rumena1
|
Pozdravljene punce! Res imamo zgleda vse preveč opravkov, da si manj pišemo zadnje čase. meni se vedno zdi, da se ne morem samo na hitro javit, potem pa odlašam z esejem . Naša punči je čisto zares že shodila, je dobila veselje in zdej kar šiba. Je pa hecna, ko se ustavi sredi hoje, pa išče ravnotežje (kot bi bla na jadrnici), pa spet naprej, pa se prekucne na roke in spet... Lušni so tile začetki. Ima poganjalca in ga fura sem in tja po hiši, se tudi gor usede in vozi, samo ga rajši pelje, ker zdaj zna frajerka itak hodit. Imamo še vedno 6 zobkov (nikoli škrtala). Zanimajo jo kjnigice, aha pa hecna je, se je naučila rečt njam njam, ko gre jest in potem zvečer ali pa celo sredi noči, ko ve da bo dobila mleko za pit začne njam njam... Mi je smešno za crknit. Tudi sredi noči Spanje: še vedno se zbuja cele noči, 5-6x zaleže pa samo dojenje, drugače jok, zvijanje, ihta. Čez dan se dojiva večinoma za spanje ali pa kar tako, da se malo pomiri kdaj, ene 2x čez dan in maraton ponoči seveda. Še vedno imamo težave s kožo, punči tako srbijo nogice in roke, da se je zadnjič do krvi spraskala. Je čist odvisno od dneva samo se ji prav širi po celem telesu tale presnet dermatitis. kreme pomagajo pa za en drek. Una moja, ko sem jo opevala je še vedno najboljša, samo je zdaj nova embalaža in piše, da ni za vsakdanjo uporabo in podobno. Jo zdej kopam vsak drugi dan, da ji ne izsuši preveč kože, pa malo olja dam v banjico. se mi zdi da je boljše. razmišljava, da bi šli na bioresonanco. Se moram pohvalit, da imam jutri prost dan, prvič po porodu . se veselim kot majhen otrok. Sem zmenjena s prijateljico, za klepet. Se vidiva samo vsake toliko in imava potem maraton klepetanja. Pa še nos bom nesla malo po trgovinah, če mi bo uspelo in bom imela voljo. Me prav zanima kako bo punči zdržala cel dan brez mene. Najdlje je bilo nazadnje 2 uri in pol, pa še to zato, ker sem tako dolgo pri zdravniku čakala. Čisto preveč sva skupaj. Je kot moja senca, pa vse dni mami, mami, mami... sej je lepo, samo ne kr naprej . Aha štorija, da sem sploh šla k zdravniku (grem največ 1x na leto). Me je bolel neki trebuh že kak mesec, sem sumila, da se rdeča tetka približuje, potem sem mislila, da je od dvigovanja, nazadnje, da imam mehur prehlajen. In se odločim, da grem k zdravniku, da sproti še za ramo povprašam kaj mi lahko dajo (dobila napotnico za ultrazvok). No so me poslali v laboratorij, vse ok, boli še vedno in potem naslednji dan rdeča tetka . Je bila zelo mila oblika, verjamem da dolgoročno ne bo ostalo tako. Sem verjetno bila zadnja v vrsti, če se ne motim Pikica, kako se počutiš, ko gre punči v vrtec? Jaz sem čist neodločena. Vem, da je čas, da narediva malo reza, ampak še vedno je tako majhna. Sem pa razmišljala, glede na to, da imam čas, da bi zaenkrat bila samo do spanja. Torej od 8 do 10h napreimer. Mislim, da gredo ob 11 spat ob 13h pa imajo kosilo. Sem malo pozabila, kako je že bilo. Kar odlašam, da bi stopila do vzgijiteljice, da se zmenimo, kako bomo uvajal. Sem šla ta teden do nje pa je bila odsotna. Bom šla v pon. Malo mi je bedno, ker sem dobila insajdersko informacijo, da otrokom ninice pobere, ko gredo spat. Menda to pomočnici tudi ni všeč. Ne vidim vzroka, zakaj bi to počela. Sej se ne sekiram preveč, bom videla kako bo sploh, ko jo bom spoznala. Se mi zdi pa fajn, ker moja tašča hodi na tečaj angleščine in sta tam sošolki. Mogoče bo pomagal Dansas, upam, da si si malo odpočila v tejle bolniški. Verjamem, da se ti je prileglo manj natempiram urnik. Puppa želim, da ste zdravi in, da čim lažje uskladiš delo in preživljanje časa s svojo punči. Ribica enako. Mene je kr groza, ko pomislim, da bom mogla začet službo iskat. Po tejle zadnji službi mam kar kepo v želodcu, kam bom šla, kako bo, spet vse na novo, novi začetki, dokazovanje, vklapljanje v kolektiv (nisem najbolj družabna oseba oz. rabim več časa in mi je včasih kar izziv, odvisno od zaposlenih pravzaprav) Bučka javi se. Kolikor se spomnim si že začela delat a ne? Kakšen je bil prehod, kako si?Upam, da so prijazni s tabo. Že cel teden mislim nate. Nastja vidva bi svojim dragim morala pridet enkrat k nam in naju malo zdresirat glede čiščenja. Mi imamo pa...eh, js sn že obupala, skos pospravljam se mi zdi in se borim z bajto pa imamo skos razmetano. Sej čistim že, itak, samo stvari ležijo povsod, ko spravim nekaj v red je drugje že spet štala. Da o igračah ne govorim. Bi rabili eno vojaško urjenje . Počivaj deklica zlata, pa se ne ženi tulk. ko te berem vedno pomislim na neko nosečnico, ki je bila z mano v sobi (pri prvem sem bila nekaj tednov pred porodom v porodnišnici par dni). Ta punca je imela sicer težave s pritiskom, ampka jaz sem prišla potem rodit in je bila še vedno noter pa je imela rok še cez dva meseca. Mislim, da je bila tri mesece v poro. Si ne predstavljam, kako bi bilo, če bi se ji to zgodilo pri drugem otroku. Pazi nase, počivaj, drugače pa naj tvoj dragi hišno pomočnico najame, će ga tako moti nečistoča in neposravljeno stanovanje. Pia, kako ste vi in vajina alergija? Kako sta kaj s kožo in srbenjem? Evo, sem rekla, da bo esej, pa itak se bom spomnala še x stvari, ki sem jih pozabla napisat. Komaj čakam jutri, da grem malo od hiše . Končno mi bo ratal. Lepo bodite in javite se še kaj
|