|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečnice 2018
5.2.2018 19:37:12   
Annaaa
Klimatovka..hvala..vendar ni uspelo..
Jetkarmak..na kliniki so mi rekl ja.. zdj sm prenehala z estimo in mam ze mau izcedka.. aprila zato..da si telo spocije ..

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 576
5.2.2018 21:52:04   
Jetkarmak00
Ja mogoce je res bolje tako da naredis res en ciklus pavze vmes no oziroma dva ciklusa ce bos aprila v postopku. Aprila gres torej na punkcije (spikanje?) to kar si imela dva meseca nazaj?
Tako pac je.. Nimas kaj. Ne obremenjuj se s tem, ne bodi zalostna ali zamisljena. Bodi pozitivna da bo uspelo!

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 577
6.2.2018 7:54:38   
Annaaa
Ja aprila novo spikanje...
In nic nism zalostna... mam ze 3 soncke...

Neposredna povezava do sporočila: 578
6.2.2018 8:27:38   
Jetkarmak00
Jaa vidiš, tako se govori :) super si annna!

(odgovor članu Annaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.2.2018 7:41:18   
*mala pika*
Hej punce, da se oglasim, pri nas tudi ta mesec ni bilo nič. user posted image

Gremo v nov krog. Konec meseca sem naročena na posvet pri G, pa da vidim kaj reče. Vem, da mi bo rekla, da se moram truditi eno leto itd. ampak ali imate kakšne izkušnje, da so koga dali prej že v kakšen predhoden postopek pregleda. Z mojim sva sicer odločena, da greva po posvetu na test spermiograma (samoplačniško), da vidiva kakšno je stanje, potem pa morda še na kakšen pregled, v kolikor bo potreba, ne vem pa, koliko lahko vztrajam pri svoji G, da se začne že kaj prej preverjati v čem je težava. Res je, da ne poskušava še dolgo, ampak ne jaz, ne on nisva najmlajša...dobro, ni še kritično, pa vendar, hihihi user posted image Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 580
9.2.2018 7:58:36   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: *mala pika*

Hej punce, da se oglasim, pri nas tudi ta mesec ni bilo nič. user posted image

Gremo v nov krog. Konec meseca sem naročena na posvet pri G, pa da vidim kaj reče. Vem, da mi bo rekla, da se moram truditi eno leto itd. ampak ali imate kakšne izkušnje, da so koga dali prej že v kakšen predhoden postopek pregleda. Z mojim sva sicer odločena, da greva po posvetu na test spermiograma (samoplačniško), da vidiva kakšno je stanje, potem pa morda še na kakšen pregled, v kolikor bo potreba, ne vem pa, koliko lahko vztrajam pri svoji G, da se začne že kaj prej preverjati v čem je težava. Res je, da ne poskušava še dolgo, ampak ne jaz, ne on nisva najmlajša...dobro, ni še kritično, pa vendar, hihihi user posted image Uživajte.

Me lahko prosim spomnis, koliko casa delata na bejbiki in ce si imela ze kake hormonske terapije? Res mi je uslo iz glave... user posted image

(odgovor članu *mala pika*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.2.2018 9:20:22   
pika poka 1
Jetkarmak, spraševala si me za M. Jaz sem ta mesec dobila M 02.02. in se je že poslovila. Tako, da naslednjo pričakujem nekje okrog 04.03., ko preneham s tabletkami.
Tako, da ti boš pred mano nosečka user posted image

Jaz že vozičke gledam, adijo pamet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.2.2018 9:48:19   
erika2
Mene pa neki zanima. Vceraj bi morala dobiti M ampak je se do danes nisem dobila. Tut nobenih znakov ni da bo prsla. Spolni odnos sva imela s partnerjem 4 tedne po histeroskopiji, ampak sva pazila. Mislte da se je vseeno lahko kaj prjelo. Drugi spolni odnos sva imela pa dva dni pred predvideno M.

(odgovor članu pika poka 1)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.2.2018 10:35:29   
Jetkarmak00
Ja vidis pikapoka. Tako se govoriii. Jaz imam vozek ze izbranuser posted image user posted image pa velikooo bozicnih pajackov ze.. Tako da ****tis ce ne bo decembrck user posted image user posted image user posted image ker vozk pa imas ogledan? Hja jaz nekje 27ga zaklucujem ciklus.. Torej mi pride ravno nekje zacetek decembra rok. Imam se potem luft konec decembra, ce v prvo ne bi uspelo. user posted image mi je pa G predpisal kot preventivno Estimo, da si jo dajem v noznico in sem se odlicila da jo bom dajala :) za vsak slucaj :) ti jo bos pa pomoje itak na neplodnosti dobila.. Tam jo dobi vsaka zenska v postopku :) user posted image
Kdaaj ti zaklucis (torej kdaj imas ti planiran prvi dan ZM?)

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.2.2018 11:49:16   
pika poka 1
Jetkarmak, kateri vozek? user posted image Jaz sem pri prvem imela STOKKE in tudi pri drugem bom, ker sva oba z možem nora nanj user posted image Dejansko zdaj gledam samo barve, model bo itak XPLORY user posted image

Kdaj bo predvidoma prvi dan zadnje M me sprašuješ? Po moje tam nekje okrog 05.03.

Nimam pojma kako bo potekal marec. Vem samo, da bom dosti v bolnici. Teh datumov, ki jih imam navedene se ne bom držala strogo. Po moje bom 08.03., ko imam prvi UZ izvedela več.
Komaj čakam marec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 585
9.2.2018 12:27:27   
madjanca
Do kdaj pa je pri stokke uporaben sportni del? Ker izgleda ful mali... pa poleze se tudi do vodoravnega?

Neposredna povezava do sporočila: 586
9.2.2018 12:40:48   
*mala pika*
madjanca, ne poskušava dolgo, tretji mesec poskušanja je šel mimo, ni tako kritično. Vem, da je še nekaj časa, da malo pretiravam, da bi bilo kar pvi mesec uspešno (no, potihem itak vsaka upa, da bo tako, user posted image ) ampak imam vseeno posvet z G konec februarja in da vem, kaj lahko dosežem, kaj dosežem če malo pritisnem nanjo ali je kakršnokoli prehitevanje nesmiselno?! Nisem še imela hormonskih terapij, spermiogram in vsi ostali pregledi, ki jih bom dala čez, če bo potrebno bodo šele moji prvi.

Sestra ni imela nobenih težav z zanositvijo, tudi po prenehanju tabletk, prvi mesec je uspelo...v prvo in v drugo. Mene malo skrbi, da ne bi "podedovala" kaj po mami, ki je imela slabo prehodne jajcevode, zato bi se rada takih stvari čim prej izognila oz. jih preverila, ne da čakam eno leto, da pridem v "normalen ritem testiranja" itd., če lahko že sama prej dam preveriti kakšno stvar. Sva pa stara 31 in 43, zato zdaj bolj aktiven pristop k temu. :)

Vozički...ahaha ,nisem edina, ki firbec pasem po netu. user posted image Se že boljše počutim, user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 587
9.2.2018 12:50:17   
madjanca
Mala pika. Jaz sem sla po 7m h ginekologinji, ceprav sem ze prej vedela, da imam zelo pocasne jajcnike. No uspelo je pri letu in pol truda s pomocjo clomida, sem pa ze dobila napotnico za neplodnostno. Naceloma ne prehitevajo in tam do enega leta sploh ne delajo nobene in terapije. Pri meni so ukrepali tako hitro, ker sem imela amenorejo. Dejstvo je namrec, da brez M ni ovulacije in brez ovulacije ni nosecnosti (v 12m sem imela 7 rdeck, od tega 5 sprozenih...)

Neposredna povezava do sporočila: 588
9.2.2018 12:55:29   
pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Do kdaj pa je pri stokke uporaben sportni del? Ker izgleda ful mali... pa poleze se tudi do vodoravnega?

Športni del je zakon. Mogoče ti zgleda na prvi pogled mali, ampak ni. Meni je TOP zato, ker je tako visok, da nimaš otroka doli na tleh skoraj user posted image
Mi smo koristili voziček do kakega leta in pol se mi zdi. Potem pa smo kupili marelo.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 589
9.2.2018 15:21:42   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: pika poka 1

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Športni del je zakon. Mogoče ti zgleda na prvi pogled mali, ampak ni. Meni je TOP zato, ker je tako visok, da nimaš otroka doli na tleh skoraj user posted image
Mi smo koristili voziček do kakega leta in pol se mi zdi. Potem pa smo kupili marelo.

Aja to je pa druga... ker mi pa ne bomo rabli marele kupovat, ker je res velik sportni del.. in so prakticno do 4ga leta lahko notri, potem pa itak ne bomo vec imeli vozicka sabo..

Neposredna povezava do sporočila: 590
9.2.2018 15:44:06   
Jetkarmak00
https://www.vozicki.net/otroski-vozicek-white-lux-baby-lux-3v1 evo pikapoka.. Tale mi je huuud :) user posted image
Ahaa no torej bova kaksen teden razlike hehe :))
Cakaj, zakaj bos v bolnici toliko? Sej zaradi punkcije pa tega nisi po bolnicah? Ali pac?

Tebi sem pa ze svetovala tudi jaz da ne bos pri G se nobenih napotnic dobila user posted image zal tako je pri nas.. Ce bos karkoli zelela izvedeti bos morala it samoplacnisko (tudi histeroskopijo ti lahko delajo ja in ti ugotovijo, samo ce bos zelela cakati na napotnico bos prisla na vrsto nekje cez eno leto sele.. Samoplacnisko si pa lahko zr cez 2 tedna fertik :)) pac js vem da bi vsak € dala sam za to da vem a sm ok a nism.. Zlaži se G da poskušaš že eno leto user posted image kontracepcijsle tabletke naj naceloma ne bi preprecevale zanositev (ko jih prenehas jemati) sploh zdaj po ze 3 mesecih. Pomoje ne more biti to razlog. user posted image mogoce pa so tudi kak kriva ze leta? user posted image da so "tabolsa" jajceca ze sla in cakas zdaj vec mesecev da pride "tadobro jajcece" ? Hm nevem.. Samo dajem predloge? user posted image ce si zdaj res zelita vse to pojdi samoplacnisko na vse preglede. Das tistih 100€ za oba pa je :) mislim da ti G ne bo dala nobenih zdravil alo receptov, ker noti ne ve a je tezava v tebi a v njem..pomoje no.. Je pa res da je to kratka doba, 3 mesece ni nic in sploh ni receno da je karkoli z vama narobe.. user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 591
9.2.2018 15:46:13   
Jetkarmak00
Mala pika.. Ajaa.. A si meris ovulacije? Jih imas?

Neposredna povezava do sporočila: 592
9.2.2018 17:00:02   
madjanca
Mi imamo largo lux.. super zadovoljni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
9.2.2018 17:44:21   
Jetkarmak00
Madjanca* to je ta ki sem ga poslala ane? Katere barve ga pa imaš? Je dobr ane? :) user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 594
9.2.2018 19:58:45   
*mala pika*
Ne merim bazalne temperature (zaenkrat še ne), do zdaj sem samo vodila koledarček prvega dne zadnje menstruacije, do kdaj je trajala in ciklus, ki je vmes, in tisti čas po koncu M je bila doma kar akcija, hihihi
Ja, lepo si mi svetovala že na ZS glede samoplačniskega, bova šla naredit test spermiograma, pa ta mesec bom poskuša meriti bazalno temperaturo. Koliko vas je to počelo in ste dejansko opazile razliko v telesni temperaturi? Priznam, da sem poskusila nekaj dni, potem sem pa pozabila, ali pa termometri nisem imela pri roki... Ko rečejo, da naj bi meril preden vstaneš zjutraj Oz. Se preden greš na wc 😄
Hvala za nasvete, bomo šli po korakih.

Meni je všeč stokke trailz in joolz ampak imata oba kar dobro ceno 😄😁

Neposredna povezava do sporočila: 595
10.2.2018 7:41:50   
Jetkarmak00
:)) ej bolje bi ti bilo ce si kupis ovulacijske teste, ves kako lepo naredijo user posted image ob ovulaciji :) glede temperature jaz nic ne vem, kako se meri. Ob ovulaciji (isti dan ko je ovulacija) naj bi bila T visja ane?
user posted image saj boo, vse bomo noseckeuser posted image user posted image user posted image samo ne pusti se pika javnemu zdravstvu in vsemu temu cakanju... Sama naredi kar lahko, cimvec.. :))

Neposredna povezava do sporočila: 596
10.2.2018 9:30:19   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00

Madjanca* to je ta ki sem ga poslala ane? Katere barve ga pa imaš? Je dobr ane? :) user posted image

Ti si poslala white lux... mi imamo pa tega: https://www.vozicki.net/image/cache/catalog/Slike%20izdelkov/Otroski%20Vozicki/Baby%20Lux/Largo/Barve-urejene/4-1100x600.jpg 😁

Neposredna povezava do sporočila: 597
10.2.2018 10:00:27   
*mala pika*
Dokle € ne predstavljajo večje težave, za predčasno opraviti določene teste sem tudi jaz mišljenja, da predhodno, dodatno sama vložim v to in imam opravljene določene teste, preden grem v redni krog "javnega zdravstva". No, dobro, nič več jamranja, gremo k bolj zabavnim temam. user posted image

Letos jeseni pa lahko en "piknik", kavica, srečanje vseh nas...nosečke ali nenosečke...da rečemo še kakšno v živo, kateri konec Slovenije ste? Jaz osrednjeslovenska. Bi bile za kakšno takšno druženje?

Mate kej za pusta hrustauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.2.2018 11:43:41   
Jetkarmak00
Pika seveda ja.. Tako sem mislila, ce ti € ne predstavljajo vecje tezave jih le cimvec vlozi v to, da ne cakata in se preverita.. Meni drgac tko ful ni jasno zakaj imajo eni recimo nepojasneno neplodnost.. Da recebl zdravnik da je pri obema vse ok. Zarodek pa se ne prime. To mi je tako "fantazija" seveda vem, da to obstaja.. Samo kako je to mozno?! Tko ce katera razume. Stem mislim kaj vse hudica se dogaja pa kako je narava mocnejsa od nas samih.. Alpa enojajcni dvojcki.. Tudi narava poskrbi za njih. Kdo bi si mislil. Meni so take teme za obdelat pa raziskat res zakon :) ful me zanimajo te stvarii :)) enojajčni dvojčki sploh :) user posted image user posted image
Pikaa, bo piknik v porodnisnici hehheuser posted image user posted image a nis nc v gorah, k je tak lep vreme user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 599
10.2.2018 13:11:23   
*mala pika*
Sva oba zbolela in ostala v dolini, me naslednji teden čaka en tečaj na Vršiču in moram biti do takrat zdrava user posted image

Hehe, a si nas predstavljaš...piknik v porodnišnici, to bi bilo smeha, da se najdemo isti čas tam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.