Ribica **
|
Joj, se mi kar smilite te z dietnimi tortami, kot prvo so bolj zakomplicirane za pripravo, pa še vse sestavine cena x2. Moji torti sta bili takile, sem vse sama naredila, tudi okraske: Bela je bila smetana + višnje + kakavov biskvit, čokoladna pa z lešnikovo kremo od ferrero torte od 220 stopinj poševno (Urška je včasih klepetala na RR ). Saj, tule tipkam, namesto da bi šla šivat ali likat, samo se mi še večerje ne ljubi vzet. E. spi že od 19:30 dalje, tale vrtec jo čisto zmatra. Pupa88, pri nas je večina otrok v skupini še vedno dojenih, midve se dojiva samo zvečer in ponoči, zjutraj pa samo, če se zbudi prezgodaj kot npr. danes, ko je ob 6:30 prilezla k meni, ob 7:45 sva jo mogla pa budit. Sicer je pa ok v vrtcu, ne joka, razen če ji kaj ni prav, menda ima močno voljo, kar ugotavljam tudi sama že zadnji mesec. Če bo trmasta po meni, potem ajoj ... Jutri še ne bo spala, bodo poskusili v petek. Rumena1, bere se kr stresno. Evo, midve sva pa pred enim letom prišli iz porodnišnice. Taka velika punca se mi že zdi, čisto prehitro raste! Super za voziček. Bučka, saj bo, prvi teden je grozen, zdaj gre počasi na bolje. Sicer so možgani še zakrneli, prav ne moreš verjet, ampak zdaj vidim, da je res nekaj na baby brain. Sem počasnejša, 3x preverim, če sem res prav naredila, ker nisem sigurna vase. Trenutno je moj moto saj bo, pa mi to nikoli ni bilo všeč. Ampak jaz sem pač človek reda in organiziranosti in me take stvari malce mečejo iz tira. Uživaj še zadnji mesec kolikor se da in skušaj odmislit, kaj te čaka, čeprav je težko. Pia, preveri, kako je v vaši občini z upoštevanjem kredita, MOL ga upošteva do vključno 6. razreda, ampak kot kaže, sem se veselila za kratek čas, ker je treba javit vsako spremembo in mi bodo zdaj plačo upoštevali. Pa gredo vse ugodnosti ... nihče pa ne upošteva, da smo imeli v zadnjem letu precej manj dohodka, čisto nikjer se mi ne pozna, razen v denarnici, da je manj. Sem razočarana (spet) nad to državo in krivičnim računanjem socialnih transferjev - računajo tako, da so oni na boljšem. Nastja, kako trebušček? Kdaj imaš morfologijo? Pa kot pravijo punce - izpreži malo, ne smeš biti sama za vse, ne glede na to, kako službo ima tvoj. On je v službi 12 ur, ti pa 24 s Teom, pa še noseča. Ni vredno.
|