naty1989
|
Pozdravljene punce! Da še jaz napišem par besed. Žal sem že spet v tistih dneh pred M, ah čisto sem že utrujena od vsega priznam, do nedelje je še šlo, ampak bolj se bližam tistemu dnevu, bolj sem na trnih, čeprav sem prej bila čisto ok. M pa pričakujem nekje v petek ali za vikend. Odvisno kak ji bo. Tako da sem jaz tista prva, ki bo naredila otvoritev spet. Ma po eni strani naj že pride, da se rešim tistega tečnega prvega dne, pa da gremo naprej. Sem pa veliko razmišljala o vsem skupaj in sem prišla do zaključka, da bom potrebovala dopust od vse te zanositve. Zaenkrat počakam še ta 2 meseca ali največ 3, tako da bo leto okrog, da si potem ne bom očitala, kaj če bi pa bila pa sem obupala prehitro...potem pa po recimo 13 poskusih, pa mislim da če ima namen da bi tako bilo do takrat, če pa ne pa vprašanje če vse štima tako kot bi moralo. Tako da mislim, da si bom vzela res pavzo, vsaj par mesecev da malo odmislim to, da ne silim več, da normalno zaživim in pričakujem M brez kakršnegakoli upanja in spraševanja in vse napetosti če bo kaj ne bo in predvsem straha pred M... Mislim da je to edino kar res rabim po vseh teh poskusih in da se pač res sprostim brez nekih obveznosti in pritiskov na sebe kdaj bo, zakaj ni bilo, kaj če ne bo... Lilly Uh noter v folni kislini je še ful enih stvari : mikrokristalna celoluza, L-askorbinska kislina, železov fomarat, alfa tokoferil acetat( vitamin B ), polivinilpirolidon, in neka natrijeva celoluza, nikotinamid, beta karoten ( vitamin A ), hidroksipropilmetil celuloza, cinkov oksid, potem so še not : magnezijeve soli maščobnih kislin, pantotenska kislina, titanov dioksid, smukec, cianokobalamin ( vitamin B12 ), polietilenglikol, vitamin B6, vitamin D3, šelak, vitamin B1, riboflavin - vitamin B2, biotin, natrijev selenit, folna kislina in kalijev jodid. So pa brez glutena in laktoze. Jaz drugače sploh nisem vedela za njih če mi jih G ne bi priporočal, baje da je vse not kar potrebuje bodoča nosečnica ali tista ki že to je :). Mariposa08 No vidiš pa le ni bila O zgrešena. Sej bo, ko bo pravi čas ;). Iskrica86 Dobrodošla na nešem forumu. Najprej ti čestitam za enega sončka, obenem pa mi je žal, za to kar se ti je zgodilo, da se nosečnost ni razvija naprej. Žal se tu res ne da nič pomagati. Čisto te razumem kako ti je, vem vsak mesec je ista pesem, M se vedno vrača in vrača, pa si rečeš, pa sej še ni tako daleč, treba se je trudit naprej...ni še niti eno leto truda ( pravim za sebe ), pa še ni pravi čas...ampak ko pridejo ti dnevi pred M enostavno ti je zelo zelo težko, se ti zdi dalj ko vztrajaš težje je, ne vem, včasih si že res misliš da nikoli ne bo nič se prijelo... Ampak pogled, ti si vseeno zanosila, uspelo ti je, doma imaš že eneha otroka in to je več kot prelepo. Vem da si želiš še več, ampak žal materi naravi se ne da ukazovati, najbrž moramo biti zadovoljni s tem kar dobimo. Če se še spomniš, kako dolgo si se pa trudila oz.sta se za prvega otročka? in koliko si bila stara? Jaz sem stara 29 let in če bi uspelo bi bil to prvi otrok, trudim se pa že kar nekaj časa, 10 mesec je že. Do zdaj jih je bilo 9 neuspešnih, ampak se trudim ostat pozitivna nekako, koliko pač uspe do konca :)
|