diamantina
|
Mi smo imeli zadnjič sistematiko, ko je bila cepljena proti pnevmokoku. Nič posebnega ni to pri naši P, morala se je obrnit, pa pokazali sva, kako kobaca, potem je morala prijet zlato kroglico, ploskat ni hotela, ker ko ji je vzela zlato kroglico, je bil jok in na drevo, fertik sodelovanja. Baje je normalno razvita dojenčiča, kri in vodo pa sva oddali že pri 6. mesecu. Vse bp. Aja, pa merili smo jo in je bila 70 pa nekaj čez 9 kg, ne spomnim se več natančno, sem pa mislim, da napisala sem gor. Aja, pa kako nama gre hrana in dojenje, pa delava bojda vse prav. Imam kar srečo, ker nima alergij in res jeva že vse. Počasi ji bom dala še svinjsko, okrog novega leta, bom ji skuhala mineštrco iz ledij, ker so bolj take borove. Drugače je pa tudi pri nas kar pestro, k sreči sta sinova že vse naredila namesto mene, tako da imamo vse okrašeno, kartice narejene ... jaz grem samo v trgovino in kupim, kar rabita, izdelata pa sama. Tudi kekse ju bom letos naučila, da bi delala kar se da sama, edino ven in v pečico bom pa še jaz pomagala. Je pa ta čas skoz neki, glasbena ima, šola ima prireditve in samo lečemo sem in tja. Tamali včasih ni nič jasno. Aja, trgovin v smislu daril pa se izogibam, imamo pri nas v družini za te praznike v planu samo druženje, brez daril. Se nikoli ne obdarujemo, raje kupim kdaj kar tako, ko se potrebuje. Itak je teh poslovnih partnerjev malo morje in je treba njim nakupit ... Jaz še kar nimam M ... januarja imam jemanje brisa ... SOfie, a ti že jemlješ tabelete? Imaš redno? Zdaj pa grem nad ene papirje, pa pospravit je še treba, mož dela cele dneve in me vse počaka ... od gospodinjstva. Razmišljam o čistilnem servisu enkrat na 14 dni ... da mi nekdo vsaj pomaga orng spucat, posesam itak lahko sama vsak dan.
|