maja2014
|
andi0711, koliko sta pa stara fanta? Jaz imam močan izcedek že kake 4 mesece; me je pa fajn špikalo ponoči, zdaj smo se vrnili iz mesta, smo bili po opravkih, pa še enkaj amlega sem za starejšega sina morala za šolo kupit, pa še copate za v porodnišnico; danes si moram torbo pripravit. Sem komaj zdržala vse trgovine in vožnjo v avtu Pri nas je že spet tako vroče, da se ne da dihat No; bo pa res prelom poletja. Kar naj zdrži naš fantina v bušiju, dokler ne mine tale vročina; mu bo lažje potem Vozički; katere imate? Midva imava športni del od Quinny-ja; košare ni, ker sva ga kupila, ko je bil tamali že malo večji, pa sva hotela sedaj košaro dokupit, potem sva se pa pogovarjala in ugotovila, da bi ga bilo morda dobro pustiti, ko bomo šli na kak daljši sprehod, da se potem tamali lahko notri usede, ko se utrudi. Pa sva gledala kakega fajn terenca, ker gremo večkrat na sprehod tu v bližini po "grobem" terenu in sva se odločila za Maxi Cosi Mura. Rabljenega bova vzela, zraven pa bova dokupila Quinny košaro, ker je kompatibilna s tem vozičkom. Ja, ljubezen se podvoji; no; v našem primeru potroji Naš 11 letnik in dveletnik sta nerazdružljiva; straejši neverjetno lepo skrbi zanj. Ko pride iz šole, komaj čaka, da se bratec zbudi, da se lahko igrata Ah, saj vem; vsi ti znaki včasih nič ne pomenijo...Včasih pa Meni se v nobeni nosečnosti do sedaj porod ni začel spontano; obakrat je bilo sproženo. Tako da sedaj je posteljica že zelo zrela po besedah G in bi lahko bilo prej, ni pa rečeno. Kdo bo čuval vaše otročke, ko greste rodit? Midva staršev nimava, tako da upam, da me zagrabi za vikend, ko so najini prijatelji na razpolago, če pa že med tednom, naj bo vsaj popoldan Saj za starejšega ni problema; je zelo samostojen, za tamalega pa potrebujemo... Sedaj grem kosilo začet pripravljat, potem pa k frizerki; da ulovim še zadnje dni, da se komplet pripravim Lepo bodite
< Sporočilo je popravil maja2014 -- 29.8.2017 11:15:28 >
|