Dorotheia
|
Se mi je zdelo, da se že dogaja pri septemberkah. Jaz nisem na fb, tako da lepo, da še katera kaj javi. Jaz pa nič. Včeraj sva s tamalim šla popoldan ven, on s kolesom, jaz peš, sva naredila dobre 4 km. Sem hodila in šibala za tamalim ko nič. Pa vseeno nič dogajanja. Danes kuham na zalogo, delam domačo bolonjsko omako, v dveh loncih, da bo še za skrinjo. Nam bo prav prišlo. Jutri imam pdp in tudi ponoven pregled v porodnišnici, so mi nazadnje rekli, da naj se zglasim direkt v porodnem bloku, sploh ne grem več do ginekologa. Mogoče se pa zna zgoditi, da me zadržijo? No, če bo ctg lep in vse ostalo ok, ziher ne. Jaz imam občutek, da rodim naslednji teden en dan. maja2014, ne skrbet glede gibov. Glavno, da jih čutiš. Je sicer tudi mene skrbelo kaka 2 tedna nazaj, ko se je dete umirilo, pa pač pridejo tudi taki znaki. Tole, da se dete pred porodom umiri, pa jaz bolj dvomim. Pri meni se v prvo ni nič umiril. Pač pridejo kaki taki dnevi, ko je dete bolj mirno, potem pa spet na polno. Jaz otroka zdaj lepo čutim čez cel dan. Sicer ni ne vem kako hudo aktiven, čutim pač premike, ker itak nima več prostora. Valovi mi trebuh ali pa se pokaže kaka hecna izboklina, ki je ali komolec ali koleno ali nogica. Dosti se pa pomoje tudi z ritko naslanja na trebuh in je potem take hecne oblike. Joj, jaz res komaj komaj čakam, da spoznam to naše dete. Pomoje ravno zaradi te moje želje traja tako dolgo, hehe.
< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 24.8.2017 11:35:42 >
|