maja2014
|
Pozdravljene, mamice in nosečke Jaz se nisem uspela nič javit; imava z mojim toliko dela doma sedaj, ko je na dopustu...pa še mlajši sinček spi šele zadnjih nekaj noči; ga je čisto zdelala tale vročina zunaj Tako da niti jaz nisem spala kaj dosti zadnji mesec, dva... Jaz sem v redu; razen tega, da me je fajn hrbet zagrabil. Pa ni me tako stiskalo in krčilo v prvih dveh nosečnostih, kot me sedaj. Bolj težko hodim, res kot babica, kot je ena izmed vas rekla Fajn me dol tišči, otrdeva mi trebuh, izcedka imam veliko in sramna kost me tako boli, kot da mi bo zdaj zdaj počilo...pa težko vstanem iz postelje...no, toliko tegob na kupu, je pa kljub vsemu to lepo obdobje in bom kar malo pogrešala trebušček in brcike Meni je G prestavila rok iz 16.9 na 22.9. Sem pa imela pred 5 dnevi UZ, bris sva vzeli za streptokok in je rekla, da bi znalo bit kaj prej, ker je posteljica že zrela. Mene pa že od včeraj tako tišči dol, trebuh mi otrdeva in občutek je, kot pri mestrualnih krčih. Če se bo tole stopnjevalo, se gremo pokazat. Jaz sem cunjice 50 in 56 preprala, danes bova prinesla gor previjačno mizo, da zložim vse notri, nabavila sva še previjalno podlogo za na previjalno, pa pleničke, dude, malenkosti pač Je pa tako lepo videti mojega, ko uživa v šopingu za dojenčka Vsi že komaj čakamo tega našega fantiča Starejši sin se kar topi ob pogledu na ta majhna oblačila Tamlajši skoz ljubčka trebušček; pa ko je prejšnjič videl novorojenčico v porodnišnici, se je kar topil poleg kremice za rito; midva kupujeva kremice na bazi naravnih sestavin od ene gospe za rito in za nego telesa, uporabljamo vsi. annnaa , jaz ne pričakujem dvojčkov Dorotheia, resno? Meni se je dvignil pritisk že samo, ko sem brala...jaz že odkar delam, delam z ljudmi. In nikoli in nikdar se nisem nad nekom znesla ali pa grdo obnašala samo zaradi tega, ker bi imela slab dan, ali pa osebne težave; to ne gre. In ti verjamem, ja, da se zadržuješ izključno zaradi tega, ker se ne želiš vznemirjati zaradi dojenčka. Ker to ni noben način. Ufff me pogrejejo taki ljudje epiduralna, o, ja Jaz je pri prvem nisem imela, porod je trajal 19 ur, od tega 12 ur umetnih popadkov, zapleti pri obema; tamali je komajda preživel; takoj po porodu so ga oživljali, jaz ga sploh videla nisem, odpeljali so ga na intenzivno in ga tam imeli 6 dni na aparatih. Pri drugem porodu sem rekla, da ne grem brez. Se je tudi začelo komplicirat, nisem se odpirala, porod ni šel nikamor. Dobila epiduralno, sem se začela odpirat, sem se umirila, sprostila, v dobrih 5 urah sem rodila zdravega fantka, ki sem ga lahko imela takoj ob sebi. In tokrat jo bom ravno tako vzela. Baje prihaja še en vročinski val; ne vem, kako bomo šli skozi Bom sedaj seznam naredila; grem pogledat za nazaj, če so na začetnem seznamu od vseh podatki.
|