|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2017
9.11.2016 18:31:12   
Luminnel
Uhh glede imen je pa tako... za fantka sva že kar nekaj časa vedela kako bi mu dala ime. Za punčko pa sicer imava nekaj idej, ampak nama pa ni nobeno tako prepričljivo da bi rekla takoj to je to. Čeprav sedaj mislim, da sva našla tako, da je obema všeč. Sem se pa že na začetku odločila, da nočem da ima kratko ime, ker imam že jaz vse življenje težave s tem... :)

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
9.11.2016 19:34:16   
zaspana zvezdica
Sparovem, moja izkušnja z oggt ni preveč prijetna. Se mi je ful vrtel in sm skor skup padla, ampak ko so me dal ležat je Blo ok. Zdaj drugič je blo pa čist ok.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
9.11.2016 19:56:36   
Sofie

Luminnel super, da je vse ok. Zdaj pa veselo nakupovanje. Si voziček že izbrala?

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
9.11.2016 20:27:39   
Sparkles7
Super Luminnel ! :) user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
9.11.2016 21:10:24   
Luminnel
Glede nakupovanja moram kupiti samo še nekaj opreme oz. pripomočkov... pri oblačilih sem za enkrat zaključila. Potem bom pa sproti videla kaj potrebujemo. Za voziček pa sva se odločila Uppababy vista, čeprav na začetku sploh nisem pomislila nanj. Ga bova pa vzela v sivi barvi, mi je najbolj všeč.

(odgovor članu Sparkles7)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
9.11.2016 21:22:49   
Sofie

Midva od opreme nimava še nič. Bo pa tudi moj voziček sivuser posted image

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
9.11.2016 21:24:03   
Luminnel
Saj tudi jaz nisem še nič kupila... razen kar sem dobila (posteljica, previjalna podloga). Saj imamo še čas, da malo kolebamo kaj bi. user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
9.11.2016 21:27:44   
Sofie

Ja časa je še dovolj. Še dobro. Midva sva si izbrala kar nama je všeč. Samo naročit je treba še it. Samo nikakor ne najdeva časa.

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
10.11.2016 10:54:33   
diamantina
Ojla!

Luminel, bravo user posted image user posted image Super, da je vse ok. Zdaj bo vse bolj sproščeno in boš bolj uživala v nosečnosti!

Jaz od opreme imam skoraj vse, razen vzmetnice za kinderbet (ki smo jo posodili in je nikoli dobili nazaj), pa previjalne podloge, ki smo jo zabrisali v smeti, ker je bila po dveh mulcih že kar obrabljena. Cotke pa tudi že nekaj imam, že od prej, nekaj bomo pa tudi dokupili, ampak malo kasneje.

Jaz sem danes preživela ta OGTT ... pa ni bilo tako grozno, kot se spomnim ... glukozo sem dobila zmešano v grenki sadni čaj (pri prvih N pa so mešali z vodo in je bil okus ... čuden) in je potem vse skupaj bilo kot nek malinovec, tako da sem ga komot popila. Edino čakanje potem, pa pikanje vsako uro ni ravno prijetno, vendar se preživi. Zraven sem si vzela knjigo, ki je pa niti nisem toliko uspela prebrati. Srečala sem namreč toliko poznanih, pa z vsakim kako besedo in je čas hitro minil. Edino lakota me je skoz mučila, ampak zdaj sem že pojedla, pa kavico spila, tako da sem veliko bolje. user posted image
Vrednosti imam v redu, na tešče 4,2 potem pa mi sicer za vrednosti niso nič povedali, samo toliko, da je baje vse normalno.

Fju, ta del mi res ni bil všeč, ampak zdaj je za menoj. Držim pesti za vse, ki vas to še čaka.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
10.11.2016 18:27:53   
Dorotee
Pozdrav vsem,tukaj se ena marcevka :)
Pdd imam 23 marca :)
Mene pa zanima ali je katera ze videla oz sprobala vozicek Bebetto Murano?

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
10.11.2016 20:45:05   
RH82
Lumminel, super, da je vse v redu! user posted image

Mene teli zadnje dnevi kar utrujajo. Trebuh mi kar raste, imam občutek, da se razteguje, pa še to bolj v špico, za kar mi v službi pravijo, da je to znak, da bo punčka (v službi še ne vejo, da je 90% punčka). Je pa ta naša bejbika kar aktivna, veliko bolj kot prvi. Sicer še ni tako divja, da bi jo moj vedno čutil, ampak zvečer, ko imam malo časa zase, me kar velikokrat preseneti z aktivnostjo. Sinček je bil miren, se je gibal in vrtel, ampak nikoli tako izrazito. Pa še to sem ga začutila po 20. tednu šele. Tole bejbo pa že par tednov čutim.

Glede nakupov pa še kar odlašam s ta nujnim. Imava v bistvu skoraj vse še od sinčka. Kakšna bolj punčkasta oblačila bova dokupila po potrebi, ko bo punca rastla. Po tiho pa računam, da bosta babici kaj prinesli (je bilo tako že pri prvem, ki je imel večino oblačil od bratrancev). Imava pa namen kupit kakšen komplet za domov iz porodnišnice. Pri sinčku sva vzela številko 62, flisaste hlače in jopica in je bilo super,ker jo je še dolgo nosil in sva po njej spremljala rasta. Za punčko še čakava na pomlad, ko bo bolj pomladna kolekcija v HM. Imamo večino oblačil od starejših nečakov iz HM in sem najbolj vajena njihovih številk.

Bova morala pa kupit posteljo za sinčka, namerava vzeti že normalno velikost, njegovo posteljico pa dobi punčka. Ampak to bo šele po novem letu, verjetno mesec ali dva pred predvidenim PDP. Pa voziček morava kupiti. Star je dal čez 2 otroka in je bil na koncu precej bogi že. Za silo bi šlo, ampak košara preveč visi z glavo navzdol in mi ni ok za čisto majhnega bejbija. Sem pa gledala isto znamko, ker mi je bil voziček super, pa še ugodna cena je. Bom po novem letu šla v trgovino jih preverit. Voziček je Jaguar car, a jih katera pozna? Rabljenih nisem nič še zasledila na Bolhi.

O imenih sva že imela pogovor, ko mi je na zadnjem pregledu G rekla, da je najverjetneje punčka. Ampak moj vztraja, da počakava do morfologije, ko bo bolj sigurno. Mi je pa težje izbirati ime kot za fantka. Če bo fantek, bo dobil eno od imen, ki so bila v igri tudi za sinčka. Za punčko pa mi nobeno ime ni tako super, kot mi je bilo pri sinčku. JE pa itak še več kot dovolj časa za določit ime. Ga bova pa zadržala zase do rojstva (če nama uspe), za spol bova pa povedala. Itak sva se oba že parkrat skoraj zagovorila. user posted image

(odgovor članu Dorotee)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.11.2016 8:07:39   
Sparkles7
Dorotee dobrodošla :)

Jaz tudi gledam vozičke Bebetto - nekje sem ga videla v živo, in potem preučila na internetu, ampak nisem še uspela priti do Maribora da bi jih videla v živo... Sem pa tudi iskala in spraševala za mnenja na internetu in po forumih, pa praktično nisem dobila odziva, da bi jih kdo poznal (Bebetto na splošno, ne vem še kaj je razlika med vsemi modeli) :/ ... Sporoči če kaj izveš ;)

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.11.2016 13:14:17   
diamantina
Dorotee, pozdravljena med nami sotrpinkami!!! Pa le oglasi se večkrat. user posted image

Naša pupa bo pa v oranžno črnem vozičku, z notranje strani pa je bež, sem ga ravno te dni uspela sestavit, pa malo porihtat, zdaj ga samo še operem in bo pripravljen.

Imena - midva nisva nikomur povedala do rojstva, tako da tudi zdaj ne bova. Za spol vedo, to pa lahko počaka. user posted image Saj še sama niti ne veva, kako ji bo ime. user posted image Predlogi kar dežujejo, ampak meni nobeno nekak ne sede ... rada imam, da ime paše k priimku in pa da bo šlo še k imenoma od fantov ...

Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.11.2016 13:52:24   
Luminnel
Meni je grozno všeč ime Sofija... pa mojemu ni všeč. Tako, da najina trenutna odločitev je Izabela. user posted image Mogoče se še premisliva, vendar mislim, da bo ostalo kar pri tem. Vsi vejo, da bo punčka, ampak ime bova obdržala zase do konca. Če nama uspe. user posted image Glede vozička sem se jaz tako odločala, da mi je praktičen in dokaj lep. Čeprav sem imela na začetku povsem nekaj drugega v mislih, sem na koncu pristala pri tem. Mi ni najlepši, ampak se mi zdi najboljši za moje potrebe... ker sem želela, da je kompakten in da ga imam lahko za po vseh terenih. Je pa tako, da ko izbiraš te pri vsakem nekaj moti in moraš na koncu narediti kompromis in pretehtati kaj ti je bolj pomembno. Sicer ravno z denarjem nisem bila omejena, nisem pa želela pretiravati in če mi bo všeč ga bom obdržala še za naslednjega družinskega člana. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.11.2016 16:57:27   
Sofie
Tudi meni je všeč ime Sofia. No pa Izabela tudiuser posted image Imava pa za najino dete zbrano drugo ime, ki pa bo ostalo skrivnost do rojstva. Očitno se bejba strinja, ker zdejle ful brca....hehehehe.

Sva pa midva spol povedala, imena pa ne želiva ker so potem vedno neke pripombe.

Imam pa v službi ves čas noro...sem komaj čakala petek. Moj že kuha kosilo, jaz grem pa počasi domov. Danes bova lepo na izi, nimava nobenih planov.

< Sporočilo je popravil Sofie -- 11.11.2016 17:00:06 >

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.11.2016 18:41:41   
zaspana zvezdica
Midva sva za punčko kmalu izbrala ime, za fantka pa ga nikakor ne najdemo Oz. Se ne moremo uskladit. Tako,da naš fant je še brez imena. Še dobro, da je še nekaj časa user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.11.2016 18:55:15   
Luminnel
Ufff jaz pa za fanta vem, da bi bil Lovro ali pa Oskar. user posted image

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.11.2016 11:23:17   
Sparkles7
Meni je tudi Lovro lepo ime, ampak je na drugem mestu, eno ime pa ga je prehitelo :) RH82 kako pa je sinčku ime? :)

A še katero grozno boli križ, če leži na hrbtu ali pa ponoči ko se prestavljate z enega boka na drugega?

(odgovor članu Luminnel)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.11.2016 12:05:10   
Sofie
Mene križ ne boli, imam pa rahlo omrtvičene roke, če ležim na hrbtu. Očitno na nek živec pritiska.

Neposredna povezava do sporočila: 1394
12.11.2016 19:00:13   
RH82
Naš fantek je Jakob. Pa še vedno se nama zdi luštno ime. Za punčko že v prvo nisva imela idej. Zdaj imava predloge, ki niso obema super všeč. Jaz sem predlagala ime njegove osnovnošolske simpatije, on pa ime moje sicer super šefice. Čakava, da se spomneva nekaj, kar bo obema všeč, kot je bilo pri Jakobu.
Sem danes spet malo surfala po netu za vozičke in me nič ne prepriča. Sicer mi je zgodaj za kupit voz, se mi še ne da s tem ukvarjat.

Jaz s spanjem nimam težav, razen ko moram lulat občasno ponoči. Spim pa večinoma na levem boku. Na hrbtu se pogosto zbudim, verjetno ker tako bejbija najbolj čutim.

Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.11.2016 21:54:27   
Sparkles7
Jakob mi je tudi lepo ime ja :) Ampak imamo tudi fantka soseda s tem imenom, tako da glede na to da sem iz majhnega kraja mi to odpade. Ena soseda pa ima rok mesec in pol pred mano in bodo tudi imeli fantka, in samo upam da nam ne "ukradejo" našega imena :)

Kako pa kaj rastejo vaši trebuščki? :) Meni se zdi da sem še pred kratkim večinoma govorila, da kar je je od napihnjenosti, zjutraj pa se mi je recimo poznalo čisto malo. Zdej se mi zdi da se pa zelo hitro veča in je že kar konkreten :) Pa tudi več mi paše jest zadnje dneve...

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
12.11.2016 22:20:41   
Sofie

Moj trebušček pridno raste. Men se zdi sicer še vedno majhen, mogoče je to moj občutek. Oblečem lahko vse normalno, samo ni pa ravno udobno. Naslednji teden si bom kupila kaj nosečniškega, bom imela čas ko bom glih na službeni poti, pa je tam malo več izbire.

Imam pa občutek da se je moja žabica obrnila, saj me brca direkt v mehuruser posted image Na kakšnem sestanku to sploh ni zabavno, ker bi vmes morala nujno na wc....lumpa je.

Neposredna povezava do sporočila: 1397
13.11.2016 7:58:21   
RH82
Jaz imam trebuh že večji kot pri prvem ob istem času. Se mi zdi, da je ta bejbi bolj spredaj, ker ga tudi bolj čutim, ko miga. Hlace imam nosečniške za zdaj le ene. Verjetno bom ene še kupila. Še vedno lahko pa nosim nekaj navadnih kavbojk. Imam pa 2 nosečniška puloverja, da me ne zebe v trebuh. Moti me, ker imamo v službi precej vroče in sem večinoma v kratkih majicah,pa se mi jih ne da veliko dokupit in malo gledam, katere so tiste daljše, da me celo pokrijejo.
Večji problem mi je nočno lulanje. Res mi ne paše tole vstajanje, se mi zgodi skoraj vsako noč. Sicer pijem normalno oz. se trudim piti več, pa se verjetno bolj pozna. Ampak vidim, da mehur ni vedno poln.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
13.11.2016 8:52:57   
diamantina
Ojla!

Imate kaj snega? Pri nas so okoliški hribi z belimi kapami. Ful lepo.

Sofija je tudi meni lepo ime, ampak naša punčka ne bo to. Odločila sva se zaenkrat, da mora imeti v imenu R in da je neke normalne dolžine, zdaj pa iščeva ...

Lulanje ponoči - prava mora, vsako noč grem ... največji problem je nazaj zaspat ... zdaj bo to kar stalnica do konca zgleda.

Trebuh - moj je po mojem kar normalen za te tedne. Skrivat ga ne morem več, je pa po slikah sodeč bolj spodaj, kot pri fantih. Doma sem v trenirkah, za kam it pa imam nosečniške hlače, čeprav so mi ene od prej malo prevelike in jih hranim za na konec, če bo treba. Nase dobim še ene kavbojke od prej, ampak so bolj poletne na gumico in jih zdaj ne nosim več. Drugih hlač več ne dobim nase, imam zdaj preširoke boke, tako da gredo samo do tja, potem pa konec. user posted image

(odgovor članu RH82)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
13.11.2016 10:13:17   
Sofie

Pri nas ni nič snega...samo po okoliških hribih ga vidim.

Vidim da imamo vse težave z nočnim obiskovanjem wc-ja ter spanjem. Res si na predstavljam kako šele bo.

Mene pa danes boli v spodnjem delu trebuha. Malo najbrž od vsega pospravljanja. Zdejle še pomijem ter počakam da se pecivo speče potem pa malo počitka. Me tale moj trebuh lepo opozori, ko je vsega preveč. Sem včeraj precej tekala naokoli in očitno to ni več ok.

Kar se puloverjev tiče si moram tudi jaz kupiti kakšnega daljšega. Si bom pa vseeno mogla kupit kar nekaj kosov novih oblačil, ker rabim za v službo.

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.