diamantina
|
Ojla! Vedno pogledam sem gor, hočem kaj napisat, pa me nekaj zmoti ... Pri nas je živahno, mala se dviguje, se spušča, hodi ob opori, tišči pred seboj poganjalčka in šiba za njim, ali pa najde kakšno škatlo od igrač na kolesih ... kar je novo je to, da jo hrana več ne zanima toliko ... no, saj če bi s takim tempom nadaljevala, niti ne bi bilo preveč fajn. Zdaj se kar hitro naje, večkrat tudi kar sama, če je kruh, ali pa koščki sadja, tudi z žličko se že malo trudiva, ampak je še daleč od tega, da bi zajela in dala v usta. Bolj kot ne, packa po krožniku, ampak je pa začetek. :) Voziček sva že skorajda pospravili, ker se večinoma poslužujeva sprehajalca. Zdi se mi, da je zelo zrasla, saj ji je št. 80 zdaj čisto prav, 74 pa v celoti premalo. Zobkov imamo zdaj 3 in kmalu bomo imeli 4. Laski ji pa nenormalno rastejo, prava mala čupavka je, v tem mesecu so ji tako zrasli, da bi morala imeti španico, pa je žal ne mara, tako da ima kar tako, ali pa trakec, tistega si še nekak pusti. Frufruja ji pa ne bom puščala. Novo leto smo lepo preživeli ... jaz sem pomivala posodo čez polnoč . Fantje so zunaj noreli s sosedi, mož je bil zraven, pokali pa nismo, se že kar nekaj let držimo tišine, saj je v vasi kar precej malih otrok, pa da ne bi bil jok ... smo gledali od daleč, ker imamo prekrasen razgled. Sem pa vesela, da je decembra končno konec ... meni je to najbolj zopern mesec ... V šoli je kar pestro, ker se bliža konec polletja (že?!) ... pa hkrati konec porodniške (OMG, že?!) ... Trenutno je pri nas aktualen pust ... jao, vsako leto se ubijam s tem ... tamala ne bo nič, tavelka pa nekaj morata bit, saj imajo v šoli rajanje (čeprav se tavelikemu zdi že vse skupaj BZ). Včeraj sem tavelika dala cepit 2 dozo proti klopnemu in upam, da bom to leto malo bolj brezskrbna ... lani sta pokasirala po 10 klopov in smo res imeli srečo ... no, borelioza baje lahko izbruhne tudi kdaj kasneje ... Tko, mala se je že zbudila, ima že kuhano, se naje in šibamo v glasbeno ... huh. LP
|