikoli ne veš :). Mogoče pa december čaka na tebe in na vse nas, no ali pa potem drugo leto,haha. da bi vsem ratalo do konec leta je že malo nemogoče, bo treba kar počakat na leto 2019, pa bo menda ja se odprlo nekaj :). Hja nikoli ne veš, lahko pa boš še ti tista srečnica ki bo tudi noseča že konec meseca, pa bo vas več, nikoli en reci nikoli,haha. Vem da je težko verjetno, samo kje te pa čaka tisti pravi trenutek pa tudi ne veš, mogoče je že blizu. Jaz se tolažim s tem ( sicer bolj slaba tolažba ), da sem vsak dan, vsako uro bližje tistemu slavnemu trenutku, ko bom ugledala te magični 2 črtici, ali +, ali bilokako že. Ali me bo začela dajati slabost ali se mi bo katera hrana zagabila...No se že veselim in upam da ni več tako daleč do tega :). Žal je pa res tako, da se naše telo en dela po naših željah, ti vrjamem, da bi rada že bila 1x noseča, tudi jaz bi z veseljem bila, ampak tu res ni druge variante kot se sprijaznit, živet normalno naprej, reči si da še uživaj v vsakdanjem življenje, stvareh, ki te osrečujejo. Sej vem da bi te samo ena stvar osrečila, ampak verjetno je še polno drugih ki so tudi enako lepe in verjamem da lahko uživaš v njih. Samo glavo pokonci in vztrajat, verjamem da si dovolj močna, glede na to da si že marsikaj dala skozi, da boš tudi to pregurala, kot pravim smo borke in uspelo nam bo!, če ne ta mesec pa naslednji ali naslednji...bo pa potem še toliko večje veselje. No in naj ti moje besede vlijejo malo volje in da greš normalno naprej, novim zmagam naproti pravijo :). Jaz pa morem dat čisto malo cukra v kavo, tako za vzorec, pa obvezno z mlekom, brez njega ne morem piti kave. Vidiš kako smo si različne. Je pa tako stvar v tem, kako se navadiš. Abracadabra Hja nikoli ne veš, lahko da clomid deluje po svoje, ne veš kaj bo naredil, če bo uspeh ali ne bo. Kaj pa vem, jaz ko imam občutek da ne bo, potem res ni nikoli še bilo. Tako da šesti čut pove svoje. Mogoče je pa to samo zaradi vseh neuspehov, pa že avtomatsko misliš da tak ne bo. Si pa že blizu, clomid bo naredil kar bo in v pozitivno smer seveda, dobro je da si prišla do njega, zdaj pa pač rabi telo svoj čas spet, da vse to sprejme, začne normalno delat...Žal nam preostane samo, kar je najslabše izmed vsega - čakanje :(. Pa sej bo, vsaj začela si nekje.
|